Miley Cyrus dohányzással sokkolta rajongóit!
2011. augusztus 02. 18:15
Bonnie_Wrightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.31. Hozzászólás: 209 Csatolások: 318 Azonosító: 119035 offline |
Most mi van? Miley eltűnt a világ elől és most ezzel hívja fel magára a figyelmet. Nem meglepő!
2011. augusztus 02. 18:15
De tényleg ebben igazatok van ,hogy azt csinál amit akar!
2011. augusztus 02. 18:16
Minicherúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 147143 offline |
Azért arra kíváncsi lennék... azok akik undorodnak a dohányosoktól is, hogy tudnak kilépni az utcára?? Ez még a kisebbik gond, mikor 13 éves narkósok szaladgálnak az utcán...
Ha valaki ezért ítél el mást, akkor a világ egyéb dolgaihoz, hogy viszonyul, hogy barátkozik, ha a szemében már a dohányzás orbitális bűn??!! Nem szar így élni? XD XD
Ha valaki ezért ítél el mást, akkor a világ egyéb dolgaihoz, hogy viszonyul, hogy barátkozik, ha a szemében már a dohányzás orbitális bűn??!! Nem szar így élni? XD XD
1 felhasználónak tetszik:
Glamster
2011. augusztus 02. 18:17
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Idézet (d.virginia2001 @ 2011.08.02. 18:15)
Oké ,oké Lakreen. De nem gondolnád át az egészet? Ő egy híresség!Sokan a példáját követik.És szerintem nem valami jó példa az ,hogy dohányzik.
Jó, akkor te meg kövesd szeleníta példáját, és fesd be az állataidat rózsaszínre. God. Ne legyünk már képmutatók! Befested a lovardában a lovakat, csak mert szeleníta is ezt tette? NEM! - remélem. Azért, mert van annyi eszed, hogy rájössz magadtól arra, hogy ez rossz és nem kell neked. Nem lesz a félvilág láncdohányos, mert Miley rászokott, baszki. Mintha eddig nem cigiztek volna a fiatalok -.-"
2011. augusztus 02. 18:18
avrildemihayleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 140971 offline |
És? Avril is dohányzott, de nem szokott rá. Nem fog belehalni. Lehet, hogy példakép meg minden, de nem Miley felelőssége az, hogy ne dohányozzanak a gyerekek, hanem a szülőké.
2011. augusztus 02. 18:19
Én is utálom a cigit de Miley-t szeretem és hatalmas baromság azért utálni mert cigizik.Rengetegen cigiznek.
2011. augusztus 02. 18:24
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
Nem értem, ezért miért fordulnak ellene...
Manapság már majdnem mindenki kipróbálja a dohányzást, de nagyon sokan le is szoknak róla...most ettől nem dől össze a világ, nem kell ekkora cirkuszt csinálni belőle...
avrildemihayley egyetértek!
Manapság már majdnem mindenki kipróbálja a dohányzást, de nagyon sokan le is szoknak róla...most ettől nem dől össze a világ, nem kell ekkora cirkuszt csinálni belőle...
avrildemihayley egyetértek!
2011. augusztus 02. 18:25
Semmi baj azzal, hogy cigizik, de akkor ne mondja azt, hogy nem fog dohányozni. Egyébként meg tényleg nagyon sokan cigiznek, én nem fogok elpártolni Miley mellől.!
2011. augusztus 02. 18:25
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline |
Ez hülyeség. Ő is tinédzser, miért ne próbálhatná ki a dohányzást... Ezt a legtöbb egészséges tizenéves megcsinálja...
Mellesleg milyen az a rajongó, aki ilyenért elfordul tőle... -.- Biztos a kisgyerekek, vagy nem tudom, de szerintem az hülyeség. :|
Mellesleg milyen az a rajongó, aki ilyenért elfordul tőle... -.- Biztos a kisgyerekek, vagy nem tudom, de szerintem az hülyeség. :|
2011. augusztus 02. 18:26
Az ő dolga
Én még igy is szeretem
Miért kell ezért ellene fordulni?
Én még igy is szeretem
Miért kell ezért ellene fordulni?
2011. augusztus 02. 18:27
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Dohányzik..na bumm! xD Több millióan ezt teszik sajnos,de nem Miley hibája lesz ha mások is fognak! Ezt mindenki maga eltudja dönteni! Ettől még lehet példakép.
2011. augusztus 02. 18:28
minibogárkaMiss Pond |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1018 Csatolások: 4 Azonosító: 139036 offline |
am nagyon jól mondtad, hogy nem Miley felelős a gyerekekért, hanem a szülők...már nagyon elegem van abból, hogy ha Miley csinál valamit, rögtön elkezdik, hogy ő a gyerekek példaképe, és most miatta ők is ezt fogják csinálni...istenem!
Glamster
Rékakroki72these are the badlands |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.08. Hozzászólás: 3909 Csatolások: 326 Azonosító: 124542 offline |
nem értem, miért csinálja, de hát az ő dolga.
nadeeeeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.11. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 145235 offline |
Az meg, hogy azt mondta, két éve volt könyörgöm. Megváltoztak a dolgok körülötte, neki is nehéz lehet elviselni az állandó felhajtást, a családja szétesését, azt hogy mindenki fikázza... stb.
A dohányzás megnyugtató. Sokan azért szoknak rá...
A dohányzás megnyugtató. Sokan azért szoknak rá...
Glamster
istenem. ti csak ilyenekkel tudtok foglalkozni? jaj májli utállak mert cigizel..komoly? az én ismerőseim, családtagjaim, mindenki cigizik, és én rohadtul nem értem ezért minek őket lehordani. foglalkozzatok a sajt életetekkel, helyett hogy másokat itt oktattok. hadd döntse mr el ő, hogy mit csinál és mit nem, ne pofázzatok bele. sosem értettem az ilyen embereket..
Glamster
2011. augusztus 02. 18:29
Jessica Bownúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 156948 offline |
Nem értem, miért kell ez miatt el fordulni tőle, mert meg változott az ízlése, varrat marára,piercinge van és most a dohányzás...ha igazából a rajongói lennének akkor nem fordulnának el tőle...csak ennyi.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.