A valódi Disney sztárok!
2011. szeptember 02. 13:03
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.09.01. 22:38)
Ugye ez csak vicc?
Nekem ma Hannah Montanás Multivitamin immunerősítő tablettát adtak a gyógyszertárban.
A Disney Garden egyébként 2009 óta létezik és több kihelyezett üzlete is van a világ nagyobb városaiban. Nem csak gyümölcsök, hanem kerti törpék helyett Mickey egerek stb kaphatóak. A chipsek, gyógyszerek már egy teljesen más tészta.
Ami tehát hozzánk eljut, az szinte semmi, ahhoz képest, hogy kifejezetten erre szakosodott boltok is léteznek Mi még hálásak lehetünk, hogy nincs a TESCO-ban Walt Disney részleg a ruhák és a merilet osztály között Vagy egy ilyen bolt, aminek pl WaltDico neve van
2011. szeptember 02. 13:10
Ne fesd az ördögöt a falra, mert megjelenik!
Idézet (ophely88 @ 2011.09.02. 13:03)
Nekem ma Hannah Montanás Multivitamin immunerősítő tablettát adtak a gyógyszertárban.
A Disney Garden egyébként 2009 óta létezik és több kihelyezett üzlete is van a világ nagyobb városaiban. Nem csak gyümölcsök, hanem kerti törpék helyett Mickey egerek stb kaphatóak. A chipsek, gyógyszerek már egy teljesen más tészta.
Ami tehát hozzánk eljut, az szinte semmi, ahhoz képest, hogy kifejezetten erre szakosodott boltok is léteznek Mi még hálásak lehetünk, hogy nincs a TESCO-ban Walt Disney részleg a ruhák és a merilet osztály között Vagy egy ilyen bolt, aminek pl WaltDico neve van
2011. szeptember 02. 17:34
Idézet (lpmaskmancick @ 2011.09.01. 22:38)
Ugye ez csak vicc?
amúgy ilyennel már a pluszban vagy a non-stop - ban is találkoztam...
egyszer megkóstoltam de szörnyű íze volt!
2011. szeptember 02. 17:36
Ez ugyanaz, ami Szalonna Gomezzel van kipakolva. Tényleg nemtom, minek cserélték le HegyiHannát.
Már én is ettem, valóban szörnyű!
Am ott a lényeg: ízfokozót nem tartalmaz. Akkor h lenne íze?
Már én is ettem, valóban szörnyű!
Am ott a lényeg: ízfokozót nem tartalmaz. Akkor h lenne íze?
Idézet (PeaceLove @ 2011.09.02. 17:34)
2011. szeptember 02. 17:42
Loca77♫♪♫♥Mariposa♥♫♪♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 975 Csatolások: 3 Azonosító: 151572 offline |
én ilyenből Verdásat ettem
köszi a kifestőket!!
ha legközelebb én fogok vigyázni az unokahúgomra(2 éves lesz) ezeket fogjuk színezgetni már korán megszerettetem vele a Walt Disneyt
2011. szeptember 02. 22:29
Egy időben bele-bele nézegettem a csatornába,de különösebben nem kötött le.Azaz erőltetett humor,amit nyomatnak...kiborító.És azok a visítások.Volt,hogy elkezdtem figyelni,de elaludtam rajta és arra ébredtem,hogy visítoznak...és az a sok tehetség és az igényes zenéjük. Szóval,gondolom ebből leszűrtétek,hogy én nem vagyok oda a Disneyért,viszontbármikor végignézek egy WALT(!!) Disney mesét!
Walt Disney mindörökké!
Walt Disney mindörökké!
2011. szeptember 03. 10:49
Olyan csatorna kéne, amin egész nap Disney mesék mennek
Az Oroszlánkirálytól kezdve a 101 kiskutyáig és még rengeteg igazi - igazi Walt Disney mese Egész nap a tévé előtt döglenék oO XD
Az Oroszlánkirálytól kezdve a 101 kiskutyáig és még rengeteg igazi - igazi Walt Disney mese Egész nap a tévé előtt döglenék oO XD
2011. szeptember 03. 10:56
NikiBlackD a r e T o D r e a m |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 1021 Csatolások: 415 Azonosító: 157599 offline |
Idézet (Hugii 570 @ 2011.09.03. 10:49)
Ennek örülnék. Lenne egy csatorna amit bármikor nézek, ott is maradnék.
2011. szeptember 03. 15:50
Loca77♫♪♫♥Mariposa♥♫♪♫ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 975 Csatolások: 3 Azonosító: 151572 offline |
Idézet (Hugii 570 @ 2011.09.03. 10:49)
régebben szombat és vasárnap délelőtt ilyenek mentek a tv-ben,de azóta megszüntették
2011. szeptember 03. 15:52
Ma ment vmi gagyi mese a Diznicsatornán, de köze nem volt Disneyhez -.-" Két kölök napozott benne, aztán beszívta őket vmi ufószerű vmi. Mondom, oké, elég. Aztán elkapcsoltam XD
Idézet (Loca77 @ 2011.09.03. 15:50)
régebben szombat és vasárnap délelőtt ilyenek mentek a tv-ben,de azóta megszüntették
2011. szeptember 03. 15:59
Loca77♫♪♫♥Mariposa♥♫♪♫ |
Idézet (Thora_90 @ 2011.09.03. 15:52)
Ma ment vmi gagyi mese a Diznicsatornán, de köze nem volt Disneyhez -.-" Két kölök napozott benne, aztán beszívta őket vmi ufószerű vmi. Mondom, oké, elég. Aztán elkapcsoltam XD
hát az ilyenekről megvan a véleményem..és pár éves gyerekek is ezt nézikl ...
2011. szeptember 03. 21:28
NikiBlackD a r e T o D r e a m |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.06. Hozzászólás: 1021 Csatolások: 415 Azonosító: 157599 offline |
Idézet (PeaceLove @ 2011.09.03. 16:06)
Mivel emlegettétek már a 101 kiskutyát gondoltam most ebből hozok egy adagot!
Nagyon aranyosak.
Ma elmentem füzetet venni, de mikor megláttam a választékot majdnem sírva fakadtam. Szalonnás, HegyiHannás és a többi Dizni sztárocskás füzetek voltak. Szerencsémre találtam pár darab normális füzetet is.
2011. szeptember 03. 21:34
Háát szivem, az a helyzet, h ezt tudják eladni. Pont egyik nap láttam egy cikket, amiben arról volt szó, h kiközösítik a gyereket, ha nem Disneys a cucca. De azt nem tudom, h DIZNI v DISNEY. De akárhogy is: mekkora ciki már?
Egyencucc kéne, és kész! Aztán akkor nem röhögnék ki az ember gyerekét, ha nem HegyiHanna vicsorít a füzetborítón!
Ja és hoztam kifestőt nektek ^^ <3
Egyencucc kéne, és kész! Aztán akkor nem röhögnék ki az ember gyerekét, ha nem HegyiHanna vicsorít a füzetborítón!
Ja és hoztam kifestőt nektek ^^ <3
Idézet (NikiBlack @ 2011.09.03. 21:28)
Nagyon aranyosak.
Ma elmentem füzetet venni, de mikor megláttam a választékot majdnem sírva fakadtam. Szalonnás, HegyiHannás és a többi Dizni sztárocskás füzetek voltak. Szerencsémre találtam pár darab normális füzetet is.
2011. szeptember 04. 09:21
Nos igen ahányszor belépek egy papír-írószer boltba a leckefüzettől kezdve a füzetborítókon át a vonalzóig minden Szalonnás vagy "hegyi hannás", és még nem is beszéltünk a ruháról mert már rengeteg olyan emberkét láttam akin vagy Szalonnás póló, vagy Justinás póló vagy zokni volt...
nos de van jó hír is, ugyanis még igen sok helyen árulnak Walt Disney dolgokat pl: Oroszlán királyos füzetborítót vagy Hercegnős leckefüzetet stb... azért az ilyen dolgoknál leszoktam állni nézelődni
És még egy adag kifestő!
nos de van jó hír is, ugyanis még igen sok helyen árulnak Walt Disney dolgokat pl: Oroszlán királyos füzetborítót vagy Hercegnős leckefüzetet stb... azért az ilyen dolgoknál leszoktam állni nézelődni
És még egy adag kifestő!
2011. szeptember 04. 17:12
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline |
Láttam, hogy raktatok be képeket, meg kifestőféléket. Nagyon szupik
Jajj hát múltkor kiborultam..Bemegyek írószerbe. kis alsós kiscsaj.: 'Jajj anya!! ugye megveszed nekem az Alex-es füzetet? Na léccci, lécci!!!De anyaaa!! ' először persze mit sem sejtve...nem kapcsoltam, hogy Alex-es füzet. Mondom biztos valami új márka vagy mit tudom én.(?)
Erre nagyba mutatja, meg cipeli oda az anyukáját, hogy : 'anya ezt nézd!!! Ez tökre jó!!' Mivel arrafelé volt a pénztár, ezért arra mentem, ahol ezt így mondta a kiscsaj. látom, hogy 260Ft egy A5-ös kis füzet, amit én 35-fFt-ért megveszek, vagy ha mintásat akarok max 190Ft-ért? Ez most komoly?!?!
Megvettem a sima spirált, azt csókolom, vissza se jövök...
Másik eset, mikor kellett matekfüzet, de nem volt most még 1-jén. Mondom elmegyek aztán veszek valami szépet (hát találtam is egy tökre jó pálmafás spirált, nagyon szép. De hogy én mit kerestem egy normális nem Szalonna vagy Hegylakó (v minek mondjátok) füzetet. Elment a fél nap. Hát ezz..Inkább nem mondok semmit. Ami fura volt, hogy high school musical-es is volt a boltba. Az divat most is?! Mert akko' lemaradtam.
Jajj hát múltkor kiborultam..Bemegyek írószerbe. kis alsós kiscsaj.: 'Jajj anya!! ugye megveszed nekem az Alex-es füzetet? Na léccci, lécci!!!De anyaaa!! ' először persze mit sem sejtve...nem kapcsoltam, hogy Alex-es füzet. Mondom biztos valami új márka vagy mit tudom én.(?)
Erre nagyba mutatja, meg cipeli oda az anyukáját, hogy : 'anya ezt nézd!!! Ez tökre jó!!' Mivel arrafelé volt a pénztár, ezért arra mentem, ahol ezt így mondta a kiscsaj. látom, hogy 260Ft egy A5-ös kis füzet, amit én 35-fFt-ért megveszek, vagy ha mintásat akarok max 190Ft-ért? Ez most komoly?!?!
Megvettem a sima spirált, azt csókolom, vissza se jövök...
Másik eset, mikor kellett matekfüzet, de nem volt most még 1-jén. Mondom elmegyek aztán veszek valami szépet (hát találtam is egy tökre jó pálmafás spirált, nagyon szép. De hogy én mit kerestem egy normális nem Szalonna vagy Hegylakó (v minek mondjátok) füzetet. Elment a fél nap. Hát ezz..Inkább nem mondok semmit. Ami fura volt, hogy high school musical-es is volt a boltba. Az divat most is?! Mert akko' lemaradtam.
2011. szeptember 05. 20:34
]
]
A Selena Gomezes vajon szalonna ízesítésű?
Amúgy köszi a kifestőket, most ezzel szórakozok bár észrevettem köztük Dórát, a felfedezőt, na tőle agyf*szt kapok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.