Justin Biebernek és barátjának, Sean Kingstonnak elég kellemetlen élményben volt részük a minap.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rendőrök állították meg Justin Biebert
2011. augusztus 01. 18:21
A rendőr bácsi legalább nem hallgat Bíborkát
2011. augusztus 01. 18:26
Lovegirllovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.17. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 149497 offline |
na ez kemény lehetett XD
2011. augusztus 01. 18:26
ezt a jelenetet megnéztem volna milyen arcokat vághattak
2011. augusztus 01. 18:27
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
"A Twitter legbefolyásosabb zenésze, Justin Bieber" - Ezt minden valódi zenész nevében kikérem magamnak ...
Érdekes mi? Majd a rendőrök, meg értelmes felnőtt emberek majd pont evvel a paprikajancsival foglalkoznak. A 13 éves kislányokon kívül max azok a szülők ismernék fel akiknek csemetéjük nem hagy nyugtot nekik tőle amikor megjelenik az új lemeze ...
Idézet (Lakreen. @ 2011.08.01. 18:25)
Ki se látszik a kocsiból...
Érdekes, hogy nem ismerte fel, 'maga Justin Bibert'.
Érdekes, hogy nem ismerte fel, 'maga Justin Bibert'.
Érdekes mi? Majd a rendőrök, meg értelmes felnőtt emberek majd pont evvel a paprikajancsival foglalkoznak. A 13 éves kislányokon kívül max azok a szülők ismernék fel akiknek csemetéjük nem hagy nyugtot nekik tőle amikor megjelenik az új lemeze ...
9 felhasználónak tetszik:
Miley-fan09,
Glamster,
dave095,
olsenfan..,
Twilight6,
UnhappyMeals,
Kiyla,
anna21,
cukorbogyo
2011. augusztus 01. 18:27
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
ahogy elnézem a képet,nem is csodálkozom,hogy megállították őket.D LOL viszont a rendőröknek elismerésem,hogy nem néztek félre csakazért,mert két híres ember ült a kocsiban.
2011. augusztus 01. 18:28
ez nagyon nagy
és még szegény rendőrök jöttek zavarba,na uff
és még szegény rendőrök jöttek zavarba,na uff
2011. augusztus 01. 18:29
Legbefolyásosabb? Zenész? Ne röhögtessetek már
Ezek szerint a rendőrök nem hallgatnak Jussyt
Ezek szerint a rendőrök nem hallgatnak Jussyt
2011. augusztus 01. 18:29
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Őszintén én eléggé meg vagyok lepődve ezen. Justint el nem tudom képzelni volán mögött, nemhogy az oldalán Sean Kingstonnal. Hát persze, hogy furcsa, hogy egy tini kezébe adnak ilyen méregdrága kocsit. Most nem azért, de ha meghúzza valahol az oldalát - ami nem kerülhető el -, olyan drága az újrapolíroztatása, mint a fene - és a kezébe adták a kulcsot? Hiba!
Egyébként azon csodálkozom, hogy rendőröknek nem esett le Justin Bieber gyerek arca, és 'szorongató' hangja - persze igazuk van, felnőttek nem igazán hallgatnak Justin Bieberkét.
Egyébként már azt hittem, hogy Justin és Sean száguldoztak, hogy megállították őket a rendőrök - bár az szerintem figyelemreméltó, hogy legalább ott ugyanúgy büntetik a sztárokat, ha gyorsan mennek, vagy ha valamit csinálnak. Magyarországon hol hallasz ilyet egyáltalán? Sehol. Stohl András még mindig nincs sitten, pedig már hányszor vezetett belőve és ittasan?
Egyébként azon csodálkozom, hogy rendőröknek nem esett le Justin Bieber gyerek arca, és 'szorongató' hangja - persze igazuk van, felnőttek nem igazán hallgatnak Justin Bieberkét.
Egyébként már azt hittem, hogy Justin és Sean száguldoztak, hogy megállították őket a rendőrök - bár az szerintem figyelemreméltó, hogy legalább ott ugyanúgy büntetik a sztárokat, ha gyorsan mennek, vagy ha valamit csinálnak. Magyarországon hol hallasz ilyet egyáltalán? Sehol. Stohl András még mindig nincs sitten, pedig már hányszor vezetett belőve és ittasan?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.