Idézet (vegas @ 2011.08.06. 12:16)
ha szeretitek Walt Disneyt, inkább nyissatok neki egy témát, és oda menjetek, de ne egy ilyen gyűlölködőt. Amúgymeg ha itt tartunk, én meg ki nem állhatom MJ-t. Jackot, hmm? Te bántod az enyémet és én a tiédet. Nem téma. Nem szeretem a viselkedést, nem vagyok büszke, hogy most min vitázok. Az első hszemet is szó nélkül hagyhattátok volna de nem. Most feláldozom magam, hátha törlik a topicot.
Ja, és az életbe ez legyen a TI legnagyobb problémátok, hogy kiket utáltok, és hogy egy csatorna miatt lázadtok. Nekem ez már nem jelent semmit, van ettől nagyobb is.
Hello.
Bocs,hogy beleszólok,de direkt kérték,hogy ne írjanak ide disney fanok.Nem kell elolvasnod amit írnak,ha nem tetszik.Én szeretek pár Disney sztárt,de ez még nem jelenti azt,hogy vitáznom kellene olyannal aki meg nem szereti őket.
Amúgy meg igazuk van.A mostani "disney" nem is disney.Semmi közük a régi igazi disney mesékhez.
Csak azért írtam ide,mert semmi értelme annak amit csinálsz.Ők szeretik ezt a topicot,és őszintén ahogy olvasom a hozzászólásaikat én is egyre jobban megkedvelem.Ők nem vitáznak veled,meg egy dizni kedvelővel sem,csak egymás között megbeszélik,hogy mit tartanak igazi Disneynek.Te jöttél ide,és kötöttél beléjük.Jó lenne ha abbahagynád,ezt a töröljék a topicot dumát.Fölösleges törölni.