Miley Cyrus dohányzással sokkolta rajongóit!
2011. augusztus 02. 17:38
ciccmicc44lucid dream(er). |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.06. Hozzászólás: 3552 Csatolások: 162 Azonosító: 144878 offline |
Hát, ő baja
2011. augusztus 02. 17:40
Nana Kameovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 226 Csatolások: 122 Azonosító: 131784 offline |
nem hiszem hogy egy nagy dohányos lenne, ha néha elszív egy szálat az nem olyan nagy baj. persze káros, de az ő döntése.
2011. augusztus 02. 17:41
Az ő dolga.A dohányzásra nagyon könnyű rászokni,főleg ha stresszel az ember..
2011. augusztus 02. 17:42
Idézet (tya04 @ 2011.08.02. 17:36)
Miley is bagzik? Mennyi gőzmozdonyunk lett az utóbbi időben.. Amúgy gratulálok.
Egyet értek! Lehet, hogy Miley-t az utóbbi időben imádtam meg minden... De már elszaladt a ló vele! Teljesen tönkre fogja magát tenni és a tüdejét is, ha így folytatja!
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2011. augusztus 02. 17:42
AngelinaSmileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 155605 offline |
régen sokkal jobban szerettem mileyt de nem azért mert akkor nem dohányzott..és ez nem bűn emberek milliói cigiznek..nem jó dolog de had próbálja ki.eddig börtönben élt,mert csak az volt hogy a média figyeli és ez ma már nem érdekli.ha tisztába van a következménnyel akkor cigizzen.lehet én is ezt tenném.az hogy egyik nap ezt mondja a másiknap meg amazt,egy szimpla ember is szokta így csak nem híres.nagy dolog
2011. augusztus 02. 17:44
annierayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 221 Csatolások: 8 Azonosító: 148079 offline |
Ne legyetek már ennyire ovisok! Az ő élete, azt csinál, mait akar. Én egy egész kicsit se szeretem kevésbé, mint mikor még nem cigizett. Nem a legjobb döntése, az biztos, és akkor mi van? ha a legjobb barátom cigizne, akkor se fordulnék ellene...Még mindig Miley nálam a number1
2011. augusztus 02. 17:44
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 669 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline |
Azt csinál amit akar! Amúgy meg nagyon sokan dohányoznak nem kell ezt úgy felfújni!! A tetkókról meg annyit, h azért mert vki tetováltat nem teszi tönkre magát! Mikeyla csak annyit, h nekem a családomban sok a dohányos mégsem drogos vagy alkoholista egyik sem!!!!
2011. augusztus 02. 17:46
aző élete ne szóljon bele senki evvel ugyse csinálhat senki semmit.Amúgy meg aki ezért elfordul tőle nem is szeretheti igazán.
2011. augusztus 02. 17:47
Mendysvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 155358 offline |
Ez majdnem olyan, mint Vanessa Hudgensnél.
Nem gondolnak bele abba, hogy több millióan példaképként néznek rájuk, és hogy ezzel a befolyásolható kislányokra gyakorolnak negatív hatást.
Más részről pedig egészségtelen, és a 2009-ben tett fogadalma már mit sem ér.
Nem gondolnak bele abba, hogy több millióan példaképként néznek rájuk, és hogy ezzel a befolyásolható kislányokra gyakorolnak negatív hatást.
Más részről pedig egészségtelen, és a 2009-ben tett fogadalma már mit sem ér.
1 felhasználónak tetszik:
Arianaa
Nagyon remélem,hogy ez csak egy "most de jól esik" cigi, és nem vált a rabjává!!!!
Borisz Konyakovszkyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.31. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 157061 offline |
Ez nem jó kifogás hogy mindenki cigizik attól még neki nem kell.
lalalidokuavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 154390 offline |
sajnálom Mileyt hogy mindig ezekkel szekálják
hogy mit csinál és mit nem én kiállok mellette
nem értem most ha többen is dohányoznak akkor most Mileynél miért baj.
igaz monta hogy nem fog senki kjedvéért de ha csak egyszer csinálja miért baj lehet hogy mások meg egész ééletükben csináálják:)
hogy mit csinál és mit nem én kiállok mellette
nem értem most ha többen is dohányoznak akkor most Mileynél miért baj.
igaz monta hogy nem fog senki kjedvéért de ha csak egyszer csinálja miért baj lehet hogy mások meg egész ééletükben csináálják:)
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.