Én is japán zenével kezdtem még mikor általánosban alsó tagozatos voltam. Éltem-haltam az An Cafe-ért, és Miku volt a második híresség szerelmem Jet Li mellett. >_< Természetesen még mindig rajongok mindkettő stílusért, mert Japánban van az a két énekesnő akit nem akarok elfelejteni, és az Kana Nishino, meg Namie Amuro.
K-pop rajongók topikja
2013. június 24. 12:09
Én valamilyen téren a BIGBANG-et tisztelem, nem is kicsit. Mondjuk ki nem tisztelné őket, mert ők az igazi Istenek a kpop terén. Nem hiába az egyik legközkedveltebb ázsiai csapat világszerte. Nekik köszönhetem, hogy kpopper lettem 2008.-ban. A "Haru Haru" számukat hallottam, és az is volt az első koreai zene amit hallottam életemben. Egyből beleszerettem, és mikor először megnéztem a klipet órákig csak néztem ki a fejemből és sírtam, annyira meghatódtam a klipjétől, viszont nem a VIP táborát erősítem, hanem a Kiss Me-kért, és a Secret Time-okét.
Én is japán zenével kezdtem még mikor általánosban alsó tagozatos voltam. Éltem-haltam az An Cafe-ért, és Miku volt a második híresség szerelmem Jet Li mellett. >_< Természetesen még mindig rajongok mindkettő stílusért, mert Japánban van az a két énekesnő akit nem akarok elfelejteni, és az Kana Nishino, meg Namie Amuro.
2013. június 25. 10:08
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Ha már a fiú csapatoknál tartunk én Beast párti vagyok. Ők voltak a legelső fiú csapat akiket hallottam és azóta is ők az elsők. Kevés olyan csapat van ahol minden tagok imádok(na jó DooJoon lehet gey picit jobban
) Nagyszerűek és igazán tehetségesek. A második ként a CN Bluet említeném akiket még nem rég ismerem. Nagyon sok mindent elárulnak a dalaik, szeretem, hogy ilyen drámaik és amiért nagyon büszke vagyok rájuk, hogy gitároznak és dobolnak. Cn Blue mellett ott van a Btob is, akik hatalmas tehetséggel lettek megáldva. Na a Wow című dalra én is ezt mondtam WoW
És megemlítem még az Infinitét akik a Man In love dallal lopták be magukat a szívembe és persze az U-Kisst sem hagyhatom ki.
2013. június 25. 19:14
Idézet (GomNaNa @ 2013.06.23. 23:32)
Számomra minden a Beast Breath című számával kezdődött, aztán a Bad Girl-nél végképp bele szerettem a srácokba is és a k-popba is.
Amúgy BenceWTF megtudlak érteni miért is a BigBang Blue című száma után szeretted meg a k-popot, mert tényleg mese szép egy szám. Mikor először hallottam szabályosan kirázott a hideg, bár a mai napig kitartok amellett, hogy a Haru Haru-nál nincs szebb száma a csapatnak.
Amúgy BenceWTF megtudlak érteni miért is a BigBang Blue című száma után szeretted meg a k-popot, mert tényleg mese szép egy szám. Mikor először hallottam szabályosan kirázott a hideg, bár a mai napig kitartok amellett, hogy a Haru Haru-nál nincs szebb száma a csapatnak.
Egyetértek, a Haru Haru a legszebb daluk , na és persze a legszebb kisfilmje is a Haru Haru-nak van.
1 felhasználónak tetszik:
FanGiirl
2013. június 25. 19:20
Istenem , ezt a dalt annyira szeretem , mai napig minden nap meghallgatom , vagy megnézem a klipjét.Persze ebben Hyosung mosolya is közrejátszik , odavagyok érte
Talán Zelo az , akit még G-Dragon-nál is jobban tisztelek , hisz ilyen fiatalon ilyen karrier előtt áll , hát én meghajlok előtte
Na és ahogy rappel , Isteni , és még nem is beszéltem arról , ahogy táncol.
2013. június 25. 20:29
Nekem két olyan szám van amit mióta először meghallgattam a mai napig nem tudom megunni. Nem hiszem, hogy itt sokan ismernék egyik előadót is, hisz az ő műfajuk nem is igazán a pop.
Az első dal előadója a Leessang nevezetű rap duó, de valami csodálat ez a számuk. A klip elég egyszerű, a dal meg gyönyörű hát talán ezért is imádom.
A második videón pedig az én kifejezett nagy kedvencem Verbal Jint a dal értelmi szerzője és részbeni előadója, hisz ezt Sanchez-el együtt adja elő. Aki pedig végig nézi a klipet az majd ráfog jönni kit is képvisel Verbal Jint a klipben.
Az első dal előadója a Leessang nevezetű rap duó, de valami csodálat ez a számuk. A klip elég egyszerű, a dal meg gyönyörű hát talán ezért is imádom.
A második videón pedig az én kifejezett nagy kedvencem Verbal Jint a dal értelmi szerzője és részbeni előadója, hisz ezt Sanchez-el együtt adja elő. Aki pedig végig nézi a klipet az majd ráfog jönni kit is képvisel Verbal Jint a klipben.
Eszterkeee
2013. június 26. 19:14
Van köztetek olyan, aki ismeri a Miss S nevű dél-koreai lánytriót? Mondjuk nem annyira ismert banda, ráadásul nem is valami aktív, maximum a tagok külön-külön szólóban, de ettől eltekintve eszméletlen tehetségesek, és gyönyörűek. A tagok: Minhee (vokál), Yoomi (rap, leader), és Jace (rap), plusz meg Nemo, aki Minhee helyén volt, de elhagyta a csoportot. Fogalmam sincs, hogy miért.
Személyes kedvencem a "What is Love?" számuk. Ekkor még Nemo volt benne, és nem Minhee. Annyira sajnálom, hogy elhagyta a csapatot, pedig remek énekesnő volt, és gyönyörű.
Személyes kedvencem a "What is Love?" számuk. Ekkor még Nemo volt benne, és nem Minhee. Annyira sajnálom, hogy elhagyta a csapatot, pedig remek énekesnő volt, és gyönyörű.
silenc
2013. június 26. 23:50
Én már hallottam a lányoknak pár számát kicsit engem a Gavy NJ lány trióra emlékeztetnek, mind felállásban, mind hangzásvilágban. A csapatból Min Hee az, akit így szeretek, hiszen általa ismertem meg a csapatot, mivel még év elején volt egy közös dala Verbal Jint-el a Good Start amihez még klip is készült. A másik dalnál pedig végképp bele szerettem a hangjába. /ezt igazándiból VJ Ailee-vel énekelné közösen/
2013. június 27. 00:45
|
|
FanGiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 247 Csatolások: 60 Azonosító: 202117 offline
|
Láttátok már a Madagaszkár 3.részét? Szerintem aranyos volt. Mondjuk a Firework kicsit keverte a biztosítékot. Meg az a vörös hajú nőt sem bírtam.. ><
A kedvenc részem pedig:
A kedvenc részem pedig:
2013. június 27. 12:18
Idézet (FanGiirl @ 2013.06.27. 00:45)
Láttátok már a Madagaszkár 3.részét? Szerintem aranyos volt. Mondjuk a Firework kicsit keverte a biztosítékot. Meg az a vörös hajú nőt sem bírtam.. ><
A kedvenc részem pedig:
A kedvenc részem pedig:
EXO
2013. június 27. 16:53
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Mivel én nem nagyon tudok hozzászólni a férfi bandákkal kapcsolatban, ezért csak olvastam, hogy mi zajlik a topikban.
Mellesleg a Miss S dala nem volt rossz, tehetségesek a csajok.
A ViViD nevezetű koreai lánybandát hanyan ismeritek? Igaz, még nem annyira népszerűek, mert csak tavaly debütáltak és most tértek vissza, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Nemrég óta ismerem a lányokat, de a Breathless daluk és a videoklipjük (valamiért olcsó hatást kelt bennem) sem fogott meg, plusz az autotune is sok szerintem. Amúgy az albumukról szívesen meghallgatnám a többi számot, lehet egy-kettő tetszene is, plusz nem szeretném ilyen gyorsan leírni őket.
http://youtu.be/dcs5hpZGXmU (Bocsánat, de egyszerűen nem tudtam beilleszteni a videót
)
Nos, nektek mi a véleményetek?
Nemrég óta ismerem a lányokat, de a Breathless daluk és a videoklipjük (valamiért olcsó hatást kelt bennem) sem fogott meg, plusz az autotune is sok szerintem. Amúgy az albumukról szívesen meghallgatnám a többi számot, lehet egy-kettő tetszene is, plusz nem szeretném ilyen gyorsan leírni őket.
http://youtu.be/dcs5hpZGXmU (Bocsánat, de egyszerűen nem tudtam beilleszteni a videót
2013. június 27. 19:31
Idézet (silenc @ 2013.06.27. 16:53)
A ViViD nevezetű koreai lánybandát hanyan ismeritek? Igaz, még nem annyira népszerűek, mert csak tavaly debütáltak és most tértek vissza, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
)
Én ismerem a ViVid-es lányokat. Mondjuk ennek a számnak a klipje szörnyű lett szerintem, és tényleg olcsó hatást kelt ráadásul a szám sem a legjobb, viszont van egy számuk amiért teljes mértékben oda vagyok, az a "Scary Story". Ott mutatják meg igazán, hogy van bennük valami.
silenc
2013. június 27. 20:15
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Idézet (Minmi @ 2013.06.27. 19:31)
Én ismerem a ViVid-es lányokat. Mondjuk ennek a számnak a klipje szörnyű lett szerintem, és tényleg olcsó hatást kelt ráadásul a szám sem a legjobb, viszont van egy számuk amiért teljes mértékben oda vagyok, az a "Scary Story". Ott mutatják meg igazán, hogy van bennük valami.
Wow, ez a szám tényleg nagyon jó!
2013. június 27. 20:48
Idézet (silenc @ 2013.06.27. 16:53)
Mivel én nem nagyon tudok hozzászólni a férfi bandákkal kapcsolatban, ezért csak olvastam, hogy mi zajlik a topikban.
Mellesleg a Miss S dala nem volt rossz, tehetségesek a csajok.
)
Én még nem hallottam róluk, de most akkor figyelni fogom őket is. Ez a szám amúgy tényleg jó, nekem tetszik, de a klip hát az tényleg elég gagyira sikeredett. Jobb lett volna ha valami efektekkel rásegítenek, mert így a romos környezet meg a neon csíkos ruha nagyon nem fér össze.
silenc
2013. június 27. 22:04
Ha már így a lány csapatok felé terelődött a szó, akkor a Crayon Pop is érdemel néhány szót.
A csapatot az egyik tagon Ellin keresztül ismertem meg, mivel miután szerepelt az All The K-pop showban utána keresgéltem és így találtam rá a csapatra. Viszonylag ők is frissek, hiszen 2012-ben debütáltak, de engem kifejezetten megfogott a debüt számuk plusz a pár napja megjelent visszatérő daluk is haláli.
/bár én a koreográfiáját szeretem a legjobban, ami így nem látszik, de a szám akkor is jó/
Betti90
2013. június 28. 14:48
Egyszerűen Isteni lett.^^
2013. június 28. 15:08
|
|
silenc#ALLFOR916 |
|
Idézet (GomNaNa @ 2013.06.27. 22:04)
Ha már így a lány csapatok felé terelődött a szó, akkor a Crayon Pop is érdemel néhány szót.
A csapatot az egyik tagon Ellin keresztül ismertem meg, mivel miután szerepelt az All The K-pop showban utána keresgéltem és így találtam rá a csapatra. Viszonylag ők is frissek, hiszen 2012-ben debütáltak, de engem kifejezetten megfogott a debüt számuk plusz a pár napja megjelent visszatérő daluk is haláli.
/bár én a koreográfiáját szeretem a legjobban, ami így nem látszik, de a szám akkor is jó/
Nekem annyira nem jönnek be lányok, de nem tudom megmondani, hogy miért.
2013. június 28. 16:34
Idézet (BenceWTF @ 2013.06.28. 14:48)
Egyszerűen Isteni lett.^^
Egyetértek végre egy olyan lassú dal ami jól is áll a fiúknak.
2013. június 28. 16:37
Idézet (silenc @ 2013.06.28. 15:08)
Nekem annyira nem jönnek be lányok, de nem tudom megmondani, hogy miért.
Tehetségesek az tény, de egyszerűen valamiért nem.
Hát ízlések és pofonok.
silenc
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Millie Bobby Brown férje alig segít a színésznőnek a gyermeknevelésben?
Lesifotókon háborodtak fel az emberek.
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Már forgatják az Off Campus második évadát - lesifotók érkeztek
Készült néhány lesifotó a dolgozó színészekről.
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Kiderült, mit gondol Brad Pitt arról, hogy a gyermekei megválnak a nevétől
Többen is elhagyták a Pittet a nevükből.
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Fenékfogdosás és nagy mosolyok: Ryan Reynolds és Blake Lively kamaszokként viselkedtek a randijukon
Dúl köztük a szerelem.
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Újabb szakítás az Off Campus háza táján?
Új szakítási pletyka kapott szárnyra.
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nem rejtegeti a terhességét - közszemlére tette a pocakját Palvin Barbara
Nagy pocakja van már.
Reagált a Netflix az új Scooby-Doo körül elszabadult indulatokra
Reagált a Netflix az új Scooby-Doo körül elszabadult indulatokra
Megmagyarázták a kutya kiválasztását.