Starity

The Avengers / Bosszúállók (2012)

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. szeptember 02. 16:28 #141
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Nagyon úgy veszem észre hogy hazánkban Lokingers mánia van. rohog.gif Az egész Avengers bizniszből ő húzta a legnagyobbat, nem csak nálunk. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Bessie, N.k
2012. szeptember 02. 17:04 #142
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Idézet (ophely88 @ 2012.09.02. 16:28)
Nagyon úgy veszem észre hogy hazánkban Lokingers mánia van.  rohog.gif Az egész Avengers bizniszből ő húzta a legnagyobbat, nem csak nálunk.  rolleyes.gif

Szerintem ezen nem lehet csodálkozni. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. szeptember 02. 17:33 #143
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Bessie @ 2012.09.02. 17:04)
Szerintem ezen nem lehet csodálkozni. biggrin.gif

Nagyon nem értem hogy miért. Tom ennél bőven többre képes és nem kifejezetten macsó kinézete van, messze nem olyan izmos mint Thor, elég weirdo feje van a filmben, lássuk be, ami nem feltétlenül rossz, félreértés ne essék, csak igazságtalannak találom hogy Tom viszi a hátán a sikereket mikor volt ott jellembeli fejlődés a többi karakternél is. Ha a fandom részét nézzük, a Tumblr oldalak tele vannak a 'kneel bitch' és hasonló hülyeségekkel. A neten mindenfelé fellelhető magyarázat hogy jól néz ki, amit én elfogadok de .. azért az sem semmi amit Mark vagy a többiek véghez vittek. Én megértem hogy Tom nagyon jó volt (valóban nem csak egy sima rossz fiú) de szerintem kicsit túlzás az a hiszti és imádat ami körül veszi. Nem akarok rosszként feltűnni egyetlen rajongó szemében sem, magam is az vagyok, sőt én már akkor az voltam, mikor itt még senki sem tudta hogy létezik egy Tom Hiddlestone nevű ember de mikor olvasom a Loki és Tom népszerűségét sugaló hozzászólásokat, megsajnálom a többi színészt, mintha benne sem lettek volna a filmben. Hol van a sok Evans, Robert és Renner fan? Leginkább a képregényes részét sajnálom és a készítőket akik törték/törik magukat azért hogy összehozzák a jónépet egy történet erejéig, egyeztetni a színészeknek időpontot stb hogy mindenki megfeleljen, a képregényes történet lényege elveszik, Tom pedig learatja a babérokat mindenki helyett is pedig ebben a filmben nem követeltek meg tőle sokat (ahhoz képest amit eddig letett az asztalra). Én persze nem vetek követ senkire sem hiszen egy hasonló történetben én is a rosszfiúkat pártolom valamiért rohog.gif de ... egy ilyen nagy büdzsés produkciónál, ami arra fókuszálna hogy összegyűlik a sok nagy hős, és agyonig dícsérjük Tomot a kinézete miatt és mert alakított, nos, számomra az is rejtély hogy miért ez élete alakítása de mindegy. pardon.gif Nekem amúgy mindegy, csak nem értem de élvezem az előnyöket biggrin.gif , sok interjú, kép róla, ami persze lehetne jobb is, ha a fandom túl tudna lépni a kneel bitches poénokon és tudnának értelmeset is kérdezni néha a riporterek. pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: Bettyke94, Christo, Bessie
2012. szeptember 02. 17:36 #144
Bettyke94
Bettyke94
#CherylBombshell™
Hozzászólás: 12482
Csatolások: 3081
Azonosító: 143593
Imádom ezt a filmet, egyszerűen nem lehet megunni!
Annyira bírom Vasember és Amerika Kapitány poénjait biggrin.gif
Ja és team Captain America♥. heart.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, LadyAlexa
2012. szeptember 02. 17:44 #145
Christo
Christo

StátuszQuot libros, quam breve tempus.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Idézet (ophely88 @ 2012.09.02. 17:33)
mikor olvasom a Loki és Tom népszerűségét sugaló hozzászólásokat, megsajnálom a többi színészt, mintha benne sem lettek volna a filmben. Hol van a sok Evans, Robert és Renner fan?

Én akkor kapok idegbajt, mikor kérdezik, hogy ki a kedvenced a bosszúállókból? Én meg elkezdem, hogy húú nem is tudom, Stark poénjai állatok, de nagyon bírtam Romanoffot és Bartont is...Erre az IQFighter rávágja, de hát azok semmit sem csináltak a filmben!... omg.gif
6 felhasználónak tetszik: House Of Wax, ophely88, Bessie, SmileyZ, LadyAlexa, Lindsay019
2012. szeptember 02. 17:48 #146
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15796
Csatolások: 67786
Azonosító: 27941
Nagyon nem értem hogy miért. Tom ennél bőven többre képes és nem kifejezetten macsó kinézete van, messze nem olyan izmos mint Thor, elég weirdo feje van a filmben, lássuk be, ami nem feltétlenül rossz, félreértés ne essék, csak igazságtalannak találom hogy Tom viszi a hátán a sikereket mikor volt ott jellembeli fejlődés a többi karakternél is. Ha a fandom részét nézzük, a Tumblr oldalak tele vannak a 'kneel bitch' és hasonló hülyeségekkel. A neten mindenfelé fellelhető magyarázat hogy jól néz ki, amit én elfogadok de .. azért az sem semmi amit Mark vagy a többiek véghez vittek. Én megértem hogy Tom nagyon jó volt (valóban nem csak egy sima rossz fiú) de szerintem kicsit túlzás az a hiszti és imádat ami körül veszi. Nem akarok rosszként feltűnni egyetlen rajongó szemében sem, magam is az vagyok, sőt én már akkor az voltam, mikor itt még senki sem tudta hogy létezik egy Tom Hiddlestone nevű ember de mikor olvasom a Loki és Tom népszerűségét sugaló hozzászólásokat, megsajnálom a többi színészt, mintha benne sem lettek volna a filmben. Hol van a sok Evans, Robert és Renner fan? Leginkább a képregényes részét sajnálom és a készítőket akik törték/törik magukat azért hogy összehozzák a jónépet egy történet erejéig, egyeztetni a színészeknek időpontot stb hogy mindenki megfeleljen, a képregényes történet lényege elveszik, Tom pedig learatja a babérokat mindenki helyett is pedig ebben a filmben nem követeltek meg tőle sokat (ahhoz képest amit eddig letett az asztalra). Én persze nem vetek követ senkire sem hiszen egy hasonló történetben én is a rosszfiúkat pártolom valamiért  rohog.gif de ... egy ilyen nagy büdzsés produkciónál, ami arra fókuszálna hogy összegyűlik a sok nagy hős, és agyonig dícsérjük Tomot a kinézete miatt és mert alakított, nos, számomra az is rejtély hogy miért ez élete alakítása de mindegy. pardon.gif Nekem amúgy mindegy, csak nem értem de élvezem az előnyöket  biggrin.gif , sok interjú, kép róla, ami persze lehetne jobb is, ha a fandom túl tudna lépni a kneel bitches poénokon és tudnának értelmeset is kérdezni néha a riporterek. pardon.gif

Neked aztán nem kell ecsetelni, hogy milyenek a rajongók! rolleyes.gif Szerintem nincs azzal baj, ha valaki egy ilyen filmben fedezi fel a kedvencét, de akkor ne mondjon zöldséget, hanem nézzen utána a dolgainak és a filmjeinek. Különben jobb ha csendben marad. Vagyis jobb lenne.
Egy film nem a világ teteje. rohog.gif

szerk: na meg azok a képek is, amiket csinálnak Lokiról és Thorról! rolleyes.gif
2012. szeptember 02. 18:07 #147
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Christo @ 2012.09.02. 17:44)
Én akkor kapok idegbajt, mikor kérdezik, hogy ki a kedvenced a bosszúállókból? Én meg elkezdem, hogy húú nem is tudom, Stark poénjai állatok, de nagyon bírtam Romanoffot és Bartont is...Erre az IQFighter rávágja, de hát azok semmit sem csináltak a filmben!... omg.gif

Persze, teáztak és gyömbéres kekszet ettek aztán pedig egy AC/DC koncertre mentek zúzni.
fear.gif

Idézet (Bessie @ 2012.09.02. 17:48)

Egy film nem a világ teteje. rohog.gif

De nem egy van belőle, hanem több. Majd ha kijön a Thor 2, Thor fanjaiból annyi ácsorog majd a premieren hogy két kezeden meg tudod őket számolni, Loki rajongóiból pedig olyan sokan lesznek, hogy halálra tapossák egymást. Egy csajnak az egyik ujja eltört mikor az Avengers premieren Tom fanjai közt törtetett előre autogrammért és fellökték, sírt, áttepertek rajta, eltört az ujja. Srsly?
Igazából azt nem értem hogy miért alakul így a közízlés. Nincs bajom vele, nekem csak jó a sok kép róla biggrin.gif de a feldolgozások a gyengéim és ezt te is tudod. Nem olvastam a képregényeket de ott biztosan nem úgy állították be Lokit hogy mindenki beléessen. A filmben sem úgy tűnt hogy ezt akarták volna elérni. Most ott tartunk, hogy imádjuk Tomot ezért és ahelyett hogy rászoknánk a képregényre, meméket készítünk, teszünk a hősök fejére hogy aztán megint láthassuk Tomot szemöldököt emelni és gonoszan vihogni. pardon.gif
Azzal pedig nincs gond hogy ebből a filmből találunk rá a kedvencünkre. Tom esetében különösen nem, valaki megnéz tőle valami mást és szája tátva marad hogy 'Nidd mán' ez az ember tud valamit' a vihogáson kívül is. rohog.gif A fanokról pedig ne is beszéljünk. Nem vagyok semmi rossz elrontója és veszem a Kneel bitch poént, sőt, térdepelek én is spiteful.gif de azért maradjunk már a realitás határán könyörgöm, ez nem egy 1 szereplős film, azt a hibát pedig végképpen ne kövessük el hogy ezen egy filmje alapján ezt nevezzük élete alakításának mert Tom átmegy Pókemberbe és a falon felmászva kezdi el kínjában vakarni a plafont. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: gonzales7, Bessie
2012. szeptember 02. 18:13 #148
- törölt felhasználó -    
még jó hogy én nem szeretem az AC/DC-it! rohog.gif
2012. szeptember 02. 18:20 #149
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.09.02. 18:07)
Nem olvastam a képregényeket de ott biztosan nem úgy állították be Lokit hogy mindenki beléessen.

olyan akár egy udvari bolond! rohog.gif mondom Jim Carrey eszméletlen jó Loki lehetett volna de ezt már megtárgyaltuk! smileeee.gif
2012. szeptember 02. 18:51 #150
LuluDarling
LuluDarling
visszatérő vendég

StátuszLove your life...because your life is what you have to give. - Tom Hiddleston
Hozzászólás: 112
Csatolások: 618
Azonosító: 50966
Nagyon nem értem hogy miért. Tom ennél bőven többre képes és nem kifejezetten macsó kinézete van, messze nem olyan izmos mint Thor, elég weirdo feje van a filmben, lássuk be, ami nem feltétlenül rossz, félreértés ne essék, csak igazságtalannak találom hogy Tom viszi a hátán a sikereket mikor volt ott jellembeli fejlődés a többi karakternél is. Ha a fandom részét nézzük, a Tumblr oldalak tele vannak a 'kneel bitch' és hasonló hülyeségekkel. ... de ... egy ilyen nagy büdzsés produkciónál, ami arra fókuszálna hogy összegyűlik a sok nagy hős, és agyonig dícsérjük Tomot a kinézete miatt és mert alakított, nos, számomra az is rejtély hogy miért ez élete alakítása de mindegy.

Nos, én egyáltalán nem állítom, hogy ez lenne Tom élete alakítása, sőt, szerintem Lokit a kisujjából kirázta. Én csak azt mondtam, hogy még könnyebben is megoldhatta volna, ha nem lenne annyira maximalista. Loki maximum az a szerep, amellyel most a nagyközönség leginkább azonosítja őt, de semmiképpen sem ez a legteteje mindennek. Ami engem illet, nekem az eddigi alakításai közül a Shakespeare IV.-V. Henrik filmek tetszettek a legjobban, úgy érzem, hogy leginkább ez az ő világa. wink.gif

Ami pedig a rajongói közösség minőségét illeti, nos azt hiszem, arról az egyes rajongók nem tehetnek, egyébként szerintem - most nem magam miatt mondom - de Tom rajongói szerintem még a normálisabbak közé tartoznak.
Azt hiszem, néha igen nehéz úgy rajongani, hogy az mindenki számára elfogadható és határon belüli legyen. Én törekszem rá, de félek, még így sem mindig sikerül. blush.gif
2012. szeptember 02. 19:56 #151
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (LuluDarling @ 2012.09.02. 18:51)
Nos, én egyáltalán nem állítom, hogy ez lenne Tom élete alakítása, sőt, szerintem Lokit a kisujjából kirázta. Én csak azt mondtam, hogy még könnyebben is megoldhatta volna, ha nem lenne annyira maximalista. Loki maximum az a szerep, amellyel most a nagyközönség leginkább azonosítja őt, de semmiképpen sem ez a legteteje mindennek. Ami engem illet, nekem az eddigi alakításai közül a Shakespeare IV.-V. Henrik filmek tetszettek a legjobban, úgy érzem, hogy leginkább ez az ő világa.  wink.gif 

Ami pedig a rajongói közösség minőségét illeti, nos azt hiszem, arról az egyes rajongók nem tehetnek, egyébként szerintem - most nem magam miatt mondom - de Tom rajongói szerintem még a normálisabbak közé tartoznak. 
Azt hiszem, néha igen nehéz úgy rajongani, hogy az mindenki számára elfogadható és határon belüli legyen. Én törekszem rá, de félek, még így sem mindig sikerül. blush.gif

Ennél rosszabb alakítása is lehetett volna de tudjuk hogy Tom milyen, még egy ilyen tömegcuccot sem enged ki úgy a kezéből hogy átlagos legyen. A pasas színpadra termett, anyja színházi rendező és színész, apja tudós, kinézetre sem szuperhősös filmbevaló, már elnézést mindenkitől. Értem én hogy angol színész kell bad boynak de nála alkalmasabbat is találhattak volna a szerepre de mindegy, nekem éppenséggel így is jó. Tom is megmondta hogy csak bohóckodott az Avengersen de soha életében semmit nem vett olyan komolyan mint a Hollow Crown sorozatot és ez meg is látszik a végeredményen. Az pedig elég nagy baj, hogy ebből tudják beazonosítani de már mindegy, veszett fejsze nyele. rohog.gif

A rajongói az egy más téma. Nem sok sztárnak láttam olyan tumblr fan oldalát amin azt beszélgetik hogy mikor merre jár és hogyan erőszakolják meg. pardon.gif De ez off téma, bővebben Tom topikjában beszéjük inkább meg. wink.gif

Idézet (gonzales7 @ 2012.09.02. 18:20)
olyan akár egy udvari bolond! rohog.gif mondom Jim Carrey eszméletlen jó Loki lehetett volna de ezt már megtárgyaltuk! smileeee.gif

Túl idős a többiekhez képest .. De azért megkérdezzük a többieket is rohog.gif . Ti kinek adtátok volna Loki szerepét? biggrin.gif Halljam a válaszokat... rohog.gif
2012. szeptember 02. 20:08 #152
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.09.02. 19:56)

Túl idős a többiekhez képest .. De azért megkérdezzük a többieket is  rohog.gif . Ti kinek adtátok volna Loki szerepét?  biggrin.gif Halljam a válaszokat...  rohog.gif

már szinte hallom hogy Johnny Depp! rohog.gif _nevet.gif laugh.gif
2012. szeptember 02. 20:09 #153
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2012.09.02. 20:08)
már szinte hallom hogy Johnny Depp! rohog.gif  _nevet.gif  laugh.gif

No please ohmy.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. szeptember 02. 20:10 #154
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.09.02. 20:09)
No please  ohmy.gif

de most mi bajod van Johnny Depp-el olyan cuki volt Jack Sparrow kapitányként!! laugh.gif
ahhjss olyan vagy! rohog.gif _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2012. szeptember 02. 20:18 #155
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2012.09.02. 20:10)
de most mi bajod van Johnny Depp-el olyan cuki volt Jack Sparrow kapitányként!! laugh.gif 
ahhjss olyan vagy! rohog.gif  _nevet.gif

Igen, cuki volt és aranyos de nem látom magam előtt mint Loki. Nem neki való szerepkör. Különben is, látod, angol emberke kell. Anno azt mondtam Christopher Ecclestonnak kellett volna eljátszania inkább, hát nem beválogatták a második részbe? Na bammeg.. 110.gif
2012. szeptember 02. 20:22 #156
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.09.02. 20:18)
Igen, cuki volt és aranyos de nem látom magam előtt mint Loki. Nem neki való szerepkör. Különben is, látod, angol emberke kell. Anno azt mondtam Christopher Ecclestonnak kellett volna eljátszania inkább, hát nem beválogatták a második részbe? Na bammeg..  110.gif

viccet félretéve amikor még először szóba került Loki karaktere nekem komolyan Michael Wincott arca ugrott be elképzeltem őt abban a loki sisakban meg úgy az egész ember egy jelenség!
de most nézd meg:
http://media.giantbomb.com/uploads/10/107982/2133972-254899_michael_wincott_large.jpg
http://cdn.buzznet.com/assets/imgx/1/4/2/1/0/1/0/1/orig-14210101.jpg

jahh és nem mellesleg Michael Wincott egy kiváló színész! meghajolo.gif meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Bessie
2012. szeptember 02. 20:28 #157
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2012.09.02. 20:22)
viccet félretéve amikor még először szóba került Loki karaktere nekem komolyan Michael Wincott arca ugrott be elképzeltem őt abban a loki sisakban meg úgy az egész ember egy jelenség!
de most nézd meg:
http://media.giantbomb.com/uploads/10/107982/2133972-254899_michael_wincott_large.jpg
http://cdn.buzznet.com/assets/imgx/1/4/2/1/0/1/0/1/orig-14210101.jpg
jahh és nem mellesleg Michael Wincott egy kiváló színész! meghajolo.gif  meghajolo.gif

Na, ő jobb lett volna. Tomnak fura angol feje van és a parókától meg a vihogásától tűnik bad boynak de ez a csóka ránézésre, paróka és vihogás nélkül rosszfiú lehetne. Kanadai úgy látom, ott sok tehetséges színész van és kanadai bad boy is lehetett volna, szeretik őket amcsi filmekben lúzereknek és hülyéknek beállítani. Gondolom hogy korban nem felelt volna meg bár én azt sem tudom hogy a képregényben mennyinek tűnnek vagy ott hogyan ábrázolják őket, csak kicsit gyanús hogy minden szuperhősös filmben mindenki 30 - 40 körüli kategória de lehet tévedek.

És Eccleston kit fog alakítani? Mit kell tudni a figuráról?
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. szeptember 02. 20:43 #158
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.09.02. 20:28)
Na, ő jobb lett volna. Tomnak fura angol feje van és a parókától meg a vihogásától tűnik bad boynak de ez a csóka ránézésre, paróka és vihogás nélkül rosszfiú lehetne. Kanadai úgy látom, ott sok tehetséges színész van és kanadai bad boy is lehetett volna, szeretik őket amcsi filmekben lúzereknek és hülyéknek beállítani. Gondolom hogy korban nem felelt volna meg bár én azt sem tudom hogy a képregényben mennyinek tűnnek vagy ott hogyan ábrázolják őket, csak kicsit gyanús hogy minden szuperhősös filmben mindenki 30 - 40 körüli kategória de lehet tévedek.
És Eccleston kit fog alakítani? Mit kell tudni a figuráról?

a probléma az hogy az ilyen és ehhez hasonló filmekben a céklözönség nagyobb része a tinik ez így van sajnos ezt nem lehet megmagyarázni egyszerűen így van!ők az első számú fogyasztók és a célközönség.
mit gondolsz az Expendables 2-be miért került be a kisebbik Hemsworth fiú??? pontosan ezért a karakternek egyszerűen semmi funkciója nincs a filmben csak ez hogy a tini lányok vagy ne adj Isten fiúk tudjanak valakivel "azonosulni"de most komolyan melyik fog tombolva őrjöngeni amikor Stallone kiosztja Van Damme-ot egyik sem ki nevetik a filmet egyszerűen. igazából nem is fogják érteni a filmnek a poénjait mert nem ezeken a színészeken és filmeken nőttek fel.
egyébként nagyon érződik hogy nem Sly rendezte a második részt meg is látszik! sad.gif
nahh mindegy Michael Wincott egy kiváló színész a Holló óta imádom ő a tipikus gonosz karakter a filmekben de én ezért szeretem az összes filmjét láttam!nagyon jó Loki lehetett volna és szerinted miatta is ilyen rajongói imádat lett volna?? neeem hiszem egyszerűen valamiért a rajongók a színészek miatt néznek filmet és nem a film miatt vagy a rendezője miatt ááááá igen Chris Hemsworth uhh háá akkor azt meg kell nézni jajj Robert Downey jr.júúúj nézzük meg annyira cukker! rolleyes.gif ahhjjjs!

az eredeti marvel képregények mind felnőttesebb történetek és rajzok voltak aztán 2000 után a marvel kiadott egy ultimate univerzumot és újragondolták a történeteket a karaktereket mindent pontosan azért mint amit feljebb írtam!
szóval mit tudom én Parkert visszaküldték a gimibe Nick Fury fekete lett aztán mitudom én Stark vagányabb karakter lett az X-men karaktereket fiatalabbnak ábrázolták stb stb
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Bessie
2012. szeptember 02. 20:49 #159
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2012.09.02. 20:43)
a probléma az hogy az ilyen és ehhez hasonló filmekben a céklözönség nagyobb része a tinik ez így van sajnos ezt nem lehet megmagyarázni egyszerűen így van!ők az első számú fogyasztók és a célközönség.
mit gondolsz az Expendables 2-be miért került be a kisebbik Hemsworth fiú??? pontosan ezért a karakternek egyszerűen semmi funkciója nincs  a filmben csak ez hogy a tini lányok vagy ne adj Isten fiúk tudjanak valakivel "azonosulni"de most komolyan melyik fog tombolva őrjöngeni amikor Stallone kiosztja Van Damme-ot egyik sem ki nevetik a filmet egyszerűen. igazából nem is fogják érteni a filmnek a poénjait mert nem ezeken a színészeken és filmeken nőttek fel.
egyébként nagyon érződik hogy nem Sly rendezte a második részt meg is látszik! sad.gif 
nahh mindegy Michael Wincott egy kiváló színész a Holló óta imádom ő a tipikus gonosz karakter a filmekben de én ezért szeretem az összes filmjét láttam!nagyon jó Loki lehetett volna és szerinted miatta is ilyen rajongói imádat lett volna?? neeem hiszem egyszerűen valamiért a rajongók a színészek miatt néznek filmet és nem a film miatt vagy a rendezője miatt ááááá igen Chris Hemsworth uhh háá akkor azt meg kell nézni  jajj Robert Downey jr.júúúj nézzük meg annyira cukker! rolleyes.gif ahhjjjs!
az eredeti marvel képregények mind felnőttesebb történetek és rajzok voltak aztán 2000 után a marvel kiadott egy ultimate univerzumot és újragondolták a történeteket a karaktereket mindent pontosan azért mint amit feljebb írtam!

Mindig öröm olvasni amiket írsz. rohog.gif
Eh. Castingoljuk újra a filmet. Scarlett helyére ki kerüljön? biggrin.gif
2012. szeptember 02. 21:00 #160
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.09.02. 20:49)
Mindig öröm olvasni amiket írsz.  rohog.gif 
Eh. Castingoljuk újra a filmet. Scarlett helyére ki kerüljön?  biggrin.gif

ohh milyen próba elé állítasz itt engem!
hhááá özvegyet Bridget Wilson vörös hajjal simán adta volna!ráadásul van neki harnűvészeti múltja is vagy ilyesmi! biggrin.gif nem tévedtem nincs csak játszott a Mortal kombatban! _nevet.gif
http://sphotos-a.xx.fbcdn.net/hphotos-snc6/166398_502087789769_3719610_n.jpg
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!