Starity

A valódi Disney sztárok!

74 oldal 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 12. 20:16 #681
- törölt felhasználó -    
Sziasztok.Megláttam a topikot és gondoltam meglesem mi is történik itt és én is elmondanám a véleményem a dizniről.Nos én még a regisztrálásom napján nem gondoltam volna,hogy eltávolodok a dizni világától.Régebben szerintem a gyerekek 80% átesett a Selena Gomez mánián nos most már én egészen áprilisig voltam mániás és fanatikus.Oké még szeretem a dizni sztárokat,de már annyira nem,hogy áhidozzak róluk főleg a mostaniaktól vagyok ki főleg közte Bella Thorne-től.Szánalmasnak tartom azt is,hogy bármelyik dizni sztár bekerül egy nagyobb sorozatba a csatornán belül már énekelnie is kell azt hol van a tehetség benne hát sehol sem.A barátnőmnek köszönhetően már a Vámpírnaplók sztárjaira vagyok ráállva és Selena és társai elég messze vannak a #1-től.Kicsinek az Aladinon,Oroszlánkirályon,Hapupipőke és társain nőttem fől,de utána jöttek az újjak Indul a Risza és társai.Lehetséges,hogy már törlöm róluk jó benyomásos véleményeimet és törlöm is őket Selena Gomezzel az élen.Ráadásul számomra a dizni olyan,mint a magyar "celebek" és valóságshow szereplők.Így 2 év alatt rájöttem,hogy nekem nincs helyem a dizni világában és térjek inkább át a ténylegesen tehetséges színészekhez vagy akár énekesekhez.Remélem megértítek amiről beszélek! rolleyes.gif
2011. augusztus 12. 20:22 #682
- törölt felhasználó -    
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.12. 12:35)
Jé, új tagok, milyen meglepő..  mellow.gif

És figyeld az elsőnek az aláírását: 'Lécci szavazzatok rám.'..
7 felhasználónak tetszik: ophely88, UnhappyMeals, prézli, DreamerGirl, LittleVampire, Catherine, An_d_a
2011. augusztus 12. 20:51 #683
Rihannna
Rihannna
Faág™

StátuszRihannna még nem állította be a státuszát és nem is fogja.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1806
Csatolások: 118
Azonosító: 124776
Bárcsak valahogy ki lehetne túrni Szellikét, és Miley-t az első két helyről. Ashley Tidale-nek kéne legalább 1749 plusz rajongót szerezni, és akkor Selena és Miley lejjebb esne a létráról rolleyes.gif Álmodozok, álmodozok... valahogy tényleg össze kéne hozni. cool.gif
4 felhasználónak tetszik: SelenaGirl, DreamerGirl, BaByGaGa, adry1415
2011. augusztus 13. 00:32 #684
- törölt felhasználó -    
Idézet (Riri @ Avrilfan,2011.08.12. 12:53)
Semmit nem érnek el vele,annyian szeretik annál több az utálója,de sajna még a kicsik többen vannak pardon.gif Sok hülyeséget megtennének,hogy kedvencük legyen az első.Ez csak egy óriási fellángolás.Engem a kedvenceim helye nem érdekel,a lényeg Ő a kedvencem és én őt szeretem,meg megbecsülöm,mert a rajongója vagyok.Én is megtehetném,hogy Amyt felhozzam az 1. helyre csinálok vagy 1000 nicket és véleményezem meg bejelölöm kedvencnek,de evvel mit érek el?Semmit,max.annyit,hogy 1.starityn,de ez csak egy oldal,nem kéne olyan komolyan venni a fanoknak. mellow.gif

Pontosan. Kicsik. Bár én nem emlékszem, hogy ilyen lettem volna 10-12 évesen, de hát én nem az internet "csudalatos" világában nőttem fel. Igaz kb. 13 éves voltam, amikor beköttettük a netet, de tudjátok mit csináltam? Gyűjtögettem Britney-ről a képekt.XD De orrba-szájba. Nem játszottam primitívusz-gyerekuszt alias diznimániákuszt, hanem normális dolgokkal töltöttem el a szabadidőmet. Nekem konkrétan van pár kedvencem, akik valóban nagy sztárok (Angelina Jolie, Jessica Alba, Jennifer Garner), akik eléggé elöl vannak. Ettől függetlenül kb. olyanok vannak 500 alatt, mint Matt Damon. Ki gondolná? blink.gif Liam Neeson nekem nagyon kedvencem és ő is lazán nyom egy 891.-dik helyezést. Ettől függetlenül a fórum 90%-ának nem csak az első 15 kedvencem tök ismeretlen, de nagyjából majdnem az összes kedvencem. Azért olyan klisék, mint Katy Perry bent vannak, de a nagyja nekem is eléggé ismeretlenekből áll, vagyis manapság menő szó az, hogy "nó-ném" sztárok. Sokaknak ki van írva, hogy "nó-ném" sztárra nem cserél. unsure.gif Ezen már annyit gondolkoztam. Nem lehet egy sztár "nó-ném", hisz nekem is vannak olyan sztárokról adatlapjaim, akiket imádok, de persze egyik sem szelike, bíbőr vagy a mai divat sztárok. Ha valami ma már nem divat cucc, akkor az már rossz nekik. Az a baj, hogy itt is a divat a mérce. Szerintem a TVD cast sem akkora cucc, hogy ennyire elől legyen, sőt egyenesen herótom van már az egész vámpírdivatból is. Egy ideig én is nyeltem ezeket, de nálam az egész TVD nem ér annyit, mint egy olyan film, mint a Vámpír Brooklyn-ban vagy pl. Jackman bácsi Van Helsingje. Ez nem csak a dizni fanokra igaz, hanem az összes mai menő sztárra is. Pattinson, Dobrev, Somerhalder, Stewart és társai, és kövezzetek meg, de véleményem szerint Nina Dobrev sem akkora cucc, mint amilyennek a fórumon be van állítva. Szerintem még ő is igen csak sekélyes, mert 2 évadon keresztül néha csak szenvedett a karakterek eljátszásával és egyelőre nálam nem érte el azt, hogy feljebb rakjam a listámon. Pont az a baj, hogy a nagyon nagy tehetségek valahol hátul kullognak. Bár már én sem idegesítem magamat, csak valóban van egy apró pici probléma, amit itt már valaki pedzegetett. Én is amikor feljövök vagy vámpírokról, diznisekről és bíbőrről, rosszabb esetben a VV-sekről kell olvasnom a főoldalon. Zavar. Zavar az, hogy a kedvenceimről soha nem jelenik meg egy darab cikk sem. Sajnos ez így is fog maradni a kicsik miatt. A kicsiknél a dizni sztár, tvájlájt és Vámpírnaplók mánia van. És amíg ez a réteg lest túlnyomó többségben, várhatjuk, hogy mikor fog egy olyan benne lenni az első 3-ban, mint Madonna, MJ vagy Brad Pitt.
8 felhasználónak tetszik: Rihannna, SelenaGirl, UnhappyMeals, MarlaSinger, LittleVampire, DreamerGirl, An_d_a, adry1415
2011. augusztus 13. 00:49 #685
Rihannna
Rihannna
Faág™

StátuszRihannna még nem állította be a státuszát és nem is fogja.
Hozzászólás: 1806
Csatolások: 118
Azonosító: 124776
Idézet (Holly Keller @ 2011.08.13. 00:32)
Pontosan. Kicsik. Bár én nem emlékszem, hogy ilyen lettem volna 10-12 évesen, de hát én nem az internet "csudalatos" világában nőttem fel. Igaz kb. 13 éves voltam, amikor beköttettük a netet, de tudjátok mit csináltam? Gyűjtögettem Britney-ről a képekt.XD De orrba-szájba. Nem játszottam primitívusz-gyerekuszt alias diznimániákuszt, hanem normális dolgokkal töltöttem el a szabadidőmet. Nekem konkrétan van pár kedvencem, akik valóban nagy sztárok (Angelina Jolie, Jessica Alba, Jennifer Garner), akik eléggé elöl vannak. Ettől függetlenül kb. olyanok vannak 500 alatt, mint Matt Damon. Ki gondolná? blink.gif Liam Neeson nekem nagyon kedvencem és ő is lazán nyom egy 891.-dik helyezést. Ettől függetlenül a fórum 90%-ának nem csak az első 15 kedvencem tök ismeretlen, de nagyjából majdnem az összes kedvencem. Azért olyan klisék, mint Katy Perry bent vannak, de a nagyja nekem is eléggé ismeretlenekből áll, vagyis manapság menő szó az, hogy "nó-ném" sztárok. Sokaknak ki van írva, hogy "nó-ném" sztárra nem cserél. Kérdem én, attól, hogy ő nem ismeri, miért a másikat kell ledegradálni? unsure.gif Ezen már annyit gondolkoztam. Nem lehet egy sztár "nó-ném", hisz nekem is vannak olyan sztárokról adatlapjaim, akiket imádok, de persze egyik sem szelike, bíbőr vagy a mai divat sztárok. Ha valami ma már nem divat cucc, akkor az már rossz nekik. Az a baj, hogy itt is a divat a mérce. Szerintem a TVD cast sem akkora cucc, hogy ennyire elől legyen, sőt egyenesen herótom van már az egész vámpírdivatból is. Egy ideig én is nyeltem ezeket, de nálam az egész TVD nem ér annyit, mint egy olyan film, mint a Vámpír Brooklyn-ban vagy pl. Jackman bácsi Van Helsingje. Ez nem csak a dizni fanokra igaz, hanem az összes mai menő sztárra is. Pattinson, Dobrev, Somerhalder, Stewart és társai, és kövezzetek meg, de véleményem szerint Nina Dobrev sem akkora cucc, mint amilyennek a fórumon be van állítva. Szerintem még ő is igen csak sekélyes, mert 2 évadon keresztül néha csak szenvedett a karakterek eljátszásával és egyelőre nálam nem érte el azt, hogy feljebb rakjam a listámon. Pont az a baj, hogy a nagyon nagy tehetségek valahol hátul kullognak. Bár már én sem idegesítem magamat, csak valóban van egy apró pici probléma, amit itt már valaki pedzegetett. Én is amikor feljövök vagy vámpírokról, diznisekről és bíbőrről, rosszabb esetben a VV-sekről kell olvasnom a főoldalon. Zavar. Zavar az, hogy a kedvenceimről soha nem jelenik meg egy darab cikk sem. Sajnos ez így is fog maradni a kicsik miatt. A kicsiknél a dizni sztár, tvájlájt és Vámpírnaplók mánia van. És amíg ez a réteg lest túlnyomó többségben, várhatjuk, hogy mikor fog egy olyan benne lenni az első 3-ban, mint Madonna, MJ vagy Brad Pitt.

És én hiányolom az írókat, írónőket is a sztárok listájáról, mert bár ők nem énekelnek, és parádéznak a kamera előtt, mégiscsak egy csomó nagysikerű film alapját az ő általuk megírt regényre alapozzák. Van pár író akinek a lapja meg van csinálva, de mégsem sok fordul elő, így nem is tudom megkeresni, és kedvencnek jelölni a kedvenc íróimat. dry.gif unsure.gif smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, DreamerGirl, Holly Keller, An_d_a, Szancsu, Heetella
2011. augusztus 13. 16:40 #686
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Majdnem dobtam egy hátast, mikor a főoldalon láttam, hogy szalonnáról képregény készül. Komolyan, ide degradálódik a világ??
7 felhasználónak tetszik: ophely88, UnhappyMeals, DreamerGirl, Rihannna, An_d_a, adry1415, Szancsu
2011. augusztus 13. 16:44 #687
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.08.13. 16:40)
Majdnem dobtam egy hátast, mikor a főoldalon láttam, hogy szalonnáról képregény készül. Komolyan, ide degradálódik a világ??

Attól tartok ez vár minket a jövőben. Talán csak idő kérdése és nem lesz több képregény, csak Dizni képregény, ami bökné a csőröm, mert gyűjtöm a Garfield képregényeket mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, DreamerGirl
2011. augusztus 13. 16:51 #688
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Idézet (ophely88 @ 2011.08.13. 16:44)
Attól tartok ez vár minket a jövőben. Talán csak idő kérdése és nem lesz több képregény, csak Dizni képregény, ami bökné a csőröm, mert gyűjtöm a Garfield képregényeket  mellow.gif

Na, azon már tényleg kiakadnék. Marvel-t is megvenné a Disney? wtf.gif. Arra kíváncsi lennék, bizonyára szelenitá lenen a világ megmentője benne, hiszen ugyebár még mindig nincs eléggé fényezve mindenütt.
2011. augusztus 13. 18:38 #689
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Amúgy, Selena jobban kamatoztathatná színészi 'tehetségét'. Mondjuk a Fűrész 7-ben yes.gif
2 felhasználónak tetszik: SelenaGirl, adry1415
2011. augusztus 13. 18:40 #690
- törölt felhasználó -    
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.08.13. 16:40)

Én akkor dobtam hátast, mikor megláttam ki a nap sztárja! 110.gif
5 felhasználónak tetszik: LittleVampire, Rihannna, BaByGaGa, An_d_a, Szancsu
2011. augusztus 13. 18:44 #691
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Idézet (DreamerGirl @ 2011.08.13. 18:40)
Én akkor dobtam hátast, mikor megláttam ki a nap sztárja!  110.gif

Igen. Elég szembetűnő, hogy egy 13 éves fruska van kint a nap sztárjaként..
4 felhasználónak tetszik: DreamerGirl, Rihannna, BaByGaGa, adry1415
2011. augusztus 13. 18:44 #692
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Úgy döntöttem, hogy Bellát kiveszem a kedvenceim közül, hiába kinézetre bejön, de szerintem nem fair, hogy úgy írok a topikba, hogy ő a kedvenceim között van.
3 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, DreamerGirl, Rihannna
2011. augusztus 13. 18:49 #693
- törölt felhasználó -    
Idézet (LittleVampire @ 2011.08.13. 18:44)
Igen. Elég szembetűnő, hogy egy 13 éves fruska van kint a nap sztárjaként..

Már elnézést, de nekem ez már irritáló, hogy ki senkiket tesznek ki, de közbe az igazi tehetségek meg pont azért küzdenek, hogy kint legyenek.
1 felhasználónak tetszik: Rihannna
2011. augusztus 13. 19:19 #694
Catherine
Catherine
boobtana

StátuszCas, buddy, I need you.
Hozzászólás: 1306
Csatolások: 30
Azonosító: 137378
Idézet (Holly Keller @ 2011.08.13. 00:32)
Pontosan. Kicsik. Bár én nem emlékszem, hogy ilyen lettem volna 10-12 évesen, de hát én nem az internet "csudalatos" világában nőttem fel. Igaz kb. 13 éves voltam, amikor beköttettük a netet, de tudjátok mit csináltam? Gyűjtögettem Britney-ről a képekt.XD De orrba-szájba. Nem játszottam primitívusz-gyerekuszt alias diznimániákuszt, hanem normális dolgokkal töltöttem el a szabadidőmet. Nekem konkrétan van pár kedvencem, akik valóban nagy sztárok (Angelina Jolie, Jessica Alba, Jennifer Garner), akik eléggé elöl vannak. Ettől függetlenül kb. olyanok vannak 500 alatt, mint Matt Damon. Ki gondolná? blink.gif Liam Neeson nekem nagyon kedvencem és ő is lazán nyom egy 891.-dik helyezést. Ettől függetlenül a fórum 90%-ának nem csak az első 15 kedvencem tök ismeretlen, de nagyjából majdnem az összes kedvencem. Azért olyan klisék, mint Katy Perry bent vannak, de a nagyja nekem is eléggé ismeretlenekből áll, vagyis manapság menő szó az, hogy "nó-ném" sztárok. Sokaknak ki van írva, hogy "nó-ném" sztárra nem cserél. unsure.gif Ezen már annyit gondolkoztam. Nem lehet egy sztár "nó-ném", hisz nekem is vannak olyan sztárokról adatlapjaim, akiket imádok, de persze egyik sem szelike, bíbőr vagy a mai divat sztárok. Ha valami ma már nem divat cucc, akkor az már rossz nekik. Az a baj, hogy itt is a divat a mérce. Szerintem a TVD cast sem akkora cucc, hogy ennyire elől legyen, sőt egyenesen herótom van már az egész vámpírdivatból is. Egy ideig én is nyeltem ezeket, de nálam az egész TVD nem ér annyit, mint egy olyan film, mint a Vámpír Brooklyn-ban vagy pl. Jackman bácsi Van Helsingje. Ez nem csak a dizni fanokra igaz, hanem az összes mai menő sztárra is. Pattinson, Dobrev, Somerhalder, Stewart és társai, és kövezzetek meg, de véleményem szerint Nina Dobrev sem akkora cucc, mint amilyennek a fórumon be van állítva. Szerintem még ő is igen csak sekélyes, mert 2 évadon keresztül néha csak szenvedett a karakterek eljátszásával és egyelőre nálam nem érte el azt, hogy feljebb rakjam a listámon. Pont az a baj, hogy a nagyon nagy tehetségek valahol hátul kullognak. Bár már én sem idegesítem magamat, csak valóban van egy apró pici probléma, amit itt már valaki pedzegetett. Én is amikor feljövök vagy vámpírokról, diznisekről és bíbőrről, rosszabb esetben a VV-sekről kell olvasnom a főoldalon. Zavar. Zavar az, hogy a kedvenceimről soha nem jelenik meg egy darab cikk sem. Sajnos ez így is fog maradni a kicsik miatt. A kicsiknél a dizni sztár, tvájlájt és Vámpírnaplók mánia van. És amíg ez a réteg lest túlnyomó többségben, várhatjuk, hogy mikor fog egy olyan benne lenni az első 3-ban, mint Madonna, MJ vagy Brad Pitt.

Teljesen egyetértek. Engem is nagyon idegesít, hogy a csupa jó és tehetséges sztárt lenyomták ezek a kategorizálhatatlan Dizni celebek. dry.gif
Most néztem meg, hogy az első oldalon milyen sztárok szerepelnek. Hát komolyan mondom, megáll az eszem. -.- Alig találtam 2-3 olyan sztárt az első oldalon akik valamire valóak. Azért figyeljétek meg, hogy az olyan sztárok mint Anthony Hopkins, Jodie Foster, Patrick Stewart vagy Antonio Banderas még a 100. helyen sincsenek ezek miatt. mad.gif dry.gif
3 felhasználónak tetszik: Holly Keller, Rihannna, An_d_a
2011. augusztus 13. 19:27 #695
- törölt felhasználó -    
Idézet (DreamerGirl @ 2011.08.13. 18:49)
Már elnézést, de nekem ez már irritáló, hogy ki senkiket tesznek ki, de közbe az igazi tehetségek meg pont azért küzdenek, hogy kint legyenek.

Én 2008 óta vagyok jelen a fórumon, vagyis anno a HQP-n. Halvány emlékeim vannak az akkori fórumról, de szerintem ott nem volt nap sztárja. Vagy igen? Nem tudom. Nem emlékszem rá. Igazából akkoriban csak a képek miatt jártam fel. Mindig volt rajongói oldalam és jól jött az, hogy no tagos képeket tudtam felrakni. Aminek a fogalma manapság kihalt itt. Akkor vízjeles képek is felkerülhetnek ide, hogy én csak nézek, mégis ki fogja ezeket letölteni? Na, mindegy. Kb. 2008 augusztusában regisztráltam be az előző nickemmel, aminek a jelszava elkallódott, de azóta meg is lett.XD Meg már úgy voltam vele, hogy maradok ennél a profilnál. Szóval kb. 3 éve vagyok itt és a legkedvencebb sztárom, Jennifer Garner mindössze a Starity-n egyetlen egyszer volt a Nap sztárjaként feltüntetve. Bár minap megint csak ugráltam örömömben, hiszen pár hete kikerült Shane West is, aki szintén másik nagy kedvencem. Most meg VV-sek, diznisek és egyéb senki celebecskék. Egyébként szerintem randomban válogat a rendszer. Nem ember rakja ki, mert éjfél után mindig más szokott lenni a Nap sztárja. Véletlenszerű algoritmus formájában bele van építve az oldalba. Mivel ezek a menők, mindenki róluk tölt fel- és le képeket, nyitnak témákat és nézegetik az adatlapjukat, így evidens, hogy a rendszer azt választja ki. Bár az is lehet, hogy tökre randomba megy, habár kétlem, mert egy max két csillagos sztár sosem szokott kikerülni. Áldani fogom azt a napot, mikor egy olyan kedvencem lesz a Nap sztárja, mint Maggie Q vagy Joe Flanigan, esetleg Liam Neeson.
2 felhasználónak tetszik: DreamerGirl, UnhappyMeals
2011. augusztus 13. 19:32 #696
- törölt felhasználó -    
Idézet (Holly Keller @ 2011.08.13. 19:27)
Szóval kb. 3 éve vagyok itt és a legkedvencebb sztárom, Jennifer Garner mindössze a Starity-n egyetlen egyszer volt a Nap sztárjaként feltüntetve.

Én Zendayát vagy kit, most látom 3-jára azt hiszem. 110.gif Pedig előtte nem is tudtam, hogy ki volt.
1 felhasználónak tetszik: BaByGaGa
2011. augusztus 13. 20:49 #697
lpmaskmancick
lpmaskmancick
A kedvenceim közül én se nagyon láttam még nagyon egyet se a nap sztárjaként.
2 felhasználónak tetszik: LittleVampire, Mendys
2011. augusztus 13. 20:50 #698
prézli
prézli
Pókasszony

StátuszI could do anything to show how much you mean, but I won't.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8037
Csatolások: 25737
Azonosító: 107627
Na gyerekek, mit találtam o.O

Egyediség a béka feneke alatt.
9 felhasználónak tetszik: LittleVampire, BaByGaGa, Holly Keller, Catherine, Mendys, An_d_a, ophely88, SelenaGirl, Szancsu
2011. augusztus 13. 21:07 #699
lpmaskmancick
lpmaskmancick
http://verydemotivational.files.wordpress.com/2011/08/demotivational-posters-rebecca-black.jpg
rohog.gif rohog.gif
4 felhasználónak tetszik: LittleVampire, UnhappyMeals, An_d_a, Szancsu
2011. augusztus 13. 21:59 #700
MarlaSinger
MarlaSinger
új tag

StátuszDon't be sheeple!
Hozzászólás: 90
Csatolások: 22
Azonosító: 158045
Bevallom őszintén én szoktam Disney Channelt nézni, pedig elmúltam már 20 is. Különösen a filmeket szeretem, de amikor úgy érzem, hogy nagyon le vagyok merülve agyilag simán belefér egy Sonny vagy egy Charlie, mert bizony kell néha az embernek egy kis értelmetlen, gondolkodást nem igénylő szórakozás. A sorozatok szereplőinek többsége tehetséges gyerek, de még korántsem nevezném őket színésznek. A színész az Angelina Jolie, Scarlett Johansson, Johnny Depp vagy éppen Tom Hanks, egy Miley Cyrust vagy épp Selena Gomezt a legnagyobb jóindulattal sem neveznék velük egy lapon, ahhoz még nagyon-nagyon sokat kell tanulniuk. Az, hogy most ők a sztárok annak köszönhető, hogy a tinédzserek korban hozzájuk hasonló bálványokat keresnek, akiket követendő példának tarthatnak. A probléma ott kezdődik, hogy sokuk nem az adott hírességgel, hanem inkább az általa játszott szereppel próbál azonosulni, ami eleve lehetetlen, hisz olyan életet és viselkedésformát még az USA-béli tinik sem tudnak a valóságban megélni. Az ilyesfajta beszólásokat, amiket azok a kölykök megengednek maguknak a képernyőn (pl. Alex Russo a Waverlyben) a való életben a legtöbb szülő két jó nagy pofonnal honorálná. De ezért nem hibáztatom a sorozatok íróit, ők csak egy szórakoztató műsort írnak olyanok számára, akik vélhetőleg már különbséget tudnak tenni a fikció és a realitás közt. Sajnos tapasztalom, hogy a 10-15 éves korosztály egy része mégsem tud, görcsösen majmolják a tévét és nem veszik észre, hogy amit művelnek az idétlen.
2 felhasználónak tetszik: SelenaGirl, Heetella
74 oldal 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!