Starity

A valódi Disney sztárok!

74 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 03. 17:17 #81
Forever16
Forever16

Státusz¨Don´t be Afraid of Wearing Your Heart on your Sleeve¨-Tom Hiddleston
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 769
Csatolások: 59
Azonosító: 153235
Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 17:12)
És ez kinek a hibája? Mert nem a gyereké. Egy gyerek még nem tudja, hogy mi a jó neki, miből fog tanulni és miből nem. A szülő felkapcsolja a tévét, megkeresi a Disney csatornát, a gyerek pedig azt nézi. Ha nem kapcsolják fel neki, és gyerek korában nem szoktatják rá, hogy nézetnek vele ilyen szemetet, akkor nagyvalószínűséggel később sem fog. Ha pedig mégis, akkor is van még remény, hogy tudna rá nemet mondani. Csak azért, mert néhány szülő butítja a gyerekét azzal, hogy megengedeni neki, hogy ezt a hulladékot nézze, nem lenne muszáj mindenki másnak is így tennie. Az én környezetemben is vannak fiatalok, sőt, ikrek és hiperaktív gyerekek is, 6-14 évesig és nincs Disney csatorna, élnek anélkül is. Egyik sem képzeli magáról, hogy énekesnő, védi a kedvenceit ok nélkül vagy lógnak a tévén egész este. Szülői magatartás kérdése az egész, a szülőnek kellene, hogy legyen ennyi esze ..

Érdekelne hány gyereked van, vagy milyen kapcsolatban vagy gyerekekkel, hogy ennyire tudod. Nekem van alapom, mint gyerekpedagógusnak. Azt mondod, hogy a kedvencét ok nélkül védi. Ti pedig itt sokan támadjátok azokat, akik nem a kedvenceitek... Ez hasonló...
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2011. augusztus 03. 17:20 #82
- törölt felhasználó -    
Walt Disney-az igazi legenda,őket formálta meg.Pinokkió,Csipkerózsika,Hamupipőke és még sorolhatnám.Zekk és Kódinak,a bandának,risza felnek,és a többi IQ-bajnok kisfilmnek semmi köze ahhoz ami régen volt a jó.Egy szemét az egész.. blink.gif
A régi mesékből legalább tanulni lehetett..De ez minden témában így van.Ma már Szalonna Gómez és Májli viszi a lécet,ezért is felejtik el az igazi tehetségeket.. blink.gif
Elegem van... dry.gif
6 felhasználónak tetszik: kateblock, UnhappyMeals, dóóra, An_d_a, Ronetta001, Szancsu
2011. augusztus 03. 17:20 #83
Forever16
Forever16

Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.03. 17:13)
Viszont szerintem akkor is az az igazi rajzfilm, amit rajzolnak. Nem tudom, de szerintem Walt Disney nem adta volna el magát se a 3D-s vackoknak, se az ilyen szelenitás sorozatoknak. Ő ennél többet ér. 
Plusz ez az egész nevelés kérdése. Ha a szülő csak berakja a gyerekét a TV elé és azt néz amit akar, akkor jó, hogy nem fogják érdekelni a mesék. De ne keveredjünk vitába..

Nem is szeretnék. De kijavitanálak, már nem is rajzfilmnek hivják, a neve animációs film, ami egészen mást jelent. A látványvilág sokkal szebb volt azért a Barbie sorozatokban is annak idején, nem voltak fekete körvonalak, meg hasonlók, ezért is érvényesül ez most olyan jól.
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2011. augusztus 03. 17:24 #84
- törölt felhasználó -    
Idézet (Forever16 @ 2011.08.03. 17:17)
Érdekelne hány gyereked van, vagy milyen kapcsolatban vagy gyerekekkel, hogy ennyire tudod. Nekem van alapom, mint gyerekpedagógusnak. Azt mondod, hogy a kedvencét ok nélkül védi. Ti pedig itt sokan támadjátok azokat, akik nem a kedvenceitek... Ez hasonló...

Viszont megspórolhatnád magadnak a hozzászólásaidat.A téma indítója mindenkit megkért,hogy aki "Dizni"-fan,az ne jöjjön provokálódni.Tehát ha véded őket akkor menj el.Ez az Anti-tábor wink.gif
2 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, kateblock
2011. augusztus 03. 17:25 #85
- törölt felhasználó -    
Idézet (Forever16 @ 2011.08.03. 17:17)

Egy gyerekem sincs, de ha lesz, nem engedem, hogy ilyen hülyeségeket nézzen. mellow.gif
Igen, a fiatalok ok nélkül védik a kedvenceiket. Nézz szét a fórumon. Selena befesteti a lovát, erre azt mondják, ez nem baj, Justin Bieber szó nélkül betör Johnny Depp konferenciájára és letegezi őt. Szerintük ez jó. Akkor ez mi, ha nem ok nélküli védés. Nem látják már, hogy mi a jó meg mi nem. Nem látják a fától az erdőt és ezért a szülőket lehet okolni, mert hagyják, hogy a média (jelen esetben Dizni) ennyire manipulálja a gyerekeket.
Én támadok, ha akarok, mert én tudom, hogy igazam van. Én még tisztában vagyok azzal, hogy egy lovat rózsaszínre festetni csúnya dolog, ők pedig védik, mert nem látják, hogy hol a baj. A kettő nem ugyanaz. mellow.gif
9 felhasználónak tetszik: hana001, UnhappyMeals, dóóra, amy92, An_d_a, adry1415, Holly Keller, Ronetta001, Szancsu
2011. augusztus 03. 17:30 #86
Forever16
Forever16

Idézet (adry1415 @ 2011.08.03. 17:24)
Viszont megspórolhatnád magadnak a hozzászólásaidat.A téma indítója mindenkit megkért,hogy aki "Dizni"-fan,az ne jöjjön provokálódni.Tehát ha véded őket akkor menj el.Ez az Anti-tábor wink.gif

Egyáltalán nem vagyok Disney-fan, nem birom Selenát, sem Hannah-t, sem a többit, én kinőttem ebből már elég rég.
Mint mondtam azért figyeltem fel a topikra, mert gyerekpedagógusként tevékenykedek. Épp ezért voltam kiváncsi miről van itt szó.
Nekünk egyébbként mielőtt a pedagógia diplomát megszereztük azt is megtanitották, hogy nem itélünk el senkit, amig nem figyeljük meg az esetet minden szempontból (ez a gyerekeknél kötelező, mert mindegyik a másikat okolja).
Egyébbként mint látom te még a tanuló kategóriában vagy, mig én már tanitok, igy talán a tapasztalat az én oldalamon áll.
2011. augusztus 03. 17:32 #87
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Idézet (Forever16 @ 2011.08.03. 17:20)
Nem is szeretnék. De kijavitanálak, már nem is rajzfilmnek hivják, a neve animációs film, ami egészen mást jelent. A látványvilág sokkal szebb volt azért a Barbie sorozatokban is annak idején, nem voltak fekete körvonalak, meg hasonlók, ezért is érvényesül ez most olyan jól.

És ki kérte ezeket az animációs vackokat? Mi baj volt a rajzfilmekkel? Elavultak?? Szerintem nem. Ezerszer jobb megnézni pl. egy Tom & Jerry részt mint mondjuk egy iCarly-t. Utóbbiban nem is értem, hogy mi köt le egy 6 évest. Most ő 'menő' lesz azért, mert már nem rajzfilmet néz? mellow.gif
De arra már szinte lehetőség sincs, mert mindenütt ezek a butító, értelmetlen animációs vackok mennek.
3 felhasználónak tetszik: kateblock, Grace Benning, adry1415
2011. augusztus 03. 17:35 #88
- törölt felhasználó -    
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.03. 17:32)
És ki kérte ezeket az animációs vackokat? Mi baj volt a rajzfilmekkel? Elavultak?? Szerintem nem.

Haladni kell a korral. Mondják ők. Amivel nem lenne baj ha nem nyomnák el ennyire a rajzfilmeket. Egészséges elosztásban nem bánnám a dolgot, de mi az már, hogy idétlenül megrajzolt figurák 3D-ben, Dizni nevével? Hannah Montana Dizni nevével? Kérem szépen mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals
2011. augusztus 03. 17:35 #89
Forever16
Forever16

Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 17:25)
Egy gyerekem sincs, de ha lesz, nem engedem, hogy ilyen hülyeségeket nézzen.  mellow.gif 
Igen, a fiatalok ok nélkül védik a kedvenceiket. Nézz szét a fórumon. Selena befesteti a lovát, erre azt mondják, ez nem baj, Justin Bieber szó nélkül betör Johnny Depp konferenciájára és letegezi őt. Szerintük ez jó. Akkor ez mi, ha nem ok nélküli védés. Nem látják már, hogy mi a jó meg mi nem. Nem látják a fától az erdőt és ezért a szülőket lehet okolni, mert hagyják, hogy a média (jelen esetben Dizni) ennyire manipulálja a gyerekeket.
Én támadok, ha akarok, mert én tudom, hogy igazam van. Én még tisztában vagyok azzal, hogy egy lovat rózsaszínre festetni csúnya dolog, ők pedig védik, mert nem látják, hogy hol a baj. A kettő nem ugyanaz.  mellow.gif

Köszönöm, én csak értelmetlennek láttam, hogy emberek összejárnak haragot és gyűlöletet szitani.
Az én szempontom ettől nem fog változni, bár nem mondtam, hogy valahol nincs igazatok. Ha olvasod a kommenteimet én nem akarok nektek rosszat, nem vagyok Selena fan sem, sőt még a Starity-n sem vagyok felhasználó.
Egyébbként ha engem kérdezel, akkor erre az oldalra sem ártana korhatárt kötni, ha már itt tartunk.
2011. augusztus 03. 17:37 #90
- törölt felhasználó -    
Idézet (Forever16 @ 2011.08.03. 17:35)
Köszönöm, én csak értelmetlennek láttam, hogy emberek összejárnak haragot és gyűlöletet szitani.
Az én szempontom ettől nem fog változni, bár nem mondtam, hogy valahol nincs igazatok. Ha olvasod a kommenteimet én nem akarok nektek rosszat, nem vagyok Selena fan sem, sőt még a Starity-n sem vagyok felhasználó.
Egyébbként ha engem kérdezel, akkor erre az oldalra sem ártana korhatárt kötni, ha már itt tartunk.

Van. 13, ha jól tudom. rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, hana001, adry1415
2011. augusztus 03. 17:42 #91
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Idézet (kateblock @ 2011.08.03. 17:35)
Haladni kell a korral. Mondják ők. Amivel nem lenne baj ha nem nyomnák el ennyire a rajzfilmeket. Egészséges elosztásban nem bánnám a dolgot, de mi az már, hogy idétlenül megrajzolt figurák 3D-ben, Dizni nevével? Hannah Montana Dizni nevével? Kérem szépen  mellow.gif

Igazából ugyan ez a helyzet a zenével is. Az igényes, szerethető zene háttérbe szorul a sok tömegcucc mögött.
Mert ez kell az embereknek. Selena, Miley és a többi tehetségtelen, megcsinált tömegsztár.
5 felhasználónak tetszik: hana001, kateblock, dóóra, amy92, AmyVie
2011. augusztus 03. 17:48 #92
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.03. 17:42)
Igazából ugyan ez a helyzet a zenével is. Az igényes, szerethető zene háttérbe szorul a sok tömegcucc mögött. 
Mert ez kell az embereknek. Selena, Miley és a többi tehetségtelen, megcsinált tömegsztár.

Igen, sajnos a zenével is ez a helyzet sad.gif Na de hoztam nektek valamit biggrin.gif Nekem ez volt régen a kedvenc Disney mesém biggrin.gif Ti mit szerettetek?
2 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Thora_90
2011. augusztus 03. 17:55 #93
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6279
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Azt hittem lefordulok a székről mikor megláttam ezt a topikot! rohog.gif Végre el sem hiszem! meghajolo.gif
Nekem igazából sosem volt Disney-m,és nem is lesz,de az unokatesóimnál rendszerint kötelező volt megnéznem velük a Zack és Cody-t [kb úgy 1 évvel ezelőtt] na meg a Hannah Montana-t.És hát öregem...azt hittem végem! ohmy.gif Ennyire agyoncsinált megtervezett sztárokat én még nem láttam.
4 felhasználónak tetszik: hana001, UnhappyMeals, adry1415, Thora_90
2011. augusztus 03. 17:56 #94
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1197848
Azonosító: 91559
Idézet (Forever16 @ 2011.08.03. 17:35)

Én eléggé meglepődtem, mikor olvastam a hozzászólásaidat ebben a topicban, és nagyon nem értek veled egyet. Nincs saját cégem, nincs gyermekem sem, azonban most reálisan belegondolva, ennek a csatornának semmi értelme nincsen. Ez csak egy utánzat, ráadásul rossz utánzat az eredeti Walt Disney meséknek, amelyet én a mai napig szeretem. Nem titkolom oda és vissza vagyok a régi mesékért, mert azoknak legalább volt értelmük. Össze sem mérhető a kettő dolog, hogy egy kézzel rajzolt mesét nézel, vagy egy animációs filmet, amelyeket most készítenek. Nincsenek is már régi, igazi rajzfilmek, amelyekkel a gyerekeket lehetne szórakoztatni. Az a baj, hogy modern világban élünk, és nem lehet ez ellen mit tenni, azonban elég szomorú, hogy az unokatestvéred nem akarja megnézni, mert azt mondja rá, hogy unalmas. Tudod, ez a szomorú, hogy már ennyire kicsi korában azt mondja, hogy neki ez unalmas. A világ tele van szörnyű dolgokkal, én a mai napig képtelen vagyok megérteni, hogy 5-8 éves gyereknek miért kell lövöldözős és öldöklős játékkal játszania, vagy ilyeneket néznie. Statisztikák szerint, ettől válnak néha erőszakossá a fiatal gyermekek. Visszatérve, sajnálom, hogy te nem látod át ezt az egész helyzetet, és nem tudsz objektív maradni ilyen téren. Az egész fórum szinte csak a Disneyről szól, nem az eredetiről, az agyonmajmolt műsorokról, ami ott megy – és végre itt összegyűltek azok az emberek, akik nem hódolnak be ennek a maszlagnak, ahogyan nagyon sokan megteszik. Mi nem veszekedni járunk össze ide, sem a harangunkat kiönteni és bosszút forralni, csupán szórakozásból, hogy végre azok is jogot kapjanak beszélni, akik egyáltalán nincsenek oda a Disney világért. Ezért kiálthatsz bárkire kígyót, békát, attól a helyzet változatlan marad. Magyarországon demokrácia van, amely kimondja, hogy minden embernek van szólás-szabadságjoga. Mi ezt gyakoroljuk itt.
8 felhasználónak tetszik: hana001, UnhappyMeals, kateblock, An_d_a, adry1415, Thora_90, Szancsu, Evi99
2011. augusztus 03. 17:57 #95
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Idézet (hana001 @ 2011.08.03. 17:48)
Igen, sajnos a zenével is ez a helyzet sad.gif Na de hoztam nektek valamit biggrin.gif Nekem ez volt régen a kedvenc Disney mesém biggrin.gif Ti mit szerettetek? 

Nagyon jó videó biggrin.gif
Nekem ez :
5 felhasználónak tetszik: dóóra, hana001, Selena22, adry1415, Thora_90
2011. augusztus 03. 18:09 #96
hana001
hana001
звезда ♥

Státusz- Family don’t end with blood -
Hozzászólás: 1716
Csatolások: 1266
Azonosító: 98592
Balu kapitány thumbsup.gif Ő is nagy figura volt laugh.gif Köszi a videót meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals
2011. augusztus 03. 18:27 #97
amy92
amy92
visszatérő vendég
Hozzászólás: 330
Csatolások: 5
Azonosító: 131206
a csipet csapatot és Balut én is néztem smileeee.gif nekem abszolút kedvencem a Tom és Jerry és a Micimackó volt, pont nemrég pakolás közben találtam rá régi kazettákra, amikre felvettük őket. laugh.gif
pont nemrég kapcsolgattam a tv-t és meglepődtem, hogy manapság az még hagyján, hogy van a dizni csatorna, de már a minimaxon és a cartoon networkön is milyen műsorok mennek. blink.gif kicsi koromban a tv-ben én mindig azokat néztem. még egy 4-5 éve is voltak rajta aranyos mesék, de ez alatt a pár év alatt nagyon sokat változott. belenéztem pár 'rajzfilmbe' és hát mit ne mondjak, meglepődtem, hogy kicsiknek képesek ilyeneket adni és nem csodálom, ha valóban erőszakosak v agresszívek lesznek miatta. :/
az előbbi témához hozzászólva: egyetértek, szerintem is a szülők hibája, egy gyerek nem tudja eldönteni, hogy mit kellene nézni, azt néz, amit a szülő bekapcsol neki. ha meg a gyerek akarja nézni, akkor is, ha mást mutatsz neki, nem hinném, hogy annyira ragaszkodna a mai 'mesékhez'... szóval szerintem nagy mértékben neveléstől függ, az én gyerekem biztos nem nézne ilyen szennyet..
3 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, hana001, Thora_90
2011. augusztus 03. 18:45 #98
- törölt felhasználó -    
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.03. 16:34)

Én azért még elítélem őket. Oké, hogy meg kell élni, ahogy tudunk, de azért még nem kell szétszedni egy legendás nevet, csak a pénzért és elbutítani a 10 éves kisgyerekeket ilyen iCarly (nem tudom jól írtam-e) féle vackokkal.

Az iCarly nem Disney, hanem Nickelodeon produkció. Akár hiszed, akár nem, köze sincs a diznis hülyeségekhez. Jó, nem Donald kacsa meg Tom & Jerry, de szórakoztató.
2011. augusztus 03. 18:49 #99
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Idézet (thunderbird @ 2011.08.03. 18:45)
Az iCarly nem Disney, hanem Nickelodeon produkció. Akár hiszed, akár nem, köze sincs a diznis hülyeségekhez. Jó, nem Donald kacsa meg Tom & Jerry, de szórakoztató.

Nickelodeon és Disney egykutya, csak az utóbbi felhasznált egy legendás nevet, hogy jobban el tudja adni magát.
3 felhasználónak tetszik: kateblock, hana001, adry1415
2011. augusztus 03. 18:53 #100
- törölt felhasználó -    
Idézet (UnhappyMeals @ 2011.08.03. 18:49)
Nickelodeon és Disney egykutya, csak az utóbbi felhasznált egy legendás nevet, hogy jobban el tudja adni magát.

Ettől még a Nick műsoraiban nincs semmi butító vagy színvonalon aluli. Még jó, hogy egy gyerek csatornán nem művészfilmek mennek. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: dóóra
74 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!