Selena Gomez felhagy az énekléssel
2011. augusztus 08. 07:35
KicsiDoriszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 151521 offline |
húúú, de jó! : D Színészként jobb! ^^ De énekes...azt már na! Jobb is, hogy azzal felhagy. Csak akkor szerezzen sok filmet : P
2011. augusztus 08. 07:39
klaugabiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 155129 offline |
Elég sok itt a gyűlölködő komment, pedig szerintem teljesen abszurd ez a fajta hozzáállás a dologhoz. Szerintem nagyon is jó, hogy Selena énekel, mert ő az egyetlen 20 év alatti énekes, akinek normális dalai vannak, nem akar felnőni és nem lázad! Vagyis az egyetlen sztár akire a 3-15 évesig mindenkinek érdemes felnézni! Ezenkívül van egy youtube csatorna, ahol Selena élő felvételei vannak rajta, és aki létrehozta a csatornát már többször is elmondta, hogy volt Selena koncerten és ő eszméletlenül jó énekes. Íme kb. lefordítva amit kiírt: "Houston-ban lakok és kétszer voltam Selena koncerten 2009 és 2010 márciusában. És meg kell mondjam teljesen le voltam nyűgözve, ő egyáltalán nem használt playbacket végig élő volt, és eszméletlen énekes, nekem elhihetitek! Nem értem, hogy a tv-s fellépéseinél miért hangzik úgy, hogy szörnyű hangja van, de Ő ABSZOLÚTAN CSODÁLATOS NAGYSZERŰ ÉNEKESNŐ alig várom már a következő koncertjét és ajánlom mindenkinek, mert ő tényleg nagyon jó élőben!"(bocsi a kicsit nyers fordításért)
Ezek után nekem már nincsen kérdésem! De valamin elgondolkozhatnátok:
1, Ha valóban olyan szörnyű a hangja, mint a tv felvételeken, akkor miért megy mindig élőben, miért nem playbackel? Valószínűleg a mikrofon és a stúdió hangtechnikai berendezése rontja el az egészet nem?
2,Ha olyan szörnyű lenne élőben, akkor nem menne el senki még egyszer egy koncertre, mégis többször megy ugyanoda, mert szeretik.
Ezen kellene elgondolkoznia a sok negatív kommentelőnek!
Nincs mit mondanom.
Ezek után nekem már nincsen kérdésem! De valamin elgondolkozhatnátok:
1, Ha valóban olyan szörnyű a hangja, mint a tv felvételeken, akkor miért megy mindig élőben, miért nem playbackel? Valószínűleg a mikrofon és a stúdió hangtechnikai berendezése rontja el az egészet nem?
2,Ha olyan szörnyű lenne élőben, akkor nem menne el senki még egyszer egy koncertre, mégis többször megy ugyanoda, mert szeretik.
Ezen kellene elgondolkoznia a sok negatív kommentelőnek!
Nincs mit mondanom.
2011. augusztus 08. 07:40
kár hogy nem fog énekelni de bisztos jó filmjei lesznek
2011. augusztus 08. 10:12
lola17447új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 156202 offline |
Mért? Miééért Selena NEEEE!!!!!!
Egy nagyon jó énekes nő fogunk most elveszíteni!!
Jó filmjei lesznek biztos de ne hagyjon fel az énekléssel!!!! :'(
Egy nagyon jó énekes nő fogunk most elveszíteni!!
Jó filmjei lesznek biztos de ne hagyjon fel az énekléssel!!!! :'(
2011. augusztus 08. 10:19
Színészként jobban szeretem, de hallanék még tőle új számokat!
2011. augusztus 08. 10:24
MileyCruse98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 157717 offline |
Most rettenetesen haragszok ráááá
2011. augusztus 08. 10:53
selenafan10000000000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 157728 offline |
szerintem nem hagya aba hiszen egyszer már kijelentete hogy nem izgatja a zene de még mindig ezt csinálja
2011. augusztus 08. 11:16
Mrs.Cullenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.14. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 155455 offline |
nemáár. !
2011. augusztus 08. 12:07
Izzie_97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.13. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 147209 offline |
klaugabi :
1.)Selenánek a klipjeiben jó a hangja,de élőben:S
Ha nem hisztitek,ezt hallgassátok meg:
http://www.youtube.com/watch?v=c-cN9ZAshmQ&feature=related
"Ha olyan szörnyű lenne élőben, akkor nem menne el senki még egyszer egy koncertre, mégis többször megy ugyanoda, mert szeretik."
Ja,csak hogy a rajongók 80%-ának botfüle van,és nem hallják,hogy élőben hamisan énekel. A rajongók örülnek,hogy láthatják Selenát élőben,meg még élvezik is az előadást,ezért szeretik.
Egyébként én szeretem Selenát,mert ő tényleg nem "lázadozik",mint pl. Miley,aki azt mondja,h ő "nem Hannah Monatana",meg hogy "elégette a parókáját",stb.
De akár hoyg is nézzük,Selenának nincs jó hangja,max. a videóklipjeiben,de akkor is csak azért,mert azt feltuningolták.
Én szeretem Selenát színésznőként,de hát el kell ismerni,hogy nem jó énekes.
1.)Selenánek a klipjeiben jó a hangja,de élőben:S
Ha nem hisztitek,ezt hallgassátok meg:
http://www.youtube.com/watch?v=c-cN9ZAshmQ&feature=related
"Ha olyan szörnyű lenne élőben, akkor nem menne el senki még egyszer egy koncertre, mégis többször megy ugyanoda, mert szeretik."
Ja,csak hogy a rajongók 80%-ának botfüle van,és nem hallják,hogy élőben hamisan énekel. A rajongók örülnek,hogy láthatják Selenát élőben,meg még élvezik is az előadást,ezért szeretik.
Egyébként én szeretem Selenát,mert ő tényleg nem "lázadozik",mint pl. Miley,aki azt mondja,h ő "nem Hannah Monatana",meg hogy "elégette a parókáját",stb.
De akár hoyg is nézzük,Selenának nincs jó hangja,max. a videóklipjeiben,de akkor is csak azért,mert azt feltuningolták.
Én szeretem Selenát színésznőként,de hát el kell ismerni,hogy nem jó énekes.
2011. augusztus 08. 12:14
Ezt hányszor is mondta már? Mindég megörülök, de csak kamu
2011. augusztus 08. 13:24
HeyCassievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 471 Csatolások: 0 Azonosító: 155936 offline |
hehe a sok 12 éves rajongó és antifan - vagy hogy mondják xD - amúgy ezt mondta már régebben is nem? mond mondhatnám azt is hogy örülök neki is meg nem is, mert van egy-két jó száma, viszont kezd nagyon elegem is lenne belőle annyira mindent magának akar... amúgy klaugabi igazad van, de ez is egy nagy fan, jó hogy nem fogja azt mondani hogy nincs jó hangja élőben..
Jasmine V: hát öö rámész az adatlapjára és ott a fölső sávban ahol olyanok vannak hogy véleményt írok róla meg ilyenek ott van olyan is hogy kedvencnek jelölöm.
Jasmine V: hát öö rámész az adatlapjára és ott a fölső sávban ahol olyanok vannak hogy véleményt írok róla meg ilyenek ott van olyan is hogy kedvencnek jelölöm.
2011. augusztus 08. 14:06
bernadett99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 154330 offline |
MI??? Elegem van azokbol akik olyanokat irnak hogy -jaj vegre nagyon rossz a hangja- !!! mert csak az irjon ilyeneket ikinek jobb a hangjuk van es akiknek mar val a falan kituzve aranylemeyek meg dijak ugyanis ti sem tudtok jobban enekelni !! en nagyon sajnalom!!!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.