Starity

A valódi Disney sztárok!

74 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 07. 21:26 #461
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8037
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.08.07. 21:15)
Nekem sincs. Végre jó irányba halad a fórum. biggrin.gif

Hát nem hiszem, mert még mindig többen vannak, mint mi mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: gwenamy, DreamerGirl
2011. augusztus 07. 21:56 #462
- törölt felhasználó -    
Idézet (prézli @ 2011.08.07. 21:26)
Hát nem hiszem, mert még mindig többen vannak, mint mi mellow.gif

Szerintem egyszer minden kislány kiábrándul belőlük. Hasonlóan voltam bár én sose voltam nagy mániákus diznis, de mostmár nagyon nem szeretem őket. Mindenki kinövi majd csak győzzük kivárni rohog.gif
2011. augusztus 07. 22:38 #463
- törölt felhasználó -    
Akkor:
http://28.media.tumblr.com/tumblr_lpi62fd5Mp1qa1rooo1_r1_500.gif
És most:
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lpi62fd5Mp1qa1rooo2_500.gif
A mostani is szép, de nekem az első jobban tetszik. smileeee.gif
10 felhasználónak tetszik: gwenamy, fashionbébíí, Lottííí, DreamerGirl, Karina197, UnhappyMeals, An_d_a, prézli, Heetella, Evi99
2011. augusztus 07. 22:52 #464
Lottííí
Lottííí
új tag

Státuszvisszaköltözünk Kaposvárra. :"(( pedig Bécs az én helyem..
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 61
Csatolások: 0
Azonosító: 151788
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.08.07. 21:12)

Ez se tartott sokáig,már most be van zárva.. cool.gif
amúgy sziasztok biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: fashionbébíí, UnhappyMeals
2011. augusztus 07. 23:00 #465
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lottííí @ 2011.08.07. 22:52)
Ez se tartott sokáig,már most be van zárva..  cool.gif 
amúgy sziasztok biggrin.gif

Én nem láttam azt a topikot, de tuti elkezdtek örjöngeni, de rácsesztek.. Jó, hogy ez a topik kulturált tudott maradni, és nem mászkálnak ide a nagy dizni-fanok..
1 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals
2011. augusztus 07. 23:09 #466
- törölt felhasználó -    
Nem vagyok Disney-fan. Sőt utálom. Napjainkban a mondvancsinált sztárok az felkapottak, régen a Csipkerózsika volt. A kettő nem egyenlő és ugyanaz. Ha Disney-re gondolsz akkor a csatorna, meg Miley és Selena jutnak eszedbe róla. Ha viszont az eredeti mesék pl. Csipkerózsika a téma akkor az már Walt Disney. Már nem ugyanaz a kettő, ahogyan sokan hiszik, még mindig más. Mert más az, ha HM-et vagy Csipkerózsikát néz az ember.
2011. augusztus 07. 23:12 #467
- törölt felhasználó -    
Idézet (DreamerGirl @ 2011.08.07. 23:09)
Nem vagyok Disney-fan. Sőt utálom. Napjainkban a mondvancsinált sztárok az felkapottak, régen a Csipkerózsika volt. A kettő nem egyenlő és ugyanaz. Ha Disney-re gondolsz akkor a csatorna, meg Miley és Selena jutnak eszedbe róla. Ha viszont az eredeti mesék pl. Csipkerózsika a téma akkor az már Walt Disney. Már nem ugyanaz a kettő, ahogyan sokan hiszik, még mindig más. Mert más az, ha HM-et vagy Csipkerózsikát néz az ember.

Hogy őszinte legyek, a Csipkerózsikáért sosem voltam annyira oda. Nem azt mondom, hogy utáltam, mert elég sokszor láttam, kazettán is megvan, de nem fogott meg annyira, mint például Simbáék. think.gif
2011. augusztus 07. 23:16 #468
- törölt felhasználó -    
Idézet (nOmiee @ 2011.08.07. 23:12)
Hogy őszinte legyek, a Csipkerózsikáért sosem voltam annyira oda. Nem azt mondom, hogy utáltam, mert elég sokszor láttam, kazettán is megvan, de nem fogott meg annyira, mint például Simbáék. think.gif

Ez mondjuk egy pálda volt, nekem Jázmin a kedvencem meg az Oroszlánkirály. heart.gif
2011. augusztus 07. 23:18 #469
zavodni
zavodni

Státusz,,Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get..."
Hozzászólás: 536
Azonosító: 143361
Őszinte leszek... Volt idő amikor néztem ezeket a diznis sz_rokat... Tudom elég ciki, de nem fogom azt hazudni, hogy világ életemben sose néztem. Persze már kinőttem és ma már el sem tudom hinni, hogy valaha néztem. Az én véleményem róluk az, hogy emberileg nullák. Ugyanis pénzért feladják az egyéniségüket, és vállalnak egy olyan életet amit a menedzserük álmodott meg nekik. És mindez azért, hogy "sztárok" legyenek. És akkor mit csinálnak ezután? Semmit. Ontják magukból a semmitmondó sorozataikat, és az igénytelen zenéjüket. Már ha nevezhetjük annak... Én különösen a zenére vagyok allergiás... Mert mit csinálnak?! Valaki megír nekik egy olyan számot, aminek a zenéhez és a művészethez köze sincs, ők bemennek a stúdióba, elkornyikálják, és mindezt feljavítja valaki, és nem azért, hogy az emberek meg tudják hallgatni (mert én nem nagyon tudom), csupán elővigyázatosságból, nehogy hangrobbanás történjen. És mindezzel nem is lenne baj... Csinálja ha úgy van kedve. De amikor ezt nyomják a felettébb értelmes zenecsatornákon, akkor fel tudnék robbanni. És akkor ez a "hű de menő", meg a "hű de szupii"..Ez elkeserítő. Szomorú vagyok, hogy a fiatalok nagy része azt se tudja mi az igazi zene. Komolyan... Amikor egy ilyen Selenácska ki áll a színpadra akkor mit csinál? Beáll a mikrofon mögé és??? Mert az az egy biztos, hogy mindent csinál csak nem énekel... Jajj és azt is nagyon bírom, hogy minden nap csak róluk hallani. Szinte nincs Selena mentes nap ... Az fáj, hogy még az interjúiban sem az ő gondolatairól olvasunk. A menedzsere betanított álszent szövegét mondja... Ez a szánalom legfelsőbb foka. Amikor már gondolkodni se tud magától. És akkor őt kell tisztelni. Mert olyan hű de okosat mond...Nagyon példa értékű, mondhatom. Azt akarják, hogy olyas valakire nézzünk fel, akinek nem hogy tehetsége, de még egyénisége és szabad gondolata sincs..Amit még a dizni sztárokban bírok az az, amikor eljön az az idő, amikor már elég ciki kezd lenni nekik a dizni és hirtelen fel akarnak nőni... Ettől csak még szánalmasabbak lesznek. Legalább érett emberek módjára viselkednének. Erre meg olyan gyerekes dolgokkal akarják bizonyítani, hogy ők már kinőtték diznis korszakukat -.- Szóval, szerintem elég bőven kifejtettem a véleményemet a disney legújabb "tehetségeiről". Ez nem disney. Én a régi Walt Disney-s meséket szerettem, nem ezeket a jelentéktelen, értelmi szintet romboló valamiket..Köszönöm, hogy itt végre anélkül kifejthettem véleményemet, hogy senki nem írja nekem, hogy -"ha nem szereted akkor minek olvasod" ?- dumát biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: DreamerGirl, fashionbébíí, UnhappyMeals, An_d_a, Daniela3, amy92
2011. augusztus 07. 23:23 #470
- törölt felhasználó -    
Idézet (zavodni @ 2011.08.07. 23:18)
Őszinte leszek... Volt idő amikor néztem ezeket a diznis sz_rokat... Tudom elég ciki, de nem fogom azt hazudni, hogy világ életemben sose néztem. Persze már kinőttem és ma már el sem tudom hinni, hogy valaha néztem. Az én véleményem róluk az, hogy emberileg nullák. Ugyanis pénzért feladják az egyéniségüket, és vállalnak egy olyan életet amit a menedzserük álmodott meg nekik. És mindez azért, hogy "sztárok" legyenek. És akkor mit csinálnak ezután? Semmit. Ontják magukból a semmitmondó sorozataikat, és az igénytelen zenéjüket. Már ha nevezhetjük annak... Én különösen a zenére vagyok allergiás... Mert mit csinálnak?! Valaki megír nekik egy olyan számot, aminek a zenéhez és a művészethez köze sincs, ők bemennek a stúdióba, elkornyikálják, és mindezt feljavítja valaki, és nem azért, hogy az emberek meg tudják hallgatni (mert én nem nagyon tudom), csupán elővigyázatosságból, nehogy hangrobbanás történjen. És mindezzel nem is lenne baj... Csinálja ha úgy van kedve. De amikor ezt nyomják a felettébb értelmes zenecsatornákon, akkor fel tudnék robbanni. És akkor ez a "hű de menő", meg a "hű de szupii"..Ez elkeserítő. Szomorú vagyok, hogy a fiatalok nagy része azt se tudja mi az igazi zene. Komolyan... Amikor egy ilyen Selenácska ki áll a színpadra akkor mit csinál? Beáll a mikrofon mögé és??? Mert az az egy biztos, hogy mindent csinál csak nem énekel... Jajj és azt is nagyon bírom, hogy minden nap csak róluk hallani. Szinte nincs Selena mentes nap ... Az fáj, hogy még az interjúiban  sem az ő gondolatairól olvasunk. A menedzsere betanított álszent szövegét mondja... Ez a szánalom legfelsőbb foka. Amikor már gondolkodni se tud magától. És akkor őt kell tisztelni. Mert olyan hű de okosat mond...Nagyon példa értékű, mondhatom. Azt akarják, hogy olyas valakire nézzünk fel, akinek nem hogy tehetsége, de még egyénisége és szabad gondolata sincs..Amit még a dizni sztárokban bírok az az, amikor eljön az az idő, amikor már elég ciki kezd lenni nekik a dizni és hirtelen fel akarnak nőni... Ettől csak még szánalmasabbak lesznek. Legalább érett emberek módjára viselkednének. Erre meg olyan gyerekes dolgokkal akarják bizonyítani, hogy ők már kinőtték diznis korszakukat -.- Szóval, szerintem elég bőven kifejtettem a véleményemet a disney legújabb "tehetségeiről". Ez nem disney. Én a régi Walt Disney-s meséket szerettem, nem ezeket a jelentéktelen, értelmi szintet romboló valamiket..Köszönöm, hogy itt végre anélkül kifejthettem véleményemet, hogy senki nem írja nekem, hogy -"ha nem szereted akkor minek olvasod" ?- dumát biggrin.gif

Köszönöm, végre valaki leírta a teljes igazságot, teljes mértékben egyetértek veled! meghajolo.gif
2011. augusztus 07. 23:47 #471
- törölt felhasználó -    
Idézet (AmyVie @ 2011.08.07. 15:22)
Olyan rég néztem már Hamupipőkét, kedvet kaptam nézelődni egy kicsit YouTube-on, ez a kedvencem:

Úristen, abszolút kedvenc! Ezt a mesét kb. úgy egymilliárdszor megnéztem kiskoromban, imádni való! Oda voltam érte, ahogy énekelgetnek meg minden részletéért wub.gif
Kicsit felidézted ezeket bennem, hogy szerettem <3
1 felhasználónak tetszik: AmyVie
2011. augusztus 08. 01:51 #472
- törölt felhasználó -    
Sziasztok
Végre egy topik aminek nagyon örülök . biggrin.gif
Végig olvastam a kommenteket és szerintem mindenki leírta az igazat nekem is már tényleg elegem van a diznisekből főleg szalonától nem tudom megérteni hogy hogy lehet 1 ? Mit tett le semmit . Csak van egy cuki pofája és mindent letettek neki :/ .Meg a sorozata az egy borzalom jó bevallom régen néztem megváltozott arról is a véleményem és selenáról is . Már nagyon is utálom elegem van hogy mindennap róla irnak már kezdem nagyon uni :/.És az a Debby ryan ? Ő tervez meg énekel mint szelíta neki sincs tehetsége mint szalonának és még azt is utálom a diznibe hogy mindenki énekel mert amugy azt veszem észre hogy van egy adott produkció és abból valamelyik elkezd énekelni unalmas :/. És Bella Thorne ezen a csajon kivagyok akadva hogy lehet 74 -dik ?ohmy.gif . Le előzőt rengeteg tehetséges embert. És a sorozata egyszer bele néztem kíváncsiságból hogy megint milyen szennyt csinált a dizni csenöj és hát borzalom nem tudom mi a nagy szám benne a történet is egy hülyeség és az a két kis csaj nem is tud táncolni istenem :/ . Akkor azt mondám hogy jó van ha például igazi táncosok szerepelnének benne de így :/. És a másik borzadály az a bandás sorozat :/ . Azon teljesen ki voltam akadva azt megérteném ha a gyerek vele egykorú srácokkal alakítana egy bandát és nem negyvenes pasasokkal :/ . De egy ember van akit teljes szívből szeretek és tisztelek és az nem mint .Demi ♥
http://www.jeux-2-filles.com/images/blog/50385-85380.jpg
Szerintem nagyon tehetséges és a hangja mindent visz lehet hogy diznis volt és bevallom szeretem sorozatát de nagyon imádom ő legalább lettet valamit és segít a rajongónak amit nagyon tisztelek benne smileeee.gif.De sajnos az zavar a legjobban a hogy dizni minden hülyeséget csinál hogy több lé legyen ahogy olvastam már van hannas bicó is ezen ki vagyok teljesen akadva ohmy.gif . Már azon kivagyok akadva amikor az auchaba voltam és volt egy bolt és szelita májli és ilyen pólók voltak már azon :/ . De vannak olyan mesék amiket sose fogok elfelejteni amit Walt Disney csinált .Szegény ha most látná hogy amit most ő teremtet most tízen éves idióták tönkre tesznek ;'(. Majd nem mindegyik walt disney mesét szeretem de ezekért rajongtam biggrin.gif.http://image.hotdog.hu/_data/members2/158/443158/images/disney%20magazin/bambi3.jpghttp://hoparduc.kepeslap.com/images/21707/vegyesmese46.jpghttp://www.nlcafe.hu/cikk/2/19912/3.jpg
Ezért szeretem igazán a történeteit mert viccesek voltak és mindig jóra fordul minden és voltak ezért szomorú dolgok is benne de így mi is meg tanultuk hogy az életben lehet rossz dolgok sad.gif . És szerintem aki látta a Walt Disney remek meséit az sokat tanult belőle smileeee.gif.
4 felhasználónak tetszik: Mendys, An_d_a, DreamerGirl, amy92
2011. augusztus 08. 09:36 #473
- törölt felhasználó -    
Sziasztok! laugh.gif
Én is oda voltam a drága dízni csátornáért... rolleyes.gif De rájöttem,hogy az egész egy nagy hazugság és olyan mű az egész,hogy az csak ne acute.gif Elkezdtem Boomerangot nézni és érdekes megvagyok a Disney nélkül.Eléggé idegesítő,hogy elmegyek vásárolni és Háni Montáni,meg Szellentő Gomez chips,füzet,toll és társai.Igaz az én kedvenceim között is van két Disneys (Demi,Miley),de szerintem Demi egyáltalán nem azon a színvonalon van mint a többi Diznis.Mileyt meg már 4 éve szeretem így nincs szívem kitörölni rohog.gif Engem az akaszt ki a legjobban,hogy Szelítát mindenki ismeri de ha megkérdezem mondjuk Celine Dion-t vagy Bon Jovi-t nem tudják.A repedt fazekat ismerik,de az igazi "zenét" nem.Én nem is tudom mik lesznek ezután.Szelítáná mintás tapéta,szőnyeg,esernyő?!Amikor megláttam a legújabb "sorozatot" az Indul a Rángatózás rolleyes.gif Megszégyenítik a "tánc" fogalmát. reklamalo.gif Én mrár kezdek félni,hogy mi lesz a következő? fear.gif Inkább játszák az igazi DISNEY,RAJZfilmeket cool.gif
7 felhasználónak tetszik: Szancsu, Mendys, An_d_a, fashionbébíí, DisneyFans, DreamerGirl, amy92
2011. augusztus 08. 11:13 #474
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
http://starity.hu/magazin/18383-kihirdettek-a-teen-choice-awards-nyerteseit/ biztosan láttátok a cikket,de szerintem egyenesen szégyen..szelenítának öt díj?!el lehet olvasni mikben nyert..bíbörkéjével az élen,mióta ő a legszexibb FÉRFI!?! biggrin.gif _nevet.gif ez a lista inkább szégyen..
5 felhasználónak tetszik: Norbiii_, Mendys, Szancsu, DreamerGirl, amy92
2011. augusztus 08. 11:22 #475
- törölt felhasználó -    
Szervusztok! Gondolom csatlakozok én is ide,ha nem zavarok. blush.gif Én sem értem mi ez a haláli őrület a dizni sztárok iránt.Persze nekem van 4 kedvencem,de akkor sme őrülök meg értük. blush.gif Régen én is rajongtam a dizniért,mindig néztem.Demi,Miley,Ashley,Hayley Kiyokok a kedvenceim.Demi egy tökéletesen tehetséges és nem azon a vonalon van,mint Szeleníta.Miley is az,bár őt már 3 éve szeretem így nem akarom elhagyni a kedvenceim közül.Ashley egy legenda jól kisikerült törnie a dizniből heart.gif Hayleyt meg csak most szerettem meg. rohog.gif De rájöttem az igazi dizni sztárok nem Ők,hanem a régi szép időkben lévő rajzfilm figurák.Sokkal jobban letudnak kötni,mint ezek a megjátszott mű sorozatok.Nem is értem miért pont Szelena az első?Mi benne az ami meg tudja fogni az embereket?Szerintem tök csúf a csaj és tehetség szinte egy nagy 0.Meg Bella Thorne is milyen elöl van? 110.gif Az a beképzelt vöröske is csak rázza magát a sorozatba,annak őszintén mi értelme van?Színésznő ként is egy nagy vacak.A dizni meg minden sztárukból énekeseket is képez,de a csajnak egy nagy vacak a hangja,ahogy Zendayának is,de ő egy kicsi fokkal jobb. smileeee.gif
2011. augusztus 08. 11:25 #476
- törölt felhasználó -    
Idézet (An_d_a @ 2011.08.08. 11:13)
http://starity.hu/magazin/18383-kihirdettek-a-teen-choice-awards-nyerteseit/ biztosan láttátok a cikket,de szerintem egyenesen szégyen..szelenítának öt díj?!el lehet olvasni mikben nyert..bíbörkéjével az élen,mióta ő a legszexibb FÉRFI!?! biggrin.gif _nevet.gif  ez a lista inkább szégyen..

Legjobb férfi előadó:Dzsásztin reklamalo.gif Jason-t is jelölték és Ő eszerszer jobb ennél a paprika jancsinál. unsure.gif Azt hittem legalább most "igazi" nyertesek lettek de nem jött össze rolleyes.gif Nem baj Jason akkor is sokkal jobb cool.gif
3 felhasználónak tetszik: An_d_a, Mendys, Szancsu
2011. augusztus 08. 11:27 #477
- törölt felhasználó -    
http://starity.hu/magazin/18383-kihirdettek-a-teen-choice-awards-nyerteseit/ biztosan láttátok a cikket,de szerintem egyenesen szégyen..szelenítának öt díj?!el lehet olvasni mikben nyert..bíbörkéjével az élen,mióta ő a legszexibb FÉRFI!?! biggrin.gif _nevet.gif  ez a lista inkább szégyen..

Legszexibb nő Szelena? 110.gif Ez valami vicc,soha sem mutatta meg a dögös oldalát és nem is mer kitörni a jó kislány szerep alól.Örökre kislány marad és semmi szexi nincs benne azon kívül,hogy halálra vigyorog a kamerákba.Kész röhej annyira szánalmasak az ilyen díj kiosztók.Olyan hülyeségeket összetudnak hordani.Úristen mióta szexi Szelena? omg.gif
7 felhasználónak tetszik: An_d_a, Norbiii_, Mendys, Szancsu, UnhappyMeals, DisneyFans, DreamerGirl
2011. augusztus 08. 11:50 #478
- törölt felhasználó -    

Ez most vicc szelita a legszexibb ohmy.gif ezért nem néztem meg a listát mert egy csomó diznis van rajt -.- .
2 felhasználónak tetszik: An_d_a, DreamerGirl
2011. augusztus 08. 11:54 #479
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Én is kiakadtam ezeken az eredményeken, minden 3. díj bíböré? WTF? unsure.gif mad.gif Meg az ő kis agyonhypeolt szelénácskájáé?
Alig van közte olyan film/sorozat vagy színész, ami tényleg ért valamit. Gondolom nem véletlenül lett ez az eredmény, megbundázott, lepénzelt hülyeségek ezek a díjátadók.
Na a másik meg hogy a retardált szefós vámpírok mindenütt, azoktól is hányingerem, és még díjat is adnak nekik..
Ez a reakcióm rá:
http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/original/000/126/314/3cd8a33a.png
8 felhasználónak tetszik: An_d_a, Norbiii_, Riri,Avrilfan, Szancsu, UnhappyMeals, prézli, DreamerGirl, gwenamy
2011. augusztus 08. 11:54 #480
Mendys
Mendys
visszatérő vendég

StátuszCoffee in one hand, confidence in the other
Hozzászólás: 218
Azonosító: 155358
Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.08.08. 11:27)
Legszexibb nő Szelena? 110.gif Ez valami vicc,soha sem mutatta meg a dögös oldalát és nem is mer kitörni a jó kislány szerep alól.Örökre kislány marad és semmi szexi nincs benne azon kívül,hogy halálra vigyorog a kamerákba.Kész röhej annyira szánalmasak az ilyen díj kiosztók.Olyan hülyeségeket összetudnak hordani.Úristen mióta szexi Szelena? omg.gif

Egyetértek. Selena sosem volt szexi, és ha ennyire ragaszkodik a jó kislány szerephez, 25 évesen sem lesz az.
4 felhasználónak tetszik: An_d_a, Riri,Avrilfan, Szancsu, DreamerGirl
74 oldal 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!