amúgy,nem tudom ki látta,de véleményezze nekem pár ember szeleníta és bíbör képeit a díjátadón készült képeken.
http://starity.hu/forum/topik/261298-selena-gomez-and-justin-bieber-at-teen-choice-awards-2011-in-los-...-august-7-2011/
szerintem undorító ennyire a kamerába vigyorogni,bár ez az én személyes véleményem,az arcrapuszi pedig semmi,már bocs.de végülis,ez csak egyéni komment,lehet bárkinek bármi.
A valódi Disney sztárok!
2011. augusztus 08. 12:02
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline |
Idézet (An_d_a @ 2011.08.08. 11:56)
amúgy,nem tudom ki látta,de véleményezze nekem pár ember szeleníta és bíbör képeit a díjátadón készült képeken.
http://starity.hu/forum/topik/261298-selena-gomez-and-justin-bieber-at-teen-choice-awards-2011-in-los-...-august-7-2011/
szerintem undorító ennyire a kamerába vigyorogni,bár ez az én személyes véleményem,az arcrapuszi pedig semmi,már bocs.de végülis,ez csak egyéni komment,lehet bárkinek bármi.
Borzalmas szerintem annyira látszódik a műmosoly
Teljesen igazad van
Megjátsszák az egészet és ez undorító
2 felhasználónak tetszik:
An_d_a,
DreamerGirl
2011. augusztus 08. 12:04
Bella0509új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.07. Hozzászólás: 53 Csatolások: 30 Azonosító: 157673 offline |
Én személy szerint szoktam nézni a Disney csatornát, de nekem van olyan sorozat ami nem tetszik, de van olyan is amit nagy érdeklődéssel várok. A Hannah Montana első két évadát szerettem nézni, a 3 kisgyerek akik a középiskolában mindenféle bajba keverednek, felváltja a 3 és 4 évad, ami csak arról szól, hogy elárúlja a titkák. :$ Értelme??? A Wizards Of Wevarly Place egy elég jó sorozat, de a kisebb gyerekek mást kapnak mint a valóság. Olyanok akarnak lenni mint ők, képzeletbeli varázslókká akarnak válni. Ami még elmegy az a Jonas volt, a vicces kreatív és érdekes sorozat, aminek vége lett, mivel állítólag a Jonas feloszlott. A Sok sikert Charlie, és a Risza fel! a legjobb sorozatok, viccesek, érdekesek, és olyanról szólnak amit mi is megtehetünk, lefilmezhetjük saját kistestvérünket, közben mindenféle bajban kerülünk, lehet egy legjobb barátnőnk, akivel mindent átvészelünk. A Kid vs Cat egy butyuta rajzfilm amit a kis űrlénymániás gyerekeknek találtak ki. A Disney Junior kiköpött másolata a Nickelodeonon tartott Nick Junior-nak. A Zack és Cody a fedélzeten szintén egy jó, vicces és hangulatos sorozat, amit személy szerint nagy érdeklődéssel nézek.
A Disney kezdi elveszteni a sikersorozatokat, csak ismétlésből áll az egész csatorna. A nézetsége már nem is olyan mint volt az elődjénél, a Jetixen.
A Disney kezdi elveszteni a sikersorozatokat, csak ismétlésből áll az egész csatorna. A nézetsége már nem is olyan mint volt az elődjénél, a Jetixen.
2011. augusztus 08. 12:05
http://starity.hu/magazin/18383-kihirdettek-a-teen-choice-awards-nyerteseit/ erre kommentálva...
a legszexibb FÉRFI ugyebár.. szóval ő már annak számít? vagy csak én vagyok lemaradva? IAN SOMERHALDER MELLETT NYERT? EZ VALAMI VICC?
te jó isten!
a legszexibb FÉRFI ugyebár.. szóval ő már annak számít? vagy csak én vagyok lemaradva? IAN SOMERHALDER MELLETT NYERT? EZ VALAMI VICC?
te jó isten!
2011. augusztus 08. 12:07
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Idézet (kriszti03 @ 2011.08.08. 12:02)
Borzalmas szerintem annyira látszódik a műmosoly
Teljesen igazad van
Teljesen igazad van
lehet ez nem ide tartozik,deazért leírom melyik két sztárpártól olvadtam el:egyértelműen Nina Dobrev és Ian az egyikőjük.egyszerűen süt róluk a szerelem,nagyon összeilő páros,amíg nem tudtam,hogy ők ketten a való életben is egy pár,addig a sorozatban is feltűnt nekem,hogy ők ketten mennyire összeillenének.a másik pedig emma watson(most láttam képeket) a barátjával(ha ő tényleg az).egyszerűen annyira látszott az arcán,mennyire jólesik neki a dolog,és abban az ölelésben is annyi érzés volt,amit szerintem mindenki megirigyel.de ettől a hányinger fog el(bocsi ),mertha tényleg szerelmesek lennének,én el is ismerném meg hasonlók,mert rosszindulatú nem vagyok és előítéletem sincsenek.
kriszti03,
fashionbébíí
2011. augusztus 08. 12:09
Mendysvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 218 Csatolások: 0 Azonosító: 155358 offline |
Idézet (fashionbébíí @ 2011.08.08. 12:05)
http://starity.hu/magazin/18383-kihirdettek-a-teen-choice-awards-nyerteseit/ erre kommentálva...
te jó isten!
te jó isten!
Justin Bieber a legszexibb férfi? Kik szavaztak óvodás kiscsajok, vagy mi?
An_d_a,
fashionbébíí
2011. augusztus 08. 12:09
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
te jó isten!
te jó isten!
én egyértelműen iannek adtam volna a díjat,az a férfi(és a hangsúly a FÉFRIN van ) nemcsak jó színész,de pasinak sem utolsó,egyértelműen jobb(mérföldekkel ) bíbörnél.
2011. augusztus 08. 12:10
Ez már gusztustalan ennyire megjátsszani hogy egy már szánalom ahogy falják egymást uhhh -.- .
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2011. augusztus 08. 12:11
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline |
te jó isten!
te jó isten!
Igen ez valami borzalmas tréfa amit űznek velünk csak éppen én nem értem a dolog vicces részét
Hogy lehet gy ilyen kis tini egy igazi dögös férfi mellett a legszexibb??!!!
Mondjuk én már a jelöltekkel sem voltam elégedett mert helyet kellett volna ott kapnia Jared Leto-nak is
2011. augusztus 08. 12:11
Direkt a kamerák előtt csinálták. Selenán meg látszik az a megjátszósdi,mindig a kamerák előtt szeretkeznek,soha sem néznek mélyen egymás szemeibe,tuti nem igaz szerelem,fejezzék már be!
2011. augusztus 08. 12:14
Idézet (An_d_a @ 2011.08.08. 12:09)
én egyértelműen iannek adtam volna a díjat,az a férfi(és a hangsúly a FÉFRIN van ) nemcsak jó színész,de pasinak sem utolsó,egyértelműen jobb(mérföldekkel ) bíbörnél.
nameg a másik hogy állítsuk már egymás mellé Angelina Jolie -t és Selena Gomezt hát ez viccnek is rossz! Selena szép, de ilyen nők mellett mint mondjuk Angie, Cameron Diaz és Emma Watson...
szerk. most eszmélek rá mit írtál! PASINAK SEM UTOLSÓ? Ian igazi álompasi
2011. augusztus 08. 12:18
te jó isten!
te jó isten!
Jesszusom ez most komoly ? Ez az egész díjátadó biberől és szelitáról szólt ?? :/
Riri,Avrilfan
2011. augusztus 08. 12:25
Idézet (Szancsu @ 2011.08.08. 12:18)
Jesszusom ez most komoly ? Ez az egész díjátadó biberől és szelitáról szólt ?? :/
Szerencsére még vannak ép eszűek. De sajna a 9 évesek többen vannak
2011. augusztus 08. 12:31
Idézet (fashionbébíí @ 2011.08.08. 12:25)
Szerencsére még vannak ép eszűek. De sajna a 9 évesek többen vannak
Sajnos és állandóan sztárolják szelitát és bibört remélem hamar vége lesz :6 .
fashionbébíí,
hana001
2011. augusztus 08. 12:33
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
te jó isten!
te jó isten!
Ez azért már durva. Szerintem ezt a címet mindenképpen Iannak kellett volna elvinnie. Még hogy Justin a legszexibb
fashionbébíí
2011. augusztus 08. 12:41
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.08.08. 11:54)
Én is kiakadtam ezeken az eredményeken, minden 3. díj bíböré? WTF? Meg az ő kis agyonhypeolt szelénácskájáé?
Alig van közte olyan film/sorozat vagy színész, ami tényleg ért valamit. Gondolom nem véletlenül lett ez az eredmény, megbundázott, lepénzelt hülyeségek ezek a díjátadók.
Na a másik meg hogy a retardált szefós vámpírok mindenütt, azoktól is hányingerem, és még díjat is adnak nekik..
Ez a reakcióm rá:
Alig van közte olyan film/sorozat vagy színész, ami tényleg ért valamit. Gondolom nem véletlenül lett ez az eredmény, megbundázott, lepénzelt hülyeségek ezek a díjátadók.
Na a másik meg hogy a retardált szefós vámpírok mindenütt, azoktól is hányingerem, és még díjat is adnak nekik..
Ez a reakcióm rá:
A kötsög vámpírokon Én is kiakadtam. Már mióta kapják ők a díjakat a sz_r sorozatuk miatt?
A legjobb tweetelő meg mekkora megtiszteltetés már... Abban aztán tényleg nehéz egyedit alkotni
Grace Benning,
Holly Keller
2011. augusztus 08. 13:19
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
te jó isten!
te jó isten!
Nekem ettől hányom kell! Még szerencse, hogy ezeket nem jelölik VMA-ra
Szancsu,
UnhappyMeals
2011. augusztus 08. 13:23
An_d_ainebriant |
Idézet (prézli @ 2011.08.08. 13:19)
Nekem ettől hányom kell! Még szerencse, hogy ezeket nem jelölik VMA-ra
VMA-ra tényleg nem jelölik?életem legszebb napja lenne,ha ez tényleg így van. remélem,tehetséges(akik ott vannak a VMA-n,azok között 90 százalékig szerintem mindenki jó) előadók lesznek majd azon a díjátadón,bár ha jól tudom,még nincs meg a teljes lista.
2011. augusztus 08. 13:25
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (An_d_a @ 2011.08.08. 13:23)
VMA-ra tényleg nem jelölik?életem legszebb napja lenne,ha ez tényleg így van. remélem,tehetséges(akik ott vannak a VMA-n,azok között 90 százalékig szerintem mindenki jó) előadók lesznek majd azon a díjátadón,bár ha jól tudom,még nincs meg a teljes lista.
Nem. Bár azt hiszem Dzsásztinka tavaly volt, és nyert is, de idén szerencsére nincs köztük. A diznisek meg alapból kimaradnak
An_d_a
2011. augusztus 08. 13:33
An_d_ainebriant |
Idézet (prézli @ 2011.08.08. 13:25)
Nem. Bár azt hiszem Dzsásztinka tavaly volt, és nyert is, de idén szerencsére nincs köztük. A diznisek meg alapból kimaradnak
hát,talán mostmár bíbör hírneve is csökkent annyit,hogy ne kelljen ott lennie.a dizniseket ott nem igazán láttam eddig,de már úgy vagyok(pl.ez a mostani ˝díjátadó˝),hogy totál értelmetlennek látom szavazni,mert a végeredmény úgyis mindig ugyanaz:bíbörke meg szelike.megérdemlik egymást ilyen sziten,az egész díjátadó a nyáladzásukról szólt,mintha ezt hívnák szerelemnek.ennek van egy ismert elnevezése:érdekkapcsolat/reklámfogás.már kedve sincs lassan az embernek szavazni,mert értelmetlen a sok kis buta fanjuk miatt,akik bármit megtennének,hogy a bálványuk nyerjen...
Szancsu
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.