Rihanna - Takes part in a Kadooment Day parade in Barbados - August 1. 2011.
2011. augusztus 02. 00:26
2011. augusztus 02. 11:43
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline |
Hoztam még én is!
2011. augusztus 02. 20:35
Peace_Devil boySupre dan's of care Rarry'ϟ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 1205 Csatolások: 2532 Azonosító: 155057 offline |
++
2011. augusztus 04. 09:00
CukkkorFaŁatkaaaahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 157316 offline |
undorító ahogy kinéz??
hát nm tudom mi az undorító ... deh m1
hát nm tudom mi az undorító ... deh m1
2011. augusztus 04. 12:59
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Idézet (Twilight6 @ 2011.08.02. 16:57)
Erre csak azt tudom mondani, hogy undorító.
Idézet (jodu92 @ 2011.08.03. 22:02)
az undorító ahogy kinéz, szerintem ez elég egyértelmű..
Ha lenne egy pici fogalmatok is arról, hogy mi is a Kadooment Day, akkor talán leesne, hogy ez Barbadoson a hagyományos aratóünnep.
Idézet
A Kadooment Day Parade egyébként egy, több száz éves hagyományokkal rendelkező ünnep . Először 1688-ban rendezték meg az ünnepet a cukornád betakarítása örömére, már akkor is zenés, táncos, ivós ünnep volt. Aztán szép lassan az egyszerű aratóünnepből átalakult Barbados legnagyobb fesztiváljává, ami lassan felveszi a versenyt a riói karnevállal.
És ha csak egy kicsit is ahsználnátok a fejeteket, akkor lehet, hogy leesne az a tény, hogy egy barbadosi embernek a magyar népi rittyentő, a néptánc, éppen olyan idegen, mint nektek ez a fajta barbadosi öltözet. Szóval mielőtt okosságokat írtok, vagy nézzetek utána, hogy miért is viseli ezt az öltözetet, vagy a legjobb, ha hozzá sem szóltok.
2011. augusztus 04. 23:39
CukkkorFaŁatkaaaahúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 157316 offline |
Idézet (joe_r @ 2011.08.04. 12:59)
Ha lenne egy pici fogalmatok is arról, hogy mi is a Kadooment Day, akkor talán leesne, hogy ez Barbadoson a hagyományos aratóünnep.
És ha csak egy kicsit is ahsználnátok a fejeteket, akkor lehet, hogy leesne az a tény, hogy egy barbadosi embernek a magyar népi rittyentő, a néptánc, éppen olyan idegen, mint nektek ez a fajta barbadosi öltözet. Szóval mielőtt okosságokat írtok, vagy nézzetek utána, hogy miért is viseli ezt az öltözetet, vagy a legjobb, ha hozzá sem szóltok.
[si ze=1nah ve'gre itt az e'sz .. fogja'tok ma'r fel hogy ott ez a szoka's4][/size] amm k'o'szikeh
2011. augusztus 05. 11:58
Mia |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.04.23. Hozzászólás: 2575 Csatolások: 2322 Azonosító: 15188 offline |
Idézet (jodu92 @ 2011.08.03. 22:02)
az undorító ahogy kinéz, szerintem ez elég egyértelmű..
Szerintem szeretnél te ilyen "undorítóan" kinézni. Az irigység meg az utálat... Nem bírom Rihannát, de az igazságtalanságot pláne.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.