Helen Mirrené az év teste
2011. augusztus 01. 23:31
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline |
Ki a tököm az a Pippa? Már mindenhol ott kell lennie? Azért mert egy esküvőn az átlagnál picit szűkebb koszorúslányruhában volt és leguggolt,hogy felemelje a nővére uszáját? Egyáltalán nincs még jó segge sem. Helennek meg gratula,hogy azért testileg jól tartja magát!
1 felhasználónak tetszik:
dave095
2011. augusztus 01. 23:32
Idézet (Dóryy96 @ 2011.08.01. 23:17)
Szerintem ez a cikk teljesen rendben van. Nem tudom, miért kell fikázni más munkáját. Valószínű prézli egy csomót dolgozott vele,(főleg,m ha még fordította is) amíg neked 5 perc volt elolvasni, és lefikázni. Gratulálok, ennyit arról, hogy megbecsüljük egymás munkáját.. Prézli, így tovább!!
Szerintem meg ha valaki valamilyen munkát végez, azt igényesen kellene tennie. Meg sem lepődök, hogy teljesen korrektnek találod a cikket. De, őszintén szólva, cseppet sem érdekel a véleményed, nyugodtan mondhatod, de csak az ujjaid koptatod. Aztán lehet, te is így állsz hozzám, fogalmam sincs. Egészen egyszerűen teszek rá. Szerintem zárjuk le a témát
Glamster
2011. augusztus 02. 00:43
Nem értem miért kell más munkáját szapulni. Lehet ,hogy nem vagyok jártas a cikkírásba ,de amikor megerőltettem magam ott görnyedek legalább egy órát és próbálom a legtöbbet kihozni a fogalmazásomból. Prézlire inkább csak felnéznie kellene a népnek, főleg ,hogy akik szapulnak azok egy darabot nem írtak meg, nem szenvedtek vele. Ha már írtatok 200-300 cikket, még akkor se gyertek ide panaszkodni, nincs jogotok lehurrogni más munkáját, főleg úgy ,hogy ezt nem csak a neon.hu-ról copy-zta ki hanem lefordította külföldi oldalakról. Gondolj már bele.
2011. augusztus 02. 00:50
Dóryy96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 178 Csatolások: 0 Azonosító: 133622 offline |
itsQuinn, erről beszélek!) Egyébként Traurilla, ha annyira nem érdekel a véleményem, miért írsz vissza? De mind egy, hagyjuk is, igazad van
! További jó cikkfikázást!
! További jó cikkfikázást!
2011. augusztus 02. 01:03
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline |
Annyira istenítitek Jennifert! Láttatok róla már PAPARAZZIS bikini képet?? Elég lehangoló!
2011. augusztus 02. 02:07
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Idézet (itsQuinn @ 2011.08.02. 00:43)
Ha már írtatok 200-300 cikket, még akkor se gyertek ide panaszkodni, nincs jogotok lehurrogni más munkáját, főleg úgy ,hogy ezt nem csak a neon.hu-ról copy-zta ki hanem lefordította külföldi oldalakról. Gondolj már bele.
Mennyiség és minőség között is van különbség, csak az a baj, hogy ezt sokan nem látják át... De igaz. Itt erre van igény.
2011. augusztus 02. 10:36
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
háát...n személy szerint jennifer lopez-t biztosan előbbre tettem volna,nekem eléggé furcsa,hogy egy 66 éves nő lett a nyertes.bár szerintem azt is nézték,hogy ki tartja jól magát a korához képest,bár szerintem korántsem ez volt a feladat..
2011. augusztus 02. 10:36
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2390 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline |
David Beckham?Daniel Craig? Ez most komoly?
2011. augusztus 02. 10:37
MycySmiley♥Dean Winchester♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.26. Hozzászólás: 2390 Csatolások: 7014 Azonosító: 150055 offline |
Johnny-t megértem Grat neki
2011. augusztus 02. 10:37
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
@LadyAlba88 jesszus,ez most komoly?!most mentem lejjebb,és azt hittem rosszul látok.atyaúristen,visszavonom az előzőt,ez borzalmas.. bocsánat attól,aki szereti,de..jesszus..
2011. augusztus 02. 11:19
Dóryy96
Az, hogy nem érdekel a véleményed, nem egyenlő azzal, hogy nem tartom fontosnak, hogy válaszoljak. Ehhez józan p@r@szti (nem tudom, ez miért számít káromkodásnak, csak mert szerepel benne a p@r@szt, de mindegy is...) ész kell, hogy felfogd, ha nem teszed, hát isten látja lelkem, én csak nevetni tudok rajta. Aki pedig a nevemet sem tudja helyesen leírni, az ne ossza az észt.
Az, hogy nem érdekel a véleményed, nem egyenlő azzal, hogy nem tartom fontosnak, hogy válaszoljak. Ehhez józan p@r@szti (nem tudom, ez miért számít káromkodásnak, csak mert szerepel benne a p@r@szt, de mindegy is...) ész kell, hogy felfogd, ha nem teszed, hát isten látja lelkem, én csak nevetni tudok rajta. Aki pedig a nevemet sem tudja helyesen leírni, az ne ossza az észt.
Glamster
2011. augusztus 02. 11:24
Idézet (itsQuinn @ 2011.08.02. 00:43)
Nem értem miért kell más munkáját szapulni. Lehet ,hogy nem vagyok jártas a cikkírásba ,de amikor megerőltettem magam ott görnyedek legalább egy órát és próbálom a legtöbbet kihozni a fogalmazásomból. Prézlire inkább csak felnéznie kellene a népnek, főleg ,hogy akik szapulnak azok egy darabot nem írtak meg, nem szenvedtek vele. Ha már írtatok 200-300 cikket, még akkor se gyertek ide panaszkodni, nincs jogotok lehurrogni más munkáját, főleg úgy ,hogy ezt nem csak a neon.hu-ról copy-zta ki hanem lefordította külföldi oldalakról. Gondolj már bele.
Már a helyesírásodból is gyerekjáték volt rájönnöm, hogy nem vagy jártas a cikkírásbaN. Imádom, hogy olyanok szólnak meg engem, pusztán a saját véleményem miatt, ami még nem is volt trágár (!) akik egy cseppet sem jobbak nálam. Ha meg az az érdem cikkírás terén, hogy képes lefordítani öt mondatot angolul, akkor csak gratulálni tudok az értékítéletednek 200-300 cikk? Ha a minőséget figyelné a mennyiség helyett, talán még örömmel is olvasnék tőle...
Glamster
2011. augusztus 02. 11:47
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Szerintem meg fejezzétek be, mielőtt idejön egy moderátor és közétek csap. Feketén-fehéren benne van a szabályzatban, hogy tilos a személyeskedés. Egymás munkáját, helyesírását, ízlését, cikkeit nem kritizáljuk semmilyen formában, mert ezért büntetés jár! Olykor én sem értek vele egyet, de ez van, tessék elfogadni! Ha meg valakinek nem tetszenek a megjelenő cikkek, írjon színvonalasabbat, jobbat. Ennyi.
A cikkhez érdemben hozzászólva, szerintem Helen Mirren még most is jó alakú nő, korához képest jól tartja magát. Bár szerintem kinek a pap, kinek a paplan. Az ilyesmit nem lehet meghatározni ilyen felmérések alapján. Mindenkinek egyéni joga eldönteni, kit tart a legszebbnek, mert a szépség igencsak relatív. Azért gratulálok Helennek!
A cikkhez érdemben hozzászólva, szerintem Helen Mirren még most is jó alakú nő, korához képest jól tartja magát. Bár szerintem kinek a pap, kinek a paplan. Az ilyesmit nem lehet meghatározni ilyen felmérések alapján. Mindenkinek egyéni joga eldönteni, kit tart a legszebbnek, mert a szépség igencsak relatív. Azért gratulálok Helennek!
tya04
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.