Starity

A nap sztárja

12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 10. 09:07 #41
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Online online
Én értem, miért bosszant egyeseket, hogy a nap sztárja most is például egy VV-s, ezen a héten már a második. Én ezt meg tudom érteni, hiszen jó érzés, amikor az általad szerkesztett, vagy az általad nagyon szeretett sztárt látod kint. Az meg bosszantó olykor, amikor ezeket a senkiket pakolják ki. De azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy ez nem számít. Igazából engem sem érdekel, mert hiába virít a címlapon VV Anett feje, nem és nem fogom bejelölni kedvencnek! Felőlem egy évig is itt viríthatna, akkor sem tartanám érdemesnek arra, hogy egyáltalán sztárnak tekintsem. Mindenki úgyis azokat jelöli be, akiket igazán kedvel. Azok a nevek, amik számítanak, eszébe jutnak az embernek és rákeres az adatlapjukra, ha látja őket a főoldalon, ha nem. Én legalábbis így vagyok ezzel. Még sose volt olyan, hogy megláttam valakit a nap sztárja rovatnál és rohantam bejelölni. Eleinte engem is zavart, hogy sosem láttam még kint mondjuk Sean Beant (ami nem jelenti azt, hogy nem volt még kint,csak azt, hogy én még nem láttam), de aztán rájöttem, hogy teljesen mindegy. Ő egy tényező, és aki ismeri és szereti, az rá fog keresni így is, úgy is. Szerintem felesleges fennakadni ilyesmin. Azt hiszem tényleg vannak sürgetőbb problémák is ezen a fórumon. sad.gif
5 felhasználónak tetszik: Empress, DreamerGirl, ophely88, Bessie, Cobain
2011. augusztus 10. 09:29 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (joe_r @ 2011.08.10. 08:55)

Tőlem az év minden napján lehetne a nap sztárja Justin Bieber, jobban akkor sem kedvelném meg, mert legalább annyira tehetségtelen, mint a többi "youtube-sztár", viszont tökéletesen hidegen hagy. Csak míg az egyiket az egekig magasztaljátok, a másikat, - sokszor érdemtelenül - a porba tapossátok. Szóval először valami következetesség kellene a részetekről is, utána pedig egyszerűen túllépni olyan nevetséges dolgokon, mint azon rugózni, hogy már megint miért xy a nap sztárja.


Ez nem ellened fog szólni.
Lehet, hogy sokaknak a fórum van beállítva kezdőoldalnak és egyáltalán nem foglalkoznak a magazin részleggel, DE, akik idelátogatnak és még nem tagok, azoknak a magazin fog megjelenni és nem a fórum. Őket a nap sztárja igencsak befolyásolja abban, hogy regisztráljanak-e vagy sem. Részben azért van itt ennyi 9-10 éves, mert ők a Disney-n és a VV-n élnek. A fórum értelmes tagjai pedig kezdenek felszívódni.
Engem önmagában nem zavar hogy ki van kinn, na de egy VV-s celeb? Ez annyira lealacsonyító.
Nem fogom elrejteni a magazint, mert vannak cikkek, amelyek érdekelnek. Legfeljebb nem nézek a képernyő jobb oldalára, amíg nincs jobb.
8 felhasználónak tetszik: joe_r, UnhappyMeals, Thora_90, Rap4ever8, DreamerGirl, mikeyla, Arianaa, Cobain
2011. augusztus 10. 09:57 #43
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*
 
StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 10.08.18.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3304
Azonosító: 133484
Online online
Idézet (Miah008 @ 2011.08.10. 09:29)

DE, akik idelátogatnak és még nem tagok, azoknak a magazin fog megjelenni és nem a fórum. Őket a nap sztárja igencsak befolyásolja abban, hogy regisztráljanak-e vagy sem. Részben azért van itt ennyi 9-10 éves, mert ők a Disney-n és a VV-n élnek. A fórum értelmes tagjai pedig kezdenek felszívódni.
Engem önmagában nem zavar hogy ki van kinn, na de egy VV-s celeb? Ez annyira lealacsonyító.


Ez viszont igaz lehet, de ez sem minden esetben. Annak idején engem sem befolyásolt a nap sztárja a regisztrálásban. Új voltam, nem tudtam, hogy működik a dolog, de érdekelt, regisztráltam és maradtam. Eleinte nem is nagyon nézegettem a nap sztárjait, csak amikor már lettek saját adatlapjaim is. Önzés, nem önzés, így volt.
Viszont tényleg lealacsonyító, hogy ott virít a VV-s, mint a nap sztárja, holott ez az oldal eredetileg nem erről szólt... dry.gif
5 felhasználónak tetszik: Thora_90, UnhappyMeals, Arianaa, thunderbird, Cobain
2011. augusztus 10. 10:26 #44
mycroft
mycroft
visszatérő vendég
 
Státusz"Tudatában lenni a hülyeségnek és úrrá lenni a hülyeségen két külön dolog."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.02.26.
Hozzászólás: 171
Csatolások: 112
Azonosító: 121233
Offline offline
Számít, hogy ki van kint jobb oldalt. Legalább is én meg szoktam nézni. Ha egy VV-s van kint, általában elgondolkozok, mit is keresek itt. De mivel itt nem élek aktív közösségi életet, így végül úgyse törődök vele.
Egyébként pedig megjegyzés volt a beszélgetéshez, hátha előre lendítem.
1 felhasználónak tetszik: UnhappyMeals
2011. augusztus 10. 11:11 #45
UnhappyMeals
UnhappyMeals
Woodstock. Peace & Music.
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.05.18.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 446
Azonosító: 151319
Offline offline
Igazából szerintem sok új tagnak a 'szaviztam, szavizz vissza' féle debilek sem keltenek jó első benyomást. rolleyes.gif
De hát ezek ellen nincs mit tenni.
8 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Rap4ever8, janet7, tengericsillag, Arianaa, Coco Selly, thunderbird, Cobain
2011. augusztus 10. 11:46 #46
Rap4ever8
Rap4ever8
Queen of the Rap
 
Státusz"A rap az életem, és a zene nekem a levegő."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.08.02.
Hozzászólás: 9537
Csatolások: 117949
Azonosító: 67956
Offline offline
Idézet (joe_r @ 2011.08.10. 08:55)
Eleve, nem is a címlap van nekem eltárolva, hanem a fórum része, mert akár tetszik, akár nem, nem érdekel az oldal többi, szines-szagos, cukormázzal leöntött bulvárszemétből álló, túlbonyolított része.


Ezzel én is így vagyok. Eleve fel sem tűnt volna, hogy megint VV-s került a címlapra, ha itt nem írják, mivel a fórumrész a kezdőlapom. Abban viszont lehet valami, amit Miah írt. A nap sztárja befolyásolhatja a regisztrálókat, de szerintem elhanyagolható mértékben, mivel ugye a címlap 90%-a hírekből áll, ahol nagy többségben Disney-, youtube-, és VV-sztárocskákról szóló cikkek vannak, így már az is bőven elég lehet a 10 éves korosztály regisztrálásához.
5 felhasználónak tetszik: DreamerGirl, UnhappyMeals, tengericsillag, Arianaa, thunderbird
2011. augusztus 10. 15:36 #47
janet7
janet7
 
Státusz.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.11.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Offline offline
Nem tudom, engem speciel teljes mértékben hidegen hagy, hogy éppen ki a nap sztárja. Végülis miért érdekeljen? Nem értem, hogy miért zavar egyeseket ennyire, hogy valami jelentéktelen kis senki az. Mert igen, vannak ilyenek, nagyon sokszor ilyen kerül oda de akkor mivan? Én nem fogom bejelölni, nem fogom többre tartani ettől. Ha valaki bejelöli azért, mert ő a nap sztárja, az nem rajongó és ő ki is fogja törölni 2-3 héten belül. A normálisabbaknak meg olyan mindegy, mert ha szeretnek valakit, akkor úgy is szeretni fogják, hogy egyszer sem volt még a nap sztárja, ha pedig nem szeretnek valakit, akkor nem fogják amiatt megszeretni, mert volt már. Akkor? Még ha az adott sztárnak valami haszna származna belőle, hogy a Starityn ő a nap sztárja, ha díjat kapna érte, vagy akármit, akkor megérteném a felháborodást, de így...Az meg a másik, hogy most olvastam, hogy Empress örülne, ha xy lenne a nap sztárja, mert őt/őket szereti és szeretné a címlapon látni. Oké, tegyük fel, nem lesznek szeleníta kategóriájú hírességek a címlapon, hanem mondjuk teljesül Empress kívánsága, és xy lesz ott. De még mindig ott van a több ezer másik Starity tag, aki meg mondjuk azzal nem lesz elégedett, mert őt nem szereti. Akkor most mindenki kezdjen el pattogni, hogy "de az én kedvenceim legyenek már a nap sztárjai, mert ők tehetségesebbek". Túl sokan vagyunk ahoz, hogy ebből ne legyen egy újabb vita. Szerintem pl. akiket Empress leírt, mint 'senkinemismeri' hírességek, ők még az ismertebb kategóriába tartoznak bőven. Pl. én nem szeretem a Másnaposokat, de Zachet mégis ismerem, akárhogyis nem érdekel, mert egyszerűen nem tudok nem belefutni a nevébe. Nekem pl. vannak olyan kedvenceim, akik itt M.o.-n és főleg a fiatalabb korosztálynál tényleg ismeretlenek. Most akkor én is mondhatom, hogy márpedig Aaliyah vagy Lisa Lopes kell, hogy legyen a nap sztárja, mert fantasztikusak voltak és milliószor jobban megérdemelnék, mint szeleníta meg a többi. De fölösleges, mert nyilván mindenkinek megvannak a kedvencei és nem lehet mindenki kérésének eleget tenni. De én nem is akarom, mert szerintem a legkevésbé sem számít, hogy ki a nap sztárja. Az meg, hogy ha ilyen VV-s/Disneys emberkékkel találja magát szemben az, aki új és regisztrálni szeretne...szerintem sajnos pont hogy ezzel lehet már megfogni a fiatalabb korosztály nagy részét. Mert ha mondjuk egy tehetségesebb, de ismeretlenebb sztár kerülne oda, akkor ők nagy valószínűséggel nem ismernék, ergo nem is érdekelné őket. De szerintem igazából senki nem ez alapján fog regisztrálni. Meg tegyük fel, beraknak valami igazán tehetséges sztárt nap sztárjának, de akkor is ott vannak tömegével a VV-s/Disneys/Justin Bieberes cikkek, úgyhogy semmit nem érünk vele, ha a nap sztárjánál nem ők láthatók, de a cikkeknél meg ugyanúgy igen.
Ez nem támadás volt, senki ne vegye annak!
5 felhasználónak tetszik: raspberry, Rap4ever8, UnhappyMeals, DreamerGirl, Grace Benning
2011. augusztus 13. 18:19 #48
AMaya
AMaya
Átérző *-*
 
StátuszKit szeretünk igazán? Akiben az álmunk és a valóságunk egybeesik.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.11.17.
Hozzászólás: 2108
Csatolások: 755
Azonosító: 43838
Offline offline
A nap sztárját lehetne a szülinapos sztárok közül kiválasztani.
Az a nap tényleg ünnep a sztárnak és a fanoknak. És nem lenne ismétlődés sem.
10 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Thora_90, BaByGaGa, amy92, DreamerGirl, Arianaa, Rap4ever8, Lady Suzy, badperfect, Cobain
2011. augusztus 17. 20:38 #49
evelin0623
evelin0623
Isααĉ
 
StátuszThe Vampire Diaries Mánia**
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 11.03.23.
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 122
Azonosító: 147866
Offline offline
Idézet (Empress @ 2011.08.09. 11:19)
Akkor miket ? S(z)elena a varázs iskolából vagy miből ?

Pédául. Most nevessetek ki, de én nézem ezeket. Na nem azért amiért ti gondoljátok. De nagyobbra értékelem a zenecsatornákat.
2011. augusztus 18. 11:11 #50
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.08.
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Offline offline
Idézet (evelin0623 @ 2011.08.17. 20:38)
Pédául. Most nevessetek ki, de én nézem ezeket. Na nem azért amiért ti gondoljátok. De nagyobbra értékelem a zenecsatornákat.



Kérlek, ne haragudj ,hogy úgy rád rontottam.Én személy szerint Utálom a disney filmeket.

Szerk : Mondjuk én a Sabrina , a tiniboszorkány sorozatot néztem még jól múltkor. beer.gif _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
2011. augusztus 18. 11:13 #51
Empress
Empress
assassins™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.08.
Hozzászólás: 3520
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Offline offline
Idézet (AMaya @ 2011.08.13. 18:19)
A nap sztárját lehetne a szülinapos sztárok közül kiválasztani.
Az a nap tényleg ünnep a sztárnak és a fanoknak. És nem lenne ismétlődés sem.



Ez jó ötlet.De 10-ből 1-nek egy napon van a születés napja.
2011. augusztus 18. 12:49 #52
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 09.12.15.
Hozzászólás: 7187
Csatolások: 83847
Azonosító: 114760
Offline offline
Béjjá' asszony nevet2.gif Virdzsinek is csináljon már valaki lapot. Szívesen látnám őt nap sztárjának. _nevet.gif
18 felhasználónak tetszik: Thora_90, UnhappyMeals, Emily O., emily7, Lady Suzy, adry1415, amy92, DreamerGirl, Arianaa, kriszti145, Bessie, Boscorelli, badperfect, Lindsay019, Alexis_0504, Twilight6, Rap4ever8, janet7
2011. augusztus 18. 12:52 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (Empress @ 2011.08.18. 11:13)
Ez jó ötlet.De 10-ből 1-nek egy napon van a születés napja.

Ezt nem értem. Nem inkább 10/10-nek?
Ezen filózom már egy ideje. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Lindsay019
2011. augusztus 18. 12:54 #54
- törölt felhasználó -    
Idézet (dave095 @ 2011.08.18. 12:49)
Béjjá' asszony nevet2.gif Virdzsinek is csináljon már valaki lapot. Szívesen látnám őt nap sztárjának.  _nevet.gif

Csináltak omg.gif Gondolom Toto majd törli biggrin.gif
9 felhasználónak tetszik: dave095, chrisBrown14, adry1415, DreamerGirl, Arianaa, Emily O., Lindsay019, Rap4ever8, janet7
2011. augusztus 18. 12:58 #55
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 09.12.15.
Hozzászólás: 7187
Csatolások: 83847
Azonosító: 114760
Offline offline
Idézet (Cynthia @ 2011.08.18. 12:54)
Csináltak omg.gif Gondolom Toto majd törli biggrin.gif

És maga? acute.gif rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: adry1415, Arianaa
2011. augusztus 18. 13:12 #56
szavy
szavy
    Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 05.05.09.
Hozzászólás: 36112
Csatolások: 1852655
Azonosító: 6038
Offline offline
Idézet (Miah008 @ 2011.08.18. 12:52)
Ezt nem értem. Nem inkább 10/10-nek?
Ezen filózom már egy ideje. biggrin.gif

Szerintem ez örök rejtély fog maradni, hacsak nem jön az alanyunk és el nem magyarázza nekünk is. biggrin.gif De szerintem arra gondolt, hogy egy napon legalább tíz embernek van születésnapja. Csak nem tudta magát jól kifejezni. biggrin.gif

De ha már annál az oly csodás Gáspár famíliánál tartunk, akkor inkább Evelinnek legyen lapja, ő már úgyis topmodell lett. _nevet.gif
9 felhasználónak tetszik: dave095, kriszti145, Bessie, Boscorelli, Emily O., Lindsay019, Twilight6, Rap4ever8, janet7
2011. augusztus 18. 13:17 #57
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 09.12.15.
Hozzászólás: 7187
Csatolások: 83847
Azonosító: 114760
Offline offline
Idézet (szavy @ 2011.08.18. 13:12)
De ha már annál az oly csodás Gáspár famíliánál tartunk, akkor inkább Evelinnek legyen lapja, ő már úgyis topmodell lett.  _nevet.gif

És a foglalkozás mezőbe mi kerüljön? Modell és nyelvész? unsure.gif _nevet.gif
7 felhasználónak tetszik: adry1415, kriszti145, Boscorelli, Emily O., Lindsay019, Rap4ever8, janet7
2011. augusztus 18. 13:19 #58
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Amikor beléptem,megláttam,amint Bea asszonyság a nap 'sztárja' én annyira kiakadtam,hogy az valami hihetetlen...Ha Justin Bieber és Selena Gomez a nap sztárja..még az is jobb,mint ő..Ezt el se hiszem..Mit tett ő le az asztalra,amiért megérdemel,akár egy sztáradatlapot is?
1 felhasználónak tetszik: DreamerGirl
2011. augusztus 18. 13:21 #59
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Csatlakozott: 09.12.15.
Hozzászólás: 7187
Csatolások: 83847
Azonosító: 114760
Offline offline
Idézet (adry1415 @ 2011.08.18. 13:19)
Sziasztok!
Amikor beléptem,megláttam,amint Bea asszonyság a nap 'sztárja' én annyira kiakadtam,hogy az valami hihetetlen...Ha Justin Bieber és Selena Gomez a nap sztárja..még az is jobb,mint ő..Ezt el se hiszem..Mit tett ő le az asztalra,amiért megérdemel,akár egy sztáradatlapot is?

Szerepelt egy fantasztikus műsorban az RTL-en. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: DreamerGirl, adry1415
2011. augusztus 18. 13:25 #60
- törölt felhasználó -    
Idézet (dave095 @ 2011.08.18. 13:21)
Szerepelt egy fantasztikus műsorban az RTL-en. smileeee.gif


Meg is feledkeztem róla.Habár mindegy is,hiszen a VV -s"sztároknak" is van adatlapjuk...Ennyi erővel csinálni kéne a többi Gáspárnak is..
3 felhasználónak tetszik: DreamerGirl, Arianaa, Emily O.
12 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!