Starity

A valódi Disney sztárok!

74 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 16. 20:10 #821
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Idézet (An_d_a @ 2011.08.16. 16:01)
nagyon remélem smileeee.gif most is,nemtom mennyire figyelgettétek a disney-lányok produkcióját a VMA-n (amiról feltették a cikket).írtam kommentet,eddig 2-en ugrottak nekem,egyikőjük pedig ostobának nevezett.okéé.. dry.gif  smileeee.gif

Dizni Spears rohog.gif De tényleg, mikor lesz az a VMA? Amúgy, engem szinte sosem 'támadnak le' cool.gif
5 felhasználónak tetszik: Norbiii_, Thora_90, ophely88, An_d_a, DreamerGirl
2011. augusztus 16. 20:13 #822
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2167
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
Idézet (AmyVie @ 2011.08.16. 20:06)
Nem hinném, hogy kiszolgálták egyébként őket, bár ki tudja, manapság egy tízévesnek is kiadják a szeszes italt ezen nem is kell már csodálkozni. De most komolyan, én nagyon kibuktam. És ugye mentem-mentem, mondom, de ismerős mi ez? Aztán ugrott be, hogy Selena... hallod idáig süllyedtünk, hogy a nyílt utcán már Selena megy? blink.gif Ezmiez? blink.gif

Nyugi kilep majd ebbol es par ev mulva nem fogjuk hallani rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Thora_90, ophely88, UnhappyMeals, AmyVie, An_d_a
2011. augusztus 16. 20:17 #823
- törölt felhasználó -    
Reméljük!
Drágáim! Képzeljétek, kerestem egy kazit, és erre megtaláltam az Oroszlánkirály 1 és 2 videókaziját, EREDETI tokban! biggrin.gif

Idézet (rolleee @ 2011.08.16. 20:13)
Nyugi kilep majd ebbol es par ev mulva nem fogjuk hallani rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Norbiii_, rolllllleee, UnhappyMeals, AmyVie, An_d_a
2011. augusztus 16. 20:18 #824
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Norbiii_ @ 2011.08.16. 20:03)
Tánc? wtf.gif Úgy néznek ki "tánc" közben mintha rohamuk lenne fear.gif Megszégyenítik a tánc fogalmát  rolleyes.gif 
Most jut eszembe.Budapestről jöttem haza és a vasútállomáson vártam.Mi megy a kocsmába?Love You Like a Love Song  mellow.gif Azt hittem megáll a szívem sleep.gif

Most miért mondod, a High School Musical-ben a remek színészkedés mellett igazi éneklést és pörgős táncokat is láthattál. biggrin.gif
Tessék díjazni az igazi művészetet, 3 az 1ben rohog.gif Igazi megatehetségek egy koránt sem unalmas filmben, ne válogass már, hová akarsz ennél jobb minőséget? sleep.gif _nevet.gif
7 felhasználónak tetszik: Thora_90, Norbiii_, UnhappyMeals, DreamerGirl, Selena22, An_d_a, Szancsu
2011. augusztus 16. 20:22 #825
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

Idézet (Thora_90 @ 2011.08.16. 20:17)
Reméljük!
Drágáim! Képzeljétek, kerestem egy kazit, és erre megtaláltam az Oroszlánkirály 1 és 2 videókaziját, EREDETI tokban! biggrin.gif

Jajjj nekem is van egy csomo videokazttam es nem megy a video de nem baj majd ha menni fog maraton lesz biggrin.gif cool.gif tongue.gif
5 felhasználónak tetszik: Norbiii_, ophely88, UnhappyMeals, Thora_90, An_d_a
2011. augusztus 16. 20:30 #826
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Én meg múltkor pár Walt Disney könyvet találtam itthon: 101 kiskutya, Oroszlánkirály. biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: ophely88, UnhappyMeals, rolllllleee, Thora_90, DreamerGirl, An_d_a
2011. augusztus 16. 20:31 #827
ophely88
ophely88
time lady

Nekem 101 kiskutyás kirakóm van, még 15 évvel ezelőtt kaptam és egyetlen darabja sem hiányzik smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, rolllllleee, An_d_a
2011. augusztus 16. 20:44 #828
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

Idézet (ophely88 @ 2011.08.16. 20:31)
Nekem 101 kiskutyás kirakóm van, még 15 évvel ezelőtt kaptam és egyetlen darabja sem hiányzik smileeee.gif

ugyes vagy hogy meg tudtad orizni nekem valahogy nem erossegem h ne hianyozzon vagyis erted biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 16. 20:46 #829
- törölt felhasználó -    
Neked van Oroszlánkirályod? wub.gif
Nekem eredeti Disneyből csak Csipkerózsika van. Meg a Simba büszkesége van meg rövidítettben. De majd lefotózom nektek wink.gif

Idézet (lpmaskmancick @ 2011.08.16. 20:30)
Én meg múltkor pár Walt Disney könyvet találtam itthon: 101 kiskutya, Oroszlánkirály. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Heetella
2011. augusztus 16. 21:09 #830
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (rolleee @ 2011.08.16. 20:44)
ugyes vagy hogy meg tudtad orizni nekem valahogy nem erossegem h ne hianyozzon vagyis erted biggrin.gif

Értem. Sajnos előferdül az ilyen, nem nehéz elveszíteni a kirakókból egy vagy több darabot.
Van más kirakóm is, abból hiányoznak darabok, ezt nagyobb becsben tartottam, mert életem első nem igazi szerelmétől kaptam 8 évesen biggrin.gif
2011. augusztus 16. 21:42 #831
LittleVampire
LittleVampire
MissMagic™
Hozzászólás: 1548
Csatolások: 554
Azonosító: 149870
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.08.16. 20:09)
Nyugi, nekem is furcsa, hogy minden nikoledon és dizni által kreált agyrohasztó sorozatban énekelnek a szereplők, na meg táncolnak. Mert ők megtehetik, mert mindenhez értenek. rohog.gif

Ebből adódóan meg elnyomják a tehetségeket. Hirtelen írni akartam, hogy fiatal tehetségeket, de belegondoltam - hány olyan embert tudnék felsorolni, aki 20-30(!) éves pályafutással gyakorlatilag ott van a süllyesztőben a diznis kölykök miatt. Hiába adnak ki albumot, csak a felnőttek, illetve az igényes zenét kedvelő, értelmes gyerekek fogják megvenni. Ezekből nem sok van. Viszont pozitívum, hogy Amerikában, Angliában Sellyke nem annyira nagy szám, de a negatívum, hogy világszerte annyi nyálcsorgatója van, hogy platinalemezes előadó lett 16-17 évesen. blink.gif WTF? Semmi bajom nem lenne ezzel, ha tehetséges, nem tuc-tuc zenét játszó személyről lenne szó. Egy szót nem szólnék. De így? Igenis felháborító, hogy akárkiből sztár lehet. Bár ezentúl inkább használnám a celeb szót, mert Selena nem érdemelte ki a sztár jelzőt. Semmi olyat nem tett.

Idézet
Én meg múltkor pár Walt Disney könyvet találtam itthon: 101 kiskutya, Oroszlánkirály.

Nekem nagyok sok van, és jó érzés őket átlapozgatni, attól függetlenül, hogy már kívülről fújod az egészet. Nekem a Pocahontas jelenleg a kedvencem, de ez mindig változik. Mikor mi kerül a kezembe. Múltkor, amikor épp a polcomon próbáltam valami rendet varázsolni, hirtelen A dzsungel könyve került a kezeim közé. Jó érzés töltött el, amikor a képeket nézegettem. A jövő generációjának, már csak idétlen Szép szénás képregények maradnak. Bár én reménykedem benne, hogy valamilyen szinten majd fennmarad a Disney iránti érdeklődés. Bár a reménykedni szabad..
3 felhasználónak tetszik: An_d_a, num1Kolosszus, Holly Keller
2011. augusztus 16. 22:15 #832
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (LittleVampire @ 2011.08.16. 21:42)
Viszont pozitívum, hogy Amerikában, Angliában Sellyke nem annyira nagy szám, de a negatívum, hogy világszerte annyi nyálcsorgatója van, hogy platinalemezes előadó lett 16-17 évesen.  blink.gif WTF?

Én ezt annak tudom be, hogy kint sokkal több celeb van, mint nálunk, így a figyelem többfelé irányul. Plusz, mint tudjuk, a jó embereknek mindig szenvedni kell ... mert az élet igazságtalan.
1 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals
2011. augusztus 16. 22:17 #833
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Idézet (LittleVampire @ 2011.08.16. 21:42)
Ebből adódóan meg elnyomják a tehetségeket.

Na igen, elég ránézni a celeblexikon sorrendjére, de ezt a témát már kitárgyaltuk.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Heetella, An_d_a
2011. augusztus 16. 22:32 #834
- törölt felhasználó -    
Kinyitom az ujságot. Mit látok első oldalt? szelenítá gomez. -.-" kicsit tovább lapozok: májli szájrúzs mindenütt... -.-
1 felhasználónak tetszik: Candiice
2011. augusztus 16. 23:50 #835
Rihannna
Rihannna
Faág™

StátuszRihannna még nem állította be a státuszát és nem is fogja.
Hozzászólás: 1806
Csatolások: 118
Azonosító: 124776
talán csak én vagyok az aki nem akarja hogy Dzsásztín és szelína útjai elváljanak? Én ugyanis nem akarom. Amíg így ketten vannak addig naponta egy cikk jelenik meg róluk, amiben közösen szerepelnek, így a nap elkövetkezendő 24 órájában biztosan nem futok össze mégegy velük kapcsolatos cikkel. Legyenek csak együtt, jelenjenek csak meg róluk a cikkek. Így még mindig kevesebbet hallani felőlük mintha fejenként írogatnának róluk yes.gif pardon.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2011. augusztus 17. 00:02 #836
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.16. 20:17)
Reméljük!

pompom.gif Mi is valamelyik nap kutatttuk át a családdal a régi kazikat, rengetek felvételünk van. Az oroszlánkirály II. nekem is megvolt eredeti tokban, az elsőt egy ismerősünk vette fel. Sőt a Tv-ből is rengetek mese lett felvéve. Van olyan kazi amit emlékszem hetente háromszor megnéztem legalább. 4 mese van rajtuk, és mind ilyen Kis hableány, Aladdin, Oroszlánkirály, Pán Péter meg hasonlóak. A neten is szétnéztem és találtam egy linket az Anasztáziához, úgyhogy holnapi program azt megnézni imádtam. wub.gif Előre is elnézést a helyesírási hibákért próbáltam kijavítani amit észrevettem, de bevallom nagyon fáradt vagyok. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Rihannna, Thora_90
2011. augusztus 17. 00:06 #837
Rihannna
Rihannna
Faág™

StátuszRihannna még nem állította be a státuszát és nem is fogja.
Hozzászólás: 1806
Csatolások: 118
Azonosító: 124776
Idézet (Heetella @ 2011.08.17. 00:02)
pompom.gif Mi is valamelyik nap kutatttuk át a családdal a régi kazikat, rengetek felvételünk van. Az oroszlánkirály II. nekem is megvolt eredeti tokban, az elsőt egy ismerősünk vette fel. Sőt a Tv-ből is rengetek mese lett felvéve. Van olyan kazi amit emlékszem hetente háromszor megnéztem legalább. 4 mese van rajtuk, és mind ilyen Kis hableány, Aladdin, Oroszlánkirály, Pán Péter meg hasonlóak. A neten is szétnéztem és találtam egy linket az Anasztáziához, úgyhogy holnapi program azt megnézni imádtam. wub.gif Előre is elnézést a helyesírási hibákért próbáltam kijavítani amit észrevettem, de bevallom nagyon fáradt vagyok.  unsure.gif

Most hogy mondod, tegnap nézelődtem a filmek, dvd-k között és én is megtaláltam az Anasztáziát. Talán holnap én is megnézem, úgyis annyira régen láttam már. És persze a Hófehérke is megvan de bevallom, nem bírtam ki, és azt ebben az évben már megnéztem egyszer kétszer, most jobban felcsigázott az Anasztázia. Nektek is jó Eredeti Disney nézést beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Heetella, DreamerGirl
2011. augusztus 17. 00:14 #838
- törölt felhasználó -    
Még megengedek magamnak egy hozzászólást, pedig tudnám szerkeszteni az előzőt, úgyhogy elnézést a floodért. blush.gif
Szóval bevallom amikor indult a Disney csatorna akkor nagyon megörültem neki, hogy DISNEY! és még el is néztem a sorozatokat, sőt a barátaimmal néha ki is tárgyaltuk, hogy hú. Mert, mint már egyszer említettem az első évadok nem voltam olyan hülyeségek. Pl A hántá montáná alapötlete, hogy egy lány kettős életet él, mert közben sztár is, szerintem egész kreatív. Csak egy hihetetlenül rossz színész választottak hozzá. Oké a hangja nem rossz, de nem ismerném fel ha nem tudnám, hogy ő énekel. Másrészt azt a sorozatot elvitték egy bunkó/agresszív/beképzelt tinidrámába. A többi sorozatról ugyanezt tudnám mondani emlékszem a zack és cody első évadját is szerettem, mert aranyos volt és vicces. Aztán jött a hajós sztori, na arról nem beszélek, már ezt is elvitték valami nagyon elvont irányba. A varázslós sorozatot meg megsem említem, mert az alapból h-lyeség. Egyébként Selena nem olyan tehetségtelen, csak hát tucatsztár lett belőle. Színészethez egy picikét konyít, de nem mondanám rá, hogy tehetség. Énekelni nem tud, régen viszont bevallom szimpatikus volt, botrányok nélküli és aranyos, de mostanában már kezdek vele nagyon unszimpatizálni... dry.gif Meg se kell indokolnom miért. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy nekem nem is azzal van a bajom, hogy van ilyen csatorna és, hogy nem csak meséket adnak, hanem sorozatokat is. Hanem!!! Azzal, hogy ennyire nem fordítanak munkát az igényességre, ha van egy forgatókönyvük, forgasság le a részeket, jó színészpalántákkal, jó technikával, és szabállyozzanak már azon, hogy hogy beszélnek. Komolyan ezekben a filmekben semmibe veszik az embert. Néha már-már én csodálkozom, hogy ezt hogy vetíthetik.. omg.gif
Kicsit sokat írtam, bocsi, csak kijött.. _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: Karina197, Rihannna, DreamerGirl
2011. augusztus 17. 07:35 #839
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Rihannna @ 2011.08.16. 23:50)
talán csak én vagyok az aki nem akarja hogy Dzsásztín és szelína útjai elváljanak? Én ugyanis nem akarom. Amíg így ketten vannak addig naponta egy cikk jelenik meg róluk, amiben közösen szerepelnek, így a nap elkövetkezendő 24 órájában biztosan nem futok össze mégegy velük kapcsolatos cikkel. Legyenek csak együtt, jelenjenek csak meg róluk a cikkek. Így még mindig kevesebbet hallani felőlük mintha fejenként írogatnának róluk yes.gif pardon.gif  rohog.gif

Nagyon ravasz laugh.gif
2011. augusztus 17. 09:39 #840
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Idézet (Rihannna @ 2011.08.16. 23:50)
talán csak én vagyok az aki nem akarja hogy Dzsásztín és szelína útjai elváljanak? Én ugyanis nem akarom. Amíg így ketten vannak addig naponta egy cikk jelenik meg róluk, amiben közösen szerepelnek, így a nap elkövetkezendő 24 órájában biztosan nem futok össze mégegy velük kapcsolatos cikkel. Legyenek csak együtt, jelenjenek csak meg róluk a cikkek. Így még mindig kevesebbet hallani felőlük mintha fejenként írogatnának róluk yes.gif pardon.gif  rohog.gif

okos,okos... biggrin.gif de végülis ha az érdekkapcsolatuk végére pontot tennének végre,akkor még mindig hamarabb mennének a süllyesztőbe.ugyanis így mégiscsak nagyobb a hírnevük,pluszban még a fiatalabb rajongóiknak is téves példát mutatnak,hogy mi az ˝igazi˝ szerelem.mindkettő verzióban van valami jó,én csak az időben látok eltérést smileeee.gif
74 oldal 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!