SP félt a beszólogatástól
2011. augusztus 13. 20:56
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline |
Sok külföldi is jár ám a szigetre, biztos azért nem ismerték fel, a magyarokat meg szimplán nem érdekli. Amúgymegkiazazespé?
2011. augusztus 13. 21:08
„Ha olyan helyzet van, hogy táncolok valakivel, abból könnyebben alakulhat ki valami, mint egy beszélgetésből.”
Persze, dörzsöld hozzá a micsodádat a seggéhez, akkor majd biztos le akar feküdni egy ilyen díszb*zival, mint te. De most már legalább tudom, miért nincs csaja (persze azt leszámítva, hogy meleg)
Mindenesetre, én mindig, amikor Pesten laktam, így most is, azt kívánom bárcsak összefuthatnék Espével vagy Fluortomikával meg a Vivastábbal, hogy egy jót beszólhassak nekik.
Reménykedni szabad, nem?
Persze, dörzsöld hozzá a micsodádat a seggéhez, akkor majd biztos le akar feküdni egy ilyen díszb*zival, mint te. De most már legalább tudom, miért nincs csaja (persze azt leszámítva, hogy meleg)
Mindenesetre, én mindig, amikor Pesten laktam, így most is, azt kívánom bárcsak összefuthatnék Espével vagy Fluortomikával meg a Vivastábbal, hogy egy jót beszólhassak nekik.
Reménykedni szabad, nem?
1 felhasználónak tetszik:
UnhappyMeals
2011. augusztus 13. 21:12
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (irsza @ 2011.08.13. 19:18)
egyesek nagyon vagányak !
Ha ott lennének élőbe SP előtt meg se tudnának szólalni !
A röhögéstől ...
2 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
UnhappyMeals
2011. augusztus 13. 21:14
Idézet (irsza @ 2011.08.13. 19:18)
egyesek nagyon vagányak !
Ez így igaz. Valószínűleg azon filozofálnék magamban, melyik király kung-fu ütésemet vessem be ellene. Vagy inkább a lehengerlő Kempo tudásomat kihasználva találjam el az egyik idegvégződését, hogy órákig, vagy talán örökre lebénuljon? Nem is tudom, nem is tudom...
UnhappyMeals
2011. augusztus 13. 21:42
egyesek itt annyira túlzásba viszik az SP cikizését..gyerekek, ez már túl erőltetett
nem védem meg semmi, de akkor szólaljatok meg amikor önerőből eljutottak addig mint ő.. mert neki nagyon nem volt segítsége. az meg már egy másik dolog, hogy úgy kritizáltok meg utáltok vkit, hogy egy képet kaptok róla a médián keresztül, de amúgymeg lövésetek sincs, hogy valójában milyen mert nem ismeritek.
persze a másik véglet sem jó, amikor a kis libák agyonsztárolják
nem védem meg semmi, de akkor szólaljatok meg amikor önerőből eljutottak addig mint ő.. mert neki nagyon nem volt segítsége. az meg már egy másik dolog, hogy úgy kritizáltok meg utáltok vkit, hogy egy képet kaptok róla a médián keresztül, de amúgymeg lövésetek sincs, hogy valójában milyen mert nem ismeritek.
persze a másik véglet sem jó, amikor a kis libák agyonsztárolják
Pandus
2011. augusztus 13. 22:51
Hát én nagyon nem bírom ezt a gyereket.......és az igaz hogy azért a Szigeten sok külföldi van, a magyarok meg nem ismerték fel...(képzelem ott mint egy kisegér megbújva egy sarokba,napszemüveggel+kapucnival a fején)
2011. augusztus 13. 23:00
orsollyaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 156603 offline |
hát én nem tudom... olyan jót röhögtem miközben olvastam hogy pfhűűű...xDD és akkor ez játssza a nagy kemény gyereket hee....: DD xDD drága espé ki lennél te?
2011. augusztus 14. 09:53
"...paráztam, hogy szét fognak cikizni és beszólogatnak..." Tehát akkor ő is tudja magáról, hogy nagyon gáz!
2011. augusztus 14. 10:35
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline |
jézusomdegagyi....
2011. augusztus 14. 10:45
Azért, mert mindenki lehurrogja. Egyébként semmi probléma sincs vele, tehetségtelen, gáz, hogy felkapták de egy jófej ember, és szerintem nem kéne lebuzizni mindig, szóval igazán nem csodálom. Nem azért, mert mellette vagyok, vagy mert szeretem, de a normális ember nem mond a másikra ok nélkül olyat, hogy 'ez buzi'.
2011. augusztus 14. 11:31
cukorbogyovampire heart |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 7692 Csatolások: 953 Azonosító: 143757 offline |
Hát ez van.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.