Starity

A valódi Disney sztárok!

74 oldal 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 10. 13:46 #601
- törölt felhasználó -    
Idézet
Amúgy én is minden ilyesmiből kimaradtam, minden ilyen új dologból, mert minek szeressek olyat, akit nincs miért? 
Kicsi koromban a kedvencem volt az oroszlán, mindig Oroszlánkirályt lestem, pl., most meg borzasztó, hogy a mai fiatalság mit néz...

Igen...ez így van. Sajnos az igazi jó Walt Disney-s filmeket meg már nem is adják. Például nekem nagy kedvencem mai napig is az Aladdin. thumbsup.gif meghajolo.gif Csak most már Szelenítáról, meg Miley-ról szól az egész mindenség. Kivétel ez alól Demi, aki már tett is le valamit az asztalra. Neki már rég nem a Dizninél kellene lennie, hanem valami jobb filmben, vagy sorozatban alakítani. Ő az egyedüli kivétel...ja, meg neki van hangja is. smileeee.gif smileeee.gif
2011. augusztus 10. 19:09 #602
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
emberek,lehidalok selenától! biggrin.gif
kiderült,miközben néztem egy videót,és a hozzá tartozó cikket,hogy ˝delena˝ hatalmas barátsága nem is olyan nagy.a videóban tisztán látható volt,hogy szeleníta pózerkedik a ˝szerelmével˝ a kameráknak,miközben demi a szüleivel ücsörgött teljesen egyedül barátok nélkül.hát ez gonoszság,már nem azért..pedig életemben először tényleg megpróbáltam és talán el is hittem,hogy selena nem álszentkedik,ami nálam nagy szó...
következő,amin csak megint nevetni lehet:kiderült,hogy szelike sms-ben flörölget a jónásával.xD nem tudom,ez mennyire igaz,de eléggé ˝nagy lehet a lámúr˝,ráadásul láttam pár képet,ami elég kiábrándító az ˝évszázad álompárjáról˝. rohog.gif
nem mellesleg ez már minimum a második ilyen cikk,hogy nem is nagy a lámúr.csak persze ez erre az oldalra nem kerül fel,sajna,csak mindig olyanok,amik istenítik a lányt,vagy jó színben tüntetik fel.megnéztem a minap selena rajongói számát,és már bőven 6700-nál van..azért ez gáz,ezek szerint sok itt a dizni-fan.ha jól láttam,demi pedig a 4.helyről visszament az 5.-re..WTF!? ne már.. reklamalo.gif
már nem azért,de az ilyeneket,mint selena gomez,hogyan lehet példaképnek tartani?a mai napig nem értem..vagy lehet velem van a baj,és abnormális vagyok.biggrin.gif de inkább legyek az,büszkén vállalom smileeee.gif beer.gif
7 felhasználónak tetszik: Holly Keller, DreamerGirl, rolllllleee, UnhappyMeals, nothingcanstopme, hana001, Charmed and Dangerous
2011. augusztus 10. 19:38 #603
- törölt felhasználó -    
Idézet (nothingcanstopme @ 2011.08.09. 19:06)
Tudjátok, olvastam itt Holly Keller hozzászólását (birka üzemmód be!) és egyetértek vele, főleg a rádiós résszel (meg a birkással), de a többiben is hatalmas igazság volt. Engem is idegesít ez az egész ami megy zene néven...emlékszem, anyukámmal mentünk kocsival valahova (hosszabb út volt) és úgy egy óra után már nem nagyon bírtunk semmit, aztán végül az MR2t tettük be, mert ott néha ki lehet fogni néhány jó számot (szerencsénk volt:) de már az is kezd átmenni divatadóba, aztán meguntuk és kazettáról Stinget hallgattunk (régebben volt CD-játszó amikor másik autónk volt és akkor csináltam amindig válogatás-CD-ket a gépen és azok mentek, de ez már nem lehet  mad.gif )...szóval borzasztó sad.gif és elszomorító...eltűnnek az igazi jó slágerek sad.gif (ami alatt nem a Rádió 1-en meg a többi ilyenen menő "slágereket" értem)

Dettó ugyanez. Régebben (3-4 éve?) úgy voltam vele, hogy néha kifogtam a tévében/rádióban egy szörnyű számot, és amiatt panaszkodtam, de most már visszasírom azokat az időket, mert most már azért is földhöz verhetem a seggem, ha leadnak egy darab igényes számot egész nap. Pontosan ezért már nem is kapcsolom be sem a rádiót, sem a tévét...
3 felhasználónak tetszik: An_d_a, DreamerGirl, UnhappyMeals
2011. augusztus 10. 20:00 #604
- törölt felhasználó -    
Idézet (An_d_a @ 2011.08.10. 19:09)
emberek,lehidalok selenától! biggrin.gif
kiderült,miközben néztem egy videót,és a hozzá tartozó cikket,hogy ˝delena˝ hatalmas barátsága nem is olyan nagy.a videóban tisztán látható volt,hogy szeleníta pózerkedik a ˝szerelmével˝ a kameráknak,miközben demi a szüleivel ücsörgött teljesen egyedül barátok nélkül.hát ez gonoszság,már nem azért..pedig életemben először tényleg megpróbáltam és talán el is hittem,hogy selena nem álszentkedik,ami nálam nagy szó...
következő,amin csak megint nevetni lehet:kiderült,hogy szelike sms-ben flörölget a jónásával.xD nem tudom,ez mennyire igaz,de eléggé ˝nagy lehet a lámúr˝,ráadásul láttam pár képet,ami elég kiábrándító az ˝évszázad álompárjáról˝. rohog.gif 
nem mellesleg ez már minimum a második ilyen cikk,hogy nem is nagy a lámúr.csak persze ez erre az oldalra nem kerül fel,sajna,csak mindig olyanok,amik istenítik  a lányt,vagy jó színben tüntetik fel.megnéztem a minap selena rajongói számát,és már bőven 6700-nál van..azért ez gáz,ezek szerint sok itt a dizni-fan.ha jól láttam,demi pedig a 4.helyről visszament az 5.-re..WTF!? ne már.. reklamalo.gif 
már nem azért,de az ilyeneket,mint selena gomez,hogyan lehet példaképnek tartani?a mai napig nem értem..vagy lehet velem van a baj,és abnormális vagyok.biggrin.gif de inkább legyek az,büszkén vállalom smileeee.gif  beer.gif

Tökéletesen egyetértek veled, kivéve Demit illetően. Én láttam a Camp rockot, de szerintem nagyon gagyi amerikai ömlesztett tömeg cucc volt. Mit várjunk, hát dizni. Demit sosem kedveltem igazán. A színészi játékán lehetne mit csiszolni és valahogy a számai sem fogtak meg túlzottan. Letöltöttem a dalait, de később töröltem is a gépről, mert nem fogott meg. Tény a Skyscraper valóban egy gyönyörű dal, amivel végre valaki a mai popvilágban, érzelmeket fejez ki és szívszaggatóan énekli el a dalt. Bár, amikor láttam, hogy összeomlott, akkor megsajnáltam és teljes szívemből kívántam neki a felépülést. Tény, ami tény erős, gyönyörű hangja van a csajnak, de valahogy engem még mindig jobban irritál az, hogy az igazi nagy sztárok, a legendák baromira hátul kullognak. Michael Jackson, gyerekek, a Pop Királya csak a 118.-dik helyet foglalja el a Starity sztár ranglétráján. blink.gif És bocsi, hogy ezt mondom, de szerintem nagyobb probléma az, hogy egy legenda, egy olyan ember, akinek a nevét mindenki ismeri, csak egy 118.-dik helyezett legyen. Akkor ott van Madonna. A Pop Királynőjéről beszélünk, és övé a 156.-dik hely. De legyen pár durva is. Enya csupán csak 2389.-dik helyen landolt, pedig mindenki ismer tőle kb. annyi számot, hogy nincsen annyi ujja a kezén. Na, és mi van Whitney Houstonnal? A világ egyik legnagyobb tehetsége, akinek a számait megint csak ismeri mindenki, de lazán elfoglalja 1767.-dik helyezést. Ez engem valahogy jobban aggaszt, mint, hogy Demi nem negyedik, hanem ötödik. unsure.gif Deminél még mindig vannak sokkalta nagyobb sztárok is szerintem és mondhat akárki akármit, de engem Demi Lovato még nem győzött meg. Sajnálom, hogy ilyen fiatalon ilyesmi dolgokkal kellett megküzdenie, de mások is szenvednek ilyesmiktől, ha nem rosszabbaktól. A fórumon úgy érzem, és akinek nem inge, ne vegye magára, de mintha divat lenne szeretni Demit. A Skyscraper gyönyörű szám, de csak egy dal. Nem több. Egyszer meghallgattam és azóta elő sem vettem. Megszorongatta a szívemet, de nem fogott meg teljesen. Bár a fórum tiszta divatból állt régebben is, mert kb. egy éve mindenki úgy imádta szelena gomezt, mint ahogyan most Demit. Fél évvel ezelőtt meg mindenki úgy utálta és szidta májli szájruszt, mint most Rebecca Blacket. Szóval, ha latolgatjuk a dolgot, szerintem Demi sem akkora cucc még. Majd, ha tényleg letesz valamit az asztalra évekkel később és nem a dizni vállalat fogja foglalkoztatni, akkor talán azt mondom rá, hogy oké a kiscsaj. De egyelőre nekem ő is diznis és sokan csak divatból szeretik most itt a fórumon. Még egyszer megismétlem, akinek nem inge, ne vegye magára. De nagyon szépen elszaporodtak a Demi fanok. Régen kb. fele ekkora volt a rajongótábora.
4 felhasználónak tetszik: DreamerGirl, An_d_a, UnhappyMeals, hana001
2011. augusztus 11. 09:44 #605
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.08.10. 20:00)
Tökéletesen egyetértek veled, kivéve Demit illetően. Én láttam a Camp rockot, de szerintem nagyon gagyi amerikai ömlesztett tömeg cucc volt. Mit várjunk, hát dizni. Demit sosem kedveltem igazán. A színészi játékán lehetne mit csiszolni és valahogy a számai sem fogtak meg túlzottan. Letöltöttem a dalait, de később töröltem is a gépről, mert nem fogott meg. Tény a Skyscraper valóban egy gyönyörű dal, amivel végre valaki a mai popvilágban, érzelmeket fejez ki és szívszaggatóan énekli el a dalt. Bár, amikor láttam, hogy összeomlott, akkor megsajnáltam és teljes szívemből kívántam neki a felépülést. Tény, ami tény erős, gyönyörű hangja van a csajnak, de valahogy engem még mindig jobban irritál az, hogy az igazi nagy sztárok, a legendák baromira hátul kullognak. Michael Jackson, gyerekek, a Pop Királya csak a 118.-dik helyet foglalja el a Starity sztár ranglétráján. blink.gif És bocsi, hogy ezt mondom, de szerintem nagyobb probléma az, hogy egy legenda, egy olyan ember, akinek a nevét mindenki ismeri, csak egy 118.-dik helyezett legyen. Akkor ott van Madonna. A Pop Királynőjéről beszélünk, és övé a 156.-dik hely. De legyen pár durva is. Enya csupán csak 2389.-dik helyen landolt, pedig mindenki ismer tőle kb. annyi számot, hogy nincsen annyi ujja a kezén. Na, és mi van Whitney Houstonnal? A világ egyik legnagyobb tehetsége, akinek a számait megint csak ismeri mindenki, de lazán elfoglalja 1767.-dik helyezést. Ez engem valahogy jobban aggaszt, mint, hogy Demi nem negyedik, hanem ötödik. unsure.gif Deminél még mindig vannak sokkalta nagyobb sztárok is szerintem és mondhat akárki akármit, de engem Demi Lovato még nem győzött meg. Sajnálom, hogy ilyen fiatalon ilyesmi dolgokkal kellett megküzdenie, de mások is szenvednek ilyesmiktől, ha nem rosszabbaktól. A fórumon úgy érzem, és akinek nem inge, ne vegye magára, de mintha divat lenne szeretni Demit. A Skyscraper gyönyörű szám, de csak egy dal. Nem több. Egyszer meghallgattam és azóta elő sem vettem. Megszorongatta a szívemet, de nem fogott meg teljesen. Bár a fórum tiszta divatból állt régebben is, mert kb. egy éve mindenki úgy imádta szelena gomezt, mint ahogyan most Demit. Fél évvel ezelőtt meg mindenki úgy utálta és szidta májli szájruszt, mint most Rebecca Blacket. Szóval, ha latolgatjuk a dolgot, szerintem Demi sem akkora cucc még. Majd, ha tényleg letesz valamit az asztalra évekkel később és nem a dizni vállalat fogja foglalkoztatni, akkor talán azt mondom rá, hogy oké a kiscsaj. De egyelőre nekem ő is diznis és sokan csak divatból szeretik most itt a fórumon. Még egyszer megismétlem, akinek nem inge, ne vegye magára. De nagyon szépen elszaporodtak a Demi fanok. Régen kb. fele ekkora volt a rajongótábora.

Hát az biztos, hogy katasztrófa, nem is értem, Michael mit vétett, neki, meg még a sok jó énekesnek (húdesokattudnéksorolni) kéne a legelső helyen állni, mert nemcsak hogy hatalmas előadóművész volt (azaz maga, a zene és a tánc), de nagyon rendes ember volt, sorolni tudnám, hogy miért... Erre meg olyanokat ír valaki, hogy nem kell isteníteni, meg hogy rossz, nincs tehetsége, hülyén táncol? Hö? Akkor kit istenítsek, hm? Justin Biebert, mert akkora arca van, hogy az nemigaz, tehetsége meg a béka popója alatt? Uram Isten...
1 felhasználónak tetszik: Holly Keller
2011. augusztus 11. 10:00 #606
An_d_a
An_d_a
inebriant

Idézet (Holly Keller @ 2011.08.10. 20:00)

én se különösebben szeretem a lányt,hanem egyszerűen őt tartom egyedül normálisnak a diznisek közül,és rá mondom azt,hogy élőben nemcsak suttogásra képes.a visszacsúszást pedig szeleníta miatt mondtam,mivel nálam kiverte a biztosítékot,hogy rámentem a sztáradatlapjára,akkor még 6700 rajongó,amikor frisselek,akkor pedig 6705 reklamalo.gif
michael jackson sokkal jobban illene az élmezőnybe,madonnával együtt,de igazából ezt mi nemnagyon tudjuk befolyásolni,elvégre a sok dizni fan márcsak lustaságból se veszik ki szelenítát a kedvencek közül vagy a többi bohócot.
juj,azt viszont ki hallotta,hogy szeleníta és bíbör ˝szerelmét˝ szoborba öntötték?! _nevet.gif rohog.gif
http://static.pixter.hu/pictures_thumbnail/316163/100329_560x560_PwbneC.jpg
http://static.pixter.hu/pictures_thumbnail/316163/100331_560x560_Mo1CTg.jpg
http://static.pixter.hu/pictures_thumbnail/316163/100330_560x560_4KOBVb.jpg
hát azt hittem,összepisilem magam,annyiar nevettema,mikor ezeket a képeket megláttam xD ohmy.gif _nevet.gif
ráadásul nézzétek a feliratot hozzá:selena és justin forever xD mintha egy érdekkapcsolat örökké tartana,hihetetlen,hogy ennyien beveszik ezt a maszlagot xD biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: DreamerGirl, UnhappyMeals, Szancsu
2011. augusztus 11. 10:03 #607
- törölt felhasználó -    
Hát, én csak sajnálni tudom, hogy a többi hagynemondjam milyen diznifan nem ismeri ezt a tehetséges énekest, sőt, szerintem még a legalapabb számait sem hallották. Viszont büszke vagyok magamra, hogy ÉN nem a sok nyomorékot szeretem, hanem Őt, és baromira jól esik, és jó látni, hogy még akad azért olyan ember, aki ugyanúgy rajong érte, mint én. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: An_d_a
2011. augusztus 11. 10:07 #608
- törölt felhasználó -    
Ezmiez? wtf.gif Egyébként érdemes megnézni a közönséget... Elszórva láthatunk pár felnőttet - gondolom a gyerekeikkel vannak ott. De a többieknek még gyerekülés kell.
4 felhasználónak tetszik: rolllllleee, DreamerGirl, UnhappyMeals, ophely88
2011. augusztus 11. 10:12 #609
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2167
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
Idézet (An_d_a @ 2011.08.11. 10:00)
én se különösebben szeretem a lányt,hanem egyszerűen őt tartom egyedül normálisnak a diznisek közül,és rá mondom azt,hogy élőben nemcsak suttogásra képes.a visszacsúszást pedig szeleníta miatt mondtam,mivel nálam kiverte a biztosítékot,hogy rámentem a sztáradatlapjára,akkor még 6700 rajongó,amikor frisselek,akkor pedig 6705  reklamalo.gif 
michael jackson sokkal jobban illene az élmezőnybe,madonnával együtt,de igazából ezt mi nemnagyon tudjuk befolyásolni,elvégre a sok dizni fan márcsak lustaságból se veszik ki szelenítát a kedvencek közül vagy a többi bohócot.
juj,azt viszont ki hallotta,hogy szeleníta és bíbör ˝szerelmét˝ szoborba öntötték?! _nevet.gif  rohog.gif 
hát azt hittem,összepisilem magam,annyiar nevettema,mikor ezeket a képeket megláttam xD ohmy.gif  _nevet.gif 
ráadásul nézzétek a feliratot hozzá:selena és justin forever xD mintha egy érdekkapcsolat örökké tartana,hihetetlen,hogy ennyien beveszik ezt a maszlagot xD biggrin.gif

Hat szerintem ez mar hulyeseg dry.gif
3 felhasználónak tetszik: An_d_a, DreamerGirl, Charmed and Dangerous
2011. augusztus 11. 10:14 #610
- törölt felhasználó -    
Idézet (An_d_a @ 2011.08.11. 10:00)
én se különösebben szeretem a lányt,hanem egyszerűen őt tartom egyedül normálisnak a diznisek közül,és rá mondom azt,hogy élőben nemcsak suttogásra képes.a visszacsúszást pedig szeleníta miatt mondtam,mivel nálam kiverte a biztosítékot,hogy rámentem a sztáradatlapjára,akkor még 6700 rajongó,amikor frisselek,akkor pedig 6705  reklamalo.gif 
juj,azt viszont ki hallotta,hogy szeleníta és bíbör ˝szerelmét˝ szoborba öntötték?! _nevet.gif  rohog.gif 
hát azt hittem,összepisilem magam,annyiar nevettema,mikor ezeket a képeket megláttam xD ohmy.gif  _nevet.gif 

És azok az állatok ott mik? _nevet.gif rajongók, vagy a gyerekeik? unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: An_d_a, UnhappyMeals, Charmed and Dangerous
2011. augusztus 11. 10:30 #611
An_d_a
An_d_a
inebriant

Idézet (Candies @ 2011.08.11. 10:14)
És azok az állatok ott mik? _nevet.gif rajongók, vagy a gyerekeik? unsure.gif

őszintén?szerintem valami hülye ember megint azt nézte,miből csinálhat pénzt.elvégre ha mondjuk egy teljesen semleges párról készíti ezt,akivel az utcán találkozott vagy személyesen ismeri,közel sem szereztek volna tudomást róla ennyien.nekem viccből küldték,és majdnem elsírtam magam a nevetéstől biggrin.gif rohog.gif
nem értem,hogy minek kellett oda az a buta felirat,hogy ˝selena and justin forever˝,elvégre ha még igaz is lenne a ˝hatalmas szerelmük˝,akkor sem tart örökké,márcsak azért is,mivel szelenítáról messziről látszik,hogy komolyan hosszútávra egyáltalán nem tervez egy ilyen kölyökkel.álompár ide-vagy oda a fanok szerint,egyértelműen össze se illenek,csak összetettek két,az elvetemült rajongók által helyesnek tartott pofikát.kiváncsi vagyok,ki hogy fog reagálni,amikor szakítanak végre,és eltűnnek a süllyesztőben.akkor majd lehetnek ők a régi ˝álompár˝,senkit nem fog érdekelni.
2011. augusztus 11. 10:36 #612
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

.kiváncsi vagyok,ki hogy fog reagálni,amikor szakítanak végre,és eltűnnek a süllyesztőben.akkor majd lehetnek ők a régi ˝álompár˝,senkit nem fog érdekelni.[/quote]

Nem mindtha most is erdekelne minket rohog.gif rohog.gif rohog.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: An_d_a, Charmed and Dangerous
2011. augusztus 11. 10:44 #613
An_d_a
An_d_a
inebriant

[quote=rolleee,2011.08.11. 10:36~2362159].kiváncsi vagyok,ki hogy fog reagálni,amikor szakítanak végre,és eltűnnek a süllyesztőben.akkor majd lehetnek ők a régi ˝álompár˝,senkit nem fog érdekelni.[/quote]

Nem mindtha most is erdekelne minket rohog.gif rohog.gif rohog.gif rohog.gif[/quote]

nevetni jó érzés rajtuk,nem? _nevet.gif biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Charmed and Dangerous
2011. augusztus 11. 10:47 #614
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

[quote=An_d_a,2011.08.11. 10:44~2362196]Nem mindtha most is erdekelne minket rohog.gif rohog.gif rohog.gif rohog.gif[/quote]

nevetni jó érzés rajtuk,nem? _nevet.gif biggrin.gif[/quote]

Hat azon a beszolason h azok az allatok ott mik azon jot nevettem rohog.gif
2011. augusztus 11. 10:52 #615
- törölt felhasználó -    
Idézet (An_d_a @ 2011.08.11. 10:30)
kiváncsi vagyok,ki hogy fog reagálni,amikor szakítanak végre,és eltűnnek a süllyesztőben.

Besötétítem a szobámat, magamra húzom az ajtót, és egész nap olyan videókat fogok nézni, amiben Selena és Dzsásztinka szerepel. Eközben persze eszek egy kis fagylaltot egy Szelenás kanálkával.
3 felhasználónak tetszik: DreamerGirl, An_d_a, Evi99
2011. augusztus 11. 10:58 #616
Vandi
Vandi
AM

Státuszwake me up when september and school ends
Hozzászólás: 3860
Csatolások: 66
Azonosító: 130677
Én is egyetértek abban, hogy amit ma Disneynek neveznek, az már korántsem az. Szerintem Walt Disney sose csinált volna ilyen agyament sorozatokat, amikben egyszerűen rémes minden.
2011. augusztus 11. 10:58 #617
- törölt felhasználó -    
Idézet (nOmiee @ 2011.08.11. 10:52)
Besötétítem a szobámat, magamra húzom az ajtót, és egész nap olyan videókat fogok nézni, amiben Selena és Dzsásztinka szerepel. Eközben persze eszek egy kis fagylaltot egy Szelenás kanálkával.

Kössz a tippet. Csak én teljes letargiába fogok esni, depis leszek, hogy szegény szelenítá meg dzsásztin szakítottak. XD

Idézet
.kiváncsi vagyok,ki hogy fog reagálni,amikor szakítanak végre,és eltűnnek a süllyesztőben.akkor majd lehetnek ők a régi ˝álompár˝,senkit nem fog érdekelni

Szerintem ennek a kapcsolatnak semmi esélye, hogy megemlékezzenek rá, a fanok úgy is utálják szelenítát. És szerintem nagyon rossz pár együtt, annyira látszik, hogy unják egymást.
2 felhasználónak tetszik: An_d_a, rolllllleee
2011. augusztus 11. 11:04 #618
An_d_a
An_d_a
inebriant

Idézet (DreamerGirl @ 2011.08.11. 10:58)
Kössz a tippet. Csak én teljes letargiába fogok esni, depis leszek, hogy szegény szelenítá meg dzsásztin szakítottak. XD
Szerintem ennek a kapcsolatnak semmi esélye, hogy megemlékezzenek rá, a fanok úgy is utálják szelenítát. És szerintem nagyon rossz pár együtt, annyira látszik, hogy unják egymást.

haha,én pedig megírom a legszebb pillanataikat,és örökké emlékezni fogok rájuk,valamint készítek egy oltárt,tele a képeikkel. rohog.gif
najó,ez még viccnek is rossz xD
amúgy meg azt bírom,amikor szeleníta elkezd nyafizni,hogy ő milyen tündibündi és miért vannak a beszólások. _nevet.gif akkor mindenki lesajnálja,a cél elérve,és beszélhet arról,hogy bíbörke hogyan smárol xd na,akkor engem a hányinegr kerülgetett.amúgy a hírek szerint szakítófélben vannak,de lehet,hogy ez csak ürügy a szétválásra,és a ˝szerelem˝ végetvetésére.biggrin.gif a menedzserek persze soha nem elég a pénz,ahogy ezeknek a marionettbábuknak sem...
3 felhasználónak tetszik: rolllllleee, DreamerGirl, Szancsu
2011. augusztus 11. 11:07 #619
- törölt felhasználó -    
Idézet (An_d_a @ 2011.08.11. 11:04)
haha,én pedig megírom a legszebb pillanataikat,és örökké emlékezni fogok rájuk,valamint készítek egy oltárt,tele a képeikkel. rohog.gif 
najó,ez még viccnek is rossz xD
amúgy meg azt bírom,amikor szeleníta elkezd nyafizni,hogy ő milyen tündibündi és miért vannak a beszólások. _nevet.gif akkor mindenki lesajnálja,a cél elérve,és beszélhet arról,hogy bíbörke hogyan smárol xd na,akkor engem a hányinegr kerülgetett.amúgy a hírek szerint szakítófélben vannak,de lehet,hogy ez csak ürügy a szétválásra,és a ˝szerelem˝ végetvetésére.biggrin.gif a menedzserek persze soha nem elég a pénz,ahogy ezeknek a marionettbábuknak sem...

Igazad van, állandóan egymást ellentmondó dolgok keringenek róluk, közbe a fele se igaz. xd Kérem szépen ez az óriási szerelem! XDDD
1 felhasználónak tetszik: An_d_a
2011. augusztus 11. 11:15 #620
An_d_a
An_d_a
inebriant

http://weheartit.com/entry/13213551
azta..ha ez szerelem,akkor én pingvin vagyok az antarktiszon.. _nevet.gif