Starity

A nap sztárja

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 25. 11:02 #81
- törölt felhasználó -    
Idézet (Empress @ 2011.08.25. 10:59)
Jól látom ? Megint egy VV-sztár van kint ?  blink.gif  mellow.gif

Teljesen jól láttod,szánalmas,hogy ezekt az embereket "sztárnak" tekíntik aztán közben csak egy értelmetlen műsroba jelentkeztek. blink.gif
2 felhasználónak tetszik: Selena111, Emily O.
2011. augusztus 25. 11:05 #82
vdorina96
vdorina96
♥Paris♥
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 2485
Csatolások: 1121
Azonosító: 152331
Idézet (WhiteDreams @ 2011.08.25. 11:02)
Teljesen jól láttod,szánalmas,hogy ezekt az embereket "sztárnak" tekíntik aztán közben csak egy értelmetlen műsroba jelentkeztekblink.gif

ezzel egyetértek.külnben ők nem is sztárok ink celebek az jobb szó
1 felhasználónak tetszik: WhiteDreams
2011. augusztus 25. 11:05 #83
Selena111
Selena111
look at the flowers™

Státusznine lives, remember?
Hozzászólás: 5421
Csatolások: 1635
Azonosító: 131691
Idézet (WhiteDreams @ 2011.08.25. 11:02)
Teljesen jól láttod,szánalmas,hogy ezekt az embereket "sztárnak" tekíntik aztán közben csak egy értelmetlen műsroba jelentkeztekblink.gif

hát ez az, teljesen egyetértek veled!!
1 felhasználónak tetszik: WhiteDreams
2011. augusztus 25. 11:06 #84
beebee9858
beebee9858
új tag

Státuszhappy^^
Hozzászólás: 52
Csatolások: 0
Azonosító: 158963
Elég szörnyű sad.gif mad.gif
Ez nem sztár! mad.gif
1 felhasználónak tetszik: Selena111
2011. augusztus 25. 11:07 #85
vdorina96
vdorina96
♥Paris♥
Hozzászólás: 2485
Csatolások: 1121
Azonosító: 152331
Idézet (Empress @ 2011.08.04. 21:17)
Ez a Topic azért készült , mert elegem/ünk van ,hogy mindig  csak 1000-ig vannak a nap sztárjai.Pedig 1000 fölött is vannak nagyon tehetséges zenészek és színészek.
Nem értem,miért van az hogy a nap sztárja mindig a Disney Sztárocskák, VV sztárocskák meg ... tehát 1000 alatt lévő sztárok lehetnek.
1000 fölött már nem is lehet senki a nap sztárja ?
PL: Aubrey O'Day , Zach Galifianakis,Taylor Kinney,Donnie Walhberg,Jennifer Aniston és még sorolhatnám a további tehetséges sztárokat.Úgy gondolom ,hogy ők többet raktak le az asztalra mint pl: Miley,Selena vagy Bella  és még sorolhatnám holnapig.
Nem akarok senkit sem hibáztatni azért mert valaki szereti a XY és JK sztárt.De szerintem eléggé unalmas és idegesítő ,hogy 1 hónapban egy sztárt többször látunk.Nem elég  ,hogy egy nap több cikket is olvasunk róluk.És még 1x sem láttuk ami NAGY kedvencünket kint a nap sztárja részen.
Pedig milyen jól érzés lenne , igen ez az én sztárom,példaképem és büszke vagyok ,hogy én szerkeszthetem.
Remélem ti is így vagytok vele.
beer.gif  Empress

ezzel anyni a baj h nem csak 1000 lattiak lehetnek a napsztárjai hanem h az 1000 alattiakból is azok akik nem tettek semmi nagy dolgot
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, Emily O.
2011. augusztus 25. 11:18 #86
- törölt felhasználó -    
Már írtam: úgy lenne tisztességes, h bárki kikerülhetne!
Egy csomó TEHETSÉG van 1000 fölött is, sőt, az első kb 100 helyen szinte csak diznis tehetségtelenek állnak, vagy VV-sek. Szerencsére akad elvétve 1-2 teheség is, de Empressnek igaza van!
Nekem is baromi jó érzés lenne, ha az én kedvenceim/általam szerkesztett sztárok (akik hátrébb állnak) is kikerülnének!

Idézet (vdorina96 @ 2011.08.25. 11:07)
ezzel anyni a baj h nem csak 1000 lattiak lehetnek a napsztárjai hanem h az 1000 alattiakból is azok akik nem tettek semmi nagy dolgot
4 felhasználónak tetszik: An_d_a, Empress, hana001, AmyVie
2011. augusztus 25. 11:42 #87
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.25. 11:18)
Már írtam: úgy lenne tisztességes, h bárki kikerülhetne!
Egy csomó TEHETSÉG van 1000 fölött is, sőt, az első kb 100 helyen szinte csak diznis tehetségtelenek állnak, vagy VV-sek. Szerencsére akad elvétve 1-2 teheség is, de Empressnek igaza van!
Nekem is baromi jó érzés lenne, ha az én kedvenceim/általam szerkesztett sztárok (akik hátrébb állnak) is kikerülnének!

Mivel ez úgysem megoldható, a legjobb az lenne, ha egy 'felsőbb hatalom' nem engedi meg azt, hogy a VV5-ösöknek lapja legyen. Ugyanis most szeptembertől - vagy mit tudom én mikor kezdődik a kultúra újabb osztása - új VV-sek jelennek meg, a régieket pedig mindenki le fogja sz@rni. A mostani Bécike, Gigike meg a többi szánalmas senkiházi egyre hátrébb fog kerülni a rangsorban, míg nem szép lassan elfelejtődnek. Csak ki kell várni. Viszont, ha nincsenek VV5-ös lapok, akkor megtisztul pár hely az első 200-ban a sztárok számára. wink.gif
6 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals, Thora_90, Clairy, Emily O., House Of Wax, Rap4ever8
2011. augusztus 25. 13:41 #88
Emily O.
Emily O.
Osminator™
Hozzászólás: 2577
Csatolások: 676
Azonosító: 139156
Idézet (Miah008 @ 2011.08.25. 11:42)
Mivel ez úgysem megoldható, a legjobb az lenne, ha egy 'felsőbb hatalom' nem engedi meg azt, hogy a VV5-ösöknek lapja legyen. Ugyanis most szeptembertől - vagy mit tudom én mikor kezdődik a kultúra újabb osztása - új VV-sek jelennek meg, a régieket pedig mindenki le fogja sz@rni. A mostani Bécike, Gigike meg a többi szánalmas senkiházi egyre hátrébb fog kerülni a rangsorban, míg nem szép lassan elfelejtődnek. Csak ki kell várni. Viszont, ha nincsenek VV5-ös lapok, akkor megtisztul pár hely az első 200-ban a sztárok számára. wink.gif

Teljesen egyetértek, és ha nincsenek VV5-ös adatlapok akkor nem lehet őket csatolni a cikkekhez, ezután felesleges lesz VV-vel kapcsolatos cikket írni és talán emelkedik kicsit a színvonal!
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2011. augusztus 25. 13:42 #89
- törölt felhasználó -    
Igen, de itt nem a VV a lényeg! Sajna sokan pont emiatt jönnek ide. Bár nemtom, mit esznek rajtuk :/

Idézet (Emily O. @ 2011.08.25. 13:41)
Teljesen egyetértek, és ha nincsenek VV5-ös adatlapok akkor nem lehet őket csatolni a cikkekhez, ezután felesleges lesz VV-vel kapcsolatos cikket írni és talán emelkedik kicsit a színvonal!
2011. augusztus 25. 13:51 #90
evelin0623
evelin0623
Isααĉ

StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Idézet (Thora_90 @ 2011.08.25. 13:42)
Igen, de itt nem a VV a lényeg! Sajna sokan pont emiatt jönnek ide. Bár nemtom, mit esznek rajtuk :/

Hát akkor nem ez a megfelelő oldal számukra, mert itt nem csak a körül forog a világ! A lrgtöbb tag pont, hogy lesz*rja a VV-s senkiket! És itt most az okosabbakra gondolok.
Nem lehetne valahogy megcsinálni, hogy ne legyenek adatlapjaik, ne legyen megírva az eredményhirdetés után 5 percel, hogy ki maradt, abban a hülye villában!??? unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: Emily O., Thora_90, ophely88
2011. augusztus 25. 14:19 #91
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1197848
Azonosító: 91559
Számomra igen csak megdöbbenést mutatott, mikor láttam, hogy VV Gombi a nap sztárja. Kérdezem én, mióta kell lesüllyednünk oda, hogy egy olyan " csinált sztárt" kelljen kirakni nap sztárjának, aki nem is tett semmit, hogy beivódjon a köztudatba? Számomra elég szomorú, hogy egy olyan sztár kerül ki, aki műveletlen és a hírverésből tartja fent magát. Én nem vagyok kíváncsi sem Alekoszra, sem Bécire, és szerintem full meg sem érdemlik, hogy egy olyan előkelő helyet foglaljanak el az oldalon, mint a nap sztárja. Mi alapján dől el egyáltalán ez? blink.gif Hol maradnak az olyan sztárok, akik tényleg vitték is valamire az életben? Számomra igen meglepő és zavaró tényező jutott a tudtomra, hogy egy olyan sztár - aki leghátul van ráadásul -, mint Tim Allen, aki azért már az én gyerekkoromban is eléggé híres és jó színész volt, az életbe nem került ki még nap sztárjának. Egy olyan sztár, akit tényleg lehet becsülni azért, amilyen - mert azért Tim Allennek jó pár híres filmje volt, például a Dzsungelből dzsungelbe, Télapu, Szegény embert az amish húzza stb - klassz színész. És nem csak Tim Allen az egyetlen, aki megdolgozott élete során azért, hogy sztár legyen. Számomra még mindig érthetetlen, hogy hol maradnak a tehetséges és normális sztárok, akik tényleg értenek a szakmájukhoz? ohmy.gif Szerintem már maga a köztudat is eléggé lent van a béka feneke alatt, ha szó szerint erre van igény. Már ne haragudjatok, de mióta van Alekosznak több mint 880 rajongója? ohmy.gif Hogy lehet, hogy alkoholista embert - aki nem tett azért semmit, hogy híres legyen - szeretni és rajongani? Én el vagyok szó szerint képedve, hogy mennyire durva az, hogy a legtöbben észbe sem kapnak, hogy hoppá nem kellene őket sem isteníteni, sem dicsérni és magasztalni, hanem alaposabban meg kellene nézni, hogy milyen ember is kerül ki a npa sztárjának. Tényleg nem tudom, hogyan is megy ez a dolog, hogy mi szerint választódnak ki az emberek, de annyi biztos, hogy soha nem kerül ki kisebb csillagú sztár. Már ne haragudjatok, de egy részben azok is sztárok, csak itt az oldal háromnegyede vagy nem ismeri vagy nem érdekli. igen csak megdöbbentő, hogy háromnegyede vagy VV-s vagy pedig Disney-s sztár. Nélkülük nem is létezik a sztárság, vagy ez hogy megy? blink.gif Szerintem szörnyű, hogy olyan hatalmas sztárok, mint Alain Delon, Sean Connery, Pierce Borsnan, Steven Segal szinte meg sem jelenik nap sztárjaként. Az én szememben ők az igazi sztárok, akiknek tényleg méltó helyük lenne ott, nem pedig az a sok agybutító műsorokban szereplő mellékszereplők, vagy főszereplők sokasága. Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy nem csak mindig VV-seknek kellene kikerülniük, vagy Disneys sztároknak, hanem olyanoknak, akikről a mai fiatalság - persze tisztelet kivételnek! - el is feledkezett. Szerintem attól függetlenül. hogy valamelyik tehetséges sztárnak kevés rajongója van, még mindig ugyanúgy megérdemli a helyet. Talán a mai kisebbik gyermekek - mert másképp nem tudom őket nevezni - ha látnák, hogy nap sztárjának olyan van kint, hogy Alain Delon, elképzelhető, hogy utána néznének és több rajongóval bővülne, s nem lenne annyira hárul. Szerintem Delon pont az a színész, akiről a mai társadalom elfeledkezett, hogy a 60-as évtől egészen a 80-as évekig tetőzött színészi tehetsége, de manapság már róla mindenki elfeledkezik. Az ilyen sztárok érdemelnék meg azt a tisztességes nap sztárja címet, akik tényleg tettek valamit az életbe, hogy hírnevet szerezzenek maguknak, s ne csak holmi Disney Channel által felkapott kis sztárok legyenek, akiknek semmihez nincsen tehetségük, de több milliós rajongói táboruk van.
5 felhasználónak tetszik: Thora_90, Holly Keller, hana001, Rap4ever8, evelin0623
2011. augusztus 25. 14:26 #92
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7185
Csatolások: 83731
Azonosító: 114760
Idézet (AmyVie @ 2011.08.25. 14:19)
Kérdezem én, mióta kell lesüllyednünk oda, hogy egy olyan " csinált sztárt" kelljen kirakni nap sztárjának (...) Mi alapján dől el egyáltalán ez? blink.gif

A rendszer véletlenszerűen választja ki, de ezt már azt hiszem párszor leírták régebben.
9 felhasználónak tetszik: Emily O., Thora_90, UnhappyMeals, Grace Benning, Coco Selly, kriszti145, ophely88, szavy, janet7
2011. augusztus 25. 14:36 #93
- törölt felhasználó -    
Nemrég még arról volt szó, h Freeze dönti el, ki kerül ki, és ki nem unsure.gif Vagy azóta változott a rendszer?
AmyVie! Amiről Te beszélsz, az DIZNI! A valódi Disney-sztároknak nincs itt adatlapjuk!
1 felhasználónak tetszik: AmyVie
2011. augusztus 25. 14:41 #94
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Komolyan ennyire ki vagytok akadva, azon, hogy Gombi a nap sztárja? Voltak már kint nála nagyobb celebek is, de az szinte senkit nem érdekelt. Ja és a VV-nek semmi köze nincs a dizni-hez, csak szólok.
3 felhasználónak tetszik: ophely88, a7xforever, janet7
2011. augusztus 25. 15:21 #95
Coco Selly
Coco Selly
Hozzászólás: 5338
Csatolások: 158038
Azonosító: 105880
Nem hiszem el, hogy minden egyes VV-emberke után ez van. omg.gif Hiába duzzogtok, akkor sem fog változni, de már ezt is ezerszer leírtuk. Amíg ezekre az emberekre van kereslet, addig itt is ugyanúgy megtalálhatók lesznek, akár szeretjük őket, akár nem. És szavy szavaival élve, érdekes, hogy mindenki utálja őket, másnap mégis az volt a téma mindenhol, hogy tegnap éppen mi volt a villában, arról meg végképp megfeledkezünk, hogy a Szandika és Éva csókot váltott (stb.) témájú cikkek lettek itt a legolvasottabbak, a több oldalnyi hsz-ról nem is beszélve. (Lehet, hogyha kikerülnek a képből, innen is törlődni fognak, de ez nem most lesz, mert amíg könyveket írnak, meg szerepelnek, továbbra is felhívják magukra a figyelmet. Ráadásul a legtöbb cikket nem mi, hanem ti írjátok róluk. pardon.gif)

A nap sztárját pedig valóban a "gép" választja. Freeze nem fog itt tökölni, hogy holmi Gombikat tegyen ki éjfélkor... rolleyes.gif

Végezetül, újból csak ismételni tudom magam (múltkor is kint volt egy ezer feletti csitri, akinek se biója, se HQ-képe nem volt feltöltve...): hogy várjátok el, hogy kikerüljenek az 5000 felettiek, mikor az első ezer/ezerötszázban is van néhány, évek óta elhanyagolt lap. És erről nem Freeze tehet... tehát valószínű, hogy ezért nem kerülnek ki az újonnan betett lapok – a legtöbbről ugyanis annyi infó sincs, mint egy átlagemberről, akkor mit is keresnének kint?
12 felhasználónak tetszik: Grace Benning, kriszti145, UnhappyMeals, dave095, Emily O., Empress, ophely88, Rap4ever8, Bessie, szavy, evelin0623, janet7
2011. augusztus 25. 16:41 #96
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥

Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1197848
Azonosító: 91559
Idézet (Coco Selly @ 2011.08.25. 15:21)
Nem hiszem el, hogy minden egyes VV-emberke után ez van. omg.gif Hiába duzzogtok, akkor sem fog változni, de már ezt is ezerszer leírtuk. Amíg ezekre az emberekre van kereslet, addig itt is ugyanúgy megtalálhatók lesznek, akár szeretjük őket, akár nem. És szavy szavaival élve, érdekes, hogy mindenki utálja őket, másnap mégis az volt a téma mindenhol, hogy tegnap éppen mi volt a villában, arról meg végképp megfeledkezünk, hogy a Szandika és Éva csókot váltott (stb.) témájú cikkek lettek itt a legolvasottabbak, a több oldalnyi hsz-ról nem is beszélve. (Lehet, hogyha kikerülnek a képből, innen is törlődni fognak, de ez nem most lesz, mert amíg könyveket írnak, meg szerepelnek, továbbra is felhívják magukra a figyelmet. Ráadásul a legtöbb cikket nem mi, hanem ti írjátok róluk. pardon.gif)
A nap sztárját pedig valóban a "gép" választja. Freeze nem fog itt tökölni, hogy holmi Gombikat tegyen ki éjfélkor...  rolleyes.gif 
Végezetül, újból csak ismételni tudom magam (múltkor is kint volt egy ezer feletti csitri, akinek se biója, se HQ-képe nem volt feltöltve...): hogy várjátok el, hogy kikerüljenek az 5000 felettiek, mikor az első ezer/ezerötszázban is van néhány, évek óta elhanyagolt lap. És erről nem Freeze tehet... tehát valószínű, hogy ezért nem kerülnek ki az újonnan betett lapok – a legtöbbről ugyanis annyi infó sincs, mint egy átlagemberről, akkor mit is keresnének kint?

Én nem duzzogok, félre ne értsél, de úgy éreztem, leírhatom úgy a véleményemet, hogy nem lincselnek meg érte. Én egyszer elmondom azt, amit gondolok, és utána szabadjára hagyom a témát, hiszen van véleményem, egyszer megosztom és annyi. Bennem felháborodást kelt; hogyne keltene felháborodást, ha a főoldalra érve pont olyan 'sztárt' látok, aki meg sem érdemli a titulust, amit kiszabnak rá. De ez csak én vagyok; hogy a mai napig is zavar a VV-s, illetve a Disney Channel által felkapott színészek és énekesek tömkelege. Szerintem azért nem kellene ennyire általánosítani, hogy MI rajongunk és MI írunk róla cikkeket. Nem hiába van Alekosznak 880 rajongója, őket kellene elővenni, és nem általánosságban beszélni. Én egyetlen egy VV-s cikket nem írtam, egy VV-s cikket NEM olvastam és egy VV-s tag nincsen benne a kedvencem. Szerintem jogos a felháborodásom - és azoké, akik velem együtt figyelmen kívül hagyták akkoriban a VV-s.
Az pedig, hogy el van hanyagolva a lap, és nincsen információ róla. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de számomra az a klassz lap, mikor csont üres és alig van róla neten információ. Ilyenkor SAJÁT életrajzot gyártok neki, ami Wordbe minimum két oldalas. Szerintem ez csak egy kifogás, hogy nincsen róla anyag, aki nagyon szereti és keres róla, az talál is. Szerintem nem kellene mindenre ráhúzni a vizes lepedőt. Egy Tim Allen és egy Alain delon ugyanúgy megérdemli a helyet, mintegy Béci, sőt jobban szerintem!
4 felhasználónak tetszik: Thora_90, Holly Keller, evelin0623, An_d_a
2011. augusztus 25. 16:59 #97
- törölt felhasználó -    
Idézet (AmyVie @ 2011.08.25. 16:41)
Én nem duzzogok, félre ne értsél, de úgy éreztem, leírhatom úgy a véleményemet, hogy nem lincselnek meg érte.

Sajnos nem lehet itt már véleményt sem nyilvánítani, mert a tagok 99%-a ráugrik a másikra, hogy hogyan is mertél megfogalmazni egy normális, hosszú hozzászólást. Szánalmas, komolyan. Muszáj mindenkivel kötözködni? Mi lenne, ha becsülnénk a hosszú, normális vélemény nyilvánításokat? Miért kell mindenáron mindenféle marhasággal beoltani a másikat? Nem mindegy? Az ő véleménye, ha akarja leírja, ha nem akkor nem. Meg ez a topik is erre való, sőt a fórumozás erre való emberek! Arra, hogy véleményt nyilvánítsunk, értelmesen vitatkozzunk és eszmét cseréljünk. Régebben valahogy lehetett, de most már egyáltalán nem. Én pont ebbe untam bele. Minek írjak hosszú hozzászólást, ha utána jönnek és fikáznak a tagok? Pár hónappal ezelőtt az ilyen normális tagok meg voltak becsülve, de most már az a lényeg, ki hogyan és milyen stílusban oltja le a másikat. Kapjatok már a fejetekhez! Mi lenne, ha kialakítanánk ÚJRA ez tök normális közösséget, ahová az ember szívesen jár fel? Egyszerűen borzasztó, hogy mindenhol ez megy. Egymás haját tépitek,a normális tagokkal utáltatjátok meg a fórumot, és azon versenyeztek, hogy ki tudja a nagyobb oltást mondani. Komolyan, én totál le vagyok döbbenve, hogy minden topikban ez megy. A lényeg az, hogy ez egy fórum. Mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani a szabályoknak megfelelően. Úgy gondolom AmyVie betartotta azokat és szerencsétlen meglincselitek. Mennyire fogunk még lesüllyedni? Nem kívánok vitába keveredni, így kommenteket nem kérek(most már én is eljutottam idáig), de gondolkozzunk már el egy kicsit! Tényleg ilyen légkörben akarjuk eltölteni a szabadidőnket egy hosszú munka vagy sulis nap után?
6 felhasználónak tetszik: Thora_90, AmyVie, hana001, Tamás2.0, evelin0623, An_d_a
2011. augusztus 25. 17:25 #98
Domcicc
Domcicc
Dekker's bitch

StátuszAnglia :3
Hozzászólás: 3553
Csatolások: 5834
Azonosító: 123419
Miért veszitek ezt ennyire személyesen? AmyVie előtt vagy nyolcan leírták, hogy miért Gombi vagy ki a fene van kint a főoldalon (én mellesleg azt se tudom, kicsoda, egy istenverte VV részt nem láttam, nincs TV-m pardon.gif ), a reakció nem csak neki szólt.

Egyébként én se értem, mit kell ezen a témán ennyit lovagolni, többször kiakadtatok, elmondtátok, hogy szerintetek ez így nem jó, el is lett mondva, hogy ezen változtatni nem lehet, maximum, ha törlésre kerülnek az adott lapok, ami meg nem fog megtörténni még jó ideig, mert ők a legnépszerűbbek. Vegyétek figyelembe, hogy a fórum nagy részét sajnos már kisgyerekek alkotják, akiknek ezek az emberek a fontosak, nem pedig Tim Allen vagy Anthony Hopkins.
Félre értés ne essék, szerintem sem okés, hogy ezek az emberek a legnépszerűbbek, hogy egyáltalán van adatlapjuk, de elfogadom, hogy most ez a divat itt, próbálok élni a struccpolitikával, amit nem látok, az nem is létezik.. rolleyes.gif

Oh, amúgy, az egy dolog, hogy nem a kedvenceid, nem olvasod a híreket róluk, nem nézed a TV-ben, de ugyanúgy beszélsz róluk te is, még ha köpködve is, tehát ugyanúgy foglalkozol velük, amivel csak a további figyelmet hívod fel rájuk. (Ezt vedd szintén általánosságnak, nem csak neked szól, AmyVie, másokra is vonatkozik, csak a te kommented olvasva jutott az eszembe.)
6 felhasználónak tetszik: Coco Selly, UnhappyMeals, ophely88, Grace Benning, Rap4ever8, evelin0623
2011. augusztus 25. 17:28 #99
Coco Selly
Coco Selly
Hozzászólás: 5338
Csatolások: 158038
Azonosító: 105880
Idézet (AmyVie @ 2011.08.25. 16:41)

Szóval, akkor elmondanám, hogy: a hozzászólásom nem neked szólt - hiszen tisztában vagyok vele, hogy először jöttél ide. Nem is értem miért gondoltad, hogy neked "címeztem" -, hanem azoknak, akik minden VV-senki vagy disney-s felfedezett után idejönnek, és 30x leírják, hogy miért ez, meg az a nap sztárja? Mikor lehetne y és z is... Nyilván, ha lenne beleszólásunk, nem őket tetetnénk ki. De mivel nincs, ezért el kell fogadni. A pár sor, amiben leírtam a véleményem, szerintem egyáltalán nem volt oltás, de tök mindegy. Akinek meg nem inge, nem veszi magára pardon.gif

Életrajzokról: Azért nem hiszem, hogy mindenféle amerikai celebmamiról meg xy háttértáncosáról össze lehet szedni 2-3 oldalt. Mert Tim Allenről még csak-csak, sőt, többet is, de egy kb. két klipben hátul ugráló senkiről nem hiszem, akár mennyire is töri magát az ember.

Idézet (Holly Keller @ 2011.08.25. 16:59)

Ha jól tudom, senki nem mondta, hogy nem lehet véleményt nyilvánítani, én csupán annyit írtam, hogy unalmas már, amikor oldalakon keresztül arról folyik a vita, hogy miért épp Béci van kint. Nekem is lenne rengeteg észrevételem, stb. akár itt, akár a magazin részlegben, de inkább megtartom magamnak, mert manapság már az xd meg a tökjó a menő. Sőt, én el is kerülöm a vitákat, nem véletlenül, de ami sok, az már sok rolleyes.gif (Nálunk ezt nem véleménynyilvánításnak hívják, mert azt az ember 1x leírja, a többiek megértik. De minden 3. nap ugyanaz? Ez igen is duzzogás.) Szerintem ahelyett, hogy mindennap ideírkálunk "panaszleveleket", lehetne akármi mást is csinálni - mert ennél még a szólánc is jobb -, de nem...
8 felhasználónak tetszik: ophely88, Bogi13, UnhappyMeals, dave095, Grace Benning, Rap4ever8, evelin0623, janet7
2011. augusztus 25. 17:40 #100
- törölt felhasználó -    
Idézet (Coco Selly @ 2011.08.25. 17:28)
Ha jól tudom, senki nem mondta, hogy nem lehet véleményt nyilvánítani, én csupán annyit írtam, hogy unalmas már, amikor oldalakon keresztül arról folyik a vita, hogy miért épp Béci van kint. Nekem is lenne rengeteg észrevételem, stb. akár itt, akár a magazin részlegben, de inkább megtartom magamnak, mert manapság már az xd meg a tökjó a menő. Sőt, én el is kerülöm a vitákat, nem véletlenül, de ami sok, az már sok  rolleyes.gif (Nálunk ezt nem véleménynyilvánításnak hívják, mert azt az ember 1x leírja, a többiek megértik. De minden 3. nap ugyanaz? Ez igen is duzzogás.) Szerintem ahelyett, hogy mindennap ideírkálunk "panaszleveleket", lehetne akármi mást is csinálni - mert ennél még a szólánc is jobb -, de nem...

Oké, nem kell 20 oldalon keresztül szitkozódni, de úgy vettem le, mintha a hozzászólásodat AmyVie hosszú vélemény nyilvánítása váltotta ki. Ha valaki akarja írja le 20x, hogy utálja a nap sztárját. Szerintem senkinek sem fáj az. De látom, te sem igazán olvasod a fórumot. Ott van a le a diznis sztárokkal topik. Na, az aztán durva. Pár hozzászólást én is írtam oda, de amikor a tagok odajárnak szidni tök nyilvánosan a dizni sztárokat, az nem probléma. Messze álljon tőlem a diznis banda, mert rühellem őket, de, ha körül nézel a fórumon mindenhol, de szó szerint értsd, mindenhol az megy, hogy a tagok többsége vagy Lédi Gatyát, dizniseket, Rebecca Blacket és egyéb hírességeket szidja. Most, ha hőbörögnek pár oldalon a tagok, az oké. De az szerintem a nem normális kategóriát meríti ki, hogy sokak az anti diznis topikba már csak azért is szidják, mert milyen jó muri. És őszintén? Azóta szaladt el a ló a tagok többségével, mióta rájöttek, hogy szidni mindenkit (akár tagot, akár sztárt) szinte büntetlenül lehet. Ha akarunk tenni valamit a fórumért, akkor nem itt kéne izélni, hogy hú, ez meg az, hanem talán bezáratni azokat a témákat, ahol az emberek gyűlölköznek. Mert ez a fórum már rég nem a sztárok iránti szeretetről és rajongásról szól. Pont ellenkezőleg. Mindenki gyűlöl mindenkit.
8 felhasználónak tetszik: Tamás2.0, dave095, Coco Selly, AmyVie, Bessie, Rap4ever8, evelin0623, An_d_a
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!