igaz!!!!!!aki nem szereti,eggyáltalán nem kell selenás cikkeket olvasnia.elég a cimét elolvasni,nem kell még örülni is!!!!!a ciméböl már lehet tudni mi van leirva részletesebben.a véleményeteket,meg magatogban is tarthatnátok!!!!!senki sem kiváncsi a rossz hozzászólásokhoz!!!!!na pá selena,ne tedd!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Selena Gomez felhagy az énekléssel
2011. augusztus 03. 20:23
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Na végre!
Én tényleg nem bántanit akarom, ha valaki azt hiszi de a hangja valami szörnyű.
Én tényleg nem bántanit akarom, ha valaki azt hiszi de a hangja valami szörnyű.
2011. augusztus 03. 20:23
Istenem, hát meghallgattad az imáimat!?
Ez az egyetlen értelmes ötlet, amivel ez a lány előrukkolt. Talán rájött, hogy nem tud énekelni?
Ez az egyetlen értelmes ötlet, amivel ez a lány előrukkolt. Talán rájött, hogy nem tud énekelni?
2011. augusztus 03. 20:32
Idézet (Biabéby @ 2011.08.03. 20:19)
igaz!!aki nem szereti,eggyáltalán nem kell selenás cikkeket olvasnia.elég a cimét elolvasni,nem kell még örülni is!!a ciméböl már lehet tudni mi van leirva részletesebben.a véleményeteket,meg magatogban is tarthatnátok!!senki sem kiváncsi a rossz hozzászólásokhoz!!na pá selena,ne tedd!!
!!
!!
Úgy tudtam, ugyanannyi jogunk van leírni amit gondolunk, mint nektek.
"Senki sem kíváncsi a rossz hozzászólásokhoz..." Esetleg nem hozzászólásokra?
2011. augusztus 03. 20:32
neee remélem nem igaz a hír nem akarom nagyon jó színésznő és imádom az összes filmjét ,de jó lenne ha még sem adná fel
2011. augusztus 03. 20:45
NEEEE! :'( :'( nenenenenene :"( annyira jók számai, ő a kedvenc énekesem, már régóta...:'( nagyon jó színésznő, de jó lenne ha nem hagyná abba az éneklést nah m1, ha abba is hagyja, nálam akkor is ő lesz a #1 kedvenc♥♥♥
2011. augusztus 03. 20:58
Annamari987visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.30. Hozzászólás: 382 Csatolások: 0 Azonosító: 132277 offline |
én ettől még ugyanugy szeretni fogom...
2011. augusztus 03. 21:04
Magykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.24. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 153777 offline |
Ne csak azt neee !Imádom a zenéit, ő a kedvenc énekesnőm már nagyon rég óta........ De színésznek is nagyon jó, de az éneklést semmiképpen nem kéne abba hagyni neki!!!! Selena Gomez maradt a kedvenc énekesnőm!!!!!!!
2011. augusztus 03. 21:10
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline |
Idézet (fekibiby @ 2011.08.03. 18:55)
hát szerintem amit AmyVie írtál részben igaz, részben nem. Szerintem nem csak Selena az egyetlen olyan sztár aki hamiskás egy kicsit élőben, a legtöbb sztár hamiskás élőben, és szerintem ezzel nincs is semmi baj, hiszen az élő zene nem csak attól függ pl, hogy most tisztán énekelsz-e vagy sem és ha igen akkor tök jól fog hallatszódni és minden oké lesz. próbálj meg egy olyan helyen énekelni aminek 0 az akusztikája, ott bármilyen tisztán énekelsz az eredmény iszonyú lesz, tudom, mert nem egyszer énekeltem már szólót közönség elött különböző fellépéseken (igaz nem popot, vagy hasonlót, hanem népdalt, népzenét, de a lényege ugyan az, hogy a hangzás torz és nem a valóságnak megfelelően adja vissza)
egy stúdió meg pont ezért van úgy kialakítva, hogy ott minden hang a helyén van, ott ahol lennie kell. és minden lemezen vannak utómunkálatok amivel tisztítják a hangot.
a két linkről csak annyit, hogy tényleg nem a legjobb élő fellépései, de ha kutakodsz még egy kicsit a youtube-on találsz olyat ami kimondottan jó, és ezeken talán az is közrejátszik, hogy az egyik szabadtéren van, ami meg aztán iszonyú az éneklés szempontjából.
Na mindegy. azt szerettem volna még mondani, hogy ha már a színészi képességeit is felhozták sokan, szerintem egyáltalán nem rossz színész, csak sokan azért szolják le (hozzáteszem nem csak őt) mert a Disney-nél kezdte és elkönyvelik kis Disney-sztárocskának. és mi van akkor ha a disneynél színész, Hilary Duff is sok Disney filmben játszott őt mégsem szólja le senki ez miatt.
szerintem a legtöbben csak féltékenyek rá, és azt meg végkép nem értem, hogy nem is ismerik, de leszólják, hogy kétszínű, megjátsza magát stb. Honnan tudod? ismered őt személyesen, hogy nem azt mutatja amilyen? nem hiszem.
inkább abbahagyom mert még tudnám folytatni, de inkáb nem teszem, de le szeretném szögezni, hogy amit írtam nagy részt most Selenáról szól, de rajta kívül még nagyon sok sztárt hasonlóképp leszólna és róluk is elmondható lenne a legtöbb dolog amit leírtam.
ez után mindenkinek az lenne a gondolata, persze egy újabb Selena fan megvédi a Sztárocskáját, de ez nem teljesen így van: szeretem néhány számát (nem mindet csak egy párat), bírom a filmjeit, mert szerintem szórakoztatóak, de nem vagyok az a tipikus fan, csak egy olyan ember akinek nincs vele semmi baja, mert mér lenne hisz nem is ismerem
egy stúdió meg pont ezért van úgy kialakítva, hogy ott minden hang a helyén van, ott ahol lennie kell. és minden lemezen vannak utómunkálatok amivel tisztítják a hangot.
a két linkről csak annyit, hogy tényleg nem a legjobb élő fellépései, de ha kutakodsz még egy kicsit a youtube-on találsz olyat ami kimondottan jó, és ezeken talán az is közrejátszik, hogy az egyik szabadtéren van, ami meg aztán iszonyú az éneklés szempontjából.
Na mindegy. azt szerettem volna még mondani, hogy ha már a színészi képességeit is felhozták sokan, szerintem egyáltalán nem rossz színész, csak sokan azért szolják le (hozzáteszem nem csak őt) mert a Disney-nél kezdte és elkönyvelik kis Disney-sztárocskának. és mi van akkor ha a disneynél színész, Hilary Duff is sok Disney filmben játszott őt mégsem szólja le senki ez miatt.
szerintem a legtöbben csak féltékenyek rá, és azt meg végkép nem értem, hogy nem is ismerik, de leszólják, hogy kétszínű, megjátsza magát stb. Honnan tudod? ismered őt személyesen, hogy nem azt mutatja amilyen? nem hiszem.
inkább abbahagyom mert még tudnám folytatni, de inkáb nem teszem, de le szeretném szögezni, hogy amit írtam nagy részt most Selenáról szól, de rajta kívül még nagyon sok sztárt hasonlóképp leszólna és róluk is elmondható lenne a legtöbb dolog amit leírtam.
ez után mindenkinek az lenne a gondolata, persze egy újabb Selena fan megvédi a Sztárocskáját, de ez nem teljesen így van: szeretem néhány számát (nem mindet csak egy párat), bírom a filmjeit, mert szerintem szórakoztatóak, de nem vagyok az a tipikus fan, csak egy olyan ember akinek nincs vele semmi baja, mert mér lenne hisz nem is ismerem
teljesen igazad van
egyébként megköszönném ha válaszolna valaki nekem!
az lenne a kérdésem ,hogy olvastam pár cikknél ,hogy olyasmiket mondtak Selena-ra ,hogy senki!
na most azt kéne megmagyarázni ,hogy ezt ,hogy is értitek attól mert a Disney fedezte fel nem egy senki!
És csak úgy mondom ,hogy SOKAN SZERETNÉNEK OLYAN "SENKIK" LENNI MINT SELENA
ja és bocsánatot kérek mert a nagy részének amit írtam nincs köze ehhez a hozzászóláshoz csak nagyon kíváncsi voltam már erre
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.