Több világsztár is fel fog tűnni az Topmodell leszek!-ben (America's Next Top Model). Nicki Minaj és Ashlee Simpson is szerepet kapott.
A teljes cikkhez kattints ide!
Világsztárok a Topmodell leszek!-ben
2011. augusztus 11. 15:26
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
2011. augusztus 11. 15:30
Melindalol |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 825 Csatolások: 0 Azonosító: 152743 offline |
de jóü XD
2011. augusztus 11. 15:33
Imádom a sorozatot, szinte mindig megnézem szóval kíváncsian várom.
2011. augusztus 11. 15:34
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
nem annyira rossz műsor,bár én annyira nem nézem.de azért okos ötlet volt,aki kitalálta,hogy viágsztárokat tezs bele,akiket szinte mindenki ismer,mert így már csakazért is nézni fogják talán még a fanok is,hogy lássák a kedvencüket.
2011. augusztus 11. 15:34
Láttam vagy 3 évadot, remélem ezek is jók lesznek!
2011. augusztus 11. 15:38
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Ha már itt tartunk, akkor Kathy Griffinnek sincs sok köze a divathoz, de hagyjuk.
Szóval én nagyon jó ötletnek tartom, hogy régi évadokból hoznak vissza lányokat, bár az igazi az lenne, ha a nyerteseket versenyeztetnék újra
Szóval én nagyon jó ötletnek tartom, hogy régi évadokból hoznak vissza lányokat, bár az igazi az lenne, ha a nyerteseket versenyeztetnék újra
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. augusztus 11. 15:39
olsenfan.. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.22. Hozzászólás: 4644 Csatolások: 22828 Azonosító: 146002 offline |
Kíváncsi vagyok rá!
2011. augusztus 11. 15:45
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Én is nagyon szeretem ezt a műsort és ezt az évadot külön várom, mert láttam, hogy benne lesz újra Camille a 2. évadból, aki nekem máig az egyik legnagyobb kedvencem az összes lány közül, pedig elég sokan utálták, sőt. És benne lesz Bre (5.) meg Isis (11.) őket is imádtam. Úgyhogy nagyon kíváncsi leszek. A vendégzsűritagokkal viszont itt nem értek egyet. Szerintem attól, hogy megcsappant a nézettség még nem jó ötlet olyanokat beválogatni, akiknek mondjuk közük nincs a divathoz, csak híresek és mondjuk annyi, hogy jó stílusuk van. Ez még édes kevés szerintem a zsűrizéshez. Kristin Cavallari nem tudom, hogy mi a francot keres ott, de szerintem nagyon nem kéne oda. Sőt, az egyetlen ezek közül, aki tényleg oda való szerintem, a Coco Rocha. Neki viszont nagyon-nagyon örülök, mert imádom a csajt és ő ráadásul tényleg benne van annyira ebben a szakmában, hogy jó legyen a zsűribe. A többiek viszont szerintem nem kellenének. Annyi a jó, hogy csak vendégzsűritagok lesznek, így olyan szinten nem zavar a dolog, meg voltak már ilyenek korábbi évadokban is. Én mindig azt várom, hogy legyen már Jay Manuel a zsűriben, ő kéne oda, de ő állandó zsűritagnak.
Hööh na mondjuk erre én is kíváncsi lennék. Főleg mert akkor láthatnám újra Naimát.
Idézet
bár az lenne az igazi, ha a nyerteseket versenyeztetnék újra
Hööh na mondjuk erre én is kíváncsi lennék. Főleg mert akkor láthatnám újra Naimát.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.