Lindsay Lohan szerelmes?
2011. augusztus 12. 13:09
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
Idézet (NikiBlack @ 2011.08.12. 12:54)
kétlem, hogy a Coldplay Lindsay Lohan szintjére süllyedni.
Lindsay-nek van szintje? én úgy tudtam, hogy a világban mindenki egyenrangú, de javíts ki, ha tévedek..
2011. augusztus 12. 13:46
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Idézet (badperfect @ 2011.08.12. 13:09)
Lindsay-nek van szintje? én úgy tudtam, hogy a világban mindenki egyenrangú, de javíts ki, ha tévedek..
kedves badperfect!
Elfogadom a véleményedet, mert nem akarok beléd kötni, én csak elmondom, hogy én mit gondolok, vagy az előtted hozzászóló hogyan értette. Nem a társadalmi szintre gondolt, hanem arra, hogy egy olyan együttes, mint a Coldplay, akiknek olyan nagy slágereket köszönhetünk, mint a Viva la Vida, vagy Clocks, The Scientist, és akikre fel lehet nézni, akik sokaknak, köztük nekem is, értelmet adnak az élet nagy küzdelmeihez, ne hasonlítsuk már egy olyan lányhoz, aki egyáltalán nem példamutató életet él. Mindig csak azt lehet olvasni, hogy Lindsay Lohan most jött az elvonóról! Vagy, Lohan részegen, bedrogozva pisilt egy parkolóban. De ennél sokkal durvábbak is akadnak. Remélem, megválaszoltam a kérdésedet.
2011. augusztus 12. 13:48
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Idézet (ophely88 @ 2011.08.12. 12:48)
Coldplay Lohan szintjére lesüllyedni? Ugyanmár *legyint*
Én úgy gondolom, hogy védekező reakció. Chrisék allergiásak az ilyenre és okkal nyomnak minőségi zenét, a közönségbe pedig nem kell olyan, aki részeg, randalírozik vagy celeb, aki mindennap az újságokban van, mint negatív példa. Ártana a hírnevüknek. Talán pont Lindsay találta ki, hogy elterelje a figyelmet a kitiltásról
Én úgy gondolom, hogy védekező reakció. Chrisék allergiásak az ilyenre és okkal nyomnak minőségi zenét, a közönségbe pedig nem kell olyan, aki részeg, randalírozik vagy celeb, aki mindennap az újságokban van, mint negatív példa. Ártana a hírnevüknek. Talán pont Lindsay találta ki, hogy elterelje a figyelmet a kitiltásról
nem azt mondom,hogy lindsay rossz,mert vannak filmjei,amiket szívesen nézek.csak mostanában sok körülötte a botrány,a védekező reakcióban pedig van valami.azért hogy lindsay találta-e ki..háát..nem tudom,ez is egy lehetőség.
2011. augusztus 12. 13:58
badperfectStan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 2551 Csatolások: 988 Azonosító: 143952 offline |
Idézet (Alison Lerman @ 2011.08.12. 13:46)
kedves badperfect!
Elfogadom a véleményedet, mert nem akarok beléd kötni, én csak elmondom, hogy én mit gondolok, vagy az előtted hozzászóló hogyan értette. Nem a társadalmi szintre gondolt, hanem arra, hogy egy olyan együttes, mint a Coldplay, akiknek olyan nagy slágereket köszönhetünk, mint a Viva la Vida, vagy Clocks, The Scientist, és akikre fel lehet nézni, akik sokaknak, köztük nekem is, értelmet adnak az élet nagy küzdelmeihez, ne hasonlítsuk már egy olyan lányhoz, aki egyáltalán nem példamutató életet él. Mindig csak azt lehet olvasni, hogy Lindsay Lohan most jött az elvonóról! Vagy, Lohan részegen, bedrogozva pisilt egy parkolóban. De ennél sokkal durvábbak is akadnak. Remélem, megválaszoltam a kérdésedet.
NikiBlack viszont teljesen máshogyan írta le, amit ő gondol. Mindegy, elfogadom hiszen mindenkinek van saját véleménye és én ezt tiszteletben tartom, ahogyan a tiédet is. Igen, tudom, hogy vannak jó pár slágereik, de azért, mert Lindsay hullámvölgyben van attól még lehet remek színésznő/énekesnő és nem kell egyből leírni. Most mélyponton van, de azt is rakjuk hozzá, hogy értett ahhoz amit csinált és az egyik legjobb volt. Mindegy azért én még reménykedem benne, hogy egyszer vissza fog térni.
2011. augusztus 12. 14:02
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (An_d_a @ 2011.08.12. 13:48)
nem azt mondom,hogy lindsay rossz,mert vannak filmjei,amiket szívesen nézek.csak mostanában sok körülötte a botrány,a védekező reakcióban pedig van valami.azért hogy lindsay találta-e ki..háát..nem tudom,ez is egy lehetőség.
Szerinted sincs annyi esze, hogy ezt kitalálja? Talán az ügynöke volt
Én pedig azt mondom, hogy rossz. Nekem legalábbis. Semmi extrát nem látok benne, mint színész vagy énekesnő. VV Zsófi is ki tud állni a kamera elé, mégsem színésznő. Lindsay-nek van hangja de az sokat romlott az elmúlt években a sok pia és drog miatt, tehát kiégett, ha így tetszik. Egy a sok közül, semmi több.
2011. augusztus 12. 14:06
badperfect teljesen igazad van
amúgy én azt hittem, hogy Lindsay még mindig házi őrizetben van
amúgy én azt hittem, hogy Lindsay még mindig házi őrizetben van
2011. augusztus 12. 14:09
BSBfan13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.18. Hozzászólás: 528 Csatolások: 54 Azonosító: 125343 offline |
hát ami tény az tény, hogy az utóbbi időben rendesen elcseszte az életét...de láttam a filmjeit és kedvelem, egyszerűen azt tudom mondani hogy őt is elkapta ami a többi sztárt szinte kivétel nélkül ..a drog, a pia, meg a féktelen partik...és csak remélni tudom hogy igaz a hír hogy szerelmes, és végre magára talál.. Sok sikert Lindsay )
2011. augusztus 12. 14:41
Na végre ennek örülök . De amúgy ki tudja hogy igaz ez hiszen nincs kép videó :/.
2011. augusztus 12. 14:47
vivienne96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 155084 offline |
az tök jó.
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.