Őszinte leszek... Volt idő amikor néztem ezeket a diznis sz_rokat... Tudom elég ciki, de nem fogom azt hazudni, hogy világ életemben sose néztem. Persze már kinőttem és ma már el sem tudom hinni, hogy valaha néztem. Az én véleményem róluk az, hogy emberileg nullák. Ugyanis pénzért feladják az egyéniségüket, és vállalnak egy olyan életet amit a menedzserük álmodott meg nekik. És mindez azért, hogy "sztárok" legyenek. És akkor mit csinálnak ezután? Semmit. Ontják magukból a semmitmondó sorozataikat, és az igénytelen zenéjüket. Már ha nevezhetjük annak... Én különösen a zenére vagyok allergiás... Mert mit csinálnak?! Valaki megír nekik egy olyan számot, aminek a zenéhez és a művészethez köze sincs, ők bemennek a stúdióba, elkornyikálják, és mindezt feljavítja valaki, és nem azért, hogy az emberek meg tudják hallgatni (mert én nem nagyon tudom), csupán elővigyázatosságból, nehogy hangrobbanás történjen. És mindezzel nem is lenne baj... Csinálja ha úgy van kedve. De amikor ezt nyomják a felettébb értelmes zenecsatornákon, akkor fel tudnék robbanni. És akkor ez a "hű de menő", meg a "hű de szupii"..Ez elkeserítő. Szomorú vagyok, hogy a fiatalok nagy része azt se tudja mi az igazi zene. Komolyan... Amikor egy ilyen Selenácska ki áll a színpadra akkor mit csinál? Beáll a mikrofon mögé és??? Mert az az egy biztos, hogy mindent csinál csak nem énekel... Jajj és azt is nagyon bírom, hogy minden nap csak róluk hallani. Szinte nincs Selena mentes nap ... Az fáj, hogy még az interjúiban sem az ő gondolatairól olvasunk. A menedzsere betanított álszent szövegét mondja... Ez a szánalom legfelsőbb foka. Amikor már gondolkodni se tud magától. És akkor őt kell tisztelni. Mert olyan hű de okosat mond...Nagyon példa értékű, mondhatom. Azt akarják, hogy olyas valakire nézzünk fel, akinek nem hogy tehetsége, de még egyénisége és szabad gondolata sincs..Amit még a dizni sztárokban bírok az az, amikor eljön az az idő, amikor már elég ciki kezd lenni nekik a dizni és hirtelen fel akarnak nőni... Ettől csak még szánalmasabbak lesznek. Legalább érett emberek módjára viselkednének. Erre meg olyan gyerekes dolgokkal akarják bizonyítani, hogy ők már kinőtték diznis korszakukat -.- Szóval, szerintem elég bőven kifejtettem a véleményemet a disney legújabb "tehetségeiről". Ez nem disney. Én a régi Walt Disney-s meséket szerettem, nem ezeket a jelentéktelen, értelmi szintet romboló valamiket..Köszönöm, hogy itt végre anélkül kifejthettem véleményemet, hogy senki nem írja nekem, hogy -"ha nem szereted akkor minek olvasod" ?- dumát