Idézet (lpmaskmancick @ 2011.08.11. 12:12)
Én érzem csak úgy, hogy szinte az egész világ retardált? Mikor a főoldalon megláttam hogy fekete rebeka otthagyja az iskolát azért hogy folytassa a karrierjét, azt gondoltam, hogy ilyen nincs. Nem is tud énekelni, csak autotuneolt gyagyiság az egész, és még a katica meghvíta a klipjébe is, mintha rebeka nagy valaki lenne. 14 évesen még nem sztároskodnia kéne, hanem inkább tanulni, mert pár év múlva elfelejti mindenki, aztán pénze se sok marad, és semmi végzettsége nem lesz, és nem is tudom, mit csinálhat majd...
Ez most kicsi off, de ez jutott eszembe arról, hogy valakinek semmi tehetsége sincs, és istenítik, na meg a Bella Thorne esete, hogy híres leszek inkább, minthogy ne legyek diszlexiás, tehát inkább hülye marad és kiégett "sztár" lesz, minthogy megtanuljon rendesen írni, olvasni, és ezzel akar példát mutatni az ifjúságnak?
(Igaz a kedvenceim között van, de valahol a leghátulján, mert szúrható a csaj, de csak azért, nem mintha akarnám tudni, hogy mit csinál. )
De ha belegondolsz, akkor az összes dizni sztár aluliskolázott, műveletlen és még a kutyám IQ-ja is nagyobb az övéknél. Májli is vagy 13-14 évesen (?) robbant be a köztudatba (már akinek, mert én max 2 éve tudok a jelenlétéről), gondolod az folytatta az iskolát? Akkor ott van szelike alias szalonna. 18 éves, lazán lehetne végzős gimnazista. Mibe, hogy talán csak elkezdte a középiskolát?
Egyiknek sincsen végzettsége. Bella Thorne vagy ki a csoda, hát ne haragudjatok, de én elsüllyednék szégyenemben, ha nem tudnék a saját anyanyelvemen helyesen írni, valamint olvasni. Az amerikaiak alapból egy retardált nép, de szánalmas, hogy az ilyeneket sztárolnak. Kit érdekel, hogy ő diszlexiás? Még sok más ember küzd ezzel a betegséggel, s valóban vannak olyanok is, akiknek elölről meg kell tanulniuk írni és olvasni. Ez meg inkább lesz műveletlen proli analfabéta. Persze, neki miért is kellene megtanulnia írni? Hiszen a a hátsója alá toltak mindent, mi pedig a közel jövőben vért fogunk izzadni, hogy bekerüljünk a hőn áhított egyetemre vagy főiskolára. Oda pedig kevés az, hogy tudsz írni és olvasni. De mit tudhat erről egy 14-15 éves kiscsirke? Az életben soha egy büdös centért sem kell megdolgoznia, és tudjátok ez a szomorú. Más a megélhetésért vállal el három munkát is, ez a sztárnak nevezett akárki annyira műveletlen, hogy még olvasni sem tud. Büszke lehet magára.
Én speckó egyedül Emma Watsont tartom valamire. Gyerekek, az a csaj magántanulóként elvégezte a középiskolát, leérettségizett, majd felvették az Oxfordi Egyetemre. Nem is a legrosszabb angol egyetemre, hanem az egyik legjobba! Úgyhogy az egy marhaság, hogy celeb élet mellett nem lehet tanulni. Emma nevét szintén a világon majdnem mindenhol ismerik, hisz ő a Harry Potter Hermionéja. Mégis azért küzd, hogy legyen diplomája, pedig annyi pénze van, hogy az életben talán még a gyerekeinek sem kell dolgoznia, de ő mégis elment egyetemre. Ez a becsülendő, és akkor sztárolva vannak olyan majmok, mint ezek a huszadrangú sztárocskák. Rebacca Black lazán be fog futni egy olyan karriert, mint ezek. Én nem utálom, mert szerintem az egész csaj egy marketing fogás, de sajnos ő is el fogja nyomni a tehetségeket.
Idézet (nothingcanstopme @ 2011.08.11. 11:38)
Vagy simán csak van 5-6 rajongó akik fejenként sok-sok accounttal bejelölik meg védik őt a cikkeknél... (elképzelhetőnek tartom, hogy megtennék...) de ha ez van, ha nem akkor sem tehetünk semmit, azon kívül, hogy itt szidjuk őket, nem?
Amúgy igazatok van, ez a totál nem szerelem, mindketten csak érdekből csinálják...
Mostanában nagyon elterjedt lett a fórumon az, hogy beregisztrálnak 25 nicket, és vagy azzal védik meg a kedvencüket, vagy úgy elkezdenek téged ócsárolni, hogy azonnali kitiltást kaphat érte. Persze azt a saját nickjén nem meri felvállalni, hiszen akkor azt tiltanák ki. Elveszne az a sok hozzászólás és a titulus is, hiszen nagyon, de nagyon sokan itt arra mennek.
Én úgy gondolom, hogyha van egy véleményem, akkor azt igenis felvállalom, mert ez vagyok én. Kulturáltan és civilizáltan is ki lehet fejezni mindent, csak akarni kell. Bár, igen csak tudok nézni, mikor egy 10 éves küld el engem melegebb éghajlatra, hogy mit képzelek én magamról, amiért azt mondom a diznisekre, hogy tehetségtelenek. Ami még hagyján, de ő ezt ócsárlásnak is vette. Olvasni nem tudnak, ha meg el is olvas valamit, akkor az agya odáig sem hatol el, hogy felfogja a leírtakat. Jártam már így. Sajnos ez is olyan szituáció, hogy interneten mindenkinek nagy a szája. Aztán lehet, hogy a való életben, még a cincogó egér is hangosabb nála. Én speciel utálom a száj hősködést, mert személy szerint azt szoktam leírni, amit az ő szemükbe bele is mernék mondani. Bár őszintén szólva nem biztos, hogy egy valódi beszélgetés során leállnék vitatkozni egy 10 évessel.
Nem ítélek meg senkit sem a kora alapján, hiszen álljon ez a legmesszebb tőlem! Én is sokkal érettebb voltam mindig is koromhoz képest. 14 évesen nem csináltam ezt, mint amit itt néhányan lerendeznek. Szerintem úgy korrekt a dolog, hogyha mindenféle káanyád, bémeg nélkül tudunk vitatkozni,
NEM VESZEKEDNI! Vitatkozás az csupán érvelés, amikor megcáfolhatatlan állításokkal próbálod meggyőzni a másikat. Ők viszont még annyira kicsik, hogy nem bírnak különbséget tenni vitatkozás és veszekedés között. Nem is tudom mikor vitatkoztam utoljára, de szerintem itt ezen a fórumon még nem sikerült érvelési csatába belekeverednem.
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.11. 11:22)
Szelenitának 6710 rajongója van? Bazz, pedig úgy megörültem, hogy Tim McIlrath-nak már 9 van
Csak tudnám, hogy a rákban van ennyi rajongója...
Ki azaz 6710 elvetemült magyar, aki képes bejelölni?! 0-20 éves korig komolyan több mint 6000 ember szereti?! Bár az is lehet, ami az előbb itt felmerült, hogy egy tag regisztrál vagy 10 nicket és mind a 10-zel bejelöli. El tudom képzelni, hogy néhány tagnak itt nem egy nickje van, hanem sokkal, de sokkal több. Elég, ha azokkal bejelölik és máris "szaporodik" a rajongók száma.
Idézet (An_d_a @ 2011.08.11. 10:00)
én se különösebben szeretem a lányt,hanem egyszerűen őt tartom egyedül normálisnak a diznisek közül,és rá mondom azt,hogy élőben nemcsak suttogásra képes.a visszacsúszást pedig szeleníta miatt mondtam,mivel nálam kiverte a biztosítékot,hogy rámentem a sztáradatlapjára,akkor még 6700 rajongó,amikor frisselek,akkor pedig 6705
Tény, valóban ő a legnormálisabb diznis, és ne értsd félre,
nem azt akartam mondani, hogy tehetségtelen, mert nem az, de szerintem még nem érdemli meg, hogy ennyire elől legyen. Amúgy a visszaesés szerintem Rihanna miatt van, mert a rajongók száma alapján vannak rangsorolva. Ma megint Demi áll a negyedik helyen és Rihanna csak az ötödiken. Valószínűleg Rihanna tegnap minimum eggyel több rajongóval büszkélkedhetett, viszont mára fordult a kocka. Én már nem is idegeskedem, mert az első oldalon egyedül Emma Watson, Jessica Alba és Angelina Jolie azok, akik szerintem megérdemlik, hogy ott legyenek. Ettől függetlenül engem már annyira nem idegesít az, hogy most ki esik vissza és, hogyan. Ezt a sok szutyok sztárt (szeli, májli, bíbőr, pattinzon és a mai divat sztárok) a kedvenceim úgysem tudják lenyomni.