Helen Mirrené az év teste
2011. augusztus 01. 21:01
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
hát elég jól tartja magát, én is szeretnék majd így kinézni 66 éves koromban. kiérdemelte a címét
2011. augusztus 01. 21:17
naaa....azért ne mondjátok mát hogy jobb alakja van mint JLo-nak....
2011. augusztus 01. 21:24
Ez??? Atyaég.o.O Leelőzte Jennifer-t, és Pippát is! Ez nem lehet igaz!
2011. augusztus 01. 21:29
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7185 Csatolások: 83731 Azonosító: 114760 offline |
Idézet (lola97122 @ 2011.08.01. 21:25)
Én inkább nem mondom ki amit gondolok.
Akkor így mi értelme volt ide írnod? Vagy szólj hozzá érdemlegesen, vagy sehogy.
2011. augusztus 01. 21:32
Hát... valóban meglepő, de szerintem itt is leginkább szimpátia-alapján szavaztak, viszont a korához képest igenis nagyon csinos. Kíváncsi vagyok, hogy az itt felsorolt hölgyek hogy fognak kinézni majd ennyi idős korukban...
Amúgy Pippa mégis hogy jön ide? Ha a sereghajtó Kate lett, akkor ő még csak be se került - legalábbis érdemi szavazatot nem kapott
A férfiaknál meg... Beckham nagyon népszerű az angolok körében - ami teljesen érthető -, szóval nem vagyok meglepve, hogy őt szavazták meg
Amúgy Pippa mégis hogy jön ide? Ha a sereghajtó Kate lett, akkor ő még csak be se került - legalábbis érdemi szavazatot nem kapott
A férfiaknál meg... Beckham nagyon népszerű az angolok körében - ami teljesen érthető -, szóval nem vagyok meglepve, hogy őt szavazták meg
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. augusztus 01. 21:33
Nem azert, de vannak sokkal szebb csajok is a sztarvilagban /a fiukkal nincs bajom, csupan Johny Deppnek kellett volna nyernie , de mindegy/ pl. Jennifer Lopez. Na nehogy mar egy 66 eves leelohzon egy 40-es eveiben jaro holgyet :$
2011. augusztus 01. 21:34
Na nekem senki se mondja (akármilyen jól tartja magát a mama) hogy egy 66 éves nőnek jobb teste van mint Jennifer Lopeznek o.O
Ezzel SENKI se tud meggyőzni...
Ezzel SENKI se tud meggyőzni...
2011. augusztus 01. 22:06
Nem az számít hogy néz ki a többiekhez képest, a korához mérten értékelik a fittségét/szépségét. Tehát Mirren valószínűleg jobb nő lenne náluk, ha egyidős lenne velük, legalábbis a szavazók szerint. Csak prézli képtelen megírni egy értelmesen megfogalmazott cikket
2 felhasználónak tetszik:
Glamster,
tothbianka
2011. augusztus 01. 22:14
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Kattah @ 2011.08.01. 21:33)
Nem azert, de vannak sokkal szebb csajok is a sztarvilagban /a fiukkal nincs bajom, csupan Johny Deppnek kellett volna nyernie , de mindegy/ pl. Jennifer Lopez. Na nehogy mar egy 66 eves leelohzon egy 40-es eveiben jaro holgyet :$
De az korrekt lenne, ha a mindjárt 50 éves Depp nyomná le a fiatalabb Craiget vagy Beckhamet?
Következetesséééég, hoool vagy, gyereee várlaaak.
2011. augusztus 01. 22:19
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (Taurilla @ 2011.08.01. 22:06)
Csak prézli képtelen megírni egy értelmesen megfogalmazott cikket
Mi van? Pont te beszélsz, aki 0 cikket írt Abba a legnehezebb belekötni, aki az égvilágon nem csinál semmit Amúgy szívesen elküldöm neked honnan fordítottam mindezt. Tessék, légy vele boldog.
2011. augusztus 01. 23:14
prézli
Annyira tud meghatni a starityn végzett munkád a cikkek terén, mint egy kosár molylepke. Pontosan tisztában vagyok a képességeimmel, és az elmúlt napokban az általad publikált hírek helytelenül megfogalmazottak / hibásak voltak. Kivétel nélkül. Ezek után venném a bátorságot, és eldönteném, mit gondolok a cikkeidről. Köszönöm, hogy megengeded, hogy elmondjam a véleményem, ami ráadásul nem is vulgáris tartalmú, tehát jogod panaszkodni, visszaszólni nehezen van.
"Mi van?" Talán tessék, kedvesem. Sugárzik az értelem...
De elmagyarázom, hogy megértsd. Nem a fordítással van problémám, hanem azzal, hogy nem úgy írtad meg ezt a cikket, hogy a tízéves szelenácska fanok is megértsék, ez pedig egyenlő a sok ostoba, felesleges hozzászólással.
Hangsúlyozom, ez az én saját, egyéni véleményem. Ha nem tetszik, tudom sajnálni. De nem ócsároltalak, így kérlek, fogd vissza magad. Köszönöm szépen.
Annyira tud meghatni a starityn végzett munkád a cikkek terén, mint egy kosár molylepke. Pontosan tisztában vagyok a képességeimmel, és az elmúlt napokban az általad publikált hírek helytelenül megfogalmazottak / hibásak voltak. Kivétel nélkül. Ezek után venném a bátorságot, és eldönteném, mit gondolok a cikkeidről. Köszönöm, hogy megengeded, hogy elmondjam a véleményem, ami ráadásul nem is vulgáris tartalmú, tehát jogod panaszkodni, visszaszólni nehezen van.
"Mi van?" Talán tessék, kedvesem. Sugárzik az értelem...
De elmagyarázom, hogy megértsd. Nem a fordítással van problémám, hanem azzal, hogy nem úgy írtad meg ezt a cikket, hogy a tízéves szelenácska fanok is megértsék, ez pedig egyenlő a sok ostoba, felesleges hozzászólással.
Hangsúlyozom, ez az én saját, egyéni véleményem. Ha nem tetszik, tudom sajnálni. De nem ócsároltalak, így kérlek, fogd vissza magad. Köszönöm szépen.
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. augusztus 01. 23:17
Dóryy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 133622 offline |
Szerintem ez a cikk teljesen rendben van. Nem tudom, miért kell fikázni más munkáját. Valószínű prézli egy csomót dolgozott vele,(főleg,m ha még fordította is) amíg neked 5 perc volt elolvasni, és lefikázni. Gratulálok, ennyit arról, hogy megbecsüljük egymás munkáját.. Prézli, így tovább!!
2011. augusztus 01. 23:24
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline |
Pippa Middleton, Jennifer Lopez? Még szép, hogy Helen nyert, ő igazi nő, nem pedig egy agyonkent celeb, gratulálok hozzá! A férfiak szintén rendben vannak, bár azért Daniel Craig annyira nem.. Prézli, jó vagy
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.