Még megengedek magamnak egy hozzászólást, pedig tudnám szerkeszteni az előzőt, úgyhogy elnézést a floodért.
Szóval bevallom amikor indult a Disney csatorna akkor nagyon megörültem neki, hogy DISNEY! és még el is néztem a sorozatokat, sőt a barátaimmal néha ki is tárgyaltuk, hogy hú. Mert, mint már egyszer említettem az első évadok nem voltam olyan hülyeségek. Pl A hántá montáná alapötlete, hogy egy lány kettős életet él, mert közben sztár is, szerintem egész kreatív. Csak egy hihetetlenül rossz színész választottak hozzá. Oké a hangja nem rossz, de nem ismerném fel ha nem tudnám, hogy ő énekel. Másrészt azt a sorozatot elvitték egy bunkó/agresszív/beképzelt tinidrámába. A többi sorozatról ugyanezt tudnám mondani emlékszem a zack és cody első évadját is szerettem, mert aranyos volt és vicces. Aztán jött a hajós sztori, na arról nem beszélek, már ezt is elvitték valami nagyon elvont irányba. A varázslós sorozatot meg megsem említem, mert az alapból h-lyeség. Egyébként Selena nem olyan tehetségtelen, csak hát tucatsztár lett belőle. Színészethez egy picikét konyít, de nem mondanám rá, hogy tehetség. Énekelni nem tud, régen viszont bevallom szimpatikus volt, botrányok nélküli és aranyos, de mostanában már kezdek vele nagyon unszimpatizálni...
Meg se kell indokolnom miért. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy nekem nem is azzal van a bajom, hogy van ilyen csatorna és, hogy nem csak meséket adnak, hanem sorozatokat is. Hanem!!! Azzal, hogy ennyire nem fordítanak munkát az igényességre, ha van egy forgatókönyvük, forgasság le a részeket, jó színészpalántákkal, jó technikával, és szabállyozzanak már azon, hogy hogy beszélnek. Komolyan ezekben a filmekben semmibe veszik az embert. Néha már-már én csodálkozom, hogy ezt hogy vetíthetik..
Kicsit sokat írtam, bocsi, csak kijött..