Imádom a testvéreket ez olyan emberi dolog És milyen jó lehet hogy az életed "majdnem" minden pillanatában ott a tesod minjt nagyábol nekik
Kis cukik!!!!!!!
Néhány sztár, akiknél a család az első
2011. augusztus 05. 09:29
nemááár |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.03. Hozzászólás: 832 Csatolások: 18 Azonosító: 140026 offline |
Általában minden hírességnek a legfontosabb a családja, hiszen gyakorlatilag az egyetlen hely ahova menekülhet a sztáréletből, olyan emberek közé akik (szerencsés esetben) mindig támogatják és kitartanak mellette.
2011. augusztus 05. 09:29
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline |
az lenne a furcsa ha testvérek és utálják egymást... én nem tudom mihez kezdenék a bátyám nélkül, szóval megértem őket is. (: testvérnek lenni az egyik legjobb dolog az életben :D már amikor... xĐ
2011. augusztus 05. 09:59
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
jó,hogy nem ment tönkre a családjuk,és vannak,akik még mindig törődnek a szeretteikkel,és nem azzal foglalkoznak,hogy melyik híres emberrel legyenek ˝legjobb haverok˝.
2011. augusztus 05. 10:08
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Idézet (House Of Wax @ 2011.08.05. 08:39)
Ez egy remek cikk lett , gratulálok
Számmora Zac & Dylan az akik tényleg együtt vannak , legalábbis a többieket nem követem annyira nyomon mint Zac-et és rajta tényleg látszik hogy mennyire kötődik az öccséhez
Szerintem akinek ennyire fontos a család az rossz ember nem lehet és itt msot mindenkire mondom aki a cikkben szerepel
Számmora Zac & Dylan az akik tényleg együtt vannak , legalábbis a többieket nem követem annyira nyomon mint Zac-et és rajta tényleg látszik hogy mennyire kötődik az öccséhez
Szerintem akinek ennyire fontos a család az rossz ember nem lehet és itt msot mindenkire mondom aki a cikkben szerepel
Teljesen egyet értek veled.Nem csak amit Zacről írtál,hanem összességében.
Én viszont egy testvér párost hiányolok:Vanessa és Stella Hudgenst.
Sok rosszat lehet mondani Vanessáról,de azt,hogy ne szeretné a családját nem,és ők is nagyon sok időt töltenek együtt.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2011. augusztus 05. 10:50
zsurika9899 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.25. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 0 Azonosító: 149985 offline |
Gratulálok a cikkhez: cintia0023
Nagyon jó lett.
Nagyon cukik így együtt..
Nagyon jó lett.
Nagyon cukik így együtt..
2011. augusztus 05. 10:54
nagyon jó cikk tök jó hogy vannak sztárok akik a családjukkal is foglalkoznak
2011. augusztus 05. 11:18
krechlpanna2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 155599 offline |
Amelyik sztár a hírnév mellett nem törődik a családjával az milyen sztár?
2011. augusztus 05. 11:19
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline |
Delena14
A Miley páros tényleg eléggé furcsa volt,de végül is a testvérek nem azért tesók,mert hasonlítanak... Szerintem tök jó, hogy valaki rátalált erre a cikkre!!!
a számból szedted ki a szót
A Miley páros tényleg eléggé furcsa volt,de végül is a testvérek nem azért tesók,mert hasonlítanak... Szerintem tök jó, hogy valaki rátalált erre a cikkre!!!
a számból szedted ki a szót
2011. augusztus 05. 11:24
nagyon jó cikk lett én Leightont nagyon becsülöm,hogy ilyen sokat gondoskodik az öccséről
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.