A valódi Disney sztárok!
2011. augusztus 11. 14:27
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Szelenitá rajongóiról csak annyit, hogy azok között is van egy csomó, aki már több mint 1 éve fel se nézett a honlapra.
7 felhasználónak tetszik:
DreamerGirl,
ophely88,
An_d_a,
Riri,Avrilfan,
BaByGaGa,
Mendys,
nothingcanstopme
2011. augusztus 11. 14:28
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.11. 14:27)
Szelenitá rajongóiról csak annyit, hogy azok között is van egy csomó, aki már több mint 1 éve fel se nézett a honlapra.
Biztos azért, mert miután bejelölték a drága Szelenát, átok sújtotta őket, és nem tudtak fellépni az oldalra többet.
Mondjuk nem is baj, nem hiányzik még több Szelena-fanatikus.
2011. augusztus 11. 14:38
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Idézet (ophely88 @ 2011.08.11. 14:21)
Amerika más, ők ebbe születtek bele és nem igazán zavarja őket. Max nem ismerik be, hogy igazunk van, imádják is meg nem is. Azért ott is élnek tanult emberek, akik nem nézik, nem rajonganak a Dizni sztárokért, bizony ott tizenévesekből is akad olyan, aki nem foglalkozik a Diznivel.
Nem is beszélve arról, hogy a Magyarországra elérkező hírek fele sem jelenik meg az amerikai médiában. Csak a csípős és szexis sztorik/képek kerülnek be az ottani médiába. Minden más szemetet a brit média szolgáltat, a hülye magyar média pedig abból is táplálkozik. A 'Bieberről le akar esni a gatya' és 'Selena Gomez befestette a lovát' stb hírek mind a brit sajtó firkálmányai.
Amerika és az Egyesült Királyság kevésbé vesz át egymástól híreket elméletileg, sajátjuknak tekintik amit a másiktól loptak, vagy ami hazug cikket írnak.
Sehol a világon máshol nincsen ennyi helyről összeszedett mocskos pletykák áradata. Magyarországnak ez is megfelel. Mert senkit nem érdekel, hogy Bieberről leesik a gatya, de a magyart igen.
A Disney csatornáról pedig csak annyit, hogy a brit Disney csatornán tegnap előtt este Mulan ment, az amerikaiaknál pedig külön Disney csatorna létezik a Classic WD rajzfilmeknek és filmeknek. Az alapcsomagban nekik a 'Hannah Montanas' Dizni csatorna van, de számukra nevetséges összegért a Classic WD csatornát is bekötik, ha arról van szó.
Nem is beszélve arról, hogy a Magyarországra elérkező hírek fele sem jelenik meg az amerikai médiában. Csak a csípős és szexis sztorik/képek kerülnek be az ottani médiába. Minden más szemetet a brit média szolgáltat, a hülye magyar média pedig abból is táplálkozik. A 'Bieberről le akar esni a gatya' és 'Selena Gomez befestette a lovát' stb hírek mind a brit sajtó firkálmányai.
Amerika és az Egyesült Királyság kevésbé vesz át egymástól híreket elméletileg, sajátjuknak tekintik amit a másiktól loptak, vagy ami hazug cikket írnak.
Sehol a világon máshol nincsen ennyi helyről összeszedett mocskos pletykák áradata. Magyarországnak ez is megfelel. Mert senkit nem érdekel, hogy Bieberről leesik a gatya, de a magyart igen.
A Disney csatornáról pedig csak annyit, hogy a brit Disney csatornán tegnap előtt este Mulan ment, az amerikaiaknál pedig külön Disney csatorna létezik a Classic WD rajzfilmeknek és filmeknek. Az alapcsomagban nekik a 'Hannah Montanas' Dizni csatorna van, de számukra nevetséges összegért a Classic WD csatornát is bekötik, ha arról van szó.
igazából ezt most nem nagyon értettem..valami olyasmi jött nekem ebből le,hogy csak a magyarok nem szeretik ennyire/szidják őket,vagy nem tudom..lehet rosszul értelmeztem.
2011. augusztus 11. 14:41
jó,nem vagyok Disney ellenes de abban tökéletesen egyetértek hogy már nem olyan a Disney amilyen régebben volt
2011. augusztus 11. 14:42
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (An_d_a @ 2011.08.11. 14:38)
igazából ezt most nem nagyon értettem..valami olyasmi jött nekem ebből le,hogy csak a magyarok nem szeretik ennyire/szidják őket,vagy nem tudom..lehet rosszul értelmeztem.
Azt írtam, hogy Amerikában nem annyira 'Diznis' a helyzet, mint nálunk. Ott nem mindenhol számít hírnek, hogy Bieberről le akar esni a gatya vagy hogy Selena befestette a lovát, itt az. Hírértékű. Magyarországon.
2011. augusztus 11. 14:51
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Idézet (ophely88 @ 2011.08.11. 14:42)
Azt írtam, hogy Amerikában nem annyira 'Diznis' a helyzet, mint nálunk. Ott nem mindenhol számít hírnek, hogy Bieberről le akar esni a gatya vagy hogy Selena befestette a lovát, itt az. Hírértékű. Magyarországon.
jaaa..tényleg,most,hogy sokadszorra olvasom,tényleg erről van szó benne.de azért akkoris gáz,hogy annyi rajongójuk van,miközben nem is tehetségesek(szerény véleményem szerint).akkor mostmár értem,hogy miért csinálnak annyi reklámfogást ami ˝nagyobb dolog˝,csakhogy valahogy bekerüljenek a hírekbe.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2011. augusztus 11. 14:53
Idézet
Én büszkén mondhatom, hogy marhára nem fog érdekelni! Egyébként igazad van. Látszik is a magyar médián.
Ki tudja, hol vannak még Bieber-fanok, hogyha itt vannak nemtomhányezren? Itt is vannak olyanok - nem is kevesen - akik mindenféle feliratokat találnak, majd raknak ki. De többen vannak nálunk. Bibőrt állítják be tökéletesnek, teheségesnek, miközben nem is az. Sokkal hátrébb kéne tenni. Én azelőtt is ismertem mielőtt regisztráltam volna, de ennyi elvetemült, vak fant az életbe nem láttam mint itt.
Ugyanaz vonatkozik szelenítára is. Én nem tudom őket szeretni; mondana valaki egy nyomós indokot miért is lenne kötelező szeretnem őket? Esteleg nézni a dizni-csánelt? Netán egy meggyőző érv, mi a francnak kéne szeressem és jelölgessem be, 14-15 éves tehetségtelen senkiket? Elismerem Demi-t szeretem. De a többiek szánalmasak.
És az összes ilyen, ehhez hasonl, elvetemült rajongók felfogása pontosan ilyen "kell hogy szeredsedd ezt meg azt" De én nem fogok senkit bejelölni, hogy, előrébb kerüljön, vagy kényszerből szeretni.
2011. augusztus 11. 14:54
Amúgy a lónak biztos, hogy nem lett semmi baja, ezt már máshol is elmondtam, van ilyen festék. Vannak olyan lovasok is, akik az indiánok lovaglásának megfelelően lovagolnak, bemutatókat tartanak, ott is kifestik a lovat
2011. augusztus 11. 14:56
Idézet (Hugii 570 @ 2011.08.11. 14:54)
Amúgy a lónak biztos, hogy nem lett semmi baja, ezt már máshol is elmondtam, van ilyen festék. Vannak olyan lovasok is, akik az indiánok lovaglásának megfelelően lovagolnak, bemutatókat tartanak, ott is kifestik a lovat
De ő egy szánalmasan gané - már elnézést - szám miatt festette volna be.
2011. augusztus 11. 15:01
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (DreamerGirl @ 2011.08.11. 14:53)
Én büszkén mondhatom, hogy marhára nem fog érdekelni! Egyébként igazad van. Látszik is a magyar médián.
Tisztelet a kivételnek
Mint mondottam, ez a média hibája. Túl sok Dizni hír van, ezért azt szeretik sokan. Ilyen egyszerű. Itt kellene most mindenkinek elgondolkodni, hogy na most mi is van, mert ha nem engedjük, hogy a média vezessen bennünket az orrunknál fogva és nem ragaszkodunk görcsösen a rövid látószögünkhöz, rájöhetünk, hogy semmi eredeti sincs abban, amit csinálnak. Pénzhajhász banda az egész sok tehetségtelen mitugrásszal.
Mindenki beírhat magának egy piros pontot, aki így gondolkodik és nem becsüli a Dizni sztárokat.
2011. augusztus 11. 15:02
An_d_ainebriant |
Idézet (nOmiee @ 2011.08.11. 14:56)
De ő egy szánalmasan gané - már elnézést - szám miatt festette volna be.
sajnos nem tudunk feltételes módban beszélni,ugyanis a csaj befestette a lovakat,csakazért vette ki,mivel a PETA is felszólalt a dolog ellen.különben eszébe nem jutot volna kivenni a bugyuta klipjéből,amihez hozzáteszem,hogy rózsaszín lovak nélkül is katasztrófa lett.kiskínaiakkal teletömködött nintendójátékra hasonlít,miközben úgy váltogatja a képkockákat a különböző korok között,mintha muszáj lenne,egyszerűen követhetetlen az egész ˝sztori˝,ami arról szól(talán),hogy valami karaoke-bárban vinnyog fel egy dalt.mindenesetre az ötlet sem igazi,már egy másik klipben is szerepelt ugyanez a megoldás.
2011. augusztus 11. 15:18
ophely88time lady |
Idézet (AMaya @ 2011.08.11. 15:12)
Szent ég,de jó hogy hamarabb nem láttam ezt a topicot...látom,hogy sokan unatkoznak.
Ki kellett volna írni 17 év felett nem ajánlott belépni.
Nem korhoz van kötve. A topik elején ki van írva, hogy kiknek ajánlott a topik és kiknek nem.
2011. augusztus 11. 15:30
Idézet (An_d_a @ 2011.08.11. 15:02)
sajnos nem tudunk feltételes módban beszélni,ugyanis a csaj befestette a lovakat,csakazért vette ki,mivel a PETA is felszólalt a dolog ellen.különben eszébe nem jutot volna kivenni a bugyuta klipjéből,amihez hozzáteszem,hogy rózsaszín lovak nélkül is katasztrófa lett.kiskínaiakkal teletömködött nintendójátékra hasonlít,miközben úgy váltogatja a képkockákat a különböző korok között,mintha muszáj lenne,egyszerűen követhetetlen az egész ˝sztori˝,ami arról szól(talán),hogy valami karaoke-bárban vinnyog fel egy dalt.mindenesetre az ötlet sem igazi,már egy másik klipben is szerepelt ugyanez a megoldás.
http://www.youtube.com/watch?v=u-FuSYvNxCM&feature=relmfu
Elvileg ebben a videóban elmondják, sőt ezzel kezdik (tán véletlenül? XD), hogy miről is szól a klip és a dal is. Bár szerintem még így is jó nagy marhaság az egész, mert elmondják, hogy ők ezt és ezt akarják, meg, hogy üzenni akarnak vele, de nekem semmi sem jött át sem a számból, sem a klipjéből. Tényleg összehányt igénytelen trágya az egész. Bár nekem valahogy hihetetlen az, amit ők elmondanak a klipben. Én már első olvasásra kiakadtam a szám címétől mondjuk, alapból már az is marhaság.XD
2011. augusztus 11. 16:22
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Szerintem ha az oldalon nem szólna minden 2. hír szalonnáról meg bíborról, meg a többi idióta dizni sztárocskáról, akkor feleennyin se jelölnék kedvencüknek, a híreket kell megritkítani.
Meg amúgy rohadtul unom, hogy felnézek az oldalra, és a főoldal lédigagával, bíbörrel, meg retek gagyi vámpírokkal, valóságshow-s söpredékekkel van tele.
Meg amúgy rohadtul unom, hogy felnézek az oldalra, és a főoldal lédigagával, bíbörrel, meg retek gagyi vámpírokkal, valóságshow-s söpredékekkel van tele.
7 felhasználónak tetszik:
ophely88,
An_d_a,
Charmed and Dangerous,
DreamerGirl,
UnhappyMeals,
Mendys,
Szancsu
2011. augusztus 11. 17:46
Denalidetective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.06.04. Hozzászólás: 6318 Csatolások: 5685 Azonosító: 31534 offline |
Amit ma "dizninek" neveznek, a nyomába sem ér a régi Disneynek. Az igazi Disney az a 101 kiskutya, az Aladdin, a Pocahontas, A Notre Dame-i toronyőr, stb. Azok a régi rajzfilmek még szóltak valamiről, nem úgy mint a mostani diznis hülyeségek. Arról nem is beszélve, hogy akik a Disney klasszikusok betétdalait énekelték, azok az emberek tehetségesek voltak és nagyon jól énekeltek, nem gágogtak a mikrofon előtt, mint Szalonna Gomez és társai. Na jó, azért van egy-két kivétel a mostani diznit illetően. A H2O-Egy vízcsepp elég c. sorozat az jó volt és a három sellőt alakító színész igenis tehetséges. Abszolút igazságtalannak tartom, hogy azok a tehetségtelen dizni sztárocskák van elől és, hogy szalonna gomez az első - aki egy nagy nulla. Vannak 1000-szer tehetségesebb színészek és énekesek, akiket sokkal jobban megilletne az első hely, mint például Meryl Streep, aki a 282. helyen van, vagy Enya aki a 2392. helyen kullog.
Na jó, beismerem, hogy van egy-két diznis kedvencem (szalonna gomez és májli szájrúzs nincs köztük). Amikor beregisztráltam ide, (vagyis akkor még HQP volt) Jessica Alba volt az első helyen, nem egy dizni ivadék. Kár, hogy szalonna gomez, májli szájrúzs és társaik (tisztelet a kivételnek, mert azért van egy-két tehetséges diznis emberke) bitorolják az első helyeket az igaz tehetséges sztárok helyett, mint például Jamie Lee Curtis vagy Scarlett Johansson.
Tudom, hogy SP és Fluor nem dizni sztárok, de ugyanazon a szinten vannak, mint a diznis ivadékok. Fluornak bajok vannak a fejével, legalábbis a Mizu? c. szám alapján. SP-t szerencsére nem hallottam még szerencsére, ezért nem is véleményezném, csak annyira, hogy kb. olyan szinten lehet, mint Fluor.
Biztosan felmerült benned a kérdés, hogy miért írom dizninek a Disneyt. A válasz egyszerű: a Disney nálam az Oroszlánkirályt és társait jelenti. A dizni pedig az, amivel a gyerekek agyát sorvasztják napjainkban.
Na jó, beismerem, hogy van egy-két diznis kedvencem (szalonna gomez és májli szájrúzs nincs köztük). Amikor beregisztráltam ide, (vagyis akkor még HQP volt) Jessica Alba volt az első helyen, nem egy dizni ivadék. Kár, hogy szalonna gomez, májli szájrúzs és társaik (tisztelet a kivételnek, mert azért van egy-két tehetséges diznis emberke) bitorolják az első helyeket az igaz tehetséges sztárok helyett, mint például Jamie Lee Curtis vagy Scarlett Johansson.
Tudom, hogy SP és Fluor nem dizni sztárok, de ugyanazon a szinten vannak, mint a diznis ivadékok. Fluornak bajok vannak a fejével, legalábbis a Mizu? c. szám alapján. SP-t szerencsére nem hallottam még szerencsére, ezért nem is véleményezném, csak annyira, hogy kb. olyan szinten lehet, mint Fluor.
Biztosan felmerült benned a kérdés, hogy miért írom dizninek a Disneyt. A válasz egyszerű: a Disney nálam az Oroszlánkirályt és társait jelenti. A dizni pedig az, amivel a gyerekek agyát sorvasztják napjainkban.
2011. augusztus 11. 17:49
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Idézet (ophely88 @ 2011.08.11. 14:42)
Ott nem mindenhol számít hírnek, hogy Bieberről le akar esni a gatya
Ez nem igaz. Múltkor olvastam egy brit weboldalon, ahol hosszan taglalták azt, hogy Justin Bieberen F*ck me and f*ck you pólót viselt, és hogy ezzel rossz példát mutat a rajongóinak, pedig ki is volt csillagozva.
Egyébként Amerikának van több, ugyanilyen jellegű 'tinisztárja', elég ha csak Rebecca Blacket mondom, akinek a dala a Glee-be is bekerült.
2011. augusztus 11. 17:53
An_d_ainebriant |
Idézet (prézli @ 2011.08.11. 17:49)
Ez nem igaz. Múltkor olvastam egy brit weboldalon, ahol hosszan taglalták azt, hogy Justin Bieberen F*ck me and f*ck you pólót viselt, és hogy ezzel rossz példát mutat a rajongóinak, pedig ki is volt csillagozva.
Egyébként Amerikának van több, ugyanilyen jellegű 'tinisztárja', elég ha csak Rebecca Blacket mondom, akinek a dala a Glee-be is bekerült.
rebecca dala bekerült a glee-be?! ugye ez csak poén... légyszi,nehogymár..annak a csajnak annyi tehetsége van,mint bíbörkének féfiassága az édibédi bieber fagyijával meg a zenélő fogkeféjével.
2011. augusztus 11. 18:33
ophely88time lady |
Amerikáról volt szó.
Amúgy pedig brit média mindig csak kötekedik és szívatja azt, akit éppen akkor kiszemeltek. Ezért vannak állandóan rászállva Cheryl Cole-ra meg Bieberre, kiszemelték őket és követik őket mindenhová. Ezért lett a Daily Fail weboldalon cikk abból is, hogy a JB fanok üvegeket törtek, le akarták húzni a gatyáját és összeesve szállítottak el egy elájult kislányt. Cherylre is rászálltak, Cheryl egy tweetje is megcsinálja a Sun-t meg a Daily Fail weboldalt, pedig nem mond semmi újat, csak kerítő rizsa a tweet mellé.
Idézet (An_d_a @ 2011.08.11. 17:53)
rebecca dala bekerült a glee-be?! ugye ez csak poén... légyszi,nehogymár..annak a csajnak annyi tehetsége van,mint bíbörkének féfiassága az édibédi bieber fagyijával meg a zenélő fogkeféjével.
Híres lett a dal, így került be. Glee színvonal, kérem szépen Ez a Glee ...
2011. augusztus 11. 18:44
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Ebből mindenhol balhé van, mindig (pl. Rihannának is volt min. 2 ilyen botránya amiről itt cikk volt, de lehet hogy csak én nem olvastam a többit) a hírérték még itt nem is mindig olyan rossz, Velveten rosszabb...
Rebecca Black példája bizonyítja, hogy ma már bárikből lehet sztár ha csinál valami értelmetlen sz@rt és azt felkapják, ami igen sajnálatos
Idézet (AMaya @ 2011.08.11. 15:12)
Szent ég,de jó hogy hamarabb nem láttam ezt a topicot...látom,hogy sokan unatkoznak.
Mondjuk ki tartotta volna be? Én biztos nem, én is alatta vagyok
2 felhasználónak tetszik:
An_d_a,
UnhappyMeals
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.