A valódi Disney sztárok!
2011. augusztus 20. 22:52
Ha nincsen "Disney-imádók gyülekezete" című topik, akkor erre miért van szükség?
2011. augusztus 20. 23:24
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Zavar? Talán nem dizni imádó vagy? Akkor minek néztél be ide?
Ha végigolvasnád a topikot, akkor értenéd, miért van erre szükség.
2011. augusztus 20. 23:27
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.08.20. 23:24)
Zavar? Talán nem dizni imádó vagy? Akkor minek néztél be ide?
Nem vagyok Disney-imádó, és igen, elolvastam a topikot. Viszont nagyon nem értek vele egyet, de inkább úgy fogalmaznék, hogy nem értem a lényegét. Ha valaki nem szeret valamit, akkor nem akar róla társalogni. De amúgy már nem is erről szól ez a topik. Dumcsitopik lett belőle.
Ennyi erővel lehetne nyitni egy "Le a rockzenével", vagy "Le a The CW csatornával", vagy bármi mást. Tökmindegy, mert a lényege úgyis ugyanaz: más kedvencének az ócsárolása. Gyerekes és felesleges dolog.
2011. augusztus 20. 23:51
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Csak mi nem ócsárolásból nyitottuk, hanem azért, mert rohadtul megelégeltük, hogy az egész fórum ezekkel van tele.
2011. augusztus 20. 23:53
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.08.20. 23:51)
Csak mi nem ócsárolásból nyitottuk, hanem azért, mert rohadtul megelégeltük, hogy az egész fórum ezekkel van tele.
Csakhogy ez semmin sem változtat.
2011. augusztus 21. 00:00
lpmaskmancick |
Valahol mi is ki szeretnénk adni a dühünket/véleményünket ezzel kapcsolatban, ezért is nyitottuk a topikot, hogy ne tegyük tönkre mások topikját.
2011. augusztus 22. 12:16
És amúgy sem értem, másoknak, akik ezt ellenzik, vagy nem tetszik nekik, miért akkora szívfájdalom, hogy ez a téma van :'D
Nem veszel róla tudomást, nem nézel be, és olyan, mintha soha nem is lett volna.
Nem veszel róla tudomást, nem nézel be, és olyan, mintha soha nem is lett volna.
2 felhasználónak tetszik:
beebee9858,
Thora_90
2011. augusztus 22. 13:12
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 12:36)
Nem lesz Dizni féle Britney szám a VMA-n, Istenem, miért büntetsz minket?
én személy szerint nagyon de nagyon örülök,és az sem lepett meg,hogy megint szelike nyilatkozott..
de azért sajnálom is,pedig nevettem volna egy jót,ahogy erőlködnek a színpad közepén
2011. augusztus 22. 13:47
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Ma mi történt az áruházban? X érték felett vásároltam és kaptam ajándékba egy 90g-os Szelenítá chipset (gondolom a Diznis sorozatos képe van rajta). Ej. Ez még hiányzott a gyűjteményembe, a Hannah-s és Karib Tenger Kalózais mellé
És megérkeztek az új játékok is a játékboltba. Hát behalok. Együtt kell reklámozni a HSM-et, Hannah Montanával A beszállító szerint a babák 8500Ft-os egységáron kaphatóak de Hannah és HSM szereplők együtt (ha kettőt veszel, egy HM-s és HSM-s baba) arányosan olcsóbb, sőt, már a Hannah Montana babához lehet majd kapni külön kiegészítőket (ruha, mikrofon stb) 2000Ft-ért. Mamma mia. Ejha. Nem szeretnék gyerek lenni.
És megérkeztek az új játékok is a játékboltba. Hát behalok. Együtt kell reklámozni a HSM-et, Hannah Montanával A beszállító szerint a babák 8500Ft-os egységáron kaphatóak de Hannah és HSM szereplők együtt (ha kettőt veszel, egy HM-s és HSM-s baba) arányosan olcsóbb, sőt, már a Hannah Montana babához lehet majd kapni külön kiegészítőket (ruha, mikrofon stb) 2000Ft-ért. Mamma mia. Ejha. Nem szeretnék gyerek lenni.
2011. augusztus 22. 13:50
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 13:47)
Ma mi történt az áruházban? X érték felett vásároltam és kaptam ajándékba egy 90g-os Szelenítá chipset (gondolom a Diznis sorozatos képe van rajta). Ej. Ez még hiányzott a gyűjteményembe, a Hannah-s és Karib Tenger Kalózais mellé
Én már a Barbie-t is igen erősen cifrának tartottam, de bár most is inkább az lenne a divat.
2011. augusztus 22. 13:51
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Jujj, mondd a bolt nevét, szükségem van rá *.* Nem tudtátok? Mindenem a HSM-es és HM-es babák. Imádom őket
2011. augusztus 22. 13:53
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2619 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline |
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.22. 13:51)
Jujj, mondd a bolt nevét, szükségem van rá *.* Nem tudtátok? Mindenem a HSM-es és HM-es babák. Imádom őket
Jaj olyan nekem is kell.. Mi meg ma voltunk a sulira bevásárolni és csak hülye Hannah Montánás füzetcimkék volt, na meg tolltartók..
2011. augusztus 22. 14:05
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Idézet (a7xforever @ 2011.08.22. 13:53)
Jaj olyan nekem is kell.. Mi meg ma voltunk a sulira bevásárolni és csak hülye Hannah Montánás füzetcimkék volt, na meg tolltartók..
Én is így jártam... tegnap voltunk, és amikor bementünk, mindenhonnan Háná Montáná vigyorgott ránk (anyukám meg is jegyezte: "Mondd hogy már nem ilyet akarsz!" "AKARTAM én ilyet valaha?")... szerencsére találtam egy csomó gyümölcsöset, meg leárazva volt valami fishbone-os (elkövetkező 2 évre bevásároltam ), de amikor leckefüzetnek kerestem valami jót, akkor csak ilyen Háná Montánásat, meg Szelenításat találtam... és mellettem egy testvérpár (fiú és lány!) akartak WoWP-s füzetet...azthittem, ott dobok egy hátast...
Amúgy én megnéztem volna, amit alkotnak... csak úgy egyszer hogy jól kiröhöghessem őket
2011. augusztus 22. 14:11
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Idézet (nothingcanstopme @ 2011.08.22. 14:05)
Amúgy én megnéztem volna, amit alkotnak... csak úgy egyszer hogy jól kiröhöghessem őket
nyugodjunk meg,lesz még arra alkalmunk kiváncsi leszek,hogy mit fog alakítani bíborossal a díjátadón,ha már a fellépéseire úgy jár el,hogy szívecske van rajzolva az arcára és a kezét meg mindig úgy forgatja,hogy látszon a JB monogramm..
mi ez,ha nem feltűnési viszketegség?xD nem hazudok,kajakra ezt csinálja,mutassak képet?
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2011. augusztus 22. 14:16
An_d_ainebriant |
amúgy meg,totál mindegy,hogy hova megyünk:élelmiszer boltban szelikés chips.játékboltban hánás baba és a többi vacak.írószer boltban:szelikés-hánás táska,tolltartó,szemeteskuka(!),faragó,ceruza..és még évekig sorolhatnám..
2011. augusztus 22. 14:19
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Idézet (An_d_a @ 2011.08.22. 14:11)
nyugodjunk meg,lesz még arra alkalmunk kiváncsi leszek,hogy mit fog alakítani bíborossal a díjátadón,ha már a fellépéseire úgy jár el,hogy szívecske van rajzolva az arcára és a kezét meg mindig úgy forgatja,hogy látszon a JB monogramm..
mi ez,ha nem feltűnési viszketegség?xD nem hazudok,kajakra ezt csinálja,mutassak képet?
Na azért megnézném (és irány vele a fotóbolt, kicsit átalakítani )... durva... másképp egyikük sem lenne ilyen híres, úgyhogy muszáj ezt csinálnia, nem? Mondjuk így is gáz...
Idézet (An_d_a @ 2011.08.22. 14:16)
amúgy meg,totál mindegy,hogy hova megyünk:élelmiszer boltban szelikés chips.játékboltban hánás baba és a többi vacak.írószer boltban:szelikés-hánás táska,tolltartó,szemeteskuka(!),faragó,ceruza..és még évekig sorolhatnám..
A kukát láttam a boltban és még szemét is volt benne meg hánás laptop...
UnhappyMeals,
An_d_a
2011. augusztus 22. 14:21
An_d_ainebriant |
tessék. ha rákattintotok,úgy jobban látszik
amúgy meg,hánás laptop?tényleg?
amúgy meg,hánás laptop?tényleg?
1 felhasználónak tetszik:
nothingcanstopme
2011. augusztus 22. 14:22
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Grace Benning @ 2011.08.22. 13:50)
Én már a Barbie-t is igen erősen cifrának tartottam, de bár most is inkább az lenne a divat.
A baj csak az, hogy a barbie-k 4000-5000 Ft-nál kezdődnek Akkor meg ha bemegy a gyerek, úgyis Diznit választ, szülőnek meg oly mindegy, ha ki tudja fizetni, mert egy árban van mindkettő. (ha most az új akciót vesszük alapul) Egy ideje már besegítek egy játékboltban és rálestem a szerződésekre, papírokra. Ej, ej, nagyon rosszul állunk emberek. Barbiet szinte már alig vesznek az emberek, de most lehet majd kapni Hannah Montanás lufit, vízipisztolyt. Ez nem igaz. Csak a papíron van rajta a kis csaj, semmi köze magához a produktumhoz. Szombaton bejött egy anyuka a boltba a két gyerekével (ikrek). Első osztályosok voltak, mindkettő lány és kicsapták a hisztit, hogy nekik a Hannás kék lufi kell, nem pedig a sima átlátszó tasakos kék lufi. Utána morogtak még egy sort, mert az anyjuk rájuk szólt, hogy halkítsák le a zenét a telefonom (Fluor - Mizu).
Én nem bánnám, ha megint inkább az lenne a divat. 20% és 30% kedvezményt ad a beszállító és forgalmazó a legókból is, de úgy sem kell, ellenben a Diznis termékek hiánycikkek, állandóan. Minden héten jön a kocsi, Diznis kartondobozokban hozzák a szállítmányt, minden egyes áldott héten, mikor van olyan barbie meg legó a polcokon, amiket 2 éve nem adtak el eladók.
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.22. 13:51)
Veszek neked Hannásat mikforonnal meg ruhákkal, ékszerekkel. *-* Megfelel?
An_d_a,
UnhappyMeals
2011. augusztus 22. 15:34
Azt hiszem, farsangon Selena Gomeznek fogok öltözni, mert ő a legnagyobb sztár a világon x'D
Na én ezért nem veszek ilyen sulicuccokat :'D Egyedit csinálok így nem kell órákon át mászkálni az üzletekben, míg látok egy normálisat.
Na én ezért nem veszek ilyen sulicuccokat :'D Egyedit csinálok így nem kell órákon át mászkálni az üzletekben, míg látok egy normálisat.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.