A Suju pedig milyen jól nyomja
K-pop rajongók topikja
2011. december 29. 20:20
2012. január 05. 17:03
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Idézet (buborék @ 2012.01.05. 16:55)
nem tudom hogy innen szereti e valaki a Teen Top-ot
de én nagyon
asdfghjkléftzgvhbnjin
Chunji vörös haja *_* meghalok, imádom~~
csak azt nem értem, hogy mit csináltak Niel hajával
1 felhasználónak tetszik:
detty.95
2012. január 05. 17:25
|
|
detty.95| Jeongminné | |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 533 Azonosító: 132737 offline
|
Idézet (Piros0817 @ 2012.01.05. 17:03)
asdfghjkléftzgvhbnjin
(többet nem tud mondani
)
és L.Joe is nagyon asdfghj..
.__.
akjdhbjashak egyetértek .__. Olyan hirtelen lettek ilyen..férfiasak. Imádom a számot, és a táncot és természetesen
L.Joe-t
Szerintem Niel hajára mindig valami kezdõ fodrászt küldenek xD
2012. január 07. 17:51
Idézet (buborék @ 2012.01.05. 16:55)
nem tudom hogy innen szereti e valaki a Teen Top-ot
de én nagyon
Eddigiben nem igazán szerettem őket,sőt a számaik sem voltak valami jók az én személyem szerint,hiszen ez ízlések is pofonok.Viszont,ez a szám valamiért nekem nagyon bejön.A klip valami eszméletlen jól sikerült,a számmal még nem vagyok megbékélve,de már kezd megtetszeni őket.
Jaaj,eddig nem igazán voltam SuJu fan,sőt gyűlőltem őket,de az a számuk valami eszméletlen és nem is tudom megunni semmiképpen sem,annyira tetszik és Yesung milyen aranyos.
2012. január 09. 16:54
|
|
Piros0817gonosz taemint törpe™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.06. Hozzászólás: 1926 Csatolások: 6457 Azonosító: 70950 offline
|
Azt hiszem ma ennél szebb napom nem is lehetne *-* nem csak hogy jó jegyeket kaptam a suliban, de megláttam ma ezeket is *-*
http://www.youtube.com/watch?v=Bsiv1mo0HTQ&feature=player_embedded
ésésés
http://www.youtube.com/watch?v=vClsENFbcHU&feature=player_embedded
ahh -meghalt-
de sajnos van két rossz hír is (számomra legalábbis) Onew és Jeongmin beteg
http://www.youtube.com/watch?v=Bsiv1mo0HTQ&feature=player_embedded
ésésés
http://www.youtube.com/watch?v=vClsENFbcHU&feature=player_embedded
ahh -meghalt-
de sajnos van két rossz hír is (számomra legalábbis) Onew és Jeongmin beteg
2012. január 11. 16:44
|
|
Emily O.Osminator™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2577 Csatolások: 676 Azonosító: 139156 offline
|
Üdv mindenkinek!
Gondoltam leírom csodás találkozásomat a K-poppal:
Nemrég itt starityn az ajánlott sztároknál volt egy név, na mondom már régóta érdekelt a k-pop,de nem tudok róla semmit. Na és rámentem az illetőre,beírtam a youtubba és kihozott pár zenét,meghallgattam, nos be kell valljam először nem nagyon tetszett,de meghallgattam még egyet, majd egy újjabbat és rájöttem, hogy ez nagyon jó!
Na,de hogy a lényegre térjek: Nos azt kérdem: Az SNSD az más néven Girl's Generation vagy két teljesen más bandáról beszélek? (lehet eléggé béna kérdés,de mint említettem újonc vagyok!)
Gondoltam leírom csodás találkozásomat a K-poppal:
Nemrég itt starityn az ajánlott sztároknál volt egy név, na mondom már régóta érdekelt a k-pop,de nem tudok róla semmit. Na és rámentem az illetőre,beírtam a youtubba és kihozott pár zenét,meghallgattam, nos be kell valljam először nem nagyon tetszett,de meghallgattam még egyet, majd egy újjabbat és rájöttem, hogy ez nagyon jó!
Na,de hogy a lényegre térjek: Nos azt kérdem: Az SNSD az más néven Girl's Generation vagy két teljesen más bandáról beszélek? (lehet eléggé béna kérdés,de mint említettem újonc vagyok!)
2012. január 11. 23:35
|
|
ClairyAsianGlampire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.28. Hozzászólás: 1908 Csatolások: 136 Azonosító: 97193 offline
|
Idézet (Emily O. @ 2012.01.11. 16:44)
Nos azt kérdem: Az SNSD az más néven Girl's Generation vagy két teljesen más bandáról beszélek?
Szia!
A "két banda" ugyan az, csupán Korában SNSD-nek (SoNyeo ShiDae) Koreán kívül, leginkább Amerikában pedig Girl's Generation néven futnak. (ami mellesleg a sonyeon shidae angolul)
SelenaGirl
2012. január 12. 18:16
|
|
Emily O.Osminator™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2577 Csatolások: 676 Azonosító: 139156 offline
|
Idézet (Clairy @ 2012.01.11. 23:35)
Szia!
A "két banda" ugyan az, csupán Korában SNSD-nek (SoNyeo ShiDae) Koreán kívül, leginkább Amerikában pedig Girl's Generation néven futnak. (ami mellesleg a sonyeon shidae angolul)
Köszönöm! Később már rájöttem!
Amúgy el kell ismernem iszonyat jók a lányok! Le a kalappal előttük! És én eddig még nem ismertem őket?!
SelenaGirl
2012. január 17. 19:12
|
|
boomyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 299 Csatolások: 3 Azonosító: 159815 offline
|
nem olyan rosszak
SelenaGirl
2012. január 18. 18:05
Sziasztok!
Nem szeretnék rámenős lenni senki számára sem,viszont ha ismered az A Pink nevű együttest akkor ennél a sztárnál minden tagot megtaláltok,ami itt van az oldalon.Ha szeretitek őket akkor jelöljétek őket kedvenceteknek.
nem olyan rosszak
Tényleg egész jók.A klip valami fantasztikus,és a szám is egész jól sikerült,nekem tetszik.
Nem szeretnék rámenős lenni senki számára sem,viszont ha ismered az A Pink nevű együttest akkor ennél a sztárnál minden tagot megtaláltok,ami itt van az oldalon.Ha szeretitek őket akkor jelöljétek őket kedvenceteknek.
Idézet (boomy @ 2012.01.17. 19:12)
nem olyan rosszak
Tényleg egész jók.A klip valami fantasztikus,és a szám is egész jól sikerült,nekem tetszik.
2012. január 26. 19:18
|
|
boomyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.31. Hozzászólás: 299 Csatolások: 3 Azonosító: 159815 offline
|
SelenaGirl
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Most már tényleg nagyon aggódnak a fanok Ariana Grandéért
Mindenki szorít neki.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Dúl köztük a szerelem.
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Új szakítási pletyka kapott szárnyra.