SP félt a beszólogatástól
2011. augusztus 13. 17:11
RihannnaFaág™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.10. Hozzászólás: 1806 Csatolások: 118 Azonosító: 124776 offline |
Ha beszólogatnak neki az még nagyobb érdem mert azt jelenti hogy az emberek többsége hallotta a "zenéjét"... most annak örül hogy a kutya sem ismeri??
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. augusztus 13. 17:58
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Minden egyes nyilatkozatával bizonyítja, hogy számára a világ csak is a kis SP körül forog. Mit hitt? A Szigetre az emberek szórakozni mennek, nem azért, hogy őt bámulják, mint valami majmot! Miért cikizték volna? Nem adott rá okot, hiszen ő is szórakozni ment és nem fellépni. Nemde? Akkor meg miért foglalkoztak volna vele? Ha elmenne mellettem az utcán, ugyan fel se ismerném, erre mérget vehet. Az se jó, ha cikizik, az se jó, ha nem, ez folyton csak ül a sarokban és sír. Semmi se jó neki.
2 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals,
_ToTo_
2011. augusztus 13. 18:07
Nyöff09visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 154 Csatolások: 0 Azonosító: 153354 offline |
Vajon miért félt tőle ha csak nem azért mert ő is tudja magáról hogy mekkora egy s*ar... Talán csak azért nem ismerték fel mert egy nőhöz hasonló ember és mivel szigeten elég ritkán találsz józan embereket így trafónak nézhették "szegényt". Amúgy is a sziget bulira és nem rendbontásra van fent tartva... A félelme az igazság hogy egy ciki személy és ezt ő is tudja magáról...
UnhappyMeals
2011. augusztus 13. 18:11
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4158 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline |
Most komolyan arról fog itt nekem cikkezni mindenki, hogy szegény kicsi SP a világ közepének képzeli magát és retteg kilépni az utcára vagy elmenni egyet bulizni, mert beszólogatnak neki, nyelje le na! Mindenkinek beszólnak, még egy átlagos embernek is ha olyan... de ha nem ad okot szerencsétlen, akkor nem is bántja majd senki sem!
Habár abban lehet valami, hogy nem hallotta, hogy beszóltak neki.
Habár abban lehet valami, hogy nem hallotta, hogy beszóltak neki.
2011. augusztus 13. 18:18
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Nagyon sok értelme van ennek a cikknek már bocs az írónak. Szerintem akik nem bírják SP-t magasról lesz*arják, hogy mik a félelmei szegény kicsikének. Hánynom kell tőle már az első pillanattól kezdve nagyon unszimpatikus volt.
2011. augusztus 13. 18:31
June15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.29. Hozzászólás: 612 Csatolások: 31 Azonosító: 141963 offline |
Én nem bírom SP-t, és megmondom őszintén nem is nagyon érdekel, hogy mi zajlik a kis életében.
De attól még nem köpném le, meg rúgnék bele,
1. Mert egy ilyen "stílust" is kell valakinek képviselnie.
2.Meg teszi más helyettem. XD
3. Lusta lennék hozzá.
és
4. Mert NEM LÁTOM ÉRTELMÉT, hogy bántsam, mivel ezzel magamat szégyeníteném le, és nem szeretnék erre a szintre süllyedni, a másik pedig az, hogy attól még, hogy több 100 ember leköpködte, megdobálta az évek során, ezzel ellentétben már évek óta köztudatban van és nem veszett el, szó mi szó attól még, hogy meggyalázzuk nem fogja abba hagyni....
„Egészen meglepődtem, paráztam, hogy szét fognak cikizni és beszólogatnak, de teljesen másképp viszonyultak hozzám”
-Én a helyében nem ettől féltem volna, hanem attól, hogy ennél "kicsit" durvább eszközöket használnának.
De attól még nem köpném le, meg rúgnék bele,
1. Mert egy ilyen "stílust" is kell valakinek képviselnie.
2.Meg teszi más helyettem. XD
3. Lusta lennék hozzá.
és
4. Mert NEM LÁTOM ÉRTELMÉT, hogy bántsam, mivel ezzel magamat szégyeníteném le, és nem szeretnék erre a szintre süllyedni, a másik pedig az, hogy attól még, hogy több 100 ember leköpködte, megdobálta az évek során, ezzel ellentétben már évek óta köztudatban van és nem veszett el, szó mi szó attól még, hogy meggyalázzuk nem fogja abba hagyni....
„Egészen meglepődtem, paráztam, hogy szét fognak cikizni és beszólogatnak, de teljesen másképp viszonyultak hozzám”
-Én a helyében nem ettől féltem volna, hanem attól, hogy ennél "kicsit" durvább eszközöket használnának.
Pandus
2011. augusztus 13. 19:54
amúgy sokan csak interneten keménykednek .Élőben meglátják vagy nem ismerik fel vagy nem merik neki elmondani amit gondolnak róla "
2011. augusztus 13. 20:09
Fú, milyen sok embernek van itt saját véleménye.. "egyetértek, egyetértek".
Csak hogy ki ne maradjak a sorból: egyetértek June15.
Csak hogy ki ne maradjak a sorból: egyetértek June15.
2 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals,
Pandus
2011. augusztus 13. 20:51
Trxaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 415 Csatolások: 0 Azonosító: 154419 offline |
Hát azért nem szóltak be mert nem mernek,nem azért mert nem ismerték fel...csak vannak olyanok,sőt szinte mindenki(tiszetlet a kivételnek )akiknek csak neten nagy a szájuk...(1)
(2)ha én ott lettem volna,szentem nem marad tiszta alsója,mert én nem félek tőle...
(jah am a rajongók,ne szívják mellre,pls,mert nincs kedvem veszekedni,thx!)
(2)ha én ott lettem volna,szentem nem marad tiszta alsója,mert én nem félek tőle...
(jah am a rajongók,ne szívják mellre,pls,mert nincs kedvem veszekedni,thx!)
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.