Amy Winehouse örökbe akart fogadni
2011. július 31. 22:06
Potyidanon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.16. Hozzászólás: 524 Csatolások: 0 Azonosító: 153097 offline |
istenem... tudom,hogy meghalt,és már nem kéne foglalkozni vele,de olyan szomorú ez az egész...én nem foglalkoztam eddig Amy-vel,nem is ismertem,szinte semmit nem tudtam róla.sok rosszat hallottam róla,de akkor nem izgattak a pletykák.most viszont úgy gondolom,Amy szintén egy olyan ember volt,akit félreismert a világ,nem értették meg,és ez vitte a halálba.annyira szomorú...
2011. július 31. 22:11
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Idézet (szpetyi @ 2011.07.31. 21:41)
jajde nemizgat amy...MEGHALT.
Akkor ne írj/ne olvasd. Tudod attól, mert meghalt, még nem fogják elfelejteni és nem szűnik meg ez az egész. Elég sok fantasztikus művész halt már meg, akik még mindig nagyobbak, mint sok élő ember.
Azzal valamilyen szinten egyetértek, hogy békén kéne hagyni, de már leírtam máshova is: minden híresség halálánál ez van, el kell fogadni, mert ez még így lesz egy darabig. És engem sokkal jobban zavart az a sok negatív hangvételű cikk, amik még életében jelentek meg róla. Akkor már sokkal inkább ezek. Na persze nem a pletykák és találgatások, nem azokra gondolok. Amég élt, akkor kellett volna megkímélni a sok mocskolódó cikktől, mert akkor is voltak ám bőven. Ha azok nem lettek volna, akkor most talán nem lenne ez a helyzet. Most viszont már sajnos nem változtat semmit a dolgokon, hogy írnak-e róla, vagy sem.
2011. július 31. 22:45
hát szerintem Amy nem lett volna jó anya a sok drog, és alkohol miatt
2011. július 31. 23:06
Vattacukor96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.08. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 134494 offline |
Hát, erről két véleményem van....
1. Egy gyerek hihetetlenül képes megváltoztatni egy embert, és mivel úgy látszik, hogy Amy szerette, mindent megtett volna, hogy a gyermek biztonságban legyen.. nagyon kétlem, hogy kettecskén a lakásban elkezdett volna drogozni...
2. Talán nem lett volna olyan jó a kislánynak, mert az újságok stb. felforgatta volna az életét, és ki tudja, Amy mellett 100%ig biztonságban lett volna..
Hát azért sajnálom a kislányt:(
1. Egy gyerek hihetetlenül képes megváltoztatni egy embert, és mivel úgy látszik, hogy Amy szerette, mindent megtett volna, hogy a gyermek biztonságban legyen.. nagyon kétlem, hogy kettecskén a lakásban elkezdett volna drogozni...
2. Talán nem lett volna olyan jó a kislánynak, mert az újságok stb. felforgatta volna az életét, és ki tudja, Amy mellett 100%ig biztonságban lett volna..
Hát azért sajnálom a kislányt:(
2011. július 31. 23:14
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline |
úú.. ez nagyon szomorú (
2011. július 31. 23:17
elistar.smilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.04. Hozzászólás: 119 Csatolások: 3 Azonosító: 154610 offline |
Ez szomorú
2011. augusztus 01. 00:54
morcikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 113 Csatolások: 7 Azonosító: 91307 offline |
Biztos nagyon rossz lehet a kislánynak, hiszen ő nem a kábítószer- és alkoholfüggő Amy-t látta, hanem egy olyan nőt, aki anyaként viselkedett vele, aki szerette, akiben megbízott. Szegény Amy egy meg nem értett csaj volt, akit csak kihasználtak a drogos barátok, és a bajban senki nem állt mellette. Sajnos ezen már kár keseregni, megváltoztathatatlan, ami történt. Szomorú, hogy így kellett meghalnia, nyugodjon békében!
2011. augusztus 01. 06:24
Édes Istenem! Ez egyre csak rosszabb..Olyan híreket hallok róla,hogy az már tényleg elszomorít..Annak ellenére,hogy "milyen is volt.."egy nagyon rendes és kedves lány volt aki szerettet volna (mégis.) elérni valamit,egy gyereket..Amy
2011. augusztus 01. 07:51
Szegény kislány nem hiszem, hogy egy ilyen anyára vágyott volna. És most nem a szándékot kell nézni, mert egy kislány életéről van szó.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.