Idézet (An_d_a @ 2011.08.10. 19:09)
emberek,lehidalok selenától!
kiderült,miközben néztem egy videót,és a hozzá tartozó cikket,hogy ˝delena˝ hatalmas barátsága nem is olyan nagy.a videóban tisztán látható volt,hogy szeleníta pózerkedik a ˝szerelmével˝ a kameráknak,miközben demi a szüleivel ücsörgött teljesen egyedül barátok nélkül.hát ez gonoszság,már nem azért..pedig életemben először tényleg megpróbáltam és talán el is hittem,hogy selena nem álszentkedik,ami nálam nagy szó...
következő,amin csak megint nevetni lehet:kiderült,hogy szelike sms-ben flörölget a jónásával.xD nem tudom,ez mennyire igaz,de eléggé ˝nagy lehet a lámúr˝,ráadásul láttam pár képet,ami elég kiábrándító az ˝évszázad álompárjáról˝.
nem mellesleg ez már minimum a második ilyen cikk,hogy nem is nagy a lámúr.csak persze ez erre az oldalra nem kerül fel,sajna,csak mindig olyanok,amik istenítik a lányt,vagy jó színben tüntetik fel.megnéztem a minap selena rajongói számát,és már bőven 6700-nál van..azért ez gáz,ezek szerint sok itt a dizni-fan.ha jól láttam,demi pedig a 4.helyről visszament az 5.-re..WTF!? ne már..
már nem azért,de az ilyeneket,mint selena gomez,hogyan lehet példaképnek tartani?a mai napig nem értem..vagy lehet velem van a baj,és abnormális vagyok.
de inkább legyek az,büszkén vállalom
Tökéletesen egyetértek veled, kivéve Demit illetően. Én láttam a Camp rockot, de szerintem nagyon gagyi amerikai ömlesztett tömeg cucc volt. Mit várjunk, hát dizni. Demit sosem kedveltem igazán. A színészi játékán lehetne mit csiszolni és valahogy a számai sem fogtak meg túlzottan. Letöltöttem a dalait, de később töröltem is a gépről, mert nem fogott meg. Tény a Skyscraper valóban egy gyönyörű dal, amivel végre valaki a mai popvilágban, érzelmeket fejez ki és szívszaggatóan énekli el a dalt. Bár, amikor láttam, hogy összeomlott, akkor megsajnáltam és teljes szívemből kívántam neki a felépülést. Tény, ami tény erős, gyönyörű hangja van a csajnak, de valahogy engem még mindig jobban irritál az, hogy az igazi nagy sztárok, a legendák baromira hátul kullognak.
Michael Jackson, gyerekek,
a Pop Királya csak a 118.-dik helyet foglalja el a Starity sztár ranglétráján.
És bocsi, hogy ezt mondom, de szerintem nagyobb probléma az, hogy egy legenda, egy olyan ember, akinek a nevét mindenki ismeri, csak egy 118.-dik helyezett legyen. Akkor ott van
Madonna. A Pop Királynőjéről beszélünk, és övé a
156.-dik hely. De legyen pár durva is.
Enya csupán csak
2389.-dik helyen landolt, pedig mindenki ismer tőle kb. annyi számot, hogy nincsen annyi ujja a kezén. Na, és mi van W
hitney Houstonnal? A világ egyik legnagyobb tehetsége, akinek a számait megint csak ismeri mindenki, de lazán elfoglalja
1767.-dik helyezést. Ez engem valahogy jobban aggaszt, mint, hogy Demi nem negyedik, hanem ötödik.
Deminél még mindig vannak sokkalta nagyobb sztárok is szerintem és mondhat akárki akármit, de engem Demi Lovato még nem győzött meg. Sajnálom, hogy ilyen fiatalon ilyesmi dolgokkal kellett megküzdenie, de mások is szenvednek ilyesmiktől, ha nem rosszabbaktól. A fórumon úgy érzem, és
akinek nem inge, ne vegye magára, de mintha divat lenne szeretni Demit. A Skyscraper gyönyörű szám, de csak egy dal. Nem több. Egyszer meghallgattam és azóta elő sem vettem. Megszorongatta a szívemet, de nem fogott meg teljesen. Bár a fórum tiszta divatból állt régebben is, mert kb. egy éve mindenki úgy imádta szelena gomezt, mint ahogyan most Demit. Fél évvel ezelőtt meg mindenki úgy utálta és szidta májli szájruszt, mint most Rebecca Blacket. Szóval, ha latolgatjuk a dolgot, szerintem Demi sem akkora cucc még. Majd, ha tényleg letesz valamit az asztalra évekkel később és nem a dizni vállalat fogja foglalkoztatni, akkor talán azt mondom rá, hogy oké a kiscsaj. De egyelőre nekem ő is diznis és sokan csak divatból szeretik most itt a fórumon. Még egyszer megismétlem,
akinek nem inge, ne vegye magára. De nagyon szépen elszaporodtak a Demi fanok. Régen kb. fele ekkora volt a rajongótábora.