Pasin vitatkoznak a VV-lányok
2011. július 29. 22:23
rainsandwich.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 154206 offline |
zsófi egy szánalmas r*banc....
2011. július 29. 22:26
mileyfanbogi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.28. Hozzászólás: 775 Csatolások: 38 Azonosító: 108754 offline |
szerintem is anikonak van igaza zsofika az egeszet tulzasba viszi!
2011. július 29. 23:09
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline |
Na de most ez nem arról szól, hogy nektek ki a szimpatikusabb. Ha mindez igaz és Zsófi randizott a sráccal és közben Anikó csókolózott a sráccal, akkor Anikó a hibás. Ennyi, és ne keverjétek már bele azt a zenének nem nevezhető akármit, mert most itt nem az a döntő. Ha barátnő akkor ne csábitsa el a ,,barátnője,, pasiját vagy randipartnerét (vagy nevezzétek ahogy akarjátok).. Én egyiköjüket sem szeretem, sőt az egész VV egy nagy rakás szánalom
2011. július 30. 00:06
Behehe. Szánalmas mind a kettő. Hát Zsófika "néha nyelni kell"...
2011. július 30. 00:12
Szánalmasak. >< Hogy lehet ilyen miatt ennyire összeveszni? Ha annyira jó barátnők lettek volna most nem lenne ez.
2011. július 30. 07:36
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline |
Szerintem Zsófi és Anikó is egy szánalom . -.-
Most mit osztja egyik a másikat amikor szinte ugyan azok .A Zsófika csúfság a rágógumijára büszke ,meg arra ,hogy nem tud egy össze függő mondatot alkotni ,meg másodpercenkét kidugdossa a nyomorult nyelvét ??!! Anikó szintén ...minden férfira rámászik akinek van vérkeringése ,de komolyan most ez mi ?! Ha a rokonai helyében lennék nem mernék hozzá szólni ,mert a végén még sírva fakadna attól ,hogy azt mondom:Hello !
Szóval hozzák a formájukat...és a női nem megszégyenítői ,hogy egy pasi miatt össze veszik a két ""jó barátnő"".Istenes Bence meg csak röhöghet az egészen...neki van még a legtöbb esze ,akit mellesleg soha nem is bírtam ,mostanában meg csak még jobban megutáltam .
Ennyi az egészről a véleményem ,és egyszerűen nem tudom felfogni ,hogy miért hemzseg folyton tőlük a címlap ?!
Most mit osztja egyik a másikat amikor szinte ugyan azok .A Zsófika csúfság a rágógumijára büszke ,meg arra ,hogy nem tud egy össze függő mondatot alkotni ,meg másodpercenkét kidugdossa a nyomorult nyelvét ??!! Anikó szintén ...minden férfira rámászik akinek van vérkeringése ,de komolyan most ez mi ?! Ha a rokonai helyében lennék nem mernék hozzá szólni ,mert a végén még sírva fakadna attól ,hogy azt mondom:Hello !
Szóval hozzák a formájukat...és a női nem megszégyenítői ,hogy egy pasi miatt össze veszik a két ""jó barátnő"".Istenes Bence meg csak röhöghet az egészen...neki van még a legtöbb esze ,akit mellesleg soha nem is bírtam ,mostanában meg csak még jobban megutáltam .
Ennyi az egészről a véleményem ,és egyszerűen nem tudom felfogni ,hogy miért hemzseg folyton tőlük a címlap ?!
2011. július 30. 08:05
dana"Evolution?" |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.11. Hozzászólás: 1776 Csatolások: 3 Azonosító: 147029 offline |
Foglalkozik velük a média.., nem? Nekik csak ez számít,ebből még mindig jön 1 kevés a "konyhára". Barátság: nem hiszem , hogy a kamerák kereszttüzében pár hónapos kényszer összezárás alatt igaz barátságok születhetnének. Az, hogy az emberek többségét nem érdeklik (engem sem, elegem van az üres fejű hisztis p°csákból, akik semmi érdemlegeset nem tesznek le az asztalra)..., az szerintem meg őket nem érdekli.
2 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals,
Nashine
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.