Starity

A valódi Disney sztárok!

74 oldal 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 27. 14:26 #921
x-Hera-x
x-Hera-x
visszatérő vendég

Státusztheenchoice awards-on Robert Downey Jr.-ra szavazzatok ha tudtok♥mertmegérdemli
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 362
Csatolások: 5
Azonosító: 154015
Hát igen a disney-től néha a kicsik hisztisek lesznek mert látják a Hannah Montana-ba dry.gif Egyébként a disney sztárok közül Selemát utálom a legjoban még énekesként sem szeretem de itt a Starity-n nagyon sokan imádják de ez mért van??? Van még aki utálja mert én nagyon légyszi irjátok h egyetértetek mert már lassan kezdem azthinni h mindenki szereti blink.gif mondjuk én kinem álhatom és sose fogom szeretni laugh.gif
2011. augusztus 27. 14:35 #922
- törölt felhasználó -    
Csatlakozok. Teljesen elegem van hogy mindennap van róluk cikk... Nem értem miért vannak Szelínának és társainak olyan sok rajongója. Sokkalta tehetségesebb emberek léteznek, akik sőt még többet is tettek le az asztalra. 110.gif
4 felhasználónak tetszik: ophely88, PeaceLove, x-Hera-x, cukorbogyo
2011. augusztus 27. 14:54 #923
- törölt felhasználó -    
Huhhúú de rég írtam ide biggrin.gif A véleményem azóta se változott max. még jobban utálom ezeket.
A minap a barátnőmnél voltam és csak néztem nagy szemekkel hogy mekkora baromságok vannak ott blink.gif Jézus Mária! 10 percig nem bírnám azokat nézni... Inkább hallgatok Good Charlotte-ot beer.gif
Az unokatesóm aki már 7 éves is folyton ezeket bámulja, és el is tanulja azt a hülye viselkedést ami benne van azokban.. Kész vagyok 110.gif
4 felhasználónak tetszik: PeaceLove, ophely88, Zsuviii, BaByGaGa
2011. augusztus 27. 14:59 #924
- törölt felhasználó -    
Idézet (fashionbébíí @ 2011.08.27. 14:54)
Huhhúú de rég írtam ide biggrin.gif A véleményem azóta se változott max. még jobban utálom ezeket. 
A minap a barátnőmnél voltam és csak néztem nagy szemekkel hogy mekkora baromságok vannak ott  blink.gif Jézus Mária! 10 percig nem bírnám azokat nézni... Inkább hallgatok Good Charlotte-ot  beer.gif 
Az unokatesóm aki már 7 éves is folyton ezeket bámulja, és el is tanulja azt a hülye viselkedést ami benne van azokban.. Kész vagyok  110.gif

Én is már nagyon rég írtam ide! wink.gif Én a múltkor kapcsoltam a Diznire és fúúú... akkora baromságokat! Csak ismételnek mindent mert még újat sem tudnak nyújtani, és borzasztó minden! Semmi értelmes műsort nem tudnak adni!
1 felhasználónak tetszik: Zsuviii
2011. augusztus 27. 15:03 #925
- törölt felhasználó -    
Idézet (PeaceLove @ 2011.08.27. 14:59)
Én is már nagyon rég írtam ide!  wink.gif Én a múltkor kapcsoltam a Diznire és fúúú... akkora baromságokat! Csak ismételnek mindent mert még újat sem tudnak nyújtani, és borzasztó minden! Semmi értelmes műsort nem tudnak adni!

Jah, azok a Háná részek mentek amiket kb. úgy 4 éve nyomatnak, meg olyanok vannak hogy stílustippek tinisztároktól meg minden fszság.. 110.gif Hát persze a kis 10 évesek meg rögtön le akarják utánozni a kedvencüket, ezért néznek ki ma a kisgyerekek vagy egy 4 évvel idősebbnek..
1 felhasználónak tetszik: Zsuviii
2011. augusztus 27. 15:12 #926
- törölt felhasználó -    
Idézet (fashionbébíí @ 2011.08.27. 15:03)
Jah, azok a Háná részek mentek amiket kb. úgy 4 éve nyomatnak, meg olyanok vannak hogy stílustippek tinisztároktól meg minden fszság..  110.gif  Hát persze a kis 10 évesek meg rögtön le akarják utánozni a kedvencüket, ezért néznek ki ma a kisgyerekek vagy egy 4 évvel idősebbnek..

amikor én néztem bele a varázslók mentek szalonnával, hát mit ne mondjak olyan hülye részeket, semmi értelem, semmi logika, még kikapcsolódni sem tok rajtuk, tiszta hülyeség az egész, kitalált történet, semmi valóság alapja nincs.
3 felhasználónak tetszik: fashionbébíí, Zsuviii, nothingcanstopme
2011. augusztus 27. 15:30 #927
Zsuviii
Zsuviii

Státusz:)
Hozzászólás: 1386
Csatolások: 51
Azonosító: 110782
Idézet (An_d_a @ 2011.08.26. 19:08)
én is írtam hozzászólást,de én már egyre inkább úgy vagyok vele,hogy totál felesleges.ezzel szerintem valamennyire ˝népszerűsítjük˝ is őket,mellesleg már szerintem bőven tartunk ott,hogy már mindenki az ellenségének tart mindenkit,akivel nem egyezik a stílusa.vegyük például akik szeretik a diznit és minket,akik nem.már totál egymás ellen vagyunk,miközben csak annyi a ˝különbség a két tábor között˝,hogy más az ízlésünk.
más kérdés,hogy ha valaki valami rosszat ír szelikéről és a többi ˝őstehetségről˝,akkor elég sokan ugornak az illető nyakának.most olvasgattam kiváncsiságból szelike parfümös cikkjét,abban reménykedve,hátha normálisabb lett a helyzet.sajnos nem,megy a folyamatos istenítés,az egyik szelike-fan meg elkezdte osztani az észt,hogy aki nem szereti a lányt,az minek van az oldalon?! na ez már egy kicsit sok... ohmy.gif 
énnekem személy szerint jóideig nem volt semmi bajom a diznis fanatikusokkal,nem is érdekeltek.de kicsit már kezd ez az egész valami ˝háborúszerűségre˝ hasonlítani a fórumon,már nekem is kezd elmenni a kedvem a dologtól,hogy nem írhatok úgy SAJÁT véleményt,hogy valaki ne hülyézne le miatta.szerintem előbb-utóbb valami dizni mániákus eléri,hogy bezárják ezt a topicot.csak azt nem értem,hogy miért nem lehet elfogadni azt,hogy mindenkinek más az ízlése,és nem megy át mindenki mániákus diznis divatrajongóba..

Teljes mértékben egyet kell értsek veled. smileeee.gif Sajnos nálam is volt ilyen ellenségeskedés. mad.gif Saját sztorimmal állnék elő: Mégpedig itt ismertem meg egy csajt. Tökre jól összehaverkodtunk. blush.gif MSN cím, meg facebook-on már ismerősök voltunk, mert nagyon bírtam a csajt is, mert viszonylag normális volt és nagyjából a korosztályom is. Persze akkor még nem tudtam, hogy ő hatalmas Selena-fan. blink.gif
Egyszer csak pár hét után jött egy értesítésem, hogy törölte a kapcsolatot velem a csaj itt starity-n. ohmy.gif Hmm...Mondom..Mi a fene(?) rolleyes.gif Írtam neki, hogy egy levelet azért passzolhatna, ha már ennyit dumáltunk meg jobban megismerkedtünk, hogy ugyan mi okból törölte a barátságunkat.(?) mellow.gif Időközben felmentem facebook-ra..Ott is a kapcsolat törölve. MSN-en meg le vagyok tiltva... unsure.gif Vajon mi történhetett? 110.gif Nem tudom. Egyszer csak nézem a kommenteket egy cikknél. És lám, mit látok profilképeként? cool.gif Persze, hogy Selena Gomezt..Ámultam-bámultam, mint borjú az új kapura. reklamalo.gif Megnéztem pár hozzászólását. 'Selena a példaképem.' Uff. _nevet.gif Mondom..Akkorra leeset.. Nem véletlenül törölt..Ő imádja a Disney-t meg a hasonló agybontó baromságokat.. sad.gif Én meg nem...Igazából én olyasfajta ember vagyok, aki lelkizik az ilyen dolgokon.. blush.gif És egész héten ezen kattogott a fejem. Igazán jól esett ez a kis malőver a szülinapom előtt, úgyhogy azóta óvatos vagyok a Disney- sztárok fanjaival. Főként a Szelenítá fanokkal. dry.gif
5 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, PeaceLove, Thora_90, Holly Keller, An_d_a
2011. augusztus 27. 18:50 #928
- törölt felhasználó -    
Háát drágáim, tököm tele van, de komolyan!
Mentem ma is a Tescoba. Szokás szerint Szalonna Gomezzel - vagyis Alex Russoval fémjelzett cuccok fogadnak: gumis mappa, füzetek... továbbmegyek... alig 5 méterrel ez után Alex Russo chips... Anyuék akartak venni vmi dobozt... egy helyen volt a szülinapi meg bulis cuccok. Ott meg Májli Szájrúzsos eldobható tányér és szalvéta... de jó hír, h a DISNEYs cuccoknak bőviben voltak: volt micimackó, meg Mickey egér is biggrin.gif

Am már kiderítettem,miért van Szalonna legelől: mindent feltesznek róla 2X ohmy.gif Ennyi erővel ezt én is megcsinálhatnám a saját kedvenceimnél, de nem vok ekkora surmó.
Ha meg jelentve van a moderátoroknak, akkor meg még az van lecseszve, aki szólt -.-"

Szerk: van az oldalon a Háttérképek cucc. Oda is feltöltenek mindent, ami megfelel ugyan a számítógépes háttérméreteknek, de nem számítógéppel készített kép -.-" Mondjuk ezt nem csak Szalonnánál láttam.
3 felhasználónak tetszik: fashionbébíí, AmyVie, KathPierce.
2011. augusztus 27. 18:55 #929
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Hozzászólás: 2619
Csatolások: 128
Azonosító: 156371
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.27. 18:50)
Háát drágáim, tököm tele van, de komolyan!
Mentem ma is a Tescoba. Szokás szerint Szalonna Gomezzel - vagyis Alex Russoval fémjelzett cuccok fogadnak: gumis mappa, füzetek... továbbmegyek... alig 5 méterrel ez után Alex Russo chips... Anyuék akartak venni vmi dobozt... egy helyen volt a szülinapi meg bulis cuccok. Ott meg Májli Szájrúzsos eldobható tányér és szalvéta... de jó hír, h a DISNEYs cuccoknak bőviben voltak: volt micimackó, meg Mickey egér is biggrin.gif
Am már kiderítettem,miért van Szalonna legelől: mindent feltesznek róla 2X ohmy.gif Ennyi erővel ezt én is megcsinálhatnám a saját kedvenceimnél, de nem vok ekkora surmó.
Ha meg jelentve van a moderátoroknak, akkor meg még az van lecseszve, aki szólt -.-"

Én is mindig így járok meg szerintem mindeki unsure.gif , még jó, hogy a csapból még nem ő folyik nálunk rohog.gif
Ma mi is voltunk vásárolni.. Megint Selena, JB, Hannah Montana-s cuccokat találtam, na de volt azért ami jó volt, de nem a disney-sekre gondolok
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. augusztus 27. 18:59 #930
- törölt felhasználó -    
És nem csak a TESCOban vannak diznis hülyeségek, hanem az írókézbe is vagy 10 helyet végigjártam mire normális tolltartót találtam. Komolyan mondom! Mintha csak 1-4 osztály működné és azután semmi, nem ám hogy kiraknának valamit az idősebbeknek is, ááááá, de hogy jó lesz azoknak is a sok diznis szar!Komolyan mondom a tököm kivan, ennyi hülye embert. Már ott tartunk, hogy 15-20 évesek inkább hajgumival összekötözik a ceruzákat, mert nem találni normális cuccokat!
2011. augusztus 27. 19:00 #931
Loca77
Loca77
♫♪♫♥Mariposa♥♫♪♫

Státusz♪♫♪♥I'm more afraid of growing up,than anything else.♪♫♪♥
Hozzászólás: 975
Csatolások: 3
Azonosító: 151572
[quote=Thora_90,2011.08.27. 18:50~2434267]"Háát drágáim, tököm tele van, de komolyan!
Mentem ma is a Tescoba. Szokás szerint Szalonna Gomezzel - vagyis Alex Russoval fémjelzett cuccok fogadnak: gumis mappa, füzetek... továbbmegyek... alig 5 méterrel ez után Alex Russo chips... Anyuék akartak venni vmi dobozt... egy helyen volt a szülinapi meg bulis cuccok. Ott meg Májli Szájrúzsos eldobható tányér és szalvéta... de jó hír, h a DISNEYs cuccoknak bőviben voltak: volt micimackó, meg Mickey egér is biggrin.gif"

Sajnos ez van mostanában dry.gif én sem örülök neki...sőt...bezzeg igazi zenészeket nem raknak füzetekre,meg a chipsek zacskójára...pedig vannak akik ezt igazán megérdemelnék

am én is nagy Walt-Disney rajongó vagyok smileeee.gif már gyűröttre néztem a régi Micimackó videókazettát
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2011. augusztus 27. 19:08 #932
Bubii
Bubii
Hozzászólás: 551
Csatolások: 1
Azonosító: 137888
Le a Disney sztárokkal? Csak gratulálni tudok, aki ezt kitalálta...
Nem értem hogy miért kell őket utálni. Biztos vagyok benne, hogy mindegyikőtök régebben legalább szeretett egy Disney-s sztárt. Csak mivel mindenki felnőtt, gyerekes lett neki. Én ezt megértem. De miért is kell velük leszámolni?
Azt mondjátok, tehetségtelenek? Próbálj bekerülni a Disney-be. Nehogy azt higgyétek hogy ti holnap elmentek LA-be és kaptok ott egy saját műsort! Azok a sztárok sokat küzdöttek azért, hogy az egész világon, minden ember képernyőjén ott lehessenek. Van aki a semmiből jött fel, van aki egy kis segítséggel.
És miért is gondolják azt sokan, hogy a menedzserük csinálta meg őket? Mindenkinek dirigál a menedzsere többé-kevésbé. Ennyi erővel minden egyes sztár, botrány, pletyka csak mű. Erre nem gondoltatok?
Ilyen kérdéseken kellene először gondolkozni és utána ilyen topikot csinálni...
2011. augusztus 27. 19:15 #933
- törölt felhasználó -    
Üdvözöllek! smileeee.gif
Nos... sokat agyaltam, mielőtt létrehoztam a topicot, és köszönöm a gratulációt!
Ha nem tetszik a rendszer, állj be a sorba.
Untig elegem van abból, h a diznisek uralják az oldalt! Ami most azon a csatornán (Disney Channel) megy, az egy rakat agybutító hülyeség! Ha annyira jó lenne, akkor a 20 éven felettiek és örömmel néznék! Elhiheted, nem csaptam a hasamra, és találtam ki a topicot, mert nem vagyok olyan fajta. Belenéztem rengeteg diznis műsorba. Erőltetett az egész.
Tényleg nem könnyű bejutni? Akkor mégis miért van olyan baromi sok diznisztár? És igen, TEHETSÉGTELENEK - tisztelet a kivételeknek. Egy-kettő van, csak rosszkor voltak, rossz helyen.
Szóval köszi, h itt voltál, és ha már DISNEYre vágysz, nézd meg az Oroszlánkirályt, mert az legalább értelmes, még akkor is, ha mese wink.gif

Idézet (Bubii @ 2011.08.27. 19:08)
Le a Disney sztárokkal? Csak gratulálni tudok, aki ezt kitalálta...
Nem értem hogy miért kell őket utálni. Biztos vagyok benne, hogy mindegyikőtök régebben legalább szeretett egy Disney-s sztárt. Csak mivel mindenki felnőtt, gyerekes lett neki. Én ezt megértem. De miért is kell velük leszámolni?
Azt mondjátok, tehetségtelenek? Próbálj bekerülni a Disney-be. Nehogy azt higgyétek hogy ti holnap elmentek LA-be és kaptok ott egy saját műsort! Azok a sztárok sokat küzdöttek azért, hogy az egész világon, minden ember képernyőjén ott lehessenek. Van aki a semmiből jött fel, van aki egy kis segítséggel.
És miért is gondolják azt sokan, hogy a menedzserük csinálta meg őket? Mindenkinek dirigál a menedzsere többé-kevésbé. Ennyi erővel minden egyes sztár, botrány, pletyka csak mű. Erre nem gondoltatok?
Ilyen kérdéseken kellene először gondolkozni és utána ilyen topikot csinálni...
7 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, ophely88, lpmaskmancick, fashionbébíí, BaByGaGa, AmyVie, Zsuviii
2011. augusztus 27. 19:15 #934
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Látom egyesek agyáig nem jutott el, az, hogy ide ne jöjjenek dizni fanok taps.gif És honnan veszed, hogy valaha szerettem egy dizni sztárt is? mellow.gif Egy éve fogalmam nem volt róla, hogy kik ők és mára már visszasírom azokat az időket.
9 felhasználónak tetszik: a7xforever, Thora_90, ophely88, fashionbébíí, BaByGaGa, Grace Benning, Zsuviii, cukorbogyo, KathPierce.
2011. augusztus 27. 19:19 #935
Bubii
Bubii
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.27. 19:15)
Üdvözöllek! :)
Nos... sokat agyaltam, mielőtt létrehoztam a topicot, és köszönöm a gratulációt!
Ha nem tetszik a rendszer, állj be a sorba.
Untig elegem van abból, h a diznisek uralják az oldalt! Ami most azon a csatornán (Disney Channel) megy, az egy rakat agybutító hülyeség! Ha annyira jó lenne, akkor a 20 éven felettiek és örömmel néznék! Elhiheted, nem csaptam a hasamra, és találtam ki a topicot, mert nem vagyok olyan fajta. Belenéztem rengeteg diznis műsorba. Erőltetett az egész.
Tényleg nem könnyű bejutni? Akkor mégis miért van olyan baromi sok diznisztár? És igen, TEHETSÉGTELENEK - tisztelet a kivételeknek. Egy-kettő van, csak rosszkor voltak, rossz helyen.
Szóval köszi, h itt voltál, és ha már DISNEYre vágysz, nézd meg az Oroszlánkirályt, mert az legalább értelmes, még akkor is, ha mese ;)

Igen, a Disney megváltozott, már nem olyan mint a Walt Disney. Nem uraljuk az oldalt, csak sokan szeretik őket! Na vajon miért is..?;)
Lehet hogy azért nem élvezed, mert 20 éves vagy. És nem a te korosztályodnak találták ki, hanem a fiatalabbaknak. Én sem bírok nézni pár adót kezdve a Hír TV-től meg sorolhatnám...
Tényleg nem veszekedni jöttem ide, csak a véleményemet elmondani.
2011. augusztus 27. 19:21 #936
Ev Bry
Ev Bry
crazymofo
Hozzászólás: 1435
Csatolások: 18
Azonosító: 133565
Milyen fogalom ez,hogy Dizni sztárok?Akik azt mondják rájuk,hogy tehetségtelenek,akkor szerintem azok csak féltékenyek rájuk,mert híresek.
Miley Cyrus-t is nagyon sok ember a Disney által ismerte meg.Most már vége a Hannah Montana-nak és egy kicsit megváltozott.Sokan azt mondják,hogy milyen rossz,hogy ennyire megváltozott,mert már nem játssza Miley Stewart-ot és Hannah Montana-t,egyszer meg azt mondjátok,hogy fúj,mert dedós Dizni sztár.
Gondoljatok bele,hogy talán azért van róluk sok cikk és azért vannak a sztárok listáján elől,mert annyian szeretik őket.Vajon,miért?
2011. augusztus 27. 19:22 #937
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Nem vitázni akarok, de tanuljatok már meg olvasni :

Idézet
U.i: szépen kérem a Disney-rajongókat, h ide ne írkáljanak! Ha nem szereted azt a Disneyt, ami most van, nyomj egy tetsziket (semmi esetre sem likeot) erre az üzenetre ;D
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, ophely88, lpmaskmancick
2011. augusztus 27. 19:23 #938
Bubii
Bubii
És ha én hozzá akarok szólni? Tudtommal ez egy szabad ország...
2011. augusztus 27. 19:25 #939
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Idézet (Bubii @ 2011.08.27. 19:23)
És ha én hozzá akarok szólni? Tudtommal ez egy szabad ország...

Az oké, de ezzel csak vitát keltesz. Annak pedig semmi értelme. Te szereted őket, nem ítéllek el érte, de Te se ítélj el minket azért, mert nem szeretjük őket és ezt leírjuk.
6 felhasználónak tetszik: Thora_90, ophely88, nothingcanstopme, BaByGaGa, Zsuviii, KathPierce.
2011. augusztus 27. 19:28 #940
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Hozzászólás: 2619
Csatolások: 128
Azonosító: 156371
Én nem szerettem egy disney sztárt sem, mert egyszer sajnálatomra láttam a HSM-et( úgy is ismertem az állítólagos disney-t)
74 oldal 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!