Wolf Kati: „Nem leszek külföldi sztár”
2011. augusztus 04. 18:40
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline |
igaza van a család az első és egyébként is szerintem az egyik legjobb magyar énekesnő.sajnos mostanság kevés olyan magyar énekesnő van akinek külföldön is jelentős a rajongó tábora.ha itt folytatja akkor is nagyon nagy sikerei lehetnek.jah és vannak!XDügyi vagy Kati!!!
2011. augusztus 04. 18:40
j azért azt nemondja h nem lenne inkább külföldön
2011. augusztus 04. 18:43
Francia? Ez jó lesz. Ez szép, hogy így ragaszkodik a hazájához.
2011. augusztus 04. 18:59
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Na ezért szeretem én ennyire Katit Nem szállt el magától, ahogy az sok énekessel már megtörtént... Tehetséges énekesnő, és emberileg is nagyon tisztelem őt. Megtehetné, hogy itt hagyja Magyarországot, és a családjával együtt külföldre költözne. Építhetné a karrierét, ott is. De ő mégis úgy döntött, kis hazánkban marad Bárcsak Magyarország összes énekese ilyen lenne mit ő Egyébként kíváncsi vagyok a francia dalra, bár a nyelvet nem szeretem, szerintem mégis nagy kedvencem lesz Az a szám számomra megunhatatlan
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2011. augusztus 04. 19:02
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4446 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline |
"angol nyelven What About My Dreams?" - nem értem miért nem szevedtek még max. 15 percet, hogy valami tényleg hasonlítson is a magyar szövegre vagy valami köze legyen hozzá. ez mindig sérti a fülemet. hogy ne offoljak: sok sikert!
2011. augusztus 04. 19:11
Igaza van, kéne vki olyan ember már, aki nem külföldre megy énekelni, hanem itthon énekel és az országot népszerűsíti x3
2011. augusztus 04. 19:52
Idézet (hana001 @ 2011.08.04. 18:59)
Na ezért szeretem én ennyire Katit Nem szállt el magától, ahogy az sok énekessel már megtörtént... Tehetséges énekesnő, és emberileg is nagyon tisztelem őt. Megtehetné, hogy itt hagyja Magyarországot, és a családjával együtt külföldre költözne. Építhetné a karrierét, ott is. De ő mégis úgy döntött, kis hazánkban marad Bárcsak Magyarország összes énekese ilyen lenne mit ő Egyébként kíváncsi vagyok a francia dalra, bár a nyelvet nem szeretem, szerintem mégis nagy kedvencem lesz Az a szám számomra megunhatatlan
A szam szamomra is megunhatatlan de gondolj csak bele: ha minden magyar sztar olyan lenne mint Kati, akkor nem lenne kit szidni
hana001
2011. augusztus 04. 19:55
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Idézet (Kattah @ 2011.08.04. 19:52)
A szam szamomra is megunhatatlan de gondolj csak bele: ha minden magyar sztar olyan lenne mint Kati, akkor nem lenne kit szidni
Ez igaz De azért lehetnének többen
2011. augusztus 04. 20:05
glamster.candyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.05. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 154665 offline |
" Kelly :
Nagyon ritka, hogy egy itthoni sztár ennyire ragaszkodjék kicsiny hazánkhoz. Igazán példaértékű "
Igazad van ,de szerintem ki is mehetne külföldre mert nagyon sikeres lenne. Bár így is az!!
Nagyon ritka, hogy egy itthoni sztár ennyire ragaszkodjék kicsiny hazánkhoz. Igazán példaértékű "
Igazad van ,de szerintem ki is mehetne külföldre mert nagyon sikeres lenne. Bár így is az!!
2011. augusztus 04. 20:07
dóóragallavich. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.22. Hozzászólás: 6279 Csatolások: 1202 Azonosító: 115351 offline |
Idézet (hana001 @ 2011.08.04. 18:59)
A szívemből szóltál. Ezért is nagyon szeretni való Kati. Kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz franciául.
Én sem tudom megunni ezt a dalt...
hana001
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.