A valódi Disney sztárok!
2011. augusztus 27. 14:26
x-Hera-xvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 5 Azonosító: 154015 offline |
Hát igen a disney-től néha a kicsik hisztisek lesznek mert látják a Hannah Montana-ba Egyébként a disney sztárok közül Selemát utálom a legjoban még énekesként sem szeretem de itt a Starity-n nagyon sokan imádják de ez mért van??? Van még aki utálja mert én nagyon légyszi irjátok h egyetértetek mert már lassan kezdem azthinni h mindenki szereti mondjuk én kinem álhatom és sose fogom szeretni
2011. augusztus 27. 14:35
Csatlakozok. Teljesen elegem van hogy mindennap van róluk cikk... Nem értem miért vannak Szelínának és társainak olyan sok rajongója. Sokkalta tehetségesebb emberek léteznek, akik sőt még többet is tettek le az asztalra.
2011. augusztus 27. 14:54
Huhhúú de rég írtam ide A véleményem azóta se változott max. még jobban utálom ezeket.
A minap a barátnőmnél voltam és csak néztem nagy szemekkel hogy mekkora baromságok vannak ott Jézus Mária! 10 percig nem bírnám azokat nézni... Inkább hallgatok Good Charlotte-ot
Az unokatesóm aki már 7 éves is folyton ezeket bámulja, és el is tanulja azt a hülye viselkedést ami benne van azokban.. Kész vagyok
A minap a barátnőmnél voltam és csak néztem nagy szemekkel hogy mekkora baromságok vannak ott Jézus Mária! 10 percig nem bírnám azokat nézni... Inkább hallgatok Good Charlotte-ot
Az unokatesóm aki már 7 éves is folyton ezeket bámulja, és el is tanulja azt a hülye viselkedést ami benne van azokban.. Kész vagyok
2011. augusztus 27. 14:59
Idézet (fashionbébíí @ 2011.08.27. 14:54)
Huhhúú de rég írtam ide A véleményem azóta se változott max. még jobban utálom ezeket.
Én is már nagyon rég írtam ide! Én a múltkor kapcsoltam a Diznire és fúúú... akkora baromságokat! Csak ismételnek mindent mert még újat sem tudnak nyújtani, és borzasztó minden! Semmi értelmes műsort nem tudnak adni!
1 felhasználónak tetszik:
Zsuviii
2011. augusztus 27. 15:03
Idézet (PeaceLove @ 2011.08.27. 14:59)
Én is már nagyon rég írtam ide! Én a múltkor kapcsoltam a Diznire és fúúú... akkora baromságokat! Csak ismételnek mindent mert még újat sem tudnak nyújtani, és borzasztó minden! Semmi értelmes műsort nem tudnak adni!
Jah, azok a Háná részek mentek amiket kb. úgy 4 éve nyomatnak, meg olyanok vannak hogy stílustippek tinisztároktól meg minden fszság.. Hát persze a kis 10 évesek meg rögtön le akarják utánozni a kedvencüket, ezért néznek ki ma a kisgyerekek vagy egy 4 évvel idősebbnek..
Zsuviii
2011. augusztus 27. 15:12
Idézet (fashionbébíí @ 2011.08.27. 15:03)
Jah, azok a Háná részek mentek amiket kb. úgy 4 éve nyomatnak, meg olyanok vannak hogy stílustippek tinisztároktól meg minden fszság.. Hát persze a kis 10 évesek meg rögtön le akarják utánozni a kedvencüket, ezért néznek ki ma a kisgyerekek vagy egy 4 évvel idősebbnek..
amikor én néztem bele a varázslók mentek szalonnával, hát mit ne mondjak olyan hülye részeket, semmi értelem, semmi logika, még kikapcsolódni sem tok rajtuk, tiszta hülyeség az egész, kitalált történet, semmi valóság alapja nincs.
2011. augusztus 27. 15:30
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline |
Idézet (An_d_a @ 2011.08.26. 19:08)
én is írtam hozzászólást,de én már egyre inkább úgy vagyok vele,hogy totál felesleges.ezzel szerintem valamennyire ˝népszerűsítjük˝ is őket,mellesleg már szerintem bőven tartunk ott,hogy már mindenki az ellenségének tart mindenkit,akivel nem egyezik a stílusa.vegyük például akik szeretik a diznit és minket,akik nem.már totál egymás ellen vagyunk,miközben csak annyi a ˝különbség a két tábor között˝,hogy más az ízlésünk.
más kérdés,hogy ha valaki valami rosszat ír szelikéről és a többi ˝őstehetségről˝,akkor elég sokan ugornak az illető nyakának.most olvasgattam kiváncsiságból szelike parfümös cikkjét,abban reménykedve,hátha normálisabb lett a helyzet.sajnos nem,megy a folyamatos istenítés,az egyik szelike-fan meg elkezdte osztani az észt,hogy aki nem szereti a lányt,az minek van az oldalon?! na ez már egy kicsit sok...
énnekem személy szerint jóideig nem volt semmi bajom a diznis fanatikusokkal,nem is érdekeltek.de kicsit már kezd ez az egész valami ˝háborúszerűségre˝ hasonlítani a fórumon,már nekem is kezd elmenni a kedvem a dologtól,hogy nem írhatok úgy SAJÁT véleményt,hogy valaki ne hülyézne le miatta.szerintem előbb-utóbb valami dizni mániákus eléri,hogy bezárják ezt a topicot.csak azt nem értem,hogy miért nem lehet elfogadni azt,hogy mindenkinek más az ízlése,és nem megy át mindenki mániákus diznis divatrajongóba..
más kérdés,hogy ha valaki valami rosszat ír szelikéről és a többi ˝őstehetségről˝,akkor elég sokan ugornak az illető nyakának.most olvasgattam kiváncsiságból szelike parfümös cikkjét,abban reménykedve,hátha normálisabb lett a helyzet.sajnos nem,megy a folyamatos istenítés,az egyik szelike-fan meg elkezdte osztani az észt,hogy aki nem szereti a lányt,az minek van az oldalon?! na ez már egy kicsit sok...
énnekem személy szerint jóideig nem volt semmi bajom a diznis fanatikusokkal,nem is érdekeltek.de kicsit már kezd ez az egész valami ˝háborúszerűségre˝ hasonlítani a fórumon,már nekem is kezd elmenni a kedvem a dologtól,hogy nem írhatok úgy SAJÁT véleményt,hogy valaki ne hülyézne le miatta.szerintem előbb-utóbb valami dizni mániákus eléri,hogy bezárják ezt a topicot.csak azt nem értem,hogy miért nem lehet elfogadni azt,hogy mindenkinek más az ízlése,és nem megy át mindenki mániákus diznis divatrajongóba..
Teljes mértékben egyet kell értsek veled. Sajnos nálam is volt ilyen ellenségeskedés. Saját sztorimmal állnék elő: Mégpedig itt ismertem meg egy csajt. Tökre jól összehaverkodtunk. MSN cím, meg facebook-on már ismerősök voltunk, mert nagyon bírtam a csajt is, mert viszonylag normális volt és nagyjából a korosztályom is. Persze akkor még nem tudtam, hogy ő hatalmas Selena-fan.
Egyszer csak pár hét után jött egy értesítésem, hogy törölte a kapcsolatot velem a csaj itt starity-n. Hmm...Mondom..Mi a fene(?) Írtam neki, hogy egy levelet azért passzolhatna, ha már ennyit dumáltunk meg jobban megismerkedtünk, hogy ugyan mi okból törölte a barátságunkat.(?) Időközben felmentem facebook-ra..Ott is a kapcsolat törölve. MSN-en meg le vagyok tiltva... Vajon mi történhetett? Nem tudom. Egyszer csak nézem a kommenteket egy cikknél. És lám, mit látok profilképeként? Persze, hogy Selena Gomezt..Ámultam-bámultam, mint borjú az új kapura. Megnéztem pár hozzászólását. 'Selena a példaképem.' Uff. Mondom..Akkorra leeset.. Nem véletlenül törölt..Ő imádja a Disney-t meg a hasonló agybontó baromságokat.. Én meg nem...Igazából én olyasfajta ember vagyok, aki lelkizik az ilyen dolgokon.. És egész héten ezen kattogott a fejem. Igazán jól esett ez a kis malőver a szülinapom előtt, úgyhogy azóta óvatos vagyok a Disney- sztárok fanjaival. Főként a Szelenítá fanokkal.
2011. augusztus 27. 18:50
Háát drágáim, tököm tele van, de komolyan!
Mentem ma is a Tescoba. Szokás szerint Szalonna Gomezzel - vagyis Alex Russoval fémjelzett cuccok fogadnak: gumis mappa, füzetek... továbbmegyek... alig 5 méterrel ez után Alex Russo chips... Anyuék akartak venni vmi dobozt... egy helyen volt a szülinapi meg bulis cuccok. Ott meg Májli Szájrúzsos eldobható tányér és szalvéta... de jó hír, h a DISNEYs cuccoknak bőviben voltak: volt micimackó, meg Mickey egér is
Am már kiderítettem,miért van Szalonna legelől: mindent feltesznek róla 2X Ennyi erővel ezt én is megcsinálhatnám a saját kedvenceimnél, de nem vok ekkora surmó.
Ha meg jelentve van a moderátoroknak, akkor meg még az van lecseszve, aki szólt -.-"
Szerk: van az oldalon a Háttérképek cucc. Oda is feltöltenek mindent, ami megfelel ugyan a számítógépes háttérméreteknek, de nem számítógéppel készített kép -.-" Mondjuk ezt nem csak Szalonnánál láttam.
Mentem ma is a Tescoba. Szokás szerint Szalonna Gomezzel - vagyis Alex Russoval fémjelzett cuccok fogadnak: gumis mappa, füzetek... továbbmegyek... alig 5 méterrel ez után Alex Russo chips... Anyuék akartak venni vmi dobozt... egy helyen volt a szülinapi meg bulis cuccok. Ott meg Májli Szájrúzsos eldobható tányér és szalvéta... de jó hír, h a DISNEYs cuccoknak bőviben voltak: volt micimackó, meg Mickey egér is
Am már kiderítettem,miért van Szalonna legelől: mindent feltesznek róla 2X Ennyi erővel ezt én is megcsinálhatnám a saját kedvenceimnél, de nem vok ekkora surmó.
Ha meg jelentve van a moderátoroknak, akkor meg még az van lecseszve, aki szólt -.-"
Szerk: van az oldalon a Háttérképek cucc. Oda is feltöltenek mindent, ami megfelel ugyan a számítógépes háttérméreteknek, de nem számítógéppel készített kép -.-" Mondjuk ezt nem csak Szalonnánál láttam.
2011. augusztus 27. 18:55
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2619 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline |
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.27. 18:50)
Háát drágáim, tököm tele van, de komolyan!
Én is mindig így járok meg szerintem mindeki , még jó, hogy a csapból még nem ő folyik nálunk
Ma mi is voltunk vásárolni.. Megint Selena, JB, Hannah Montana-s cuccokat találtam, na de volt azért ami jó volt, de nem a disney-sekre gondolok
Thora_90
2011. augusztus 27. 18:59
És nem csak a TESCOban vannak diznis hülyeségek, hanem az írókézbe is vagy 10 helyet végigjártam mire normális tolltartót találtam. Komolyan mondom! Mintha csak 1-4 osztály működné és azután semmi, nem ám hogy kiraknának valamit az idősebbeknek is, ááááá, de hogy jó lesz azoknak is a sok diznis szar!Komolyan mondom a tököm kivan, ennyi hülye embert. Már ott tartunk, hogy 15-20 évesek inkább hajgumival összekötözik a ceruzákat, mert nem találni normális cuccokat!
Thora_90
2011. augusztus 27. 19:00
Loca77♫♪♫♥Mariposa♥♫♪♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 975 Csatolások: 3 Azonosító: 151572 offline |
[quote=Thora_90,2011.08.27. 18:50~2434267]"Háát drágáim, tököm tele van, de komolyan!
Mentem ma is a Tescoba. Szokás szerint Szalonna Gomezzel - vagyis Alex Russoval fémjelzett cuccok fogadnak: gumis mappa, füzetek... továbbmegyek... alig 5 méterrel ez után Alex Russo chips... Anyuék akartak venni vmi dobozt... egy helyen volt a szülinapi meg bulis cuccok. Ott meg Májli Szájrúzsos eldobható tányér és szalvéta... de jó hír, h a DISNEYs cuccoknak bőviben voltak: volt micimackó, meg Mickey egér is "
Sajnos ez van mostanában én sem örülök neki...sőt...bezzeg igazi zenészeket nem raknak füzetekre,meg a chipsek zacskójára...pedig vannak akik ezt igazán megérdemelnék
am én is nagy Walt-Disney rajongó vagyok már gyűröttre néztem a régi Micimackó videókazettát
Mentem ma is a Tescoba. Szokás szerint Szalonna Gomezzel - vagyis Alex Russoval fémjelzett cuccok fogadnak: gumis mappa, füzetek... továbbmegyek... alig 5 méterrel ez után Alex Russo chips... Anyuék akartak venni vmi dobozt... egy helyen volt a szülinapi meg bulis cuccok. Ott meg Májli Szájrúzsos eldobható tányér és szalvéta... de jó hír, h a DISNEYs cuccoknak bőviben voltak: volt micimackó, meg Mickey egér is "
Sajnos ez van mostanában én sem örülök neki...sőt...bezzeg igazi zenészeket nem raknak füzetekre,meg a chipsek zacskójára...pedig vannak akik ezt igazán megérdemelnék
am én is nagy Walt-Disney rajongó vagyok már gyűröttre néztem a régi Micimackó videókazettát
Thora_90
2011. augusztus 27. 19:08
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline |
Le a Disney sztárokkal? Csak gratulálni tudok, aki ezt kitalálta...
Nem értem hogy miért kell őket utálni. Biztos vagyok benne, hogy mindegyikőtök régebben legalább szeretett egy Disney-s sztárt. Csak mivel mindenki felnőtt, gyerekes lett neki. Én ezt megértem. De miért is kell velük leszámolni?
Azt mondjátok, tehetségtelenek? Próbálj bekerülni a Disney-be. Nehogy azt higgyétek hogy ti holnap elmentek LA-be és kaptok ott egy saját műsort! Azok a sztárok sokat küzdöttek azért, hogy az egész világon, minden ember képernyőjén ott lehessenek. Van aki a semmiből jött fel, van aki egy kis segítséggel.
És miért is gondolják azt sokan, hogy a menedzserük csinálta meg őket? Mindenkinek dirigál a menedzsere többé-kevésbé. Ennyi erővel minden egyes sztár, botrány, pletyka csak mű. Erre nem gondoltatok?
Ilyen kérdéseken kellene először gondolkozni és utána ilyen topikot csinálni...
Nem értem hogy miért kell őket utálni. Biztos vagyok benne, hogy mindegyikőtök régebben legalább szeretett egy Disney-s sztárt. Csak mivel mindenki felnőtt, gyerekes lett neki. Én ezt megértem. De miért is kell velük leszámolni?
Azt mondjátok, tehetségtelenek? Próbálj bekerülni a Disney-be. Nehogy azt higgyétek hogy ti holnap elmentek LA-be és kaptok ott egy saját műsort! Azok a sztárok sokat küzdöttek azért, hogy az egész világon, minden ember képernyőjén ott lehessenek. Van aki a semmiből jött fel, van aki egy kis segítséggel.
És miért is gondolják azt sokan, hogy a menedzserük csinálta meg őket? Mindenkinek dirigál a menedzsere többé-kevésbé. Ennyi erővel minden egyes sztár, botrány, pletyka csak mű. Erre nem gondoltatok?
2011. augusztus 27. 19:15
Üdvözöllek!
Nos... sokat agyaltam, mielőtt létrehoztam a topicot, és köszönöm a gratulációt!
Ha nem tetszik a rendszer, állj be a sorba.
Untig elegem van abból, h a diznisek uralják az oldalt! Ami most azon a csatornán (Disney Channel) megy, az egy rakat agybutító hülyeség! Ha annyira jó lenne, akkor a 20 éven felettiek és örömmel néznék! Elhiheted, nem csaptam a hasamra, és találtam ki a topicot, mert nem vagyok olyan fajta. Belenéztem rengeteg diznis műsorba. Erőltetett az egész.
Tényleg nem könnyű bejutni? Akkor mégis miért van olyan baromi sok diznisztár? És igen, TEHETSÉGTELENEK - tisztelet a kivételeknek. Egy-kettő van, csak rosszkor voltak, rossz helyen.
Szóval köszi, h itt voltál, és ha már DISNEYre vágysz, nézd meg az Oroszlánkirályt, mert az legalább értelmes, még akkor is, ha mese
Nos... sokat agyaltam, mielőtt létrehoztam a topicot, és köszönöm a gratulációt!
Untig elegem van abból, h a diznisek uralják az oldalt! Ami most azon a csatornán (Disney Channel) megy, az egy rakat agybutító hülyeség! Ha annyira jó lenne, akkor a 20 éven felettiek és örömmel néznék! Elhiheted, nem csaptam a hasamra, és találtam ki a topicot, mert nem vagyok olyan fajta. Belenéztem rengeteg diznis műsorba. Erőltetett az egész.
Tényleg nem könnyű bejutni? Akkor mégis miért van olyan baromi sok diznisztár? És igen, TEHETSÉGTELENEK - tisztelet a kivételeknek. Egy-kettő van, csak rosszkor voltak, rossz helyen.
Szóval köszi, h itt voltál, és ha már DISNEYre vágysz, nézd meg az Oroszlánkirályt, mert az legalább értelmes, még akkor is, ha mese
Idézet (Bubii @ 2011.08.27. 19:08)
Le a Disney sztárokkal? Csak gratulálni tudok, aki ezt kitalálta...
7 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals,
ophely88,
lpmaskmancick,
fashionbébíí,
BaByGaGa,
AmyVie,
Zsuviii
2011. augusztus 27. 19:15
UnhappyMealsWoodstock. Peace & Music. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Látom egyesek agyáig nem jutott el, az, hogy ide ne jöjjenek dizni fanok És honnan veszed, hogy valaha szerettem egy dizni sztárt is? Egy éve fogalmam nem volt róla, hogy kik ők és mára már visszasírom azokat az időket.
9 felhasználónak tetszik:
a7xforever,
Thora_90,
ophely88,
fashionbébíí,
BaByGaGa,
Grace Benning,
Zsuviii,
cukorbogyo,
KathPierce.
2011. augusztus 27. 19:19
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline |
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.27. 19:15)
Üdvözöllek! :)
Szóval köszi, h itt voltál, és ha már DISNEYre vágysz, nézd meg az Oroszlánkirályt, mert az legalább értelmes, még akkor is, ha mese ;)
Szóval köszi, h itt voltál, és ha már DISNEYre vágysz, nézd meg az Oroszlánkirályt, mert az legalább értelmes, még akkor is, ha mese ;)
Igen, a Disney megváltozott, már nem olyan mint a Walt Disney. Nem uraljuk az oldalt, csak sokan szeretik őket! Na vajon miért is..?;)
Lehet hogy azért nem élvezed, mert 20 éves vagy. És nem a te korosztályodnak találták ki, hanem a fiatalabbaknak. Én sem bírok nézni pár adót kezdve a Hír TV-től meg sorolhatnám...
Tényleg nem veszekedni jöttem ide, csak a véleményemet elmondani.
2011. augusztus 27. 19:21
Ev Brycrazymofo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.20. Hozzászólás: 1435 Csatolások: 18 Azonosító: 133565 offline |
Milyen fogalom ez,hogy Dizni sztárok?Akik azt mondják rájuk,hogy tehetségtelenek,akkor szerintem azok csak féltékenyek rájuk,mert híresek.
Miley Cyrus-t is nagyon sok ember a Disney által ismerte meg.Most már vége a Hannah Montana-nak és egy kicsit megváltozott.Sokan azt mondják,hogy milyen rossz,hogy ennyire megváltozott,mert már nem játssza Miley Stewart-ot és Hannah Montana-t,egyszer meg azt mondjátok,hogy fúj,mert dedós Dizni sztár.
Gondoljatok bele,hogy talán azért van róluk sok cikk és azért vannak a sztárok listáján elől,mert annyian szeretik őket.Vajon,miért?
Miley Cyrus-t is nagyon sok ember a Disney által ismerte meg.Most már vége a Hannah Montana-nak és egy kicsit megváltozott.Sokan azt mondják,hogy milyen rossz,hogy ennyire megváltozott,mert már nem játssza Miley Stewart-ot és Hannah Montana-t,egyszer meg azt mondjátok,hogy fúj,mert dedós Dizni sztár.
Gondoljatok bele,hogy talán azért van róluk sok cikk és azért vannak a sztárok listáján elől,mert annyian szeretik őket.Vajon,miért?
2011. augusztus 27. 19:22
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 446 Azonosító: 151319 offline |
Nem vitázni akarok, de tanuljatok már meg olvasni :
Idézet
U.i: szépen kérem a Disney-rajongókat, h ide ne írkáljanak! Ha nem szereted azt a Disneyt, ami most van, nyomj egy tetsziket (semmi esetre sem likeot) erre az üzenetre ;D
2011. augusztus 27. 19:25
Idézet (Bubii @ 2011.08.27. 19:23)
És ha én hozzá akarok szólni? Tudtommal ez egy szabad ország...
Az oké, de ezzel csak vitát keltesz. Annak pedig semmi értelme. Te szereted őket, nem ítéllek el érte, de Te se ítélj el minket azért, mert nem szeretjük őket és ezt leírjuk.
2011. augusztus 27. 19:28
a7xforeverThe Lochtenator♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.24. Hozzászólás: 2619 Csatolások: 128 Azonosító: 156371 offline |
Én nem szerettem egy disney sztárt sem, mert egyszer sajnálatomra láttam a HSM-et( úgy is ismertem az állítólagos disney-t)
Thora_90
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.