Néhányan elfogultak a sztárokkal szemben, azonban itt egy rövid lista, melyben a család kerül előtérbe, és az, hogy ők is csak emberek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Néhány sztár, akiknél a család az első
2011. augusztus 05. 01:46
cintia0023everybody needs a little poison ivy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.24. Hozzászólás: 6399 Csatolások: 1056 Azonosító: 85065 offline |
2011. augusztus 05. 02:51
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
jó annak, akinek van tesója, és összetartanak. nekem nincs, és mindig is akartam, most is, de már nekem nem adatik meg szóval addig becsüljék magukat a tesósok, amíg csak élnek
2011. augusztus 05. 04:23
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7185 Csatolások: 83731 Azonosító: 114760 offline |
Hiába tekergetem az oldalt, de valami hiányzik a cikkből. Ja, igen. A sztárok... Jó, Blaket és Leightont imádom. Viszont én (sem) értem, miért pont az aktuális fiatal "tehetségeket" kell állandóan felhozni példának?! Tudom, hogy erre van igény, de másokra is gondolni kéne.
2011. augusztus 05. 08:39
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Ez egy remek cikk lett , gratulálok
Számmora Zac & Dylan az akik tényleg együtt vannak , legalábbis a többieket nem követem annyira nyomon mint Zac-et és rajta tényleg látszik hogy mennyire kötődik az öccséhez
Szerintem akinek ennyire fontos a család az rossz ember nem lehet és itt msot mindenkire mondom aki a cikkben szerepel
Számmora Zac & Dylan az akik tényleg együtt vannak , legalábbis a többieket nem követem annyira nyomon mint Zac-et és rajta tényleg látszik hogy mennyire kötődik az öccséhez
Szerintem akinek ennyire fontos a család az rossz ember nem lehet és itt msot mindenkire mondom aki a cikkben szerepel
2011. augusztus 05. 08:47
Dorottya Lorettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 424 Csatolások: 2 Azonosító: 131681 offline |
Aranyosak.
2011. augusztus 05. 08:47
Idézet (Forever16 @ 2011.08.05. 08:22)
Nekem is vagy ket hugom ... de ezzel nem kerulok cikkbe...
Általában mindenbe belekötsz. Véleményem szerint ez is egy olyan cikk, ami megérdemli, hogy kikerüljön. Már ugyanis rohadtul elegem van a dizniből. Szerintem is a család a legfontosabb, és örülök annak, hogy vannak olyan sztárok, akik nem feledkeztek meg a családjukról. Mondjuk idesorolnám még a Madden testvéreket, azok is állandóan együtt lógnak. De egyébként gratula a cikkhez.
2011. augusztus 05. 08:59
Anna_Tothcalderic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.24. Hozzászólás: 1545 Csatolások: 308 Azonosító: 137063 offline |
Háát még jó hogy a család az első
1 felhasználónak tetszik:
nicol bellox
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.