Én egyszer véletlenül belenéztem Selena Gomez varázslós sorozatába, de teljesen lerombolta az agysejtjeimet
Hála az égnek nekünk nincs dizni csatornánk
A valódi Disney sztárok!
2011. augusztus 03. 12:59
Idézet (Twilight6 @ 2011.08.03. 12:55)
De megijedtem, mikor lezárták a topikot.
Én meg azt hittem, hogy miattam. De megnyugodtam, hogy nem.
Egyébként engem még az zavar, hogy ha azt mondom, Disney, sokan a Hannah Montanára (vagy a többi szerintem egyáltalán nem vicces sorozatra) gondolnak.
2 felhasználónak tetszik:
Evi99,
Black Hearth2
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline |
De jó kis topic ez
A régi Disney meséket szeretem de a mostani dolgok kicsúfolják ezt a nevet
A régi Disney meséket szeretem de a mostani dolgok kicsúfolják ezt a nevet
5 felhasználónak tetszik:
Marina Salvatore,
BaByGaGa,
Charmed and Dangerous,
DreamerGirl,
Black Hearth2
2011. augusztus 03. 13:02
Idézet (nOmiee @ 2011.08.03. 12:59)
Én meg azt hittem, hogy miattam. De megnyugodtam, hogy nem.
Egyébként engem még az zavar, hogy ha azt mondom, Disney, sokan a Hannah Montanára (vagy a többi szerintem egyáltalán nem vicces sorozatra) gondolnak.
Én ezért írom úgy, hogy Dizni
Egyszer írt is nekem Májli fanatikus, hogy nem dizni, hanem Disney
1 felhasználónak tetszik:
Evi99
2011. augusztus 03. 13:03
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15117 Csatolások: 6682 Azonosító: 44 offline |
Azt viszont most elmondom, nyomatékosítva a modtopikba írt hozzászólásomat, hogy amíg kulturált formában megy a dolog, addig a topik is marad. Ha viszont elkezdődik a személyeskedés, akkor nagy banháború fog kezdődni, és kőkeményen ki lesznek szórva azok, akik nem bírnak magukkal.
És még valami. Nem szeretném, ha ez a topik is hasonló hibába esne, mint egykoron a VV5-ös topik, hogy pár óra alatt 30-40 oldal született. Sépen leírjátok a véleményeteket, és kész. Nyugodtan, várjátok meg a többi hozzászólót, egy hozzászólásba is be tudtok idézni több választ, stb.
És még valami. Nem szeretném, ha ez a topik is hasonló hibába esne, mint egykoron a VV5-ös topik, hogy pár óra alatt 30-40 oldal született. Sépen leírjátok a véleményeteket, és kész. Nyugodtan, várjátok meg a többi hozzászólót, egy hozzászólásba is be tudtok idézni több választ, stb.
10 felhasználónak tetszik:
anna21,
AmyVie,
hana001,
Thora_90,
Ronetta001,
dóóra,
DisneyFans,
An_d_a,
DreamerGirl,
Black Hearth2
2011. augusztus 03. 13:03
Idézet (Twilight6 @ 2011.08.03. 13:00)
Selena fel hagy az énekléssel. Végre egy jó hír.
Az "énekléssel". Bár szerintem ezt nem igazán lehet annak nevezni. Belinkelték nekem azt a pipis számát, és komolyan mondom, nem bírtam végighallgatni.
2011. augusztus 03. 13:04
Nagyon jó topik Az én véleményem a mostani Disneyről sok kisgyerek ezeket nézi de ezekbe mindenki boldog meg nem is tudom melyik sorozat volt amibe belenéztem egy lány beküldött valahova egy képet és sztár lett de ez nem így van komolyan sajnálom ezeket a gyerekeket majd pár év múlva akkorát koppannak én szívem szerint betiltanám a Disney Chanelt a sztárjai meg pár év múlva el fognak tűnni a süllyesztőbe
2011. augusztus 03. 13:05
anna21blackbird |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 3766 Csatolások: 81 Azonosító: 142236 offline |
Idézet (Candies @ 2011.08.03. 12:10)
Én egyedül Demi Lovato-t szeretem
Amúgy kedvenc Disney meséim az Oroszlánkirály, és a Szépség és Szörnyeteg (igaz a szörnytől féltem kiskoromban )
Amúgy kedvenc Disney meséim az Oroszlánkirály, és a Szépség és Szörnyeteg (igaz a szörnytől féltem kiskoromban )
Pont én is így vagyok Vele, csak Demi akinek van tehetsége.
Amúgy, jó topik, megnézem a betévedő Dizni-őrülteket, akik akkor vitát csapnak, hogy...fú.
2011. augusztus 03. 13:12
Laneyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 71 Csatolások: 30 Azonosító: 133593 offline |
manapság már mindenki azért lesz híres, mert Disney sztár -.-"
sokkal jobb lenne, ha csak mesék mennének a Disney csatornán, nem sorozatok. van pár, amit szeretek. és a bugyuta meséket is le lehetne váltani, mert mindig csak agresszió megy benne és a gyerekeknek ilyen adnak le. gratulálok! ezért fog az egész világ meghülyülni...
sokkal jobb lenne, ha csak mesék mennének a Disney csatornán, nem sorozatok. van pár, amit szeretek. és a bugyuta meséket is le lehetne váltani, mert mindig csak agresszió megy benne és a gyerekeknek ilyen adnak le. gratulálok! ezért fog az egész világ meghülyülni...
8 felhasználónak tetszik:
AmyVie,
hana001,
anna21,
Holly Keller,
An_d_a,
Marina Salvatore,
DreamerGirl,
Black Hearth2
2011. augusztus 03. 13:17
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Sziasztok.
Én szeretem a Disney-t,és bizony a mostani disneyseket is.
Higgyétek el,nem azért írok,hogy vitázzak veletek,mert annak semmi értelme sincs.Mindenki mást szeret,de szerintem ezért senkit nem kell elítélni.
Nekem a legnagyobb kedvencem Zac Efron,és ő is a disney sztárként lett sikeres,de aki látta a Charlie St. Cloudot az tudja,hogy tehetséges színész.Én őt már nem tartom diesney sztárnak.Mert ha ő az akkor Britney is az,meg Justin Timberlake is.
Szóval igazából azért írtam,hogy csak azért mert valaki Disneys még lehet tehetséges.
Látom legtöbben Selena Gomezt utáljátok.Nekem sok időbe telt mire megkedveltem,és pont a számai azok amiket a legjobban imádok benne.Erre nézek a youtubon egy koncert videót és.. eléggé meglepődtem azon amit hallok.Szörnyű volt.
Én szeretem a Disney-t,és bizony a mostani disneyseket is.
Higgyétek el,nem azért írok,hogy vitázzak veletek,mert annak semmi értelme sincs.Mindenki mást szeret,de szerintem ezért senkit nem kell elítélni.
Nekem a legnagyobb kedvencem Zac Efron,és ő is a disney sztárként lett sikeres,de aki látta a Charlie St. Cloudot az tudja,hogy tehetséges színész.Én őt már nem tartom diesney sztárnak.Mert ha ő az akkor Britney is az,meg Justin Timberlake is.
Szóval igazából azért írtam,hogy csak azért mert valaki Disneys még lehet tehetséges.
Látom legtöbben Selena Gomezt utáljátok.Nekem sok időbe telt mire megkedveltem,és pont a számai azok amiket a legjobban imádok benne.Erre nézek a youtubon egy koncert videót és.. eléggé meglepődtem azon amit hallok.Szörnyű volt.
2011. augusztus 03. 13:18
AmyVieLike a soldier.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.28. Hozzászólás: 21368 Csatolások: 1197848 Azonosító: 91559 offline |
Én a mai napig imádom a Walt Disney által teremtett világokat. Megannyi tanulságos mesék vannak, mint a Hófehérke vagy a Hamupipőke, amely elvarázsol minket - és itt jön be a kérdés... egyáltalán hogy vehették meg a nevet és rombolhatták le a gyermek mese illúzióját?
6 felhasználónak tetszik:
hana001,
Thora_90,
anna21,
Charmed and Dangerous,
DreamerGirl,
Black Hearth2
2011. augusztus 03. 13:27
Demit én is kedvelem, tisztelem és felnézek rá. Ő nagy tehetség.
Sztem Meaghan Martin is az, különleges hangja van, és érdekes, h róla nincs cikk.
Selenáról meg... :/ nem értem.
SmileyZ! Igaz, de Britney és Justin legalább vitték valamire, van bennük tehetség. A mai dinzisek közül meg alig akad 1-2, akire azt lehet mondani, h igazi tehetség
Köszi, h elmondtad a véleményed
AmyVie! Azt én sem tudom. Régebben a Disney csatornán az IGAZI Disney-mesék mentek, Mickey egér, meg Tapsi Hapsi, de most...
nem csoda, h a mai gyerekek olyanok, amilyenek. Bele akarják élni magukat abba, amit látnak. Ám az nem a valóság.
Sztem Meaghan Martin is az, különleges hangja van, és érdekes, h róla nincs cikk.
Selenáról meg... :/ nem értem.
SmileyZ! Igaz, de Britney és Justin legalább vitték valamire, van bennük tehetség. A mai dinzisek közül meg alig akad 1-2, akire azt lehet mondani, h igazi tehetség
Köszi, h elmondtad a véleményed
AmyVie! Azt én sem tudom. Régebben a Disney csatornán az IGAZI Disney-mesék mentek, Mickey egér, meg Tapsi Hapsi, de most...
nem csoda, h a mai gyerekek olyanok, amilyenek. Bele akarják élni magukat abba, amit látnak. Ám az nem a valóság.
10 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
AmyVie,
anna21,
hana001,
An_d_a,
Selena22,
Charmed and Dangerous,
DreamerGirl,
bellsiam,
Black Hearth2
2011. augusztus 03. 13:35
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.03. 13:27)
Ebben egyetértek de azt meg kell hagyni , hogy Britney-nak és Justin-nak volt idejük bebizonyítani , hogy mit is tudnak. Hiszen már nagyon régóta vannak a köztudatban és ezalatt volt idejük bizonyítani. A Disney-s sztároknak viszont még nem adatott meg ez a lehetőség. Elvégre mindenki indul valahonnan , idő kell mire megmutathatod hogy mit is tudsz
Ne értsetek félre , Zac Efron-on kívül nem igazán szeretem a Disney-s sztárokat és hogy őszinték legyünk , már Zac sem az mert ő neki lehetősége volt a bizonyításra és megragadta.
Ebből látszik kinek van tehetsége mert a Disney sztárok is kapnak lehetőséget. csak aki nem tehetséges annak édes mindegy , úgy sem megy vele semmire
2011. augusztus 03. 13:35
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Szerintem az a baj, hogy a nagyjának semmilyen tehetsége sincs, csak felkapta valamiért a média és sztárt csinált belőle, mert jó helyen volt, jó időbe, vagy csak protekciója volt.
Tőlem nyugodtan lehetnek itt az oldalon, ha nem minden 2. hír róluk szól, és nem lenne az egész oldal telispammelve a topikjaikkal, hogy "melyikakedvenhannamontánaszámod??!??XDXD" meg hasonló alacsony IQ-szintet mutató emberkék hozzászólásaival.
Mert ha a celeb részelgben vannak róluk képek, azzal nincs bajom, hadd legyenek, de hogy a társalgó és a többi is telük van vele, az már sok, mint ahogy előbb említettem.
Tőlem nyugodtan lehetnek itt az oldalon, ha nem minden 2. hír róluk szól, és nem lenne az egész oldal telispammelve a topikjaikkal, hogy "melyikakedvenhannamontánaszámod??!??XDXD" meg hasonló alacsony IQ-szintet mutató emberkék hozzászólásaival.
Mert ha a celeb részelgben vannak róluk képek, azzal nincs bajom, hadd legyenek, de hogy a társalgó és a többi is telük van vele, az már sok, mint ahogy előbb említettem.
8 felhasználónak tetszik:
Fanni00,
Thora_90,
dóóra,
Charmed and Dangerous,
Szancsu,
DreamerGirl,
RockAngel,
Black Hearth2
2011. augusztus 03. 13:40
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Idézet (Hugii 570 @ 2011.08.03. 13:38)
Lion King Forever egyébként Imádom Kicsiként a kedvenc állatom az oroszlán volt, szóval alap
Nekem is az volt a kedvencem.Imádtam,minden nap képes voltam nézni.
House Of Wax
2011. augusztus 03. 13:42
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline |
Idézet (Hugii 570 @ 2011.08.03. 13:38)
Lion King Forever egyébként Imádom Kicsiként a kedvenc állatom az oroszlán volt, szóval alap
Ó azt én is imádtam
A kazettája volt az első ajándékom a fogtündértől
SmileyZ
2011. augusztus 03. 13:44
Hát én a világon nagyjából a "Disney sztárokat" utálom a legjobban még Zendaya és Bella Thorne valamennyire elmennek
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.