Selena Gomez felhagy az énekléssel
2011. augusztus 13. 13:29
Smiley2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.05. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 148700 offline |
jó hangja van nagyon az tény csak fejhangon énekel! de folyamatosan fejlődik a hangja de ha abba hagyja örökre leragad egy szinten! én már nagyon várom hogy több időt fordítson a színészi karrierjére!
2011. augusztus 13. 13:53
Jaj csak azt ne olyan szép hangja van kár lenne abba hagynia persze imádom színésznek is de ne hadjon fel az énekléssel igaz nem olyan az igazi hangja mint a klippekben de én akk is imádom *-*
2011. augusztus 13. 18:24
Idézet (Pocketfullofsunshine @ 2011.08.09. 22:29)
Pedig nagyon jók az albumai.Amióta unkahúgom hallgatja őket én is függő lettem.A szövegeinek legalább van értelme nem úgy mint a dalok többségének, amelyek csak arról szólnak h bulizz,igyál,szexeljél...-.-
Nem, ezen olyan dal van, ami arról szól, hogy örül neki, hogy a pasija felvág vele. Egyébként nagyon értelmes dalok, tényleg, főleg a Love You Like a Love Song, sugárzik az értelem, már a címéből is.
1 felhasználónak tetszik:
adry1415
2011. augusztus 14. 17:03
De jó hír!!! Rebecca Black példát vehetne róla ilyen szempontból!! Tegye ezt a színészettel is, és még boldogabb leszek!
Amúgy meg tényleg alig van valamicske hangja...
http://www.youtube.com/watch?v=2GVyaSXm2h8&feature=related
Nekem mondhattok bármit. Tutira nem volt se náthás, se beteg, se semmi ilyesmi, a mikrofonnal sem lehetett baj, mert azt előbb észrevették volna...
Nekem mondhattok bármit. Tutira nem volt se náthás, se beteg, se semmi ilyesmi, a mikrofonnal sem lehetett baj, mert azt előbb észrevették volna...
1 felhasználónak tetszik:
adry1415
2011. augusztus 15. 07:11
Szerintem egyáltalán nem jó hír:(Nagyon jól énekel és szép is.
2011. augusztus 15. 07:16
Idézet (Ginny @ 2011.08.14. 17:03)
De jó hír!!! Rebecca Black példát vehetne róla ilyen szempontból!! Tegye ezt a színészettel is, és még boldogabb leszek!
Persze,hiszen a stúdióban úgy megcsinálják a hangját,hogy még ő is alig hitte el..
2011. augusztus 15. 11:21
KicsiDoriszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 151521 offline |
Picúr46 és te valaki, csak a klipjeit hallottátok egész életetekben?!
http://www.youtube.com/watch?v=c-cN9ZAshmQ&feature=related
Nesze! Hallgasd meg és úgy bíráld meg milyen. Már bocsi, de azért én is szebben éneklek nála : / Egy osztálytársam meg itt volt valamelyik nap, megmutattam neki aki egyébként szereti Selenát, de ezután nem igazán. Pedig ő ért a zenéhez! Zenesuliba jár és több mint 10 énekversenyen vett részt, ebből 7 első helyezés! Ja és ami a feljavításról. Ó, dehogynem. Miley Cyrus rajongó vagyok, de még az övét is fel kell egy kicsit javítani. Selenáét meg főleg! Amik a klipekben van hangja jó, csak a valódi rossz. Színésznek elmegy végül is abban jó, nézem a filmjeit, de a hangját utálom. És miért ne írhatnék én ide?! Ugyan annyi jogom van a véleményemet leírni, mint másnak. Oké? Kösz.
http://www.youtube.com/watch?v=c-cN9ZAshmQ&feature=related
Nesze! Hallgasd meg és úgy bíráld meg milyen. Már bocsi, de azért én is szebben éneklek nála : / Egy osztálytársam meg itt volt valamelyik nap, megmutattam neki aki egyébként szereti Selenát, de ezután nem igazán. Pedig ő ért a zenéhez! Zenesuliba jár és több mint 10 énekversenyen vett részt, ebből 7 első helyezés! Ja és ami a feljavításról. Ó, dehogynem. Miley Cyrus rajongó vagyok, de még az övét is fel kell egy kicsit javítani. Selenáét meg főleg! Amik a klipekben van hangja jó, csak a valódi rossz. Színésznek elmegy végül is abban jó, nézem a filmjeit, de a hangját utálom. És miért ne írhatnék én ide?! Ugyan annyi jogom van a véleményemet leírni, mint másnak. Oké? Kösz.
2011. augusztus 15. 17:45
Justbeckiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 130592 offline |
kicsidorisz, te sem vagy egoista látom..-.-
2011. augusztus 15. 18:01
Hold9611új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.26. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 148019 offline |
szerintem is színésznek sokkal jobb,, a számai elfogadhatóak voltak voltak, de felesleges azon veszekedni fel van e javítva a hangja vagy nem. Így se jó, úgy se jó a hangja. Én csak azt nem bírom, hogy a néhány Seli rajongó annyira ajnározza ezt a csajt, meg ilyeneket mondanak, hogy annak nem is lesznek a barátai akik nem rajonganak Seli-ért.(Tisztelet a kivételnek.) Nem ezt nem csak én találtam ki nem is egy ilyen embert láttam.
2011. augusztus 16. 18:49
TweedyFiddlevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 316 Csatolások: 318 Azonosító: 155538 offline |
Jobb szanész mint énekes, de azért voltak jó számai
2011. augusztus 16. 21:24
JNoémi1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 130567 offline |
Énekesnek is és színésznek is jó...színésznek jobban bírom, de énekesként is voltak jó pillanatai..ami meg az előző fa**fejeket illeti, senkit nem érdekel hhogy hogyan hordjátok le Sel-t...csak ennyi..
2011. augusztus 18. 17:36
Hát, bevallom, nem repesek az örömtől, hogy felhagy az énekléssel, de az ő élete, ő dolga, ő tudja. Mindenesetre annak örülök, hogy a színészkedést nem hagyja el, hisz abban is tehetséges. Ha ő ezt így látja jónak, akkor minden rendben, nem kell beleszólni. Az a lényeg, hogy ő jól érezze magát, és szerintem attól, hogy így döntött, még bármikor visszatérhet az énekes karrierhez Szóval, jól van így, ahogy van. Mindenesetre sok sikert neki a továbbiakban is
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.