PTR.95
Én egyetértek veled!! Igazad van
Selena Gomez felhagy az énekléssel
2011. augusztus 03. 17:45
Bella99Fjarna |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 4376 Csatolások: 58 Azonosító: 130573 offline |
....én még soha nem hallotam élőben , de ha tényleg igaz az hogy élőben nagyon szarul énekel, .. hát akkor jobb lenne ha komolyan befejezné, na de addig amíg élőbe nem hallotam addig semmit se gondolok / és mondok.
2011. augusztus 03. 17:45
FanniLambertúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 142667 offline |
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:(((((((
2011. augusztus 03. 17:50
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline |
Nehogymárr!!!!!!!!!!!! ((
2011. augusztus 03. 17:50
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline |
Idézet (AmyVie @ 2011.08.03. 17:40)
Hú, gyerekek! Gondolkozzatok már mielőtt leírnátok valamit. Selena Gomez szó szerint egy tehetségtelen sztár, akit egy szép csomagolópapírba csomagolnak be, és ezt tálalják a nézők elé. Selenának sem tehetsége, sem akaratereje nincsen ahhoz, hogy normális legyen a szakmájában. Most csak gondold végig alaposan. Mindenbe belefog, mindenbe belekezd, mindent kipróbál, de egyikben sem mozog nagyon tökéletesen, mert kb ugyanolyan tehetségtelen, mint én. Én nem vagyok jó sem az éneklésben, sem a színészkedésben – és nem is próbálkozom vele. Ami nem megy, nem kell erőltetni, azonban szerintem amennyire könnyen szárnyra kelt ez a pletyka, oly annyira fog eltűnni is. Sokszor lehetett tőle már ezt hallani, hogy ez lesz az utolsó száma és albuma, majd következő évben mindig tovább valami újat a piacra – ezzel senki nem tud mit kezdeni. Sokan úgy vannak vele, hogy bárcsak abbahagyná az egész karrierjének az építését, és egy olyan dologba kezdene, ami mondjuk menni is számára. Nem muszáj mindenkinek sztárnak lennie, lehet akár idegenvezető, orvos, ügyvéd, bármi.
Az a baj egyébként, hogy Selenának tényleg nincsen hangja, azonban a 21. században élünk, és igen fejlett a technika, ennek köszönhető Selena kiváló sikere. Ahogyan egyesek szokták nevezni, ezek a csinált sztárok a 21. század génhulladékai, akik úgy tömik meg pénzzel a zsebüket, mint a fene. Most csak gondoljatok bele, milyen szerencsés, hogy énekelni és színészkedni sem tud igazán, és hány millió rajongója és követője van, és igazából mit tett? Nem sokat, azon kívül, hogy hagyja a számítógépzseniket, hogy átformálják a hangját egyedivé. Ez nem tehetség, hanem átverés és hazugság. Igazság szerint a legjobb példa erre ez a két videó, érdemes őket megnézni. Ezt és ezt. Akinek van némi hallása egyből észreveszi a különbséget, hogy egyáltalán nem találja a hangokat, és közel sem olyan a hangja, mint a CD-ken. Az élő fellépések többségében az első versszakot hibátlanul elénekli, azonban a refrénnél csúszik egy-két oktávot és onnantól kezdve hamis az egész. Az élő fellépéseket mindig a vokalistái mentik meg, akiknek teljesen olyan a hangjuk, mint a CD-n levő lánynak. Nem érdekes? Alig lehet egyébként hallani, mikor énekel,alig nyitja ki a száját, szinte semmit nem lehet hallani rajta, csak azt, hogy motyog valamit. Ha teljesen tisztában lenne az éneklési tudásával, a hangjával, egy percig nem gondolkodna azon, hogy motyog-e vagy sem. Persze az becsülendő dolog, hogy egyáltalán nem playbackelt, azonban ezzel árulta el magát.
Értékelem Selly, hogy megvéded a kedvencedet, azonban egy olyan lányt próbálsz védeni, aki tehetségtelen és egyáltalán nem ért ahhoz, amit csinál. Egyébként meg nem kell bántani a másikat azért, mert más véleményen van, mint te. Ennyi erővel a te hangodat is lehetne kritizálni. Hallgasd meg ezt a pár számot, amit linkeltem, és úgy mondj majd véleményt arra, hogy Selena mennyire szépen énekel élőben. Szerintem a tehetségét annak a cégnek köszönheti, aki szépen átvarázsolja a hangját, semmi többnek. Nem is értem túlzottan, hogyan lehet egy ilyen lányt egyáltalán követni és mániákusan imádni. Nem tudom megérteni, hogy mi azaz egyediség, amelyet megszállottan meglát benne mindenki, mert én semmit nem tudok felfedezni benne. Szerintem hihetetlen, hogy egy nagy műsort lenyomnak az embereket előtt, megjátszva magukat, mert Selena semmi mást nem tesz, és elvárja mindenkitől, hogy őt istenítse és imádja. Az egész a reklámról, arról, hogy folyjon be a pénz mind neki, mind a menedzserének, és ez szerintem nagyon nem helyénvaló. Nem attól kellene híresnek lennie, hogy jó a szakmájában? Őszintén,régebbi énekeseket kellene meghallgatnotok, egy olyat, hogy Queen, Madonna, Bee Gees, Abba…. el tudjátok hinni, hogy sosem playbackeltek és az eredeti hangjuk van a CD-ken, nem pedig valami feljavított? Régebben a tehetséges emberek álltak ki és énekeltek, hisz nem volt ilyen lehetőség. A másik dolog pedig, hogy aki a zeneiparban szeretett volna elhelyezkedni, az olyan iskolát végzett, amely ez lehetővé tette. Valaki színművészeti iskolát végzett, vagy egyetemet, tanult emberek voltak. Most mondjátok meg, Selena mennyire tanult ember? Otthagyta az iskoláját, amikor sztárrá vált? Egy olyan embert kedvelünk ennyire, aki mondjuk még be sem fejezte a középiskolát? Kalapot emelek a sok rajongó előtt, hogy egy olyan ember után éreznek rajongást.
Az a baj egyébként, hogy Selenának tényleg nincsen hangja, azonban a 21. században élünk, és igen fejlett a technika, ennek köszönhető Selena kiváló sikere. Ahogyan egyesek szokták nevezni, ezek a csinált sztárok a 21. század génhulladékai, akik úgy tömik meg pénzzel a zsebüket, mint a fene. Most csak gondoljatok bele, milyen szerencsés, hogy énekelni és színészkedni sem tud igazán, és hány millió rajongója és követője van, és igazából mit tett? Nem sokat, azon kívül, hogy hagyja a számítógépzseniket, hogy átformálják a hangját egyedivé. Ez nem tehetség, hanem átverés és hazugság. Igazság szerint a legjobb példa erre ez a két videó, érdemes őket megnézni. Ezt és ezt. Akinek van némi hallása egyből észreveszi a különbséget, hogy egyáltalán nem találja a hangokat, és közel sem olyan a hangja, mint a CD-ken. Az élő fellépések többségében az első versszakot hibátlanul elénekli, azonban a refrénnél csúszik egy-két oktávot és onnantól kezdve hamis az egész. Az élő fellépéseket mindig a vokalistái mentik meg, akiknek teljesen olyan a hangjuk, mint a CD-n levő lánynak. Nem érdekes? Alig lehet egyébként hallani, mikor énekel,alig nyitja ki a száját, szinte semmit nem lehet hallani rajta, csak azt, hogy motyog valamit. Ha teljesen tisztában lenne az éneklési tudásával, a hangjával, egy percig nem gondolkodna azon, hogy motyog-e vagy sem. Persze az becsülendő dolog, hogy egyáltalán nem playbackelt, azonban ezzel árulta el magát.
Értékelem Selly, hogy megvéded a kedvencedet, azonban egy olyan lányt próbálsz védeni, aki tehetségtelen és egyáltalán nem ért ahhoz, amit csinál. Egyébként meg nem kell bántani a másikat azért, mert más véleményen van, mint te. Ennyi erővel a te hangodat is lehetne kritizálni. Hallgasd meg ezt a pár számot, amit linkeltem, és úgy mondj majd véleményt arra, hogy Selena mennyire szépen énekel élőben. Szerintem a tehetségét annak a cégnek köszönheti, aki szépen átvarázsolja a hangját, semmi többnek. Nem is értem túlzottan, hogyan lehet egy ilyen lányt egyáltalán követni és mániákusan imádni. Nem tudom megérteni, hogy mi azaz egyediség, amelyet megszállottan meglát benne mindenki, mert én semmit nem tudok felfedezni benne. Szerintem hihetetlen, hogy egy nagy műsort lenyomnak az embereket előtt, megjátszva magukat, mert Selena semmi mást nem tesz, és elvárja mindenkitől, hogy őt istenítse és imádja. Az egész a reklámról, arról, hogy folyjon be a pénz mind neki, mind a menedzserének, és ez szerintem nagyon nem helyénvaló. Nem attól kellene híresnek lennie, hogy jó a szakmájában? Őszintén,régebbi énekeseket kellene meghallgatnotok, egy olyat, hogy Queen, Madonna, Bee Gees, Abba…. el tudjátok hinni, hogy sosem playbackeltek és az eredeti hangjuk van a CD-ken, nem pedig valami feljavított? Régebben a tehetséges emberek álltak ki és énekeltek, hisz nem volt ilyen lehetőség. A másik dolog pedig, hogy aki a zeneiparban szeretett volna elhelyezkedni, az olyan iskolát végzett, amely ez lehetővé tette. Valaki színművészeti iskolát végzett, vagy egyetemet, tanult emberek voltak. Most mondjátok meg, Selena mennyire tanult ember? Otthagyta az iskoláját, amikor sztárrá vált? Egy olyan embert kedvelünk ennyire, aki mondjuk még be sem fejezte a középiskolát? Kalapot emelek a sok rajongó előtt, hogy egy olyan ember után éreznek rajongást.
habár azért nagyon sajnálom mert ő a példaképem és egy cikknél beszóltak nekem amikor megvédtem Selena-t na sőt ki is tiltottak érvénytelenül !!! tehát csak mellesleg leírom
nem használhatsz ilyen szavakat Selena vagy bárki ellen ,hogy tehetségtelen !! tehát nézd én maximálisan Selena Gomez fan vagyok de nem kezdek el ezen veszekedni én csak a szerény véleményemet írtam le ,hogy ezzel megszeged a szabályt és ez csak a te véleményed és ez rendben is van mert minden rendben van amit leírtál de nem mondhatod azt egyik sztárra sem ,hogy tehetségtelen!!! mindenkinek van valamihez tehetsége! és lehet ,hogy amit most leírtam az sokaknak nem fog tetszeni de ez ki kívánkozott!!
2011. augusztus 03. 17:55
Szerintem énekesként a legjobb,de ő tudja,végül is színésznőként sem utolsó.
2011. augusztus 03. 17:58
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline |
neeee már nekme Ő egy példakép számomra most nehogymár nem baj azt tudom hogy Ő remek énekes és hogy remek szinés is és a pédaképem marad .. <3
2011. augusztus 03. 18:07
manócska98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 629 Csatolások: 48 Azonosító: 143398 offline |
Kár hogy abba hagyja az éneklést olyan jó hangja van. De attól hogy nem fog énekelni nekem ugyan úgy a példaképem marad. Remélem továbbra is sikeres lesz a színészi pályáján.
2011. augusztus 03. 18:11
Én szinészként is szeretem meg énekesnőként de azért kár:(
2011. augusztus 03. 18:15
avrildemihayleyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 140971 offline |
van isten!4!
2011. augusztus 03. 18:21
Mirtill.Demi98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 160 Csatolások: 3 Azonosító: 153592 offline |
háháháháháh avrildemihaylel igazad van háhháháhá de kom nagyon vártam mert eggyálatalán nicsen hanglya !!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.