Starity

Kihirdették a Teen Choice Awards nyerteseit

31 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. augusztus 08. 17:49 #301
Esztii77.
Esztii77.
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.03.04.
Hozzászólás: 565
Csatolások: 0
Azonosító: 146607
Offline offline
Gratula nekik bár én nemértek egyet pár dologgal. (:
2011. augusztus 08. 17:50 #302
AvrillirvA
AvrillirvA
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.25.
Hozzászólás: 455
Csatolások: 12
Azonosító: 125828
Offline offline
Grat (:
2011. augusztus 08. 17:50 #303
AmyVie
AmyVie
Like a soldier.♥
 
Státusz"Azt, hogy néha megpillanthatjuk a hiányzó részt valaki másban is." - Kartik
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.03.28.
Hozzászólás: 21368
Csatolások: 1197888
Azonosító: 91559
Offline offline
Számomra eléggé csalódás volt, akik nyertek. Jó pár embernek viszont nagyon örülök, hogy nyert, mert igen csak tehetséges, és szerintem megérdemelte, ilyen például Johnny Depp, Angelina Jolie, Ashton Kutcher és Cameron Diaz. A Harry Potter Cast-nek külön gratulálok, mindenkinek, mert mindegyik színész fantasztikus alakítást nyújtott a Harry Potter és a Halál Ereklyéi 1-2. részben. Szerintem ők ténylegesen megérdemelték azt, hogy nyertek, de a legtöbben annyira durván néztem, hogy ők hogyan nyerhettek tulajdonképpen. Én azon lepődtem meg, hogy rengeteg klassz énekes, tv sorozat, színészek voltak jelölve, akik szerintem nagyon tehetségesek, mert mondjuk van hangjuk, és tehetségük a színészkedéshez, ők hova lettek?

Vámpírnaplók: Én annak idején épp hogy cask belekezdtem a sorozatban, azonban az első évad háromnegyedig jutottam el, és meg kell mondjam, szerintem nem annyira jó, hogy szinte minden kategóiában díjazott legyen. Egy olyan sorozatot körözött le, mint az Odaát, amely elég nagy nézettségnek örvend, immáron a hetedik évad kezdetével. Annyira meglepődtem, mikor olyan szourlt hátttérbe, hogy Jared Padalecki… Értem én, hogy sokak szerint Ian Somerhalder helyes és jól néz ki, és jó a karaktere a sorozatban, de szerintem ilyen esetben nem scak ezt kell nézni. Jared egy hihetetlenül tehetséges színész, én oda és vissza vagyok az Odaáért, mert fantasztikusan alakít benne Jared. Rengeteg klassz sorozat lett jelölve, amiknek nagy a nézettsége és hihetetlenül jó színészek alakítanak benne, és azok hopp, csak eltűntek egy perc alatt. Én személy szerint nem szeretem Ninát, szerintem nem annyira tehetséges színész, még Katherine szerepét szerintem úgy ahogy eljátssza, de Elena szerepében borzalmas. Kicsit számomra olyan Kristen, a Twilightból, kaliberű nő, akinek kb semmi tehetsége nincsen a színészethez, és csak azért híres, mert egy olyan nagy sorozatban szerepel, amely sok tini kedvence.

Az első ilyen dolog Selena Gomez - a legszexibb nő és a Legjobb sorozatsztár vígjáték kategóriában, legjobb együttes, legjobb szerelmes dal. Ezen akadtam fel: Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem Selena... nem túlzottan szexi és csinos. Olyan még gyerekarca van, és még úgy is öltözködik, persze azért némelyik képen már próbálja előhozni nőies formáját, eddig sikertelenül. Szerintem Selenától vannak sokkal szexibb nők, számomra például ilyen Megan Fox - igaz, emberileg nem szeretem annyira, de még női szemmel is azt mondom rá, hogy ilyen, ő talán megérdemelné ezt a megtisztelő címet, amellyel Selenát tévesen illették meg. A másik dolog pedig, hogy legjobb sorozatsztár. Annak idején belenéztem a Wizards of Waverly Place című sorozatban, három részt meg is néztem belőle, majd le is töröltem ugyanazzal a lendülettel. Egyszerűen borzalmas, színészkedni egyáltalán nem tud Selena, azt sem tudom, hogyan jutott el idáig, mert az éneklés nem megy neki, sem a színészkedés, és mégis nyeri a jobbnál jobb díjakat. Ez most hogy megy itt? blink.gif Na ezen még igazán meglepődtem: legjobb együttes. Selenánál sokkal, de sokkal jobb és tehetségesebb emberek léteznek, akik fantasztikus zenét játszanak, és egy ilyen lányt jelölnek, és nyeri meg ezt a címet, aki egyáltalán nem is tud énekelni? Az egész lány egy megteremtett valami, nem más. A hangja nem eredeti, ki van keverve géppel, élőben full nem tud énekelni, és szerintem nem is tehetséges semmiben.z a baj egyébként, hogy Selenának tényleg nincsen hangja, azonban a 21. században élünk, és igen fejlett a technika, ennek köszönhető Selena kiváló sikere. Ahogyan egyesek szokták nevezni, ezek a csinált sztárok a 21. század génhulladékai, akik úgy tömik meg pénzzel a zsebüket, mint a fene. Most csak gondoljatok bele, milyen szerencsés, hogy énekelni és színészkedni sem tud igazán, és hány millió rajongója és követője van, és igazából mit tett? Nem sokat, azon kívül, hogy hagyja a számítógépzseniket, hogy átformálják a hangját egyedivé. A legjobb szerelmes szám... Csak élőben ne énekelje el, mert mint igaz, élőben tényleg nem tud egyáltalán énekelni, legtöbbször csak a vokalisták mentik meg a teljes leégéstől. Szokás mondani, hogy a legszebb romantikus számokat mindig a legkeményebb bandák tudják megteremteni, és ez tényleg igaz. Annyira sajnálom, hogy a régi előadókat, akiknek fantasztikus hangjuk, és számuk van, teljesen elfelejtik őket, mintha nem is léteztek volna soha, és hallgatják azt a sok szemetet, amely manapság szokott menni.

A második: Katy Perry - A nyár legjobb női előadója. Katy Perry számomra olyan, hogy énekeljen, csak ne élőben. Persze rengeteg számát hallgatom, azonban az E.T: nyerte el a tetszésemet, ám mikor meghallottam élőben az E.T. számot énekelni, én picit nagyon ledöbbentem, és nem értem, hogy egy olyan előadó, hogy nyerhetett, akinek tiszta géphangja van, és élőben semmit nem tud felmutatni. Most mondhatnám, hogy örülök neki, azonban nem túlzottan, mert rengeteg, nála sokkal tehetségesebb sztár, énekes van, aki élőben is ugyanúgy énekel, mint máshol, csak ők nincsenek nagyon felkapva, és nem is annyira ismert.

A harmadik dolog: Justin Bieber - Legjobb férfi előadó, Legszexibb férfi,Legjobb tweetelő, Legjobb gonosztevő (sorozat). Őszintén kezdem akkor az elsővel. Legjobb férfi előadó. Hú, ez igazán érdekes, mert körülbelül olyan a hangja, mintha rátették volna a lábára a zongorát, egyszerűen gyerekhangja van, szerintem semmi egyediség nincsen benne, amitől tényleg méltó lenne erre a címre. Azt mondják, hogy mutálódott... Nem tudom, ti, hogy vagytok vele, de én nem vagyok túlzottan kíváncsi arra, hogy milyen lehetett akkor előtte a hangja, ha ez már mutálódott blink.gif Nem tudom, amiket énekel, meg amilyen klipjei vannak, olyan minden hamisan cseng, hisz még egy gyerek, akinek van egy állkapcsolata Selenával. Nem értem, hogy miért kell olyan számot elénekelniük, amely felnőtt szám, és full nem is illik hozzá, mert Justinnál legtöbbször szerintem ez a helyzet - a hangját leszámítva persze. Az, hogy valaki azt mondja rá, hogy szexi, az még nem látott igazi, szexi srácot. Szerintem egyáltalán nem helyes, nekem gyerekesnek tűnik az egész srác. A hangja, a haja, a ruhái, a frizurája, mindene. Ha ránézek, egy kisfiút látok magam előtt, nem pedig egy férfit. Én azt mondom, ha valaki a legszexibb férfit jelöli, annak legyen jó alakja - kockás has, jó felsőtest, akit szívesen néznének meg törölközőben: Justin pont nem ez az alkat szerintem. Nincsenek is izmai, kockás hasa meg pláne, hogy nincsen. Hogy jelölhették, és hogy nyerhette el egyáltalán ezt a címet? blink.gif Engem rémálmok gyötörnének, ha látnám őt félmeztelenül - szerintem borzalmasan gyerekes, és... egyáltalán nem férfi. Legjobb gonosztevő (sorozat), mint Justin.. Nem tudom, hogy egyáltalán, miért kerül bele Justin. Én tőle láttam már sokkal jobban alakító színészt, aki hatalmasan alakította a gonoszat a sorozatokban - főleg az ilyen maffiavezér, vagy terrorista. Persze, a legjobb rész, még mindig az volt, ahogyan szitává lőtték, azonban szerintem full nem is érte meg, hogy őt választották ki, mert nála sokkal jobb színészek, sokkal jobb alakítást nyújtottak, mint Justin soha. Nem tudom, miért egyáltalán ő került ki győztesként, mert engem nem túlzottan győzött meg annak idején a CSI részben, amikor láttam ott - olyan... elment kategória volt az én szememben.

A negyedik: Rebecca Black - Az internetsztár-kategória nyertese: Ahogyan régebben mondtam, okos volt, hogy ezt megcsinálta, mert mindezzel hírnevet szerzett magának. Szerintem okos dolog volt, mind tőle, mind a menedzserétől, aki előállt a Friday c. ötlettel,m és meg is valósították. Mindenki ismeri őt – és mindenki megnézi a következő klipjét, már cask azért is, hogy röhögjenek rajta egy jót. Híres let, és pont abból szedte meg magát, hogy hülyét csinált szó szerint magából. Én nem ítélem el őt, nem semmizem ki, nem mondok rá semi sértőt, mert szerintem elég okos dolog volt tőle ezt tenni.
Az ötödik Taylor Swift: Én nem annyira ismerem őt, azonban arra már rájöttem, hogy amennyire beharangozzák, annyire nem túl jó. Persze szépnek szép, ez nem tagadás, de szerintem enn yi díjat egyáltlaán nem is érdekelt meg szerintem. Annyira nincsen egyedi hangja, hogy a női előadók legyen, és hogy megelőzzön olyanokat, mint Rihanna, vagy Adele. Nem tudom, ki hogy van vele, de azért ez igen nagy sérelem már nem azért, hogy a nagy nevek teljesen hátra kerültek, akiknek tényleg van hangzukés tehetségük ahhoz, amiket csinálnak.
Ahogyan én így olvasgattam, hogy kik nyertek, a jelöltek közül, szomorúan vettem tudomásul, hogy sajnos a divat diktál már itt is, mert nem azok nyertek szebbnél szebb díjakat, akik tényleg megérdemelték, hanem olyanok, akik semmit nem tettek azért, hogy egyáltalán ily módon emlékezzenek meg róluk, és ez igencsak szomorú. A legjobb bandákat, színészeket, előadókat ki is felejtették, ahogyan a legjobb sorozatokat is, és helyettük, az a tömegtucat került ki. És ahogyan olvasgattam a kommenteket, akkor derült arra fény, hogy ez nem is egész lista, én legelőször azt hittem, hogy ezek a teljes nyertesek.
3 felhasználónak tetszik: LittleVampire, An_d_a, Holly Keller
2011. augusztus 08. 17:54 #304
belieber11
belieber11
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.05.30.
Hozzászólás: 489
Csatolások: 19
Azonosító: 151974
Offline offline
Justin ♥ Vampire Diaries ♥ Taylor ♥
2011. augusztus 08. 17:57 #305
Kangi
Kangi
visszatérő vendég
 
StátuszI may not be there yet, but I'm closer than yesterday.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.06.23.
Hozzászólás: 254
Csatolások: 0
Azonosító: 129776
Offline offline
és Mileynak sehol semmi ohmy.gif ohmy.gif
2011. augusztus 08. 18:02 #306
Anna_Toth
Anna_Toth
calderic
 
Státuszda on ne može biti istina, ali to može biti vrlo
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.10.24.
Hozzászólás: 1547
Csatolások: 308
Azonosító: 137063
Offline offline
Jók lettek
2011. augusztus 08. 18:03 #307
Karina197
Karina197
impossible
 
Státuszegy szakasz lezárult.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.11.07.
Hozzászólás: 7877
Csatolások: 12522
Azonosító: 138204
Offline offline
Én épphogy egy kis részt néztem meg, az is annyi volt, hogy Demi nyert. Akkor úgy sírtam, hogy az nemigaz. Már egy jó két éve erre várok. Szép volt Demi, megérdemelted.
2011. augusztus 08. 18:04 #308
starxxx
starxxx
live your life•
 
StátuszFriendship is the most beautiful gift above all life's treasures…"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.06.10.
Hozzászólás: 1453
Csatolások: 12
Azonosító: 152674
Offline offline
Hát nekem csalódás mert a lista tele van Szeleníta és Bibör gyerekkel és hogy ő a legszexibb azon csak nevetek _nevet.gif
viszont grat TVD-nek Blakenek,Deminek és a GG-nek és Taylor Swift ja és Glee és a HP-nek smileeee.gif
2011. augusztus 08. 18:11 #309
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™
 
Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.07.25.
Hozzászólás: 2633
Csatolások: 0
Azonosító: 131949
Offline offline
Aww *--* de jók biggrin.gif heart.gif a kedvenceim kapták a díjakat! smileeee.gif tetszik a lista biggrin.gif tongue.gif
Ian,Nina,Robert,Bruno,Selena,Demi, Daniel,Emma,Paul,Katy Perry, Taylor,Ashton smileeee.gif heart.gif
2011. augusztus 08. 18:18 #310
- törölt felhasználó -    
Legszebb Nő: Szeleníta? ohmy.gif
Legjobb pasi: Jussy Bieber? Van ezeknek szeme?
Internetsztár: Rebecca Black :/ Van, aki tehetséges is, szal... ő is csak azért lett híres, mert olyan shit zenét gyártott, h csak na.
Taylor Lautnernek, Taylor Swiftnek, Demi Lovatonak és Robert Pattinsonnak NAGY gratula, megérdemelték biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: An_d_a
2011. augusztus 08. 18:21 #311
- törölt felhasználó -    
AmyVie-on jót kacagtam... Nina Dobrev nem tehetséges? Szerintem az egyik legtehetségesebb fiatal színésznő a mostani sorozatokban. Ezt pedig úgy mondom, hogy nem vagyok elfogult, a VD 2. évada nem igazán tetszett.

Az meg, hogy Ian nyert, nem Jared, az csak azért van, mert a VD most a menő, a Supernatural 6. évad egyébként is ratyi lett, ahogy hallottam, én csak az első részt bírtam ki belőle nagy nehezen eddig, nincs is sok motivációm egyelőre tovább nézni... Ian és Jared is tehetséges színészek, ezt szavazták meg, de ennyi erővel Jensen is nyerhetett volna, objektíven ezt nem lehet megállapítani. Mindezt megint úgy írtam, hogy halálosan szerelmes vagyok Jaredbe, Ian pedig nem jön be.

Szóval hülyeség ezen lovagolni, hogy ki a jobb. Viszont igazán abbahagyhatnák már, hogy Taylor Swiftet country-kategóriában jelölik...
2011. augusztus 08. 18:21 #312
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley
 
StátuszMockingjay
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.30.
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
Offline offline
Hp ^.^Hp *_*
2011. augusztus 08. 18:22 #313
Hannuusshh
Hannuusshh
Patley
 
StátuszMockingjay
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.30.
Hozzászólás: 1670
Csatolások: 193
Azonosító: 150324
Offline offline
Juuj mot veszem észre, hogy Tom Felton is nyert :ö dejóóóóó
2011. augusztus 08. 18:25 #314
Artesz
Artesz
visszatérő vendég
 
Státusz♥♥Jennifer Lawrence♥♥ anno:♥♥Taylor Swift♥♥
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 09.11.29.
Hozzászólás: 226
Csatolások: 43
Azonosító: 113519
Offline offline
Taylornál jogos
Justinnál vicc...
2011. augusztus 08. 18:25 #315
Bernadett
Bernadett
 
StátuszHa szeretnél barátkozni Bernadett Stray (BerniStray) néven megtalálsz. :) <3
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.05.25.
Hozzászólás: 812
Csatolások: 11
Azonosító: 128044
Offline offline
Gratulálok nekik! smileeee.gif O.o Justin Biebernek fülbevalója van?? O.O
2011. augusztus 08. 18:25 #316
Jessica Bown
Jessica Bown
új tag
 
StátuszAnnyira szép Hajdúszoboszló.!! Nem is gondoltam volna h ennyi haverom lesz. xdd
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.07.30.
Hozzászólás: 39
Csatolások: 0
Azonosító: 156948
Offline offline
am. valaki ki maradt....Miley Cyrus??ohmy.gifO ő hol van.??ohmy.gif Na azért elég jól lettek az eredmények. biggrin.gifD Justin.(L) Selena. (L) Katy. (L) Demi. (L) Bruno. (L) Ügyik vagytok. biggrin.gifD
2011. augusztus 08. 18:27 #317
Emcsike
Emcsike
 
StátuszA valóság csupán illúzió, bár nagyon kitartó. "Albert Einstein"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.09.29.
Hozzászólás: 843
Csatolások: 1
Azonosító: 40288
Offline offline
Nagyjából erre számítottam.Minden kategóriában az nyert akire szavaztam.Leginkább annak örülök h Rob és Tom(Felton)nyert! wub.gif wub.gif
2011. augusztus 08. 18:30 #318
- törölt felhasználó -    
Vááá Pauly D rohadt nagy arc, megérdemelte a díjat és Angelina is!
2011. augusztus 08. 18:30 #319
Robsten
Robsten
visszatérő vendég
 
StátuszI'm the biggest Twilight Saga fan in the world! So, I say: Twilight Saga 4ever
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.05.15.
Hozzászólás: 378
Csatolások: 42
Azonosító: 127169
Offline offline
Sz*r ez a lista. Mindenki tudja, hogy Robert Pattinson és Kristen Stewart nyert volna minden díjat, muszáj volt egy kicsit megmachinálni.
2011. augusztus 08. 18:32 #320
Toxic
Toxic
peligroso™
 
StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.04.27.
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Offline offline
A legtöbbnek örülök, de vannak akik nagyon, de nagyon nem érdemelték meg!
31 oldal 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!