Miley Cyrus jelentőségteljes tetoválása
2011. augusztus 01. 19:54
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline |
Még sosem hallottam erről a kampányról,de teljes mértékben támogatom.Gyűlölöm azokat az embereket akik azért ítélnek el valakit mert más mint a "tucat emberek". Ez nagyon aranyos volt Mileytól.
2011. augusztus 01. 19:57
nick j and selena g:én azért nem hiszem hogy olyan lesz...
2011. augusztus 01. 20:47
Fhúújjj de útálom ezt a nőt!!!!Ha meg majd megöregszik..............pfhúúú......
2011. augusztus 01. 20:54
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline |
szép tőle
2011. augusztus 01. 21:50
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
egyre szimpibb lesz a csaj.
köszönöm, miley, hogy próbálod felnyitni az emberek szemét!!
köszönöm, miley, hogy próbálod felnyitni az emberek szemét!!
2011. augusztus 01. 21:55
Beautiful monsterúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 156669 offline |
Csodás,gratulálok... "
Álljon ki a melegekért,de azért nem kell magára tetoválni,mert szereti a melegeket. De végtére is ő tudja,hogy mivel keltse fel magára a figyelmet.
Én sem vetem meg a melegeket,de attól nem fogok homoszexuális jelképet tetolváltatni magamra...Igaz,én nem is vagyok sztár,Hála Istennek
Álljon ki a melegekért,de azért nem kell magára tetoválni,mert szereti a melegeket. De végtére is ő tudja,hogy mivel keltse fel magára a figyelmet.
Én sem vetem meg a melegeket,de attól nem fogok homoszexuális jelképet tetolváltatni magamra...Igaz,én nem is vagyok sztár,Hála Istennek
2011. augusztus 01. 22:06
AngelinaSmileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155605 offline |
ha már mindenki megírja melyik a kedvence nekem a Just Breathe tetszik a legjobban..egy jó idézet vagy hasonlat..olyan kellemesen hangzik.nagyon rendes hogy kiáll azokért akiket lenézik.én is támogatnám igaz nem tetováltatnám magamra,de ez is valami.
2011. augusztus 01. 22:52
Blondie.Starvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.27. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 141807 offline |
nekem semmi bajom a melegekkel addig, amég össze nem akarnak házasodni, vagy gyereket akarnak örökbe fogadni.. =/ úgy látszik Miley-nak mind1...
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.