Starity

A valódi Disney sztárok!

74 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 03. 13:49 #41
amy92
amy92
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 330
Csatolások: 5
Azonosító: 131206
sziasztok! ^^ tényleg jó kis topik ez, végigolvastam az üzeneteket és egyetértek veletek. kis koromban több disney-s mese nagy kedvencem volt, még most, 19 éves létemre is szívesen újranézem bármelyiket. smileeee.gif a mostani disney egyáltalán nem hasonlít a régihez, elég szörnyű, hogy ez kell az embereknek és ilyenekkel szennyezik a gyerekek agyát :/ nekünk sajnos van disney csatornánk, de egyszer, amikor régen 2 percet láttam vmilyen gagyi műsorból, azóta többet oda sem kapcsoltam. nem is értem, hogyan lehet egy lapon említeni ezeket a műsorokat a régi mesékkel. o.O aztán csodálkoznak, hogy miért ilyenek a mai fiatalok..
a dizni sztárok közül én egyedül Demit kedveltem, rajta kívül nem nagyon akad olyan, aki megérdemli a tehetséges jelzőt. nem értem, hogy manapság minek kell minden 'színésznek' énekelnie is. mki csinálja azt, amiben tehetséges. (bár sajnos a többségük egyikben sem az. rohog.gif )
7 felhasználónak tetszik: kriszti03, anna21, Thora_90, Charmed and Dangerous, AmyVie, Szancsu, DreamerGirl
2011. augusztus 03. 13:49 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (kriszti03 @ 2011.08.03. 13:42)
Ó azt én is imádtam
A kazettája volt az első ajándékom a fogtündértől laugh.gif

Én ezzel játszottam nagyon sokat biggrin.gif Jó kis játék volt, de nem tudtam megölni Zordont aggressive.gif
6 felhasználónak tetszik: kriszti03, AmyVie, anna21, DreamerGirl, RockAngel, Evi99
2011. augusztus 03. 13:54 #43
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Idézet (Candies @ 2011.08.03. 13:49)
Én ezzel játszottam nagyon sokat biggrin.gif Jó kis játék volt, de nem tudtam megölni Zordont aggressive.gif

de jó ezt nem is ismertem laugh.gif
egyébként másik kedvenc Disney mesém a Dzsungel könyve smileeee.gif
És a mostani diznisekről (direkt írom így) annyit még hogy gyenge pillanatomban a mai napokban végignéztem egy részt valami sorozatból
hát rögtön az elejét kiröhögtem
aztán bealudtam rajta _nevet.gif
2011. augusztus 03. 13:59 #44
Catherine
Catherine
boobtana

StátuszCas, buddy, I need you.
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 30
Azonosító: 137378
Bevallom, régen én is Disney-fan voltam (micsoda szégyen bad.gif ) de szerencsére időben "megvilágosodtam". rohog.gif
Az én véleményem az, hogy Demi még úgy ahogy olyan közepesen tehetséges, de a többit még sz@rnak sem nevezném... dry.gif
És különben is: Nagyon idegesítenek a Disney mai rajzfilmei. Tele vannak olcsó és undorító poénokkal, ráadásul némelyik erőszakosabb tud lenni, mint egy akciófilm. omg.gif Ha nem valamelyik Z-kategóriás sorozatot nyomják, akkor ezeket. És akkor a szülők még csodálkoznak, hogy mennyire el vannak durvulva a mai kisgyerekek. blink.gif dry.gif
A régi Disney meséket szeretem, egyik kedvencem a Szépség és a Szörnyeteg. Semmi olyan nincs benne, amit gyerekek nem nézhetének.
Szóval KÉRJÜK VISSZA A RÉGI DISNEY-T! cool.gif
11 felhasználónak tetszik: kriszti03, amy92, SelenaDebbyMiley, Thora_90, hana001, AmyVie, kateblock, Selena22, Charmed and Dangerous, bellsiam, Black Hearth2
2011. augusztus 03. 14:06 #45
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candies @ 2011.08.03. 13:49)

Ezzel én is sokat játszottam. rohog.gif Én mindig ott akadtam el, amikor ugrálni kellett a zsiráfok fején. unsure.gif Egyszerűen nem mentek az ilyen ugrálós részek - talán a rossz space miatt. pardon.gif
Egyébként a mostani Disney-mesék közül nekem egyedül az Aranyhaj nyerte el a tetszésemet, nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem egész viccesre sikeredett. smileeee.gif De persze örök kedvenc az Oroszlánkirály.
2 felhasználónak tetszik: Catherine, Evi99
2011. augusztus 03. 14:12 #46
- törölt felhasználó -    
Nekem még meg is van az a játék blush.gif néha-néha játszom is vele blush.gif blush.gif blush.gif
Ezek a mesék még értek is vmit, nem mint ma ohmy.gif
Leszakad a pofám, mikor az unokaöcséim (11 és 6 évesek) a mai mesékből idéznek minden baromságot. Hova fajult a világ?
és igen... KÉRJÜK VISSZA A RÉGI DISNEYT biggrin.gif Vagyis a VALÓDI Disneyt biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Charmed and Dangerous
2011. augusztus 03. 14:15 #47
Lottííí
Lottííí
új tag

Státuszvisszaköltözünk Kaposvárra. :"(( pedig Bécs az én helyem..
Hozzászólás: 61
Csatolások: 0
Azonosító: 151788
Veletek vagyok!! Igaz hogy egy dízni sztár az első számú kedvencem de Demit sem azért szeretem... hanem a hangjáért... na meg a filmjeit is szeretem az biztos,de a többi dízni sztár egy senki... idézzük fel szelena gomezt.. a hangja,mint egy kacsának blink.gif de komolyan... úgy én is tudok gágogni amit ő csinál... és a többi dízni sztár egy cseppnyit sem ért a színészethez...

ez lenne a szerény kis véleményem smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: kriszti03, Thora_90
2011. augusztus 03. 14:17 #48
- törölt felhasználó -    
Most írtam az új selenítás cikkhez, és... jobban érzem magam biggrin.gif Pedig tudom, h hiába szállok vitába egy selenítá-fannal :/ Háát igen, a makacsság biggrin.gif
Egyébként nem tom, minek védik ennyire. Nem különleges a csaj.

Idézet (Lottííí @ 2011.08.03. 14:15)
Veletek vagyok!! Igaz hogy egy dízni sztár az első számú kedvencem de Demit sem azért szeretem... hanem a hangjáért... na meg a filmjeit is szeretem az biztos,de a többi dízni sztár egy senki... idézzük fel szelena gomezt.. a hangja,mint egy kacsának  blink.gif de komolyan... úgy én is tudok gágogni amit ő csinál... és a többi dízni sztár egy cseppnyit sem ért a színészethez...
ez lenne a szerény kis véleményem smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: hana001, Lottííí, Charmed and Dangerous
2011. augusztus 03. 14:18 #49
BaByGaGa
BaByGaGa
visszatérő vendég

StátuszKoleszba! ://
Hozzászólás: 465
Csatolások: 237
Azonosító: 133634
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez a topik. w00t.gif Végre nem csak azt hallani, hogy milyen isteniek ezek a diznisek. Mondjuk, aki egyedül normális az Demi Lovato. Belé szorult némi tehetség. beer.gif
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, hana001, Selena22
2011. augusztus 03. 14:25 #50
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1197848
Azonosító: 91559
Egyébként igazán meglepő, hogy vannak még olyan emberek, akik az igazi Disney mesékről nyilatkoznak, nem pedig a tényleg mostani Disney csillagokról. Még azt mondanám, hogy megéri, ha normális műsorok mennének rajta - de olyan... übergagyik mennek néha rajta - mint wizard of waverly place. Poénból letöltöttem annak idején ennek az első évadját. Két részig jutottam összesen, és azonnal le is töröltem a gépről, mert csak a helyet foglalta. Egyszerűen katasztrofális volt, sokkal rosszabb volt, mint amit valaha láttam - pedig olyan jónak ígérkezett számomra, nagyot csalódtam.
Ha engem megkérdeztek, a legtöbb 10-12 éves gyerek nézi azt a tipikusan agysorvasztó műsorokat, amiket ad ez a csatorna, és az a legszörnyűbb, hogy azokat a holmikat, amiket nyomnak ki róluk a piacra képesek drága pénzért megvenni. Tegnap vásároltam a Tescoba és Selena Gomezes tolltartót láttam. Hol találok manapság Johnny Deppeset vagy egyszerűen Brad Pitteset? Sehol! Az olyan nagyszerű színészek és énekesek egy perc alatt eltűnnek a színről, mert nem Disneysek. Szeirntemokos volzt a csatornáktól, hogy több ilyen terméket dobnak a piacra, mert van rá kereslet és meg is veszik. Ez mind pénz számukra, hogy ilyeneket adnak le a tv-ben - és ami a legborzasztóbb, hogy a gyerekek nézik is! Én kíváncsi lennék, hogy egy 10 éves gyerek tudná-e definiálni nekem, hogy ő miért is rajon g ezekért a csinált sztárokért. Már nem azért, de ha lenne valamelyiknek hangja, vagy valamiben tehetségesek lennének, akkor egy szót nem szólnék, de manapság nem ilyenekkel van tele tv. Nem hiszitek el, ismerek egy olyan tehetséges lányt, az osztályomba járt, nem is válogatták be a Megasztárba, pedig nagyon esélyes lett volna - tehetséges. Inkább egy ilyen embert karolnának fel, mintsem egy olyat, akinek a technika által teszik szebbé és jobbá a hangját. Azt mondom, hogy valaki legyen azért sikeres a szakmájában amit üzt, és csak akkor fogjon reklámozásba. Szerintem értelmetlen egy olyan embert körül rajongani, akit csak a rajongók etsznek sztárrá. Hisz, Selena mi? Selena miben jó? Első napon divattervezőnek akart állni- és állt is, kiadta első kollekcióját, másodnapon parfümöt adott ki, harmadnapon pékséget akart nyitni, mi lesz még? Vesz egy országot, és Gomez országnak hívja majd? Annyira hihetetlen, hogy igazából semmihez nem ért túlzottan, de mindenbe belemártja magát - és ez pénzt hoz számára. Azt sem értem túlzottan, hogy mit is esznek rajta annyira sokan - szóval, ha valaki azt mondja, hogy emberileg igen tökéletes és hogy rengeteg jó tulajdonsága van, és jólelkű, aki én a képébe röhögnék, és azt mondanám, válaszd inkább Jolie-t, akinek olyan élete van, és olyan tettei vannak, amire tökéletesen büszke.
Én azt mondom, hogy Walt Disney teremtett egy olyan dolgot, amely a kisgyermekeknek szólt, és most ezt elvették a gyerekektől, és tömik a fejüket ezekkel a tucat dolgokkal, amely nem fog jóra vezetni. Igaz, biztosan okos az, aki futtatja azt a csatornát, gondoljatok bele, hogy neki mennyi bevételt hoz ez az egész dolog... rengeteget.
12 felhasználónak tetszik: BaByGaGa, Lottííí, hana001, amy92, Thora_90, Twilight6, kateblock, kriszti03, Charmed and Dangerous, Szancsu, bellsiam, Black Hearth2
2011. augusztus 03. 14:26 #51
BaByGaGa
BaByGaGa
visszatérő vendég

Idézet (AmyVie @ 2011.08.03. 14:25)
Egyébként igazán meglepő, hogy vannak még olyan emberek, akik az igazi Disney mesékről nyilatkoznak, nem pedig a tényleg mostani Disney csillagokról. Még azt mondanám, hogy megéri, ha normális műsorok mennének rajta - de olyan... übergagyik mennek néha rajta - mint wizard of waverly place. Poénból letöltöttem annak idején ennek az első évadját. Két részig jutottam összesen, és azonnal le is töröltem a gépről, mert csak a helyet foglalta. Egyszerűen katasztrofális volt, sokkal rosszabb volt, mint amit valaha láttam - pedig olyan jónak ígérkezett számomra, nagyot csalódtam.
Ha engem megkérdeztek, a legtöbb 10-12 éves gyerek nézi azt a tipikusan agysorvasztó műsorokat, amiket ad ez a csatorna, és az a legszörnyűbb, hogy azokat a holmikat, amiket nyomnak ki róluk a piacra képesek drága pénzért megvenni. Tegnap vásároltam a Tescoba és Selena Gomezes tolltartót láttam. Hol találok manapság Johnny Deppeset vagy egyszerűen Brad Pitteset? Sehol! Az olyan nagyszerű színészek és énekesek egy perc alatt eltűnnek a színről, mert nem Disneysek. Szeirntemokos volzt a csatornáktól, hogy több ilyen terméket dobnak a piacra, mert van rá kereslet és meg is veszik. Ez mind pénz számukra, hogy ilyeneket adnak le a tv-ben - és ami a legborzasztóbb, hogy a gyerekek nézik is! Én kíváncsi lennék, hogy egy 10 éves gyerek tudná-e definiálni nekem, hogy ő miért is rajon g ezekért a csinált sztárokért. Már nem azért, de ha lenne valamelyiknek hangja, vagy valamiben tehetségesek lennének, akkor egy szót nem szólnék, de manapság nem ilyenekkel van tele tv. Nem hiszitek el, ismerek egy olyan tehetséges lányt, az osztályomba járt, nem is válogatták be a Megasztárba, pedig nagyon esélyes lett volna - tehetséges. Inkább egy ilyen embert karolnának fel, mintsem egy olyat, akinek a technika által teszik szebbé és jobbá a hangját. Azt mondom, hogy valaki legyen azért sikeres a szakmájában amit üzt, és csak akkor fogjon reklámozásba. Szerintem értelmetlen egy olyan embert körül rajongani, akit csak a rajongók etsznek sztárrá. Hisz, Selena mi? Selena miben jó? Első napon divattervezőnek akart állni- és állt is, kiadta első kollekcióját, másodnapon parfümöt adott ki, harmadnapon pékséget akart nyitni, mi lesz még? Vesz egy országot, és Gomez országnak hívja majd? Annyira hihetetlen, hogy igazából semmihez nem ért túlzottan, de mindenbe belemártja magát - és ez pénzt hoz számára. Azt sem értem túlzottan, hogy mit is esznek rajta annyira sokan - szóval, ha valaki azt mondja, hogy emberileg igen tökéletes és hogy rengeteg jó tulajdonsága van, és jólelkű, aki én a képébe röhögnék, és azt mondanám, válaszd inkább Jolie-t, akinek olyan élete van, és olyan tettei vannak, amire tökéletesen büszke.
Én azt mondom, hogy Walt Disney teremtett egy olyan dolgot, amely a kisgyermekeknek szólt, és most ezt elvették a gyerekektől, és tömik a fejüket ezekkel a tucat dolgokkal, amely nem fog jóra vezetni. Igaz, biztosan okos az, aki futtatja azt a csatornát, gondoljatok bele, hogy neki mennyi bevételt hoz ez az egész dolog... rengeteget.

Istenem ez teljesen igaz. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: AmyVie
2011. augusztus 03. 14:29 #52
Lottííí
Lottííí
új tag

Státuszvisszaköltözünk Kaposvárra. :"(( pedig Bécs az én helyem..
Hozzászólás: 61
Csatolások: 0
Azonosító: 151788
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.03. 14:17)
Most írtam az új selenítás cikkhez, és... jobban érzem magam biggrin.gif Pedig tudom, h hiába szállok vitába egy selenítá-fannal :/ Háát igen, a makacsság biggrin.gif
Egyébként nem tom, minek védik ennyire. Nem különleges a csaj.

én most olvastam,és azt hiszem este bulit csapok... cool.gif eljöttök? rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, nothingcanstopme
2011. augusztus 03. 14:37 #53
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Idézet (AmyVie @ 2011.08.03. 14:25)

Ezzel én is teljesen egyetértek. Saját példámon látom mindezt nap mint nap. Van egy húgom, aki most 12 éves, de szerencsére ő ( az én hatásomra ) az igazi meséket értékeli. Az osztálytársai nagy részének viszont az számít, kinek van Selena Gomezes tolltartója, cipője, füzete stb. stb. Nekik nem is az számít, amit a TV-ben látnak. Régen minden Disney mesének volt egy rejtett üzenete, amit kisgyermekként még nem teljesen értettünk meg. De ha 5 év múlva érettebb fejjel megnézed az Oroszlánkirályt, már teljesen máshogy látod az egész mesét. És éppen ettől szép és időtálló. Kérdem én, hol van ez a mostani Disney sorozatokban?
4 felhasználónak tetszik: BaByGaGa, AmyVie, Charmed and Dangerous, Black Hearth2
2011. augusztus 03. 14:41 #54
BaByGaGa
BaByGaGa
visszatérő vendég

Idézet (hana001 @ 2011.08.03. 14:37)
Ezzel én is teljesen egyetértek. Saját példámon látom mindezt nap mint nap. Van egy húgom, aki most 12 éves, de szerencsére ő ( az én hatásomra ) az igazi meséket értékeli. Az osztálytársai nagy részének viszont az számít, kinek van Selena Gomezes tolltartója, cipője, füzete stb. stb. Nekik nem is az számít, amit a TV-ben látnak. Régen minden Disney mesének volt egy rejtett üzenete, amit kisgyermekként még nem teljesen értettünk meg. De ha 5 év múlva érettebb fejjel megnézed az Oroszlánkirályt, már teljesen máshogy látod az egész mesét. És éppen ettől szép és időtálló. Kérdem én, hol van ez a mostani Disney sorozatokban?

Hol van? Ott ahol elkezdődik az, hogy háná montáná hazudozik, seleníta a sorozatában mindenkivel flegma és stb.. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, hana001
2011. augusztus 03. 14:45 #55
- törölt felhasználó -    
AmyVie!
Nem Gomez országnak hívják majd, hanem Gomez-landnek _nevet.gif _nevet.gif
Egyébként tök igazad van. Én tutira nem engedem majd a gyerekemnek, h azt az agysorvasztó hülyeséget nézze, amit manapság Disneynek hívnak.
Nézheti a meséket, amik Disney VALÓDI történeteit, pl a Hófehérkét, h lássa: mindig az igazság győz.
Nézheti az Oroszlánkirályt, h megtanulja értékelni a jóságot, és azt, h igenis van gonoszság. Igaz, a gonosz-dolgot később fel tudja fogni,de nem baj, ha korábban megismeri, h az is van a világon sad.gif
És még folytathatnám... az megint más tészta, h nem lehet orrba-szájba ugyanazt adni, de akkor legalább vmi normális dolgot adnának a Disney. A Nickelodeon se az, ami volt. Régen ott is aranyos mesék mentek, most meg? ohmy.gif

Ja, és jelezted, h megnéznéd Jessy sorozatait. joe_r kitörölte, amit kértem, így párat már fel is tudtam tenni, a profilján megtalálod biggrin.gif
(ha mást is érdekel a TEHETSÉGES, és NEM DISNEYS kedvencem, katt ide)
A reklámot befejeztem blush.gif

Am nincs vkinek vmi anti-disneys képe? Szeretettel várom biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: BaByGaGa, hana001, AmyVie
2011. augusztus 03. 15:19 #56
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1197848
Azonosító: 91559
Őszintén szólva, Thora, nekem megáll az eszem, hogy milyen baromságokkal tömik a kicsik fejét.Semmi sem olyan, mint régen, Én annak idején imádtam a Minimaxot, most pedig olyan mesék mennek rajta, amitől én félek, és ez nem vicc. Tavaly beültem osztállyal a Christmas Carol-ra, angolul, 3D-ben. Hallod ÉN féltem a mesétől, baromi ijesztő volt 3D-ben és hallod korhatár nélkülinek adták le, ezmiez? Annak idején olyanokon nőttem fel, mint Teletabi vagy Pokemon, nem pedig Hanna Montanan és a többi baromságon, amit most adnak a tv-ben. Én a szülök helyében nem is engedném, hogy a gyerek ilyet nézzen egyáltalán. Csak az a baj, hogy nagyon sok szülő nem foglalkozik kellőképpen a gyerekével - és nézi ezt a sok génhulladékot, amelyet manapság adnak.
Mert ahogyan mondod, azoknak a meséknek, mindig volt mondanivalójuk, mindig tanulságosak voltak, de a mostani Disney-s filmekben és sorozatokban mi a tanulság? Semmi... most ezek már nem tanulságot mondanak el, hanem olyanra buzdítják a gyermekeket, amire csak akarják. Nagyon durván manipulálják a gyerekeket, a felnőttek, mindenkit. Végül a kereskedelmi csatornáknak ez a lényegük.
5 felhasználónak tetszik: Thora_90, kateblock, amy92, BaByGaGa, Charmed and Dangerous
2011. augusztus 03. 15:21 #57
- törölt felhasználó -    
Tökéletesen eltaláltad a lényeget ismét biggrin.gif

Idézet (AmyVie @ 2011.08.03. 15:19)
Őszintén szólva, Thora, nekem megáll az eszem, hogy milyen baromságokkal tömik a kicsik fejét.Semmi sem olyan, mint régen, Én annak idején imádtam a Minimaxot, most pedig olyan mesék mennek rajta, amitől én félek, és ez nem vicc. Tavaly beültem osztállyal a Christmas Carol-ra, angolul, 3D-ben. Hallod ÉN féltem a mesétől, baromi ijesztő volt 3D-ben és hallod korhatár nélkülinek adták le, ezmiez? Annak idején olyanokon nőttem fel, mint Teletabi vagy Pokemon, nem pedig Hanna Montanan és a többi baromságon, amit most adnak a tv-ben. Én a szülök helyében nem is engedném, hogy a gyerek ilyet nézzen egyáltalán. Csak az a baj, hogy nagyon sok szülő nem foglalkozik kellőképpen a gyerekével - és nézi ezt a sok génhulladékot, amelyet manapság adnak.
Mert ahogyan mondod, azoknak a meséknek, mindig volt mondanivalójuk, mindig tanulságosak voltak, de a mostani Disney-s filmekben és sorozatokban mi a tanulság? Semmi... most ezek már nem tanulságot mondanak el, hanem olyanra buzdítják a gyermekeket, amire csak akarják. Nagyon durván manipulálják a gyerekeket, a felnőttek, mindenkit. Végül a kereskedelmi csatornáknak ez a lényegük.
1 felhasználónak tetszik: AmyVie
2011. augusztus 03. 15:22 #58
- törölt felhasználó -    
Én is utálom Szalonnát meg társait!!! dry.gif
(Kivéve Ashley Tisdale)
Nekünk van Disney Chanelünk de egyáltalán nem nézem,mert az unokatesóm (10 éves) állandóan azt nézi és hát pff..Néha anyukámmal megnézzük a Phinies és Ferbet (vagy hogy kell leírni) mert az aranyos mese rolleyes.gif
5 felhasználónak tetszik: Twilight6, Thora_90, kateblock, Szancsu, Emily O.
2011. augusztus 03. 15:23 #59
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.03. 14:45)

Am nincs vkinek vmi anti-disneys képe? Szeretettel várom biggrin.gif

Találtam 2-őt biggrin.gif
9 felhasználónak tetszik: AmyVie, Twilight6, Thora_90, kateblock, amy92, Catherine, Szancsu, Evi99, Black Hearth2
2011. augusztus 03. 15:32 #60
- törölt felhasználó -    
csak ilyet találtam
74 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!