Starity

A valódi Disney sztárok!

74 oldal 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 29. 11:43 #1001
- törölt felhasználó -    
Ízlések és pofonok, van egy ilyen szólás. Ez idáig oké, rendben is van, ki mit szeret.
2009 környékén is voltak már ilyen új számok, új műsorok. Nem volt velük semmi baj, mert nagyrészt még olyanok voltak, amiket én is szívesen hallgatok - sokáig voltam Radio1 - fan, mert olyan zenék mentek, amik ugyan a régi, jól beváltakhoz nemigen hasonlítottak, de élvezhetőek voltak és nem tettük fel a kérdést - hát erre van igény?
Aztán jött Fluor, SP, és társai. Nekem nincs bajom SP -vel, inkább a zenéjével, Fluor viszont már sok.
Beléjükszeret a sok tinilány, akik tipikusan a tucatzenét kedvelik, és az egyéni stílusuk meg végképp nem alakult ki, sőt nincs is kialakulóban. Oké. Egy két rossz előadóval több vagy kevesebb, nem probléma.
Csak már az a baj itt, hogy sárbatiporja a sok senki például a Disney nevet. Eltapossa az igazi énekesek zenéjét, és emlékét is. A legtöbb mai 10 - 12 éveseknek fogalmuk sincs róla, hogy ki Michael Jackson, Elvisről meg pláne. Nem tudják, mit lehet igazi zenének nevezni, pedig a '80-as, '90-es évek zenéi még jobbak, mint ezek az újak.
Nem tudják, mi az igazi színészet, mikor jó egy színész. Ilyen emberekre néznek fel, akik valljuk be, semmit nem adnak a világnak - csak a tipikusan rossz zenéket, meg az agybutító, Disney néven futó hülye sorozatokat.
És itt ez a borzasztó. Ezt sehogyan sem lehet megváltoztatni, de kérem szépen, ha ez az oldal tele van már mindenféle nyomorékkal, aki a nyávogáson kívül semmi másra nem képes, akkor hagy adjuk már ki a mérgünket.
Nem azért vagyunk itt, hogy szidjuk a népet, pocskondiázzuk és elmondjuk mindennek a Bíbört és társait. Azért vagyunk itt, hogy ápoljuk pl. Disney emlékét, megosszuk egymással a véleményünket, zenéket ajánljunk, stb.
Na ezért van ez a téma, szerintem.

Ja és egyébként a nagy előadóművészek közt egyet se tudok felsorolni, akinek mesterségesen javították fel a hangját. Hallottátok már Szel'-t élőben énekelni, esetleg Dzsásztint? biggrin.gif:D:D Nem. Ki tudja, lehet hogy olyan pocsék hangjuk van, sőt, szinte biztos, élőben, hogy az nemigaz. Sokan, pl MJ, az én kedvencem is azt vallja (vallotta), hogy ha már a közönség megveszi az albumot, elmegy a koncertre, akkor a legtöbbet kell nekik adni. A maximumot, 110% -ot nyújtani. Hát, amit a mai előadók csinálnak, az nagyrészt színtiszta csalás, a közönség átverése.
2011. augusztus 29. 11:45 #1002
nothingcanstopme
nothingcanstopme
Extinct ♥

StátuszIt's the time to know, it's the time to see, love is blasphemy ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2351
Csatolások: 97
Azonosító: 133163
Idézet (adry1415 @ 2011.08.29. 08:45)
ezeket ki kéne nyomtatni ^^ w00t.gif  cool.gif
Egyébként még valamit nem értek.: Miért kellett Jetix helyett Disney Chanel?Annyira jó volt a Jetix műsora egy csomó tök jó mese ment rajta..Megkaptuk a Dizni csenelt,ahol szalonna udvari bolondos kodik,mert azt hiszi vicces. cool.gif

Ezzel tökéletesen egyetértek. Ma reggel elkaptam egy kicsit a WoWP-ből és az ment rajta, hogy úgy oldottak meg dolgokat, hogy mindenről hazudtak, mert az csak baj volt ha igazat mondtak... -.-" és csodálkozunk azokon akik ezen nőnek fel... -.-" (két percig bírtam, aztán kikapcs)
4 felhasználónak tetszik: ophely88, Thora_90, adry1415, NikiBlack
2011. augusztus 29. 12:49 #1003
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Hozzászólás: 2619
Csatolások: 128
Azonosító: 156371
Thora jók a kifestők thumbsup.gif
Kéne már előre egy kis vérfrissítés.. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Thora_90
2011. augusztus 29. 12:53 #1004
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (nothingcanstopme @ 2011.08.29. 11:45)
Ezzel tökéletesen egyetértek. Ma reggel elkaptam egy kicsit a WoWP-ből és az ment rajta, hogy úgy oldottak meg dolgokat, hogy mindenről hazudtak, mert az csak baj volt ha igazat mondtak... -.-" és csodálkozunk azokon akik ezen nőnek fel... -.-" (két percig bírtam, aztán kikapcs)

Én azt nem értem, hogy ha ez Disney csatorna, akkor miért kell mindig ugyanazt sugározni? Így aztán teljesen olyan, mintha Vasárnap este felkapcsolod a tévédet és Apafej megy a TV2-n, Karib Tenger Kalózai 1 pedig az RTL KLUB-on. 110.gif Ha már olyan sok filmjük és meséjük van, miért kell azokat állandóan ismételni? Nem feltétlenül a rendes Disney mesékre gondoltam, de sok más Disney film van még, azokat miért nem adják? mellow.gif
2011. augusztus 29. 12:55 #1005
- törölt felhasználó -    
Mivan? ohmy.gif
Azt mutatták a tvbe, h hazudjanak, mert máshogy nem tudták megoldani a dolgokat? És ezt nézik a gyerekek? Háát gratulálok, komolyan -.-' És ezek vezetnek egy - elvileg - gyereknek készített csatornát? Aztán csodálkoznak, mennyi hülye felnőtt lesz később! Én is egyszer beleznéztem, vmi múmia volt benne -.-"

Idézet (nothingcanstopme @ 2011.08.29. 11:45)

Hozom a többit biggrin.gif De most többet biggrin.gif

Szerk: most látom, h ebben összekötő is van biggrin.gif Vigyétek őket nyugodtan, nyomtassátok, fessétek/színezzétek ki, azért vannak biggrin.gif

Idézet (a7xforever @ 2011.08.29. 12:49)
Thora jók a kifestők thumbsup.gif 
Kéne már előre egy kis vérfrissítés.. dry.gif
12 felhasználónak tetszik: ophely88, adry1415, rolllllleee, a7xforever, PeaceLove, Zsuviii, NikiBlack, Daniela3, fashionbébíí, AmyVie, An_d_a, hana001
2011. augusztus 29. 13:50 #1006
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2167
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.29. 12:55)
Mivan? ohmy.gif
Azt mutatták a tvbe, h hazudjanak, mert máshogy nem tudták megoldani a dolgokat? És ezt nézik a gyerekek? Háát gratulálok, komolyan -.-' És ezek vezetnek egy - elvileg - gyereknek készített csatornát? Aztán csodálkoznak, mennyi hülye felnőtt lesz később! Én is egyszer beleznéztem, vmi múmia volt benne -.-" 
Hozom a többit biggrin.gif De most többet biggrin.gif
Szerk: most látom, h ebben összekötő is van biggrin.gif Vigyétek őket nyugodtan, nyomtassátok, fessétek/színezzétek ki, azért vannak biggrin.gif

Tudod azert vannak kitalalva h kesobb a sok ember aki felno ezeken konnyebben lehessen iranyitani.. dry.gif
3 felhasználónak tetszik: ophely88, Thora_90, a7xforever
2011. augusztus 29. 13:57 #1007
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
Idézet (ophely88 @ 2011.08.29. 12:53)
Én azt nem értem, hogy ha ez Disney csatorna, akkor miért kell mindig ugyanazt sugározni? Így aztán teljesen olyan, mintha Vasárnap este felkapcsolod a tévédet és Apafej megy a TV2-n, Karib Tenger Kalózai 1 pedig az RTL KLUB-on. 110.gif Ha már olyan sok filmjük és meséjük van, miért kell azokat állandóan ismételni? Nem feltétlenül a rendes Disney mesékre gondoltam, de sok más Disney film van még, azokat miért nem adják?  mellow.gif

Igen, mindig ugyanazokat ismétlik minden filmből. A rendes Disney rajzfilmeket meg szerintem azért nem adják, mert mindenből újat akarnak mutatni -ami mellesleg nem olyan jó mint a régebbiek-, és ne legyen leragadás a régieknél.
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, a7xforever, ophely88
2011. augusztus 29. 14:01 #1008
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Thora_90 @ 2011.08.29. 12:55)
Mivan? ohmy.gif

Ennek tanító célzata lenne amúgy. A műsor lényege végülis, hogy ha hazudsz, lebuksz és a szüleid mérgesek lesznek rád. Muszáj vagy lódítani, mert a szülők már csak szülők, te pedig el akarsz menni egy buliba, és ha semmi más útja módja nincs a dolognak, hazudsz is érte. Az epizódok végén persze mindig kiderül a turpisság és a szülők mérgesek a gyerekre, kapnak szobafogságot vagy más büntetést és kész. Az más, hogy a gyereknek ebből az jön le, hogy így is lehet viselkedni, hazudhatunk is, szülők úgy is megbocsátanak.
A történet maga pedig még unalmasabb lenne, ha a főszereplő jókislány, így is eléggé kiszámítható, hogy mik történnek az epizódok végén.
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. augusztus 29. 14:12 #1009
- törölt felhasználó -    
Nos én hoztam pár képet, ha nem baj!
7 felhasználónak tetszik: ophely88, Zsuviii, Daniela3, Mendys, Thora_90, adry1415, hana001
2011. augusztus 29. 14:18 #1010
Zsuviii
Zsuviii

Státusz:)
Hozzászólás: 1386
Csatolások: 51
Azonosító: 110782
Idézet (Holly Keller @ 2011.08.28. 02:15)
Én mondjuk speciel ilyen történettel nem tudok előállni, mert oké, barátkozok a fórumon, de nem viszem túlzásba. Általában azoknak írok vagy azok írnak nekem, akikkel többször is cseréltünk eszmét a fórumos pályafutásunk alatt. Viszont úgy gondolom, hogyha két ember érzelmi intelligenciája kb. ugyanazt a szintet súrolja, akkor tök nyolc, hogy melyik kötök mit néz, mit hallgat vagy mit szeret. Tök mindegy. Ha valakivel kijössz, akkor persze szóba kerülnek a kedvencek is, a filmek, sorozatok, zene és minden egyéb más, de talán csak az ismerkedés első szakaszában. Utána elkezdtek más dolgokról is beszélgetni, s elkezditek megismerni tulajdonképpen a másikat. Beszélgettek, véleményt írtok le és eszmét is cseréltek a levelezések alatt. Ha valakivel tudsz beszélgetni (vagyis van annyi intelligenciája), akkor mindegy, hogy most az illető death-metált vagy szelenítát esetleg Paris Hiltont hallgat. Egy emberi kapcsolat nem arra alapszik, hogy ki mit szeret és mit nem szeret. Hogyha manapság ez alapján barátkoznak az emberek/gyerekek, akkor ott igen is nagy probléma van. Engem aztán nem érdekel, ha az illető májlit hallgat, ha egyszerűen van annyira intelligens, hogy tudunk pár normális mondatot váltani normális témáról. Én pl. a páromat tudnám felhozni példának. Kedvencekből ég és föld vagyunk. Hát nála a zene a hörgős metálnál kezdődik, és bár én is szeretem a rockot, de vannak olyan kedvencei, akiket nem igazán szeretek hallgatni. Utálja a sorozatokat, amiket én imádok. Megnézetek egy epizódot a kedvenc sorozatomból, és bár próbálja visszafogni magát, de néha elreppent 1-2 kritizálós megjegyzést. Sőt a zenei ízlésemet lépten-nyomon piszkálja. Amilyen kaját ő finomnak talál, előfordult már párszor, hogy én az ellenkezőjét vallottam. Ettől függetlenül másfél éve boldogítjuk egymást a marhaságainkkal. Szóval a lényeg az, hogyha valaki azért törli le az egyik ismerősét, mert utálja azt a sztárt, akit szeret,akkor valószínűleg az érettségi-skálán közelebb áll a nullához. Igen csak gáz egy tök jó fej emberkét azért letörölni, mert nem szereti az én kedvencemet. Csak néztem, amikor olvastam a hozzászólásodat, hogy bizony ilyen is van. Hát... sajnos van. blink.gif

Hát igen. Sajnos van ilyen. dry.gif És én pont ilyen agyilag zokni emberrel találkoztam. rolleyes.gif (Még csodálkoznak azon, hogy hülyék, mikor agybutító baromságokat néznek?!)
És mit mondjak?! Igazad van... Én sem piszkálom a legjobb barátnőm, hogy miért szereti Selenát, de mégis kijövünk. Pedig eléggé mások vagyunk. meghajolo.gif Hál' égnek még vannak normális emberek is a világon, akik nem a kedvenceid alapján ítélnek, hanem az alapján, hogy milyen vagy. smileeee.gif
2011. augusztus 29. 16:31 #1011
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (lpmaskmancick @ 2011.08.29. 13:57)
Igen, mindig ugyanazokat ismétlik minden filmből. A rendes Disney rajzfilmeket meg szerintem azért nem adják, mert mindenből újat akarnak mutatni -ami mellesleg nem olyan jó mint a régebbiek-, és ne legyen leragadás a régieknél.

Értelmi szint veri a plafont náluk, tényleg. Attól, hogy nem akarnak tudomást venni erről, még léteznek és senkinek sem fájna, ha értelmes műsor menne a csatornán rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. augusztus 29. 21:19 #1012
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2167
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
Idézet (ophely88 @ 2011.08.29. 16:31)
Értelmi szint veri a plafont náluk, tényleg. Attól, hogy nem akarnak tudomást venni erről, még léteznek és senkinek sem fájna, ha értelmes műsor menne a csatornán rolleyes.gif

Hat inkabb neznem az orok klasszikusokat mint a mai ertelmetlen filmeket(tisztelet a kivetelnek, mert van) wink.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Thora_90
2011. augusztus 29. 21:51 #1013
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
A jó filmekből is alig van valami mostanság, nagyja csak a látványvilágra megy, és a tartalom meg szinte semmi. Meg elég sablonosak mostanság.
2 felhasználónak tetszik: ophely88, rolllllleee
2011. augusztus 30. 11:50 #1014
- törölt felhasználó -    
Találtam egy animációt, és egyből ez a topik jutott az eszembe! Sztem nagyon cuki! pardon.gif
5 felhasználónak tetszik: Thora_90, An_d_a, adry1415, rolllllleee, SmileyZ
2011. augusztus 30. 12:07 #1015
- törölt felhasználó -    
PeaceLove! Nagyon édes az ani, köszi! Ez asszem akkor van, mikor megtalálják az elefánttemetőt biggrin.gif A képeket is köszi biggrin.gif

A csatornához visszatérve, érdekes módját választják annak, h neveljék a gyerekeket!
Ott a Franklin című mese. Ott is hasonló a téma, de ott legalább senki nem nagyzol, és nem akarják utánozni a kicsik!

ophely88! Egyetértek!

rolleee! Én is! A Folytassa sorozatot imádom! De azért persze mai filmeket is nézek, mert valóban találni jókat is biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: PeaceLove
2011. augusztus 30. 18:09 #1016
- törölt felhasználó -    
MÉÉÉG TÖBB kifestő nektek biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: ophely88, An_d_a, Daniela3, rolllllleee, PeaceLove
2011. augusztus 30. 18:11 #1017
- törölt felhasználó -    
És még több kifestő biggrin.gif
6 felhasználónak tetszik: ophely88, fashionbébíí, adry1415, An_d_a, Daniela3, rolllllleee
2011. augusztus 30. 18:14 #1018
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Thora_90 @ 2011.08.30. 18:09)
MÉÉÉG TÖBB kifestő nektek biggrin.gif

Köszi meghajolo.gif meghajolo.gif

Jó lesz a keresztanyám lányának. Talán én is beülök mellé szinezni rohog.gif _nevet.gif Imádja Micimackót és a 101 kiskutyát. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, rolllllleee
2011. augusztus 30. 18:16 #1019
- törölt felhasználó -    
Jajjj egyemmeg ezeket de édesek wub.gif wub.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, adry1415
2011. augusztus 30. 18:18 #1020
- törölt felhasználó -    
Nincs mit!
900 db van, lesz mit festenie a kiscsajnak biggrin.gif
Hozom majd a többit is smileeee.gif

Idézet (ophely88 @ 2011.08.30. 18:14)
Köszi  meghajolo.gif  meghajolo.gif 
Jó lesz a keresztanyám lányának. Talán én is beülök mellé szinezni  rohog.gif  _nevet.gif Imádja Micimackót és a 101 kiskutyát.  smileeee.gif
74 oldal 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!