Starity

Selena Gomez felhagy az énekléssel

35 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 03. 21:23 #341
- törölt felhasználó -    
dekár sad.gif
2011. augusztus 03. 21:24 #342
Claudiia
Claudiia
directioner ♥

Státusz~elmúlik~
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1854
Csatolások: 371
Azonosító: 144535
hát az ő döntése...de végülis a szívem azt mondja hogy helyesen döntött :$ :]
2011. augusztus 03. 21:24 #343
amandaaaaa
amandaaaaa

Státusz" Bármilyen tökéletes is egy nap, mindig véget ér."
Hozzászólás: 889
Csatolások: 0
Azonosító: 134198
sad.gif
2011. augusztus 03. 21:29 #344
vdorina96
vdorina96
♥Paris♥
Hozzászólás: 2485
Csatolások: 1121
Azonosító: 152331
én is szeretem a zenéit de az ő élete ő tudja
2011. augusztus 03. 21:35 #345
- törölt felhasználó -    
jaj ne már!!! pedig annyira imádom!!!!de az ő élete... :'(de előtte jöjjön el magyaroeszágra koncertezni!!!:)de szomorú vok azért sad.gif
2011. augusztus 03. 21:36 #346
yourshawty
yourshawty
Hozzászólás: 1199
Csatolások: 50
Azonosító: 135998
Háháháááá biggrin.gif összesz*rom magam az örömtől:D happinessssssss:D
2011. augusztus 03. 21:43 #347
- törölt felhasználó -    
Nekem mindegy. Bár a klipjei mindig jók, mert ötletesek, naponta éneklem az új dalát, de inkább legyen színész.
2011. augusztus 03. 21:47 #348
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1197848
Azonosító: 91559
Idézet (Selena111 @ 2011.08.03. 17:50)
habár azért nagyon sajnálom mert ő a példaképem és egy cikknél beszóltak nekem amikor megvédtem Selena-t na sőt ki is tiltottak érvénytelenül !!! tehát csak mellesleg leírom
nem használhatsz ilyen szavakat Selena vagy bárki ellen ,hogy tehetségtelen !! tehát nézd én maximálisan Selena Gomez fan vagyok de nem kezdek el ezen veszekedni én csak a szerény véleményemet írtam le ,hogy ezzel megszeged a szabályt és ez csak a te véleményed és ez rendben is van mert minden rendben van amit leírtál de nem mondhatod azt egyik sztárra sem ,hogy tehetségtelen!!! mindenkinek van valamihez tehetsége! és lehet ,hogy amit most leírtam az sokaknak nem fog tetszeni de ez ki kívánkozott!! smileeee.gif

Azt mondod, hogy nem mondhatom ki a véleményemet? Sajnálom,drága, de Magyarországon, jelenleg még él a demokrácia, tehát minden jogom megvan, hogy kulturált módon elmondjam azt, amit gondolok. Igen, tehetségtelen, mert semmi olyat nem képes felmutatni, amellyel azt igazolná, hogy tehetséges, és van tehetsége, tudása ahhoz, amit tesz. Milyen szabályt szegek egyáltalán meg? blink.gif Te eléggé el vagy tájolódva szerintem, mert semmi csúnyát és obszcén szavat nem használtam arra nézve, hogy leszóljam Selenát. Nem cikizem, van egy véleményem, amely ha nem tetszik, ne olvasd el. Sajnálom, hogy nem vagyok képes behódolni egy olyan lánynak, aki semmit nem mutatott be a világnak, amiért elnyerné az én szimpátiámat. Számomra egy igen tehetségtelen kis senki, akinek a hangját egy gép teszi mássá. Ilyen embert képtelen lennék tehetségesnek nevezi, mert nem az. Ez most ugyanaz a helyzet, hogy én keresnék egy jó menedzsert és egy jó számítógépzsenit, aki összeállítana nekem egy hihetetlen jó hangot. Milliókat tudnék keresni, hogy egy megteremtett hanghoz adom az arcomat.Ez marketing.

Idézet (fekibiby @ 2011.08.03. 18:55)
hát szerintem amit AmyVie írtál részben igaz, részben nem. Szerintem nem csak Selena az egyetlen olyan sztár aki hamiskás egy kicsit élőben, a legtöbb sztár hamiskás élőben, és szerintem ezzel nincs is semmi baj, hiszen az élő zene nem csak attól függ pl, hogy most tisztán énekelsz-e vagy sem és ha igen akkor tök jól fog hallatszódni és minden oké lesz. próbálj meg egy olyan helyen énekelni aminek 0 az akusztikája, ott bármilyen tisztán énekelsz az eredmény iszonyú lesz, tudom, mert nem egyszer énekeltem már szólót közönség elött különböző fellépéseken (igaz nem popot, vagy hasonlót, hanem népdalt, népzenét, de a lényege ugyan az, hogy a hangzás torz és nem a valóságnak megfelelően adja vissza)
egy stúdió meg pont ezért van úgy kialakítva, hogy ott minden hang a helyén van, ott ahol lennie kell. és minden lemezen vannak utómunkálatok amivel tisztítják a hangot. 
a két linkről csak annyit, hogy tényleg nem a legjobb élő fellépései, de ha kutakodsz még egy kicsit a youtube-on találsz olyat ami kimondottan jó, és ezeken talán az is közrejátszik, hogy az egyik szabadtéren van, ami meg aztán iszonyú az éneklés szempontjából.
Na mindegy. azt szerettem volna még mondani, hogy ha már a színészi képességeit is felhozták sokan, szerintem egyáltalán nem rossz színész, csak sokan azért szolják le (hozzáteszem nem csak őt) mert a Disney-nél kezdte és elkönyvelik kis Disney-sztárocskának. és mi van akkor ha a disneynél színész, Hilary Duff is sok Disney filmben játszott őt mégsem szólja le senki ez miatt. 
szerintem a legtöbben csak féltékenyek rá, és azt meg végkép nem értem, hogy nem is ismerik, de leszólják, hogy kétszínű, megjátsza magát stb. Honnan tudod? ismered őt személyesen, hogy nem azt mutatja amilyen? nem hiszem.
inkább abbahagyom mert még tudnám folytatni, de inkáb nem teszem, de le szeretném szögezni, hogy amit írtam nagy részt most Selenáról szól, de rajta kívül még nagyon sok sztárt hasonlóképp leszólna és róluk is elmondható lenne a legtöbb dolog amit leírtam.
ez után mindenkinek az lenne a gondolata, persze egy újabb Selena fan megvédi a Sztárocskáját, de ez nem teljesen így van: szeretem néhány számát (nem mindet csak egy párat), bírom a filmjeit, mert szerintem szórakoztatóak, de nem vagyok az a tipikus fan, csak egy olyan ember akinek nincs vele semmi baja, mert mér lenne hisz nem is ismerem

Egyetértek veled, nem csak Selena az, akinek át van számítógéppel szerkesztve a hangja, nagyon sok ilyen sztár van, például Katy Perry vagy Lady Gaga. Tényleg így van én ezt egy percig nem vitattam.
Az akusztikával is részben egyet értek, de egyet magyarázz meg nekem, hogy lehetséges az, hogy egy Queen bármilyen akusztikájú csarnokban képes volt ugyanazt a hangot kölcsönözni, amelyet a CD-ken hallottál? Hidd el, nem fogják azért átrendezni az Arénákat, hogy énekeljen, merthogy stúdió akusztika kell, ez egy nagy baromság. Ugyanolyan jó zenét tudnak játszani, akinek nincsen feljavítva a hangja, és régen az sem volt divat, hogy teremtett zenét nyomjanak be - sőt, ott élő zenét csináltak, tehát azoktól sokkal jobban el lehetett nézni, hogy hamisan éneklik, mert mondjuk az egyik hangszer véletlenül F helyett G-t játszott. Előfordul simán ilyen baki - de amikor zenei alapot nyomnak be semmi ilyesmire nem lehet fogni. Ebbe bele kell törődni, hogy szerkesztett hangja van és nem tudja azt a hangot, azt a tudást visszaadni, mint a CD-ken. Az nem mentség, hogy szabadtéren van, vagy hogy nem megfelelő helyen énekelt, ezek csak szörnyű kifogások. Egy jó énekes bárhol képes énekelni, éppen ezért nevezzük őket énekeseknek és épp ezért tűnnek ki a tömegből és ezért hívnánk őket sztároknak, csak az a baj, hogy ő iszonyú tehetségtelen. Még egy botfülű is hallja azt, amit kell, hogy egy giccses mű az egész, amelyet hallasz. Tanultam én is éneklést, nagyon sokáig szolfézsra jártam is, hidd el, értek ahhoz, amit beszélek, nem csak kapaszkodok egy-egy fűszálba.
Félre ne érts engem, egyáltalán nem vagyok rá féltékeny, mert miért lennék? Nem vágyódóm az életére, tudom, hogy nincsen jó hangom és nem erőltetem ezt, de ő erőlteti. Nulla tehetsége van az énekléshez, és milliónyi rajongója van, akik rózsaszín vattacukor világban élnek és képtelen felfogni azt, hogy amit látsz, amit te nézel és hallasz az egy számítógép. Mondhatod, hogy jó a techno zene... de mi is pontosan a techno? egy gépzene, amelyet bárki meg tudna csinálni, nem kell hozzá sok tehetség, csak nagyon jó programok. Ez a kettő ugyanaz, ha van egy megfelelő programod, és átjavítják egy olyanná a hangodat, amely sokkal jobban eladható, és sokkal jobban hangzik két pillanat alatt meg is teszik.
Színésznek meg... színésznek meg pocsék, már elnézést. Kíváncsiságból megnéztem őt, és ehhez sincsen tehetsége. Én azt mondom, egy színész azért színész, mert mindent tökéletesen el tud játszani. Ne érts félre, én nem skatulyázok be mindenkit arra, hogy Disney csillag, szerintem Demi hangja nem rossz (This is me) és a Camp rock, valamit a Grace klinikában fantasztikusan alakított, és nézd, nem utálom, hanem elismerem, mert nem rossz. De Selenát nem lehet elismerni, mert semmi olyan nincs benne, amitől kitűnne. Tucatszám a génhulladékok között már elnézést.
Az a baj, hogy látszik rajta, hogy megjátssza magát - ezt két pillanat alatt lehet róla látni. Főleg mikor olyan képeket látsz róla, amelyről nem is tudta, hogy fotózzák. Tudod, amikor nem vagy felkészülve arra, hogy lencsevégre kapnak, sokérdekes arcot tudsz magadra ölteni. Szerintem emberileg nem túlzottan jó, én személy szerint Justin és Selena állkapcsolata tette be nálam a kaput, és emberileg rá nem tudok nézni.
2 felhasználónak tetszik: trallali, anna21
2011. augusztus 03. 21:49 #349
Bamby
Bamby
visszatérő vendég

StátuszKing of Pop, Rock and Soul ♥
Hozzászólás: 260
Azonosító: 139696
sad.gif
2011. augusztus 03. 21:52 #350
- törölt felhasználó -    
amúgy senkit nem akarok megbántani,de rosszat sem akarok írni,mert nem akarom,hogy kitiltsanak,mert barátnőmet már 3 napja kitiltották és csak holnap starityzhat újra,mindegy ez most nem ide illik,de kérdem,hogy miért kell ennyire szidni Selenát?nem ártott nektek semmivel,és oké,elismerem,hogy élőben nem tökéletes,és nem is olyan,mint ahogy a dalokban hallhatjátok,hiszen senki nem az,senki nem énekel úgy élőben,mint a stúdióban felvett dalban,de persze,ezért megint csak Selenát kell kritizálni.nem értem miért kell ennyire bunkónak lenni,már bocsánat.és a színészkedésével mi a gond??szerintem semmi baj nincsen azzal,ahogyan színészkedik,ezzel nem azt akarom mondani,hogy ő a legjobb mindenben,mert tisztában vagyok vele,hogy nem ő a legjobb színésznő a világon,s nem is a legjobb énekesnő,de mégis van már 3 albuma,és még azokon kívül énekelt másokat is.szerepelt 4 vagy több nagyobb filmben is,amik elég jók voltak sokak szerint.nem értem miért kell ezt csinálni.és mivel Selena fan vagyok igenis megfogom védeni,hiába nem ér semmit.és attól,hogy Disney-s sztár vagy a Disney fedezte fel,attól még nem kell lenézni és utálkozni,mert elég sok mai sztárt a Disney fedezett fel,mint pl.: ott van Miley Cyrus,őt miért nem cseszegetitek??vagy Demi Lovato,ő is ugyanolyan Disney sztár.bár én őket is szeretem.Nem is tudnám mi lenne akkor,ha én egy Adam Lambertet vagy egy Lady Gagát kezdenék el csesztetni.megértem hogy minden sztárnak van utálója,nekem is van egy jó pár olyan celeb akiket utálok,sőt még meghallgatni sem bírom egy számukat sem,vagy rájuk nem bírok nézni,de nem írom le a véleményemet,ha nem tetszik,mert tudom,hogy sokan letámadnának,és nem akarok olyan lenni,aki csak azért írt oda,hogy utálkozzon.szóval szerintem Selenát sem kéne ennyire ócsárólni.
2011. augusztus 03. 21:56 #351
Luminita
Luminita
visszatérő vendég

Státusz~ nem vagyok tökéletes, de ki mondta, hogy az is akarok lenni ? ;)
Hozzászólás: 321
Csatolások: 300
Azonosító: 156336
kár:( szeretem a hangját smileeee.gif
2011. augusztus 03. 21:57 #352
- törölt felhasználó -    
és amíg híres addig szerintem még elég sokat fogtok róla hallani,és amúgy nem azt mondom,hogy senki nem nyilváníthatja ki a véleményét,mert igenis mindenki megteheti,csak lehet hogy nem mindenki kíváncsi rá.
2011. augusztus 03. 21:58 #353
ronicica
ronicica

Státusz"Ha az emberek jót látnak, akkor el is várják azt. "
Hozzászólás: 582
Csatolások: 42
Azonosító: 156590
sad.gif
2011. augusztus 03. 22:00 #354
Bella.xx
Bella.xx
visszatérő vendég
Hozzászólás: 100
Azonosító: 153325
mindenkinek megvan a saját kis véleménye megis kell hogy legyen.mondja is el a véleményét de azért annyi tisztelet legyen már bennünk hogy kerüljük a trágár kifejezéseket és a leszolásokat. mert szerintem az nem korrekt amásikkal szemben hogy beszologatunk neki. (és ez nem csak sztárokra vonatkozik) és amugy meg kiváncsi lennék hogy szemtől szemben hogy beszélnétek selenával. mert h gépen keresztül mindenkinek nagy a szája az egyszer biztos.
2011. augusztus 03. 22:09 #355
Nikol268
Nikol268
visszatérő vendég
Hozzászólás: 135
Azonosító: 146788
ne már!
2011. augusztus 03. 22:13 #356
Barby5
Barby5
visszatérő vendég

Státusz"Saadeista szív, Saadeista lélek, Saadeista leszek, amíg csak élek"
Hozzászólás: 191
Azonosító: 124673
Basszus!! Ne már!!!!
2011. augusztus 03. 22:13 #357
Bolond13
Bolond13
visszatérő vendég

Státuszhttp://anathomsonmeetagain1d.blogspot.hu/
Hozzászólás: 171
Azonosító: 155978
milyen kár már, de biztos jó lesz színésznek is.
2011. augusztus 03. 22:15 #358
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bella.xx @ 2011.08.03. 22:00)
mindenkinek megvan a saját kis véleménye megis kell hogy legyen.mondja is el a véleményét de azért annyi tisztelet legyen már bennünk hogy kerüljük a trágár kifejezéseket és a leszolásokat. mert szerintem az nem korrekt amásikkal szemben hogy beszologatunk neki. (és ez nem csak sztárokra vonatkozik) és amugy meg kiváncsi lennék hogy szemtől szemben hogy beszélnétek selenával. mert h gépen keresztül mindenkinek nagy a szája az egyszer biztos.

így van. meghajolo.gif amúgy meg én nem szoktam olyan nagyszájú lenni gépen se,mert élőben is megmondanám,ha annyira akarnám,de mivel nem akarom,így magamban tartom és se gépen se élőben nem szólok be az illetőnek.már ha érted mire gondolok. smileeee.gif
2011. augusztus 03. 22:17 #359
Forever16
Forever16

Státusz¨Don´t be Afraid of Wearing Your Heart on your Sleeve¨-Tom Hiddleston
Hozzászólás: 769
Csatolások: 59
Azonosító: 153235
Bolond13-nak... Eddig is szineszkedett, sot azt korabban kezdte, mint az eneklest...

Egyebbkent szerintem jobb is ha egyszerre csak az egyikre koncentral, amugyis jobb szinesz, mint enekes...
2011. augusztus 03. 22:17 #360
Kicsilány16
Kicsilány16
♡イαяα♡
Hozzászólás: 1826
Csatolások: 421
Azonosító: 146753
Neeeee nem hiszem el. nem lehet, h felhagy sad.gif( de biztos jó lesz színésznőként is:)
35 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok