Wolf Kati: „Nem leszek külföldi sztár”
2011. augusztus 05. 11:40
Gummybear 5. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 152952 offline |
A helyében én kimennek más országba :/
2011. augusztus 05. 11:51
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Én biztos kimennék külföldre, ott nagyobb siker várna rá, de meg is értem, mert neki már családja van, nehéz lenne elszakadni a gyerekeitől, mindig úgy sem vihetné őket magával, kíváncsi leszek a francia változatra, érdekes lesz.
Amúgy minek ennyi változat? Nekem tetszik a dal, de már unom, inkább írjanak neki újat vagy egy slágeres előadó szeretne lenni?
Azért hajrá Kati!
Amúgy minek ennyi változat? Nekem tetszik a dal, de már unom, inkább írjanak neki újat vagy egy slágeres előadó szeretne lenni?
Azért hajrá Kati!
2011. augusztus 05. 11:52
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline |
Idézet (JJulcsi @ 2011.08.05. 10:08)
De hülye!!! Befutott énekesnő lehetne belőle! DE nem Magyarországon!
Nem hülye Csak tudja mi az igazán fontos az életben. A karrier nem minden.
2011. augusztus 05. 12:11
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Maradjon csak meg Magyarországnak egy ilyen gyönyörű hangú énekesnő. Egyébként engem érdekelne a "Szerelem miért múlsz" francia változata is. És tény, hogy nagyon népszerű egész Európában! Grat neki!
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2011. augusztus 05. 13:42
meg tudom érteni, hisz neki már családja van, és csak nem tudná itt hagyni a gyerekeit, magával vinni mindenhová meg macerás lenne.
hana001, egyetértek.
hana001, egyetértek.
2011. augusztus 05. 15:25
JJulcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.01. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 94679 offline |
hana001 írta:
Nem hülye mad.gif Csak tudja mi az igazán fontos az életben. A karrier nem minden.
Ezen már azelőtt el kellett volna gondolkozni, mielőtt eldöntötte, hogy megy a dalversenyre, nem pedig útközben megállni. Nincs bátorsága, ahogy sokaknak.
Nem hülye mad.gif Csak tudja mi az igazán fontos az életben. A karrier nem minden.
Ezen már azelőtt el kellett volna gondolkozni, mielőtt eldöntötte, hogy megy a dalversenyre, nem pedig útközben megállni. Nincs bátorsága, ahogy sokaknak.
2011. augusztus 05. 15:49
Jó, hogy itt marad. Legalább Magyarország is büszkélkedhet egy nagyon jó hangú énekesnővel, akit Európa is szeret, nem csak mi. Maradjon csak itt, és ne "csábítsák el" tőlünk őt is, hiszen több millió magyar él külföldön. Legyen egy énekesnő, aki magyar, és itt is él, mégis Európa-szerte szeretik
2011. augusztus 05. 15:56
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 424 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline |
Ahogy akarja.
2011. augusztus 05. 16:18
ő döntése. annak örülök, hogy ennyire szereti az országunkat, de attól függetlenül elvállalhatná a felkéréseket. mert úgysem lesz örökké sztár MO-n én úgy érzem, hanem csak egy egy slágeres előadó. külföldön azért kamatoztathatná a hírnevét!
2011. augusztus 05. 16:41
Nem tudom szerintem külföldön nagyobb karrierje lenne és nem felejtenék el egy hamar mint itthon.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.