Jake T. Austin beszólt Miley Cyrusnak
2011. augusztus 19. 11:20
Beyonceee1600 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 42 Azonosító: 137421 offline |
jól is tette mert a paparazik nem tunnek fel anélkül hogy hívnák őket jogos
2011. augusztus 19. 15:07
cukorkannaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 131153 offline |
mindig is tudtam h nagyon jófej a srác...
2011. augusztus 20. 21:20
Little Dreamervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 158799 offline |
Perszee....a paparazzik egész nap otthon ülnek és arra várnak, hogy Miley Cyrus felhívja őket! Nekem is ilyen munka kell!
Hát elárulom nektek, hogy a paparazzik, ált. mexikói bevándorlók ill. olyan emberek, akik ott a társadalom legalja és nem kapnak rendes munkát és csak úgy tudnak pénzhez jutni, ha minél intimebb vagy kínosabb pillanatban kapnak el egy sztárt és ezért bármire képesek, ha kell sátrat vernek a ház előt, mert ha nincsenek képek, nem kapnak egy petákot sem. És igen undorító a munkájuk, de ha mondjuk éhezik a családod, olyat is megteszel, amit egyébként nem. Persze van, aki egyszerűen csak pénzéhes és azért csinálja na az az igazán undorító.
És az igazán nagy sztároknak nem kell hívniuk a paparazzikat, mert anélkül is ott vannak, mint "légy a falon";). A magyar ripacsokra lehet h jellemző, akik könyörögnek, h írjon róluk a blikk, mert a kutya se kíváncsi rájuk, de egy Mileyról készült kép többezer dollárt ér.
Azt, hogy "nem szereti a figyelmet" meg szerintem úgy értette, hogy a magánéletében. Nyilván szereti a figyelmet, ha forgat vagy ha a színpadon van, de attól még szeretne a barátjával is kettesben is lenni, ami teljesen érthető.
Hát elárulom nektek, hogy a paparazzik, ált. mexikói bevándorlók ill. olyan emberek, akik ott a társadalom legalja és nem kapnak rendes munkát és csak úgy tudnak pénzhez jutni, ha minél intimebb vagy kínosabb pillanatban kapnak el egy sztárt és ezért bármire képesek, ha kell sátrat vernek a ház előt, mert ha nincsenek képek, nem kapnak egy petákot sem. És igen undorító a munkájuk, de ha mondjuk éhezik a családod, olyat is megteszel, amit egyébként nem. Persze van, aki egyszerűen csak pénzéhes és azért csinálja na az az igazán undorító.
És az igazán nagy sztároknak nem kell hívniuk a paparazzikat, mert anélkül is ott vannak, mint "légy a falon";). A magyar ripacsokra lehet h jellemző, akik könyörögnek, h írjon róluk a blikk, mert a kutya se kíváncsi rájuk, de egy Mileyról készült kép többezer dollárt ér.
Azt, hogy "nem szereti a figyelmet" meg szerintem úgy értette, hogy a magánéletében. Nyilván szereti a figyelmet, ha forgat vagy ha a színpadon van, de attól még szeretne a barátjával is kettesben is lenni, ami teljesen érthető.
2011. augusztus 21. 11:59
Paul imádók RebFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 156439 offline |
Isten ez a srác!!!Tök igaza van!!!Végre valaki...!
2011. augusztus 22. 08:21
summertündérkevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 128 Csatolások: 195 Azonosító: 154397 offline |
Ügyes srác
2011. augusztus 22. 09:58
Cute girl 998suicide blonde |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 11981 Csatolások: 4586 Azonosító: 158722 offline |
Na végre megkapta Miley.
2011. augusztus 22. 11:35
Hát ez a Jake..xD szép volt..(bocsánat a rajongóktól, de szerintem Jake-nek igaza van..)
2011. augusztus 22. 19:30
én semelyikőjükkel nem értek eggyed hát igen jake szerintem hívás nélkül is felbukkannak a fotósok
2011. augusztus 22. 19:33
little dreamer nagyon nagyon igazad van úr isten nagyon jól megfogalmaztad ügyi vagy és igazad van
2011. augusztus 24. 18:51
flora csicsaiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.30. Hozzászólás: 354 Csatolások: 2 Azonosító: 156981 offline |
legalább valaki észhez térítette nagyon bírom jake-t
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.