Miley Cyrus dohányzással sokkolta rajongóit!
2011. augusztus 03. 11:25
KittiKlnúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.06. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 154814 offline |
Azt tök bírom h mivel ő fúúúú miley cyrus nem dohányozhat?...egy csomó ember dohányzik...akkor őket is fellehetne tenni de mivel miley híres ezért ez botrány...-.- egy csomó másik sztár is dohányzik..nem a mi dolgunk ha akar leszokik ha nem,nem. Nem tudunk ellene mit tenni
2011. augusztus 03. 11:27
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2619 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline |
Tőlem azt csinál amit akar, egem nem izgat annyira
2011. augusztus 03. 11:42
fúj de utálom a cigit... de am azt csinál amit akar.
2011. augusztus 03. 11:44
clydesdaleMrs. Alvin™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.14. Hozzászólás: 1486 Csatolások: 107 Azonosító: 127128 offline |
Ha valaki a rajongója, az szeretni fogja így is-úgy is
Az meg, hogy cigizik, már szerintem elég régi hír, már ideje csinálja :S
Ezzel meg szerintem nem "rombolja" a hírnevét, mert könyörgöm! Hány híresség piál/drogozik/dohányzik? A döntő többség...
Perez Hilton meg sztem ne szóljon bele! Miley dolga :S
Az meg, hogy cigizik, már szerintem elég régi hír, már ideje csinálja :S
Ezzel meg szerintem nem "rombolja" a hírnevét, mert könyörgöm! Hány híresség piál/drogozik/dohányzik? A döntő többség...
Perez Hilton meg sztem ne szóljon bele! Miley dolga :S
2011. augusztus 03. 11:50
jaj de okos lett Miley nem elég neki hogy szívbeteg de még rontson is a helyzetén gratula:/ de aki szereti őt akkor fogadja el ennyi:D
2011. augusztus 03. 11:50
x-Hera-xvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 5 Azonosító: 154015 offline |
Én nem lepődök meg ezen hát mostanába amiket hallani lehet róla ez nem meglepő ... 1-ébként meg csak jót akarnak azzal ha aztmondják neki vagy irják h hagyja abba , clydesdale nem tudom mi bajod van azzal h ezt irták neki igen az ő dolga ha nem hagya abba hát nem csak legfejebb ráncos lesz az arca és nagyobb esélye van a rákra de ez az ő dolga igazad van de akoris csak jót akarnak neki azzal ha aztmondják nem ...
2011. augusztus 03. 11:57
zakurokikyouúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.23. Hozzászólás: 32 Csatolások: 1 Azonosító: 141496 offline |
Hát bárki bármit mond engem már ez se sokkol tőle..xD Szeretem Miley-t de ez már várható volt tőle..
2011. augusztus 03. 12:00
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline |
Ebbe most mia durva + a sokkoló???
És akkor mi van ha cigizik??
Én is szoktam.. Na és??
Amugy Mileytól ez már nem nagy dolog.
És akkor mi van ha cigizik??
Én is szoktam.. Na és??
Amugy Mileytól ez már nem nagy dolog.
2011. augusztus 03. 12:04
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.03. 11:00)
Most mondok valami okosat, jó? Már többször említettem, hogy ezzel a sztárság dologgal az a legnagyobb probléma, hogy a rajongók többsége példaképként tekint a kedvenc sztárjaira. Ami szerintem oltári nagy butaság. A sztárok is pont ugyanolyan emberek, mint mi. Ők is járnak WC-re, ők is gyűröttek reggelente, ők is hibáznak, vannak rossz szokásaik. Szeretni egy sztárt nem gond, de példaképként tekinteni rá, már az. Valóban vannak olyan fanatikusok, akik bármit leutánoznak csak azért, mert a kedvencük is ezt csinálja, de persze azért a többség nem ilyen, hála az égnek. Ám a sajtó is folyton azt sugallja az ilyen szalagcímekkel, mint például ez is, hogy Miley rossz példát mutat. Azt sugallják, hogy ezeknek a sztároknak jó példával kell előállniuk. Kérdem én, hogy miért is? Ugyanolyan emberek, mint mi, némelyik tán gyarlóbb is, mint a többség. Attól, hogy valamiben tehetségesek, még nem lesznek követni való példák. A sztároknak igazából szerintem semmi felelősségük nincs ebből a szempontból. Ők csak élik az életüket, és ha ezt dohányozva teszik, az az ő dolguk. A felelősség, ahogy már valaki előttem oly szépen elmondta, a szülőké, és nem a sztároké. Ha a szülő okos és okosan neveli a gyermekét, az nem egy sztárra fog követendő példaként tekinteni, hanem a szüleire. Nem a tévének és a sztároknak kell felnevelni gyermekeinket, hanem nekünk. Ne keressünk már folyton bűnbakokat! Ha a gyerek dohányzik, az biztos nem Miley Cyrus hibája, hanem az édes jó anyjáé, aki nem figyel rá!
Na végre valaki megmondta a frankót
2011. augusztus 03. 12:07
egyet értek grace benning! az ő dolguk hogy mit és hogyan csinálnak!
2011. augusztus 03. 12:29
húha,mekkora bűn... ja,mondjuk a 10-12 éves rajongókat könnyű sokkolni az ilyenekkel ......
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.