https://www.mymusictaste.com/promotion/600 !!!!!!
BTS KONCERT KAMPÁNY!
K-pop rajongók topikja
2015. február 09. 21:11
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
szenya
2015. február 10. 09:49
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Az utóbbi időben erre vagyok elképesztően rákattanva. :'DDD
Más: ki nézi itt még rajtam kívül az Unpretty Rapstart? XDDD Azért egyelőre a SMTM3 szórakoztatóbb volt (minden részben történt több emlékezetes dolog is, Tablo különös mániáját Giriboy irányában pl máig nem bírom kiverni a fejemből, istenem :'DDDDD hogy a that's no-nót meg a Dok2 - The Quiett páros folyamatos arcoskodását ne is említsük), de kifejezetten nagy arc csajok gyűltek itt össze, bár Jessi tipikusan olyasmi hölgy, akiről nem tudom eldönteni, hogy vele vagy rajta nevessek. :'DDDD (És az összes többi csaj látványosan fél tőle... :'D) És jó látni, hogy Jidam meg Kisum fejlődtek az utóbbi időben. Viszont Lil Cham nem egészen fényeskedik eddig, szegénykém mindent elszúr, amibe csak belekezd.
*szereti Lil Chamot* Mindenesetre imádom, ahogy San E Jiminre fanboykodik, és ahogy a hölgyek fangirlködnek Zicora :'DDD
Más: ki nézi itt még rajtam kívül az Unpretty Rapstart? XDDD Azért egyelőre a SMTM3 szórakoztatóbb volt (minden részben történt több emlékezetes dolog is, Tablo különös mániáját Giriboy irányában pl máig nem bírom kiverni a fejemből, istenem :'DDDDD hogy a that's no-nót meg a Dok2 - The Quiett páros folyamatos arcoskodását ne is említsük), de kifejezetten nagy arc csajok gyűltek itt össze, bár Jessi tipikusan olyasmi hölgy, akiről nem tudom eldönteni, hogy vele vagy rajta nevessek. :'DDDD (És az összes többi csaj látványosan fél tőle... :'D) És jó látni, hogy Jidam meg Kisum fejlődtek az utóbbi időben. Viszont Lil Cham nem egészen fényeskedik eddig, szegénykém mindent elszúr, amibe csak belekezd.
silenc
2015. február 11. 13:13
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (Ella535 @ 2015.02.09. 18:51)
elnézst ha már valaki berakta,de a 4Minute comebackel!
<3 (6.mini album) csak az egyik daluknak van videóklipp
nekem mindegyik nagyon tetszik <3
nekem mindegyik nagyon tetszik <3
Nemigazán hallgatom a 4minute dalait, de ez az albumuk nagyon tetszik. Szerintem mindegyik számot eltalálták, a borítókép is szuper lett, és baromi jó stílust kaptak.
Idézet (johanna92 @ 2015.02.10. 09:49)
*szereti Lil Chamot* Mindenesetre imádom, ahogy San E Jiminre fanboykodik, és ahogy a hölgyek fangirlködnek Zicora :'DDD 
Én nézem, és baromira bírom Jessit.
johanna92
2015. február 11. 15:42
|
|
szenyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.05. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 182613 offline
|
Idézet (SzimónaDrága @ 2015.02.09. 21:11)
https://www.mymusictaste.com/promotion/600 !!!!!!
BTS KONCERT KAMPÁNY!
BTS KONCERT KAMPÁNY!
!!!!!
SzimónaDrága
2015. február 12. 00:24
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Vége a No Mercynek, a végső felállás:
Wonho
Jooheon
Shownu
Kihyun
Hyungwon
Minhyuk
I.M
Ergo #Gun kiesett, rohadjanak meg.
Ami azért rohadtul fura, tekintve hogy közönségszavazás volt és ELVILEG ő lenne az egyik legnépszerűbb. Érdekes, de tényleg. De akkor már valaki legyen szíves magyarázza már meg nekem, hogy hol található a tehetség Hyungwonban, mert én nem tudtam felfedezni. :'DDD Minhyuktól meg Wonhotól sem dobtam el az agyam egyáltalán, de Hyungwonban tényleg nagyítóval sem találom a tehetséget. XDDD (És akkor már azt is mondja meg valaki, hogy ő miért számít különösen jóképűnek.) Szóval ja, inkább legyen a csapatban három visual, mint három jó rapper, ugye? Nevetséges, ahogy az is ocsmány húzás volt, hogy I.M-et behozták a nyolcadik részben és sikeresen debütált... (Mondjuk I.M-et nem hibáztatom, de Gunt nézve attól még ez nagyon ronda volt. Gondolom arra jó volt, hogy Mino unokatesójaként hozza a veszettsok nézettséget, de a debütre már nem. Pfff.)
És az együttes neve Monsta X lesz. MONSTA X.
...Nembíromkész
Wonho
Jooheon
Shownu
Kihyun
Hyungwon
Minhyuk
I.M
Ergo #Gun kiesett, rohadjanak meg.
És az együttes neve Monsta X lesz. MONSTA X.
...Nembíromkész
2015. február 12. 09:14
|
|
johanna92Bullshitter |
|
A Starship már próbál is kárpótolni minket. XD Jooheon
És ez nagyon partisnak ígérkezik
"Vúúúúúú hejjeeeee hejjeeeee váááá hááá-hááá-ááá"
Asszem erre jól el fogok tudni mélázni esténként
Más: felfedeztem hogy ehhez is van klip jejjj
És ez nagyon partisnak ígérkezik
"Vúúúúúú hejjeeeee hejjeeeee váááá hááá-hááá-ááá"
Asszem erre jól el fogok tudni mélázni esténként
Más: felfedeztem hogy ehhez is van klip jejjj
2015. február 16. 12:17
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Ez elég jó, de úgy tűnik, kb. senki sem ismeri/nézi a klipet, lol. Már lassan fél éve jelent meg ez mint predebüt dal, ilyen nézettségi aránnyal az életben nem fognak ezek debütálni. Hát kár, nekem tetszik a szám, van egy enyhe retró feelingje, meg más, mint amit mostanában megszoktunk koreai fiúbandáktól.
2015. február 16. 21:13
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Niel szólója... érdekes, még egy párszor meg kell hallgatnom, hogy belopja magát a szívembe, de első hallásra sem rossz. A klip kifejezetten tetszik, és a koreo is ott van nagyon
2015. február 21. 13:07
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Big Byung "kishúgai": Chamsonyeo (참소녀): Sohyun (4minute), Lizzy (After School), G.NA, Youngji (Kara)
Btw, jó lenne, ha G.NA valami új anyaggal rukkolna elő. Nagyon jó szólista, és remélem visszatérése majd a Draw G's First Breath albuma stílusához lesz hasonló.
2015. február 24. 01:38
|
|
johanna92Bullshitter |
|
Mikor megjelent, nem tetszett különösebben ez a szám, most meg totál rá vagyok kattanva. :'D (De ettől függetlenül véleményem szerint Iron még mindig csak azért van benne, hogy neve legyen a gyereknek ^^')
Ésssss itten van a Pikszü comebaaaack
Hyuk olyan aranyosan nyalja azt a fagyit :'D
Az új albumon rajta van a Memory meg az In The Cold Night, amik eddig csak a koncertjeiken voltak hallhatóak *___* (A Memory élőben csodálatos volt...)
Az új albumon rajta van a Memory meg az In The Cold Night, amik eddig csak a koncertjeiken voltak hallhatóak *___* (A Memory élőben csodálatos volt...)
Angel
2015. február 24. 04:20
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1481 Csatolások: 377 Azonosító: 233579 offline
|
Kim Soo Hyun az egyik kedvenc színészem és énekesem is és nagyon szeretem ahogyan énekel.
Ezt a dalt nagyon szeretem tőle:
https://www.youtube.com/watch?v=paAJ1JBjJ9o
Ezt a dalt nagyon szeretem tőle:
https://www.youtube.com/watch?v=paAJ1JBjJ9o
2015. február 24. 04:45
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1481 Csatolások: 377 Azonosító: 233579 offline
|
Egyik kedvenc együttesem az F.T Island és abban Lee Hong Ki az egyik tag és nagy kedvencem mint az együttes zenéi és Lee Hong Ki is.
Ez a zene az egyik kedvencem tőle:
https://www.youtube.com/watch?v=7uDHQc-VDwU
https://www.youtube.com/watch?v=scT6xjzY7Lc
Ez a zene az egyik kedvencem tőle:
https://www.youtube.com/watch?v=7uDHQc-VDwU
https://www.youtube.com/watch?v=scT6xjzY7Lc
2015. február 24. 17:11
|
|
AngelSt☆rlight™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 2479 Csatolások: 3541 Azonosító: 120837 offline
|
Idézet (johanna92 @ 2015.02.24. 01:38)
Alig vártam
SzimónaDrága
2015. február 25. 16:41
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Idézet
[R.I.P.]
SoJin valószínűleg öngyilkosságot követett el, és elhunyt.
Első jelentések szerint egy nőt (SoJin) egy apartman előtt a virágágyáson találtak eszméletlenül. Február 24-én 2 órakor találtak rá. Azonnal kihívták a mentőket, és kórházba vitték, ahol elhunyt.Csak később azonosították.
A lány a közelmúltban depressziós volt, és valószínűleg leugrott a 10. emeletről. Azonban eddig búcsúlevelet nem találtak.
Miután ezek a szörnyű hírek nyilvánosságra kerültek, az is kiderült hogy Sojin-nak már nem volt szerződése a DSP Media-val. Ezt maga a kiadó árulta el. Talán ezért lett öngyilkos?
A hírek után a #RIPSojin trend a legelső a világtrendek között.
A lány egyébként 5 évig volt a DSP Media gyakornoka, majd a Baby KARA tagja.
Első jelentések szerint egy nőt (SoJin) egy apartman előtt a virágágyáson találtak eszméletlenül. Február 24-én 2 órakor találtak rá. Azonnal kihívták a mentőket, és kórházba vitték, ahol elhunyt.Csak később azonosították.
A lány a közelmúltban depressziós volt, és valószínűleg leugrott a 10. emeletről. Azonban eddig búcsúlevelet nem találtak.
Miután ezek a szörnyű hírek nyilvánosságra kerültek, az is kiderült hogy Sojin-nak már nem volt szerződése a DSP Media-val. Ezt maga a kiadó árulta el. Talán ezért lett öngyilkos?
Hát ez durva...Nyugodjon békében!
2015. február 25. 17:51
|
|
silenc#ALLFOR916 |
|
Idézet (johanna92 @ 2015.02.24. 01:38)
Sosem hallgattam a Rainbow dalait, de az új albumuk nagyon bejön, főleg a Bad Boys Cry és a Black Swan. Baromira eltalálták ez a stílust.
Idézet (SzimónaDrága @ 2015.02.25. 16:41)
[R.I.P.]
Istenem.. újabb angyalka. Depressziós lett volna?
2015. február 26. 16:02
|
|
AngelSt☆rlight™ |
|
Shinhwa comeback ^^ Nem igazán ismerem a .. hát nem srácok, mert azért idősebbek már jóval. Szóval nagyon jó lett a comeback. Kíváncsi vagyok hány nap múlva ítélik ezt is túl erotikusnak, mint a JYJ - Back Seat-jét tavaly
Misuzu86
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Dúl köztük a szerelem.
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Új szakítási pletyka kapott szárnyra.
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nagy pocakja van már.
Reagált a Netflix az új Scooby-Doo körül elszabadult indulatokra
Reagált a Netflix az új Scooby-Doo körül elszabadult indulatokra
Megmagyarázták a kutya kiválasztását.