Rendőrök állították meg Justin Biebert
2011. augusztus 01. 21:00
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
hogy ebből miért kell cikket írni..
meg néztem volna nyusztinka fejét, mikor nem ismerték föl. kis takony
meg néztem volna nyusztinka fejét, mikor nem ismerték föl. kis takony
2011. augusztus 01. 21:03
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline |
XDD nah bocs csak ezen nevetni tudok XD
2011. augusztus 01. 21:04
xancsy pumavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.06. Hozzászólás: 130 Csatolások: 0 Azonosító: 132715 offline |
xD
2011. augusztus 01. 21:07
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline |
Nah, szép, még szerencsétlen rendőrök jöttek zavarba, meg most ők a hülyék, mert igazoltatni merték ezt a taknyot. Most mi van abban, hogy nem ismeri? Dzsusztinka egyáltalán nem nagy szám, csak a tinik körében ennyire felkapott. Számtalan ismerősömet tudom, akiknek fingjuk sincs róla, hogy ki ő. Például volt testneveléstanárom sem ismerte(pedig nem mondhatni öregnek), csak egyszer megkérdezte, hogy mégis kicsoda, mert poénkodásból az ő fejét tettük egy plakátra. Nem tudott róla, hogy "világhíres" énekes. Bár szerintem erről mindent elmond, hogy amikor meghallotta az egyik számát azonnal kérte, hogy kapcsolják ki, mert szerinte is borzalmas. Akkor most ő és aki nem ismeri hülye? Ez is bizonyítja, hogy hol van Dzsusztinka helye a sztárok közt. Sehol, vagy legalábbis nagyon hátul. Nem pedig az élmezőnyben.
A másik meg, még ha a rendőr által ismert sztár ül az autóban, akkor is joga van igazoltatni. Ez a munkája. A sztárokra sincs semmilyen kivétel. Amúgy meg, most ha valami törvénybeütközőt tett volna, akkor is simán elengedik, mert ő Dzsusztin Bibör? És a rajongók megharagszanak, ha megbüntetik? Komolyan röhejes ez az egész.
A másik meg, még ha a rendőr által ismert sztár ül az autóban, akkor is joga van igazoltatni. Ez a munkája. A sztárokra sincs semmilyen kivétel. Amúgy meg, most ha valami törvénybeütközőt tett volna, akkor is simán elengedik, mert ő Dzsusztin Bibör? És a rajongók megharagszanak, ha megbüntetik? Komolyan röhejes ez az egész.
1 felhasználónak tetszik:
Cascadaa
2011. augusztus 01. 21:07
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline |
LOOOLXD
2011. augusztus 01. 21:11
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
Jajj..LOL..xDD
2011. augusztus 01. 21:35
dorcikonczúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 134231 offline |
khhmm én egészen véletlenól úgy tudom,hogy Justin kért a rendőröktől segítséget,mert a rajongök körülálták az autót..
2011. augusztus 01. 21:46
Istenem, ha hozzam odajon egy rendor es egy valaki aztmondja h en vagyok Britney Spears, akkor envem is elengednek?
2011. augusztus 01. 21:57
Am, birtam volna ha a rendor visszakerdez bigy az ki???
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.