Orsi.Miley26
Mindenkinek joga van eldönteni h kit szeret v nem.Én ezt abszolút tiszteletben tartom.
Én azért örülök h az unokahúgom Selenát tekinti példaképnek.(ha már ők a mai felhozatalok)
Miley Cyrus dohányzással sokkolta rajongóit!
2011. augusztus 09. 21:18
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
2011. augusztus 10. 10:26
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline |
Pocketfullofsunshine:
értelek de egyszer mindenki tesz valami olyat,amit nem kéne,aztán utálják-szeretik igy van ez most Mileyval is de én nem haragszom rá...
Végül is,Sel lehet jobb példakép,mint Miley,de én Mileyt tartom az igazi példaképemnek,mert nekem olyan a stilusom mint neki
értelek de egyszer mindenki tesz valami olyat,amit nem kéne,aztán utálják-szeretik igy van ez most Mileyval is de én nem haragszom rá...
Végül is,Sel lehet jobb példakép,mint Miley,de én Mileyt tartom az igazi példaképemnek,mert nekem olyan a stilusom mint neki
2011. augusztus 10. 10:27
Orsi.Miley26visszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 0 Azonosító: 153301 offline |
Pocketfullofsunshine:
de nem csak ezért tartom példaképemnek
rengeteg más oka van még
de nem csak ezért tartom példaképemnek
rengeteg más oka van még
2011. augusztus 10. 20:49
Szerintem itt nem azzal van a probléma, hogy Ő cigizik, hiszen úgy teszi tönkre a testét, ahogy akarja, engem hidegen hagy, és nem is ott a baj, hogy attól tart bárki, hogy majd néhány megszállott rajongó esetleg azon az alapelven, hogy "Ha Miley is megteheti, akkor én is", elkezd dohányozni. Nem, nem itt van a baj. Hanem ott, hogy megint elveszített egy csomó rajongót (ami szintén az ő gondja), és megint többezer kislány szívét töri össze. Lehet, hogy ő ezzel akar vagánykodni, hogy ő milyen érett, felnőtt nő, de szerintem ez így nem helyes. Persze én itt hiába papolok a 10-12 éves, elvakult Miley rajongóknak. Már várom, hogy mikor esik neki valaki a torkomnak...
2011. augusztus 11. 11:37
andicska98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 421 Csatolások: 3 Azonosító: 153596 offline |
Először Vanessa most meg Miley...Nem voltam oda Mileyért de most mégjobban megutáltam..s3gg3t csinált a szájábol -.-
2011. augusztus 11. 16:28
oroszlánkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 133948 offline |
ez nem is tudom mit mondjak de végülis az ő dolga
2011. augusztus 13. 00:21
Smiley2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 148700 offline |
ugyan már....eberek ezrei sőt milliói kezdenek dohányozni 18évesen nehogy már Mileyn kezdjünk csodálkozni! jó lehet hogy nem fog leszokni! lehet hogy ebbe fog belehalni! de ez csak is kizárólag az ő dolga! ha bárki átlagos ember elkezd cigizni 18évesen az nem számít???-NEM akkor az hogy Miley is az se számít! én még mindig ugyanúgy imádom! és ez is csak azt bizonyítja hogy Miley merész és nem igazodik a többi szabálytartó kis "a hírnév a mindenem ezért nem szabad!" sztárokhoz!
2011. augusztus 13. 00:24
Smiley2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 148700 offline |
az is meglehet hogy Miley itt teszi tönkre a karrierjét! nem érdekel mert én mindig is emlékezni fogok Mileyra! és aki igazán rajongója,és igazán szereti Mileyt az megérti!
2011. augusztus 13. 00:36
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
num1kolosszus igazad van
pedin naagyon szeretem mileyt és ha cigizik cigiznzzen de egyszer ráfog jönni h elvesztet egy csomó rajongót és akkor már hiába sír a szája
bár nekem mindig a kedvec marad
pedin naagyon szeretem mileyt és ha cigizik cigiznzzen de egyszer ráfog jönni h elvesztet egy csomó rajongót és akkor már hiába sír a szája
bár nekem mindig a kedvec marad
2011. augusztus 13. 12:47
Idézet (Smiley2000 @ 2011.08.13. 00:21)
ugyan már..eberek ezrei sőt milliói kezdenek dohányozni 18évesen nehogy már Mileyn kezdjünk csodálkozni! jó lehet hogy nem fog leszokni! lehet hogy ebbe fog belehalni! de ez csak is kizárólag az ő dolga! ha bárki átlagos ember elkezd cigizni 18évesen az nem számít???-NEM akkor az hogy Miley is az se számít! én még mindig ugyanúgy imádom! és ez is csak azt bizonyítja hogy Miley merész és nem igazodik a többi szabálytartó kis "a hírnév a mindenem ezért nem szabad!" sztárokhoz!
Már hogy az Istenbe ne számítana? Hiszen nagyon befolyásos ember a gyerekek körében. És ha miatta akár csak egy gyerek is rászokik a dohányzásra, az már hatalmas nagy hiba, hiszen azzal tönkreteheti az életét. Ne mondd már, hogy ez nem számít. DE, még ha miatta nem is szokik rá senki a cigizésre, akkor is, csak tűrjük némán, hogy megint egy csomó szerencsétlen kislány szívét összetörje? Amikor 5 éves húgom ezt a képet meglátta, legörbült a szája, és azt kérdezte, hogy "Hannah miért csinál ilyen butaságot? Ugye nem fog meghalni?". Hiába akarja Miley lerázni magáról az édibédi lány szerepét, még nagyon sok kislány példaképként tekint rá, mivel éveken keresztül ő volt Hannah Montana. A felelősséget nem tudja magáról csak úgy lerázni, az élet nem így működik. Komolyabban bele kéne gondolnia, hogy mégis mit csinál, mielőtt elkezd dohányozni, pipázni, meztelenkedni, vadul bulizni paparazzók előtt és így tovább. Attól még lehet érett gondolkodású, felnőtt nő, nem kell ahhoz cigiznie - bizonyítsa mondjuk azzal, hogy komoly filmszerepeket elvállal, nem ilyen nyáltól csöpögős dolgokat, mint Az Utolsó Dal; csináljon olyan zenét, amit nem csak a 5-12 éves korosztály tud élvezni, hanem az idősebbek is. Akkor majd mindenki felnőtt nőként kezeli, és nem lesznek ilyen hozzászólások egyes képeknél, amin dohányzik.
2011. augusztus 13. 14:39
Idézet (Dorin @ 2011.08.13. 14:31)
ok num1Kolosszus, de Smiley2000 szövegében is vannak igazak, és okosságok, nem kell máris lehordani őt mindennek, csak hozzászólt!!
Én egy szóval sem hordtam le Smiley2000-et
És én is csak a véleményemet írtam le, nem tehetek róla, hogy egyes rajongókat zavar, amit gondolok.
2011. augusztus 13. 23:57
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
num1Kolosszus: végülis sok dologban egyet értek, de most várjuk el Miley-tól, hogy örökre egy 14 éves buta kislány szintjén maradjon, csak mert ő VOLT Hanna Montana? 18 éves, basszus! Csúnya dolog ilyet mondani, de az ő helyében én is magasról sz**nék a gyerekekre. Nehogy már egy felnőtt embernek mások mondják meg, hogy mit csináljon! Jóhogy nem a vas adja le a cigányt...
2011. augusztus 14. 17:14
vampiregirl18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 183 Csatolások: 0 Azonosító: 158067 offline |
milyen érdekes, vki meg tudja állni egész életében azt, h ne dohányozzon..csak ehhez jellem is kell, nem csak nagy beszélőke
2011. augusztus 15. 17:30
luzuhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 158402 offline |
télleg nagykorú meg minden de tinik/gyerekek milliói éznek fel rá! sztem ezzel ő is tudja h rombolja a hírnevét,de én ettől függetlenül szeretem! nem láncdohányos!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.