Starity

A valódi Disney sztárok!

74 oldal 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 22. 15:39 #901
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Hugii 570 @ 2011.08.22. 15:34)

Na én ezért nem veszek ilyen sulicuccokat :'D Egyedit csinálok így nem kell órákon át mászkálni az üzletekben, míg látok egy normálisat.

Helyes wink.gif
Nekem mindig Micimackós volt smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals
2011. augusztus 22. 18:30 #902
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
Hozzászólás: 2351
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 14:22)
...20% és 30% kedvezményt ad a beszállító és forgalmazó a legókból is, de úgy sem kell, ellenben a Diznis termékek hiánycikkek, állandóan. Minden héten jön a kocsi, Diznis kartondobozokban hozzák a szállítmányt, minden egyes áldott héten, mikor van olyan barbie meg legó a polcokon, amiket 2 éve nem adtak el eladók...

Na ne, ez komoly??? ohmy.gif Én nagy legó fan voltam, pont idén nyáron szedtem és raktam őket össze megint (3 hét kitartó munkájával, kár hogy nem számoltam, hogy mennyi elem...), és a barbie-val sem volt túl sok bajom (csak nem játszottam vele), és olyan környezetben nőttem fel, ahol mindenki legózott, vagy barbie-zott, úgyhogy nekem ez szomorú hír... szörnyű... amúgy én is láttam háná montáná babákat, megmondaná valaki, mi bennük a különleges?

Idézet (Hugii 570 @ 2011.08.22. 15:34)

Na én ezért nem veszek ilyen sulicuccokat :'D Egyedit csinálok így nem kell órákon át mászkálni az üzletekben, míg látok egy normálisat.

Na az is jó hozzáállás, én is megpróbáltam (az ellenőrzőmmel, év közepén...nem csak hogy szétjött 2 nap alatt, a tanárok se voltak oda a koponyákért, amiket alkottam rá... rohog.gif) és ezért nem próbálom újra, de ha sikerült akk ügyes vagy wink.gif
2 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, An_d_a
2011. augusztus 22. 22:49 #903
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (nothingcanstopme @ 2011.08.22. 18:30)
Na ne, ez komoly??? ohmy.gif Én nagy legó fan voltam, pont idén nyáron szedtem és raktam őket össze megint (3 hét kitartó munkájával, kár hogy nem számoltam, hogy mennyi elem...), és a barbie-val sem volt túl sok bajom (csak nem játszottam vele), és olyan környezetben nőttem fel, ahol mindenki legózott, vagy barbie-zott, úgyhogy nekem ez szomorú hír... szörnyű... amúgy én is láttam háná montáná babákat, megmondaná valaki, mi bennük a különleges?

Esküszöm, hogy így van. Karácsony és gyereknap előtt tudnak belőle valamennyit eladni, de valamiért a legók nem kellenek a kisfiúknak sem. Nem tudom, hogy mi mást akarnak, sok Star Wars baba, műanyag fegyverek és Transformers produktumok kerülnek eladásra a kisfiúk körében, míg a lányoknál inkább a baba kell (HSM, HM) ami szerintem nem is hasonlít kellően a tévében látottakra. Náluk még mindig mennek a plüss állatok, de abból is mindenkinek Sid kell a Jégkorszakból, Micimackóra van igény de nekem úgy tűnik, hogy szezonális a dolog, a klasszikusok mellett az kell nekik, ami éppen a tévében van. Most a Hupikék Törpikék remake miatt az a legkelendőbb, mikor kijött az Alice 3D remake, mindenkinek a macska kellett volna. Bele sem merek gondolni mi lesz, ha kijön a tervezett Csipkerózsika 3D-ben és annak a folytatása 2014-ben fear.gif

Na az is jó hozzáállás, én is megpróbáltam (az ellenőrzőmmel, év közepén...nem csak hogy szétjött 2 nap alatt, a tanárok se voltak oda a koponyákért, amiket alkottam rá... rohog.gif) és ezért nem próbálom újra, de ha sikerült akk ügyes vagy wink.gif

Én átlátszóba csomagoltam, és telenyomtam a hátulját WD matricákkal biggrin.gif (mert mikor én kicsi voltam, ez volt a divat, matrica cserebere). Éppen tegnap találtam meg 2 albumomat is heart.gif
1 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals
2011. augusztus 23. 12:29 #904
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

Idézet (ophely88 @ 2011.08.22. 22:49)
Én átlátszóba csomagoltam, és telenyomtam a hátulját WD matricákkal  biggrin.gif  (mert mikor én kicsi voltam, ez volt a divat, matrica cserebere). Éppen tegnap találtam meg 2 albumomat is heart.gif

Ja igen, a matricák... smileeee.gif nálunk is volt divat (elsőben), de nekem már asszem anyukám kidobta mert a "takonymatricák" kezdtek bűzleni és mondta h kidobja... nemtom mi lett velük laugh.gif

Amúgy pakolgattam az íróasztalomon és megtaláltam egy kupac tavaly nyári rajzomat, tele Hannah Monatanával, meg Szelenítával... dry.gif nem vett rá a lélek, hogy kidobjam őket... (meg azért van benne pár kincs, de a fele Hannah Montana, meg egyéb ilyenek... azokat kidobnám, de akkor már inkább elsuvasztom egy dobozba és majd pár év múlva jót röhögök rajtuk biggrin.gif )
2 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, ophely88
2011. augusztus 23. 13:04 #905
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (nothingcanstopme @ 2011.08.23. 12:29)

Amúgy pakolgattam az íróasztalomon és megtaláltam egy kupac tavaly nyári rajzomat, tele Hannah Monatanával, meg Szelenítával... dry.gif  nem vett rá a lélek, hogy kidobjam őket... (meg azért van benne pár kincs, de a fele Hannah Montana, meg egyéb ilyenek... azokat kidobnám, de akkor már inkább elsuvasztom egy dobozba és majd pár év múlva jót röhögök rajtuk biggrin.gif )

Jól teszed wink.gif

Oh, újabb Dizni riadó. Most látom, hogy a Disney Corporation Mickey Con-t tervez 2012-ben. Ugyanolyan lesz, mint az amerikai Comic Con, csak Dizni változatban. A megnyitóra az összes nagyobb Diznis sztárt is meg akarják hívni, ej, de jó lesz, a sok beöltözött Disney karakterek mellett az összes nagyobb Dizni sztár pompom.gif Fantalálkozó, kérdezhetsz pl Miley Cryustól, énekelnek is neked. pompom.gif Hol lehet jegyeket elővételben venni?

Remélem lesznek nagyfelbontású képek és valamelyikőtök csinál nekem olyan háttérképeket, amin Szelanítá és mindenki rajta van *-*

Ja és az összes nagyobb Disney film szereplőit is szeretnék odahívni, megkörnyékezték már Johnny Deppet is, hogy menjen el.
4 felhasználónak tetszik: nothingcanstopme, Thora_90, UnhappyMeals, An_d_a
2011. augusztus 23. 13:52 #906
- törölt felhasználó -    

Nyugi, az enyém se jobb. Tavaly is már minden füzetemen hatalmas Michael Jackson feliratok voltak, nem vmi szép kiadásban, de az biztos, hogy jobb, mintha májliszájrusz vicsorogna a füzetemen :'D
2 felhasználónak tetszik: ophely88, nothingcanstopme
2011. augusztus 23. 17:06 #907
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Ennyi minden van kanna mikkána meg társai? Na ne, még jó, hogy ritkán járok boltba.
6 felhasználónak tetszik: Thora_90, nothingcanstopme, ophely88, a7xforever, UnhappyMeals, An_d_a
2011. augusztus 23. 17:09 #908
- törölt felhasználó -    
ophely88! Csinálok én neked Selenítás hátteret, ha szeretnéd, ráteszek egy kis szalonnát meg Jussyt is wink.gif
Oh, nekem is van Disney-matricám *-* Azok a legjobbak biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, UnhappyMeals
2011. augusztus 23. 19:20 #909
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Thora_90 @ 2011.08.23. 17:09)
ophely88! Csinálok én neked Selenítás hátteret, ha szeretnéd, ráteszek egy kis szalonnát meg Jussyt is wink.gif

Egy életre leköteleznél vele. Álmaim netovábbja egy olyan háttérkép biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Thora_90
2011. augusztus 26. 15:32 #910
- törölt felhasználó -    
Igazából Én már írtam ebbe a topikba a 6. oldalon Selena22 néven csak azt a felhasználóm töröltem. A hozzászólásom:

"Igazából elgondolkodtam azon hogy nyomjak-e egy "tetszik" gombot. Nem is olyan régen még nagyon szerettem a Disney "sztárokat" de mostanában egyre kevésbé. Olvasom az emberek véleményét róluk és rájövök hogy igazatok van. Ahogy sokan mondják sztem is ők csak jókor voltak jó helyen. Selenát és Mileyt nem rég töröltem a kedvenceim közük. Én úgyérzem kinőttem/meguntam őket, rájöttem hogy (nagy) tehetség nincs bennük. Nekem van Disney csatornám de max. 1 héten egyszer nézek bele. Semmi értelmeset nem látok benne mint pl: a régi Walt Disney mesék, amik oly szépek, helyettük a Selenaás, Mileyes dolgokat reklámozzák de oly mértékben hogy az már fáj. Nem értem miért kell őket annyi magasra tartani hogy az első-második helyen legyenek. Az igazán tehetséges sztárokról pedig igen sokan elfeledkeznek mert éjjel-nappal a Diznin jelenlegi műsorait nézik, és más sztár nem is (nagyon) létezik az ő szemükben.
A véleményem alól kivételezném Demi Lovatot. Őt igen régóta szeretem (persze nem vagyok őrölt rajongója rohog.gif )

Ui.: itsQuinn imádom a státuszod! _nevet.gif "Jusztina Bibör a nap szégyene smilee.gif" Igen az! Nem értem hogy lehet ő a nap sztárja?! Őt sosem szerettem rosszabbat viszont nem akarok mondani a rajongói kedvéért. "

Továbbra is támogatom! tongue.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, adry1415
2011. augusztus 26. 16:27 #911
- törölt felhasználó -    
Láttátok már?
2011. augusztus 26. 17:08 #912
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.26. 16:27)

épp ma jött velem szembe! _nevet.gif a 141. hozzászólás az enyém!
http://starity.hu/forum/topik/192741-szereted-a-disney-sztarokat-ha-igen-akkor-kiket/oldal/8/
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. augusztus 26. 17:16 #913
- törölt felhasználó -    
Az enyém meg a 140.! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Idézet (PeaceLove @ 2011.08.26. 17:08)
épp ma jött velem szembe!  _nevet.gif a 141. hozzászólás az enyém!
http://starity.hu/forum/topik/192741-szereted-a-disney-sztarokat-ha-igen-akkor-kiket/oldal/8/
1 felhasználónak tetszik: PeaceLove
2011. augusztus 26. 17:17 #914
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.26. 17:16)
Az enyém meg a 140.!  biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

igen olvastam! w00t.gif wink.gif
2011. augusztus 26. 18:47 #915
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

Idézet (Thora_90 @ 2011.08.26. 17:16)
Az enyém meg a 140.!  biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Olvasva és "lájkolva" (bocs a kifejezésért, hülyén néz ki, de ilyen napom van) wink.gif ugyan azt gondolom, de nem írom le, úgyse ér semmi, mindenki Szelítáékat fogja írni... unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, ophely88, PeaceLove
2011. augusztus 26. 19:06 #916
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Thora_90 @ 2011.08.26. 16:27)

Igen és érdekes, hogy Demit meg Szelenitát szeretik a legtöbben, pedig elég sok Dizni sztár van... Nekem amúgy 8, jó helyen vannak ők ott, hadd vitassák csak meg, hogy kinek ki a kedvence. Én arra lennék inkább kíváncsi, hogy miért pont ő a kedvencük. Nem rossz indulatból, szimpla kíváncsiság unsure.gif Elfogadom és nem is okolom őket érte, mert nem tehetnek róla, ebbe születtek bele és nem látják a fától az erdőt (tisztelet a kivételnek meghajolo.gif ) csak érdekelne, hogy ennyi idős fejjel és manapság ki és miért számít tehetségésnek az ő szemükben, miért is szeretik.
4 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Thora_90, PeaceLove, Zsuviii
2011. augusztus 26. 19:08 #917
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
én is írtam hozzászólást,de én már egyre inkább úgy vagyok vele,hogy totál felesleges.ezzel szerintem valamennyire ˝népszerűsítjük˝ is őket,mellesleg már szerintem bőven tartunk ott,hogy már mindenki az ellenségének tart mindenkit,akivel nem egyezik a stílusa.vegyük például akik szeretik a diznit és minket,akik nem.már totál egymás ellen vagyunk,miközben csak annyi a ˝különbség a két tábor között˝,hogy más az ízlésünk.
más kérdés,hogy ha valaki valami rosszat ír szelikéről és a többi ˝őstehetségről˝,akkor elég sokan ugornak az illető nyakának.most olvasgattam kiváncsiságból szelike parfümös cikkjét,abban reménykedve,hátha normálisabb lett a helyzet.sajnos nem,megy a folyamatos istenítés,az egyik szelike-fan meg elkezdte osztani az észt,hogy aki nem szereti a lányt,az minek van az oldalon?! na ez már egy kicsit sok... ohmy.gif
énnekem személy szerint jóideig nem volt semmi bajom a diznis fanatikusokkal,nem is érdekeltek.de kicsit már kezd ez az egész valami ˝háborúszerűségre˝ hasonlítani a fórumon,már nekem is kezd elmenni a kedvem a dologtól,hogy nem írhatok úgy SAJÁT véleményt,hogy valaki ne hülyézne le miatta.szerintem előbb-utóbb valami dizni mániákus eléri,hogy bezárják ezt a topicot.csak azt nem értem,hogy miért nem lehet elfogadni azt,hogy mindenkinek más az ízlése,és nem megy át mindenki mániákus diznis divatrajongóba..
4 felhasználónak tetszik: Thora_90, Zsuviii, Holly Keller, PeaceLove
2011. augusztus 26. 19:10 #918
- törölt felhasználó -    
Én megmondom:
- szép
- tehetséges
- jó színész
- jó énekes
Ezek a leggyakoribb okok, amiért szeretik őket, de ez NEM VÉLEMÉNY! Szerintem legalábbis, bár már rég elmúltam 10 éves, szóval...
Am nem tűnt fel, h mi is őket beszéljük ki leggyakrabban? tongue.gif Úgy értem, Debby Ryan, a szprúúszzökrök, vagy Miley Szájrúzs alig kerül szóba. Meg Bella Thorne, és a többiek. De talán ez azért van, mert Szalonna és Demi a legismertebbek, meg még Miley.

Idézet (ophely88 @ 2011.08.26. 19:06)
Igen és érdekes, hogy Demit meg Szelenitát szeretik a legtöbben, pedig elég sok Dizni sztár van... Nekem amúgy 8, jó helyen vannak ők ott, hadd vitassák csak meg, hogy kinek ki a kedvence. Én arra lennék inkább kíváncsi, hogy miért pont ő a kedvencük. Nem rossz indulatból, szimpla kíváncsiság  unsure.gif Elfogadom és nem is okolom őket érte, mert nem tehetnek róla, ebbe születtek bele és nem látják a fától az erdőt (tisztelet a kivételnek  meghajolo.gif ) csak érdekelne, hogy ennyi idős fejjel és manapság ki és miért számít tehetségésnek az ő szemükben, miért is szeretik.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, UnhappyMeals
2011. augusztus 26. 19:15 #919
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Thora_90 @ 2011.08.26. 19:10)
Én megmondom:
- szép
- tehetséges
- jó színész
- jó énekes
Ezek a leggyakoribb okok, amiért szeretik őket, de ez NEM VÉLEMÉNY! Szerintem legalábbis, bár már rég elmúltam 10 éves, szóval...
Am nem tűnt fel, h mi is őket beszéljük ki leggyakrabban? tongue.gif Úgy értem, Debby Ryan, a szprúúszzökrök, vagy Miley Szájrúzs alig kerül szóba. Meg Bella Thorne, és a többiek. De talán ez azért van, mert Szalonna és Demi a legismertebbek, meg még Miley.

Akkor nagy a baj, ha csak ennyit tudnak mondani. mellow.gif Vajon nem létezik náluk mérce sem? Hallanak valamit a rádióban és azt gondolják, hogy 'neki jobb hangja van, mint [kedvenc Dizni sztár]-nak?
2 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Thora_90
2011. augusztus 26. 19:29 #920
BaByGaGa
BaByGaGa
visszatérő vendég

StátuszKoleszba! ://
Hozzászólás: 465
Csatolások: 237
Azonosító: 133634
Sziasztok!
Nem tudom, hogy egyedül vagyok-e, de én kifejezetten undorodom az összes diznistől. pardon.gif Az oka egyszerű: Van egy 4 éves kistesóm, aki imádja a Micimackót és a Miki egeret (ezzel nincs is baj), de a Disney Junior (vagy fogalmam sincs micsoda) után egyből jönnek a h.lyeségek. blink.gif Egyszer nem figyeltünk és a hugom megnézett egyet-kettőt. Egy hét múlva olyan lett, mint egy útszéli. unsure.gif Nekiállt nyávogni, mint a Háná motáná és a szalonna. Elkezdte, hogy ő is olyan szép magassarkút akar mint valamelyik. Azt hittem majd lesül az arcom a játszótéren, amikor elkezd táncolni, úgy mind a sét it áp-osok. sad.gif Szó szerint tekergette magát. Azóta kikötöttük a diznit és megvettük neki a Micimackó és a Miki összes változatát. Eltelt egy hónap a kiscsaj megint normális lett! beer.gif
5 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Thora_90, x-Hera-x, Zsuviii, nothingcanstopme
74 oldal 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!