Idézet (An_d_a @ 2011.08.06. 12:08)
nem értem én ám ezt...szeretek idejönni,mert itt walt disney-ről van szó,és itt őt szeretik,aki megteremtette az IGAZI Disney-t.Azokat a gyönyörű rajzfilmeket,amiken szinte minden kisgyerek felnőtt,és senki nem felejtette el,hogy mennyire fantasztikusak azok a mesék,még felnőttkorukban sem.Még régebben megkérdeztem anyutól,hogy amikor kicsi voltam,mi volt az első mese,amit este felolvasott nekem.A Hamupipőke volt,amit mai napig kedvencemnek tartok.Nem értem,hogy hogyan lehet azt a mai disney channel-en futó sorozatokhoz hasonlítani,vagy ezalatt a név alatt eladni a közönségnek.
A ˝vitára˝ visszatérve,nagyon de nagyon nem értem,hogy miért kell szeleníta meg hasnoló fanoknak idejönni,és beszólni nekünk,hogy miért van ez a téma,éshogy mi milyen gonoszok vagyunk,hogy így ócsároljuk őket.(ha a fanok így nevezik).Teljesen tiszta a helyzet,akkor nem kell idejönni,és leszólni,leminősíteni minket a véleményünk alapján.Úgyis annyi cikk van ezen az oldalon róluk,írjátok oda,hogy mennyire szeretitek őket,ott senkit nem fog zavarni, vagy barátkozzatok olyanokkal,akikkel egyezik az ízlésetek és disney channel-t néznek.mert ennek tényleg az lesz a vége,hogy ezt a témát le fogják tiltani/venni az oldalról,aminek ti gondolom nagyon örülnétek,pedig sokak szeretnek idejönni.és akkor azok,akik ki nem állhattják a sok diznis témát,képet,cikket miegymást itt starity-n,az mit szóljon?Az persze nem probléma,de bezzeg ez az egyetlen szerencsétlen téma itt,a gumiszobában,azt természtesen azonnal le kell venni,mert sérti a fanokat.Minket meg az a sok vacak téma irritál selenaról és a többi ilyen szereplőről arról a csatornáról,amivel az egész fórum tele van tömve.Ha azoknak van joguk itt lenni,akkor ennek is,ami nem isteníti őket.
A ˝vitára˝ visszatérve,nagyon de nagyon nem értem,hogy miért kell szeleníta meg hasnoló fanoknak idejönni,és beszólni nekünk,hogy miért van ez a téma,éshogy mi milyen gonoszok vagyunk,hogy így ócsároljuk őket.(ha a fanok így nevezik).Teljesen tiszta a helyzet,akkor nem kell idejönni,és leszólni,leminősíteni minket a véleményünk alapján.Úgyis annyi cikk van ezen az oldalon róluk,írjátok oda,hogy mennyire szeretitek őket,ott senkit nem fog zavarni, vagy barátkozzatok olyanokkal,akikkel egyezik az ízlésetek és disney channel-t néznek.mert ennek tényleg az lesz a vége,hogy ezt a témát le fogják tiltani/venni az oldalról,aminek ti gondolom nagyon örülnétek,pedig sokak szeretnek idejönni.és akkor azok,akik ki nem állhattják a sok diznis témát,képet,cikket miegymást itt starity-n,az mit szóljon?Az persze nem probléma,de bezzeg ez az egyetlen szerencsétlen téma itt,a gumiszobában,azt természtesen azonnal le kell venni,mert sérti a fanokat.Minket meg az a sok vacak téma irritál selenaról és a többi ilyen szereplőről arról a csatornáról,amivel az egész fórum tele van tömve.Ha azoknak van joguk itt lenni,akkor ennek is,ami nem isteníti őket.
ha szeretitek Walt Disneyt, inkább nyissatok neki egy témát, és oda menjetek, de ne egy ilyen gyűlölködőt. Amúgymeg ha itt tartunk, én meg ki nem állhatom MJ-t. Jackot, hmm? Te bántod az enyémet és én a tiédet. Nem téma. Nem szeretem a viselkedést, nem vagyok büszke, hogy most min vitázok. Az első hszemet is szó nélkül hagyhattátok volna de nem. Most feláldozom magam, hátha törlik a topicot.
Ja, és az életbe ez legyen a TI legnagyobb problémátok, hogy kiket utáltok, és hogy egy csatorna miatt lázadtok. Nekem ez már nem jelent semmit, van ettől nagyobb is.